******yeni geyikçiler buyrun geyiğin dibine vuralım******

ee hadi bakalım o zaman

dogurmanın yerı ve zamanı yoktur benım bı arkadasım var daha gecenlerde anlattı annesı tuvalate gıtmıs ıhtıycaını karsılamak ıcın bebegın kafasını elıne gelmsı sabun gıbı kaymıs dogurmus kadın yanı

dogurmanın yerı ve zamanı yoktur benım bı arkadasım var daha gecenlerde anlattı annesı tuvalate gıtmıs ıhtıycaını karsılamak ıcın bebegın kafasını elıne gelmsı sabun gıbı kaymıs dogurmus kadın yanı

hay maşallah be çok zor doğurduğum içinn bilemiyorumm canımm

Son düzenleme:
hay maşallah be çok zor doğurduğum içinn bilemiyorumm canımm

kız valla yalan da degıl yanı bızde oyle dogurabılsek.mesela baska bı arkadasım gerdek gecesınde hıc acı duymamıs bıttı mı demıs bıttı demıs allah allah cok sasırıyorum yaa

kız valla yalan da degıl yanı bızde oyle dogurabılsek.mesela baska bı arkadasım gerdek gecesınde hıc acı duymamıs bıttı mı demıs bıttı demıs allah allah cok sasırıyorum yaa

yok bitanem yalandır demedimm sadece ben çok zor doğurdum dedimm ama rabbim herşeyin en kolayını nasip eder hepimize inş

neyse kızlarr ben kendimi psikopata bağladımm geyik topiği burası sonuçtaa ben kaçayım burdann geyik yapamıyorumm formumda değilimm

bende aranızda yeniyim google da her arama yaptıgım zaman surekli karsıma cıkıyordu kadınlar klubu sonunda dayanamadım ve kendimi attım buraya :)))
neler yapıyorsunuz nasılsınız arkadaslar ?

bende aranızda yeniyim google da her arama yaptıgım zaman surekli karsıma cıkıyordu kadınlar klubu sonunda dayanamadım ve kendimi attım buraya :)))

hosgeldın aramıza canım ne ıyı ettın gelmekle eee sen yenı geldın kendınden bahset bakalım yasın kac nerde oturuyorsun

hoşgeldinnnnn:)

ayyy internetim sıkıntılı bugün hatlarda çalışma varmış.iki saatte bağlanamıyorum hava da çok sıcak gıcık oldum yaaaaaa ööööööööööööööööfffffffffff

hayda kızın kafasına sarmadık galıba gule guleeeeeeeeeee

X