******yeni geyikçiler buyrun geyiğin dibine vuralım******

uzuuuuuuuuuuunnnn bı aradan sonra herkese merabalarrr canlarım nasılsınız yaaa dagıldık gıttık haaaa toplanalım yıne bebıslerr

herkese iyi bayramlar.
beni hatırladınız mı bilmiyorum ama konu açıldığında sıkı takipçilerdendim :) özledim sizi..
sweetnurse bebişin doğmuş bile :) allah bağışlasın.
derfat oğluşun nasıl :)

hatırladık tabii ayıpsınEn Büyük KK
bebeğim doğdu 2 aylık olacak yarın inş.büyüdü artık gülücükler saçıyo,aguuuu diyo beni tanıyo.bebek süper bişi.
sen nasılsın ne var ne yok?staj nasıl gidiyo ne zaman bitecek?

Son düzenleme:
tamam haydı kızlar ben burdayım gelın gelın gelın hadıııııııııııııııııııııııı

nasılsın canım nasıl gıdıyor bakalım sukur kavusturana bugun ızınlıyım ben hep nette olurum buyuk bır ıhtımalle

tamam o zaman bugün herkes toplanır heralde.bende oğlum uyuduğu sürece burdayım eşim işe gitti boşum yani anlayacağın.eee nasılsın nasıl oldu belin?

tamam o zaman bugün herkes toplanır heralde.bende oğlum uyuduğu sürece burdayım eşim işe gitti boşum yani anlayacağın.eee nasılsın nasıl oldu belin?

bel agrım yok ama bel fıtıgım ıcınde hıcbıorsey yapmıyorum yokmus gıbı davranıyorum yanı ne yapabılırım yanı calısma sartlarım buna elverıslı degıl oglunun fotosunu koysana tatlım yaaaaaaaaaa hadı hadı hadı

bel agrım yok ama bel fıtıgım ıcınde hıcbıorsey yapmıyorum yokmus gıbı davranıyorum yanı ne yapabılırım yanı calısma sartlarım buna elverıslı degıl oglunun fotosunu koysana tatlım yaaaaaaaaaa hadı hadı hadı

ya ekleyemiyorum bi türlü fotoyu biyik geliyo düzeltemiyorum kiiii...

geyiklerimizi tanısıtralım kızlar haydeeeeeeee:KK52::KK52::KK52::84::84::84::84::84:
hala geyık edınemeyenler hade gec kalmadınız geygımıze hosgeldeınız

bende geldimmmmm ama konu ne ya ben çok sıkılıyorum evde buralarda takılıyorum kocamda kıskanç fazla gezdirmez allahtan internete karışmıyor

X