******yeni geyikçiler buyrun geyiğin dibine vuralım******

sagol canım hiç ihmal edermiyim sadece 90 kiloyum yani kilolu bile sayılmam:KK53::KK53::KK53:senin varmı bebiş evlimisin çalısıyormusun birazda siz bahsedin kendinizden kimler evli kimler ögrenci kim çalışıyor kim evhanımı bende bilim birazda ben tanıyayım sizi

hadi yaaa hemen plates yapmaya başla,tabiii bebek platesler peşini bırakırsa:KK1::KK1:
ben evliyim.
9 aylık hamileyim.
hemşireyim ama şu an doğum iznindeyim.
öööööle işte.

he bekarlık sultanlık dimi :KK62::KK62::KK69:
yokya ben artık sevdıcegımle evlenmek ıstıyorum ya

sagol canım hiç ihmal edermiyim sadece 90 kiloyum yani kilolu bile sayılmam:KK53::KK53::KK53:senin varmı bebiş evlimisin çalısıyormusun birazda siz bahsedin kendinizden kimler evli kimler ögrenci kim çalışıyor kim evhanımı bende bilim birazda ben tanıyayım sizi
canım olur o kadar ıkı cocuk dogurmussun ama tabı kendıne bakta mınık bebegın bıraz sutten kesılınce bak yanı.

hadi yaaa hemen plates yapmaya başla,tabiii bebek platesler peşini bırakırsa:KK1::KK1:
ben evliyim.
9 aylık hamileyim.
hemşireyim ama şu an doğum iznindeyim.
öööööle işte.

hım hayılı olsun tahmin etmiştim allahım kucagına almayı nasip etsin dogum normalmi sezeryanmı olcak :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bu arada geyıgımızı katılamaya calısıp hala bısı yazmayan arkadaslar altta ısmınız gorunuyor sızlerde hosgeldınız eeee hadı buyrun

hoşbuldumm bende evliyim oğlum 14 aylık bende 13 haftalık hamileyimm :):KK1::KK1:d

Son düzenleme:
X