Benim de problemim babam ile ilgili kızlar
yıllardır hiç calışmadı hep gezdi tozdu annem çalıştı hatta kadın kendisi yatırdı sigortasını bile hala daha emekli olmadı 2 senesi kaldı. bize hiç gün yüzü göstermedi evde hep kavga ve maddi sıkıntılar yaşattı. içki içer gezer bekar erkek gibi kolay yoldan para kazanmanın yollarını arardı hep... ben 27 yaşımda evlendim evliliğe geç kalmamın bile sebebi ailem yüzünden. şimi evliyim. .3 aylık ve 2 aydır kendi evimde yaşıyorum. Ve yaklaşık 1 aydır da babam bizmle kalıyo. evlenip evime geleli 1 ay olmadı. gelin olup geldiğim memlekete iş aramaya gelmiş. bu vakte kadar çalışmadı şimdi çalışacağı tutmuş. memlekette iş mi yok deseniz bizim memlekette de iş var tatil yöresi zaten ama maalesef tanıığı arkadaşları çalıştığını görürmüş utaınrmış o yüzden buraya gelmiş iş bakmaya. 3 sene sonra emekli oluyor onunn için çalışması lazmımış... 1200 tl telefon fatura borçu birikmiş eve haciz geliyormuş ödemezse dün gittik borcunuu kapattık eşim ile biz de yeni evliyiz bi sürü borcumuz var onun borcunu ödediğimiz için kendi borcumuzun bi tanesini bu ay ertelemek zoruda kaldık. eskiden adam gibi çalışıp bizi ele güne muhtaç etmemiş olsaydı ona saygım sonsuz başımın üstünde yeri var derdim ama zamanında aylak aylak gezip memlekette iş bulma imkanı varken buraya gelip iş araması ve 1 aydır iş bulamaması borçlarını bizim ödememiz ve cebinde 1 kuruşu dahi yok ve cebine de biz para koyuyoruz daha yeni evliyim eşimle şöyle evde bi vaki geçirmeden evliliğe alışmadan gelmesi gerçeken sinirlerimi hoplatıyor kızlar. Allahtan eşim iyi birisi. "bu bizim sınavımız ilerde çocuklarımızda bize karşı hayırlı olması için bababna saygısızlık yapma" diyor yüzüne bende saygılı davranıyorum Allah korkum olduğu için ama onun da anlayışlı olması gerekli değil mi kızlar... hiç düşünce yok mu yeni evli insanın evine gelinip yerleşilir mi? Çok mu mecburdu buna
52 yaşına gelmiş nasıl iş bulacak 1 aydır bizde hala bulamadı