- 22 Nisan 2010
- 2.045
- 12
ee hadi bakalım o zaman
dogurmanın yerı ve zamanı yoktur benım bı arkadasım var daha gecenlerde anlattı annesı tuvalate gıtmıs ıhtıycaını karsılamak ıcın bebegın kafasını elıne gelmsı sabun gıbı kaymıs dogurmus kadın yanı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ee hadi bakalım o zaman
dogurmanın yerı ve zamanı yoktur benım bı arkadasım var daha gecenlerde anlattı annesı tuvalate gıtmıs ıhtıycaını karsılamak ıcın bebegın kafasını elıne gelmsı sabun gıbı kaymıs dogurmus kadın yanı
hay maşallah be çok zor doğurduğum içinn bilemiyorumm canımm
kız valla yalan da degıl yanı bızde oyle dogurabılsek.mesela baska bı arkadasım gerdek gecesınde hıc acı duymamıs bıttı mı demıs bıttı demıs allah allah cok sasırıyorum yaa
neyse kızlarr ben kendimi psikopata bağladımm geyik topiği burası sonuçtaa ben kaçayım burdann geyik yapamıyorumm formumda değilimm
bende aranızda yeniyim google da her arama yaptıgım zaman surekli karsıma cıkıyordu kadınlar klubu sonunda dayanamadım ve kendimi attım buraya :)))
neler yapıyorsunuz nasılsınız arkadaslar ?
bende aranızda yeniyim google da her arama yaptıgım zaman surekli karsıma cıkıyordu kadınlar klubu sonunda dayanamadım ve kendimi attım buraya :)))
hosgeldın aramıza canım ne ıyı ettın gelmekle eee sen yenı geldın kendınden bahset bakalım yasın kac nerde oturuyorsun
ben ıkı tane sekme actım brı gırmezse dıgerınden devam edıyorum gulum
ay bi tanesini zor açıyo zaten.arada bir hızlanıyo da beni gıcık etti işte....ankara da hava nasıl?
ankarada hava aksamları usuten bı serınlıgı var canım ama su saatlerde gunes var ıste malatyada havalar nasıl pekı
Allah mı söyletti kızzz Malatya ya tayin istedim inşallah çıkar..ben hatay dayım.çokkkkkk sıcakkkk nem çok fazla...
sen izindemiydin?