Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
he bekarlık sultanlık dimi
valla evli biri olarak söylüyorum gercekten dogru
sagol canım hiç ihmal edermiyim sadece 90 kiloyum yani kilolu bile sayılmamsenin varmı bebiş evlimisin çalısıyormusun birazda siz bahsedin kendinizden kimler evli kimler ögrenci kim çalışıyor kim evhanımı bende bilim birazda ben tanıyayım sizi
kızlar kimse varmı ben geldim
yokya ben artık sevdıcegımle evlenmek ıstıyorum yahe bekarlık sultanlık dimi
canım olur o kadar ıkı cocuk dogurmussun ama tabı kendıne bakta mınık bebegın bıraz sutten kesılınce bak yanı.sagol canım hiç ihmal edermiyim sadece 90 kiloyum yani kilolu bile sayılmamsenin varmı bebiş evlimisin çalısıyormusun birazda siz bahsedin kendinizden kimler evli kimler ögrenci kim çalışıyor kim evhanımı bende bilim birazda ben tanıyayım sizi
kızlar kimse varmı ben geldim
yokya ben artık sevdıcegımle evlenmek ıstıyorum ya
ne güzelll :) .....................................
valla evli biri olarak söylüyorum gercekten dogru
niye kız öööle söyleme evlilik de güzel doğru insanı bulunca...
hadi yaaa hemen plates yapmaya başla,tabiii bebek platesler peşini bırakırsa
ben evliyim.
9 aylık hamileyim.
hemşireyim ama şu an doğum iznindeyim.
öööööle işte.
geyık topıgımıze hosgeldın gulum hadı kendınen bahset azcık senı tanıyalımkızlar kimse varmı ben geldim
yokya ben evleneyım kocamla yasarım sultanlıgımıvalla evli biri olarak söylüyorum gercekten dogru
hım hayılı olsun tahmin etmiştim allahım kucagına almayı nasip etsin dogum normalmi sezeryanmı olcak
niye kız öööle söyleme evlilik de güzel doğru insanı bulunca...
ay çok sukur dogru insanı buldumda yinede bekarlık gibi olmuyor ya insan bekarken çok rahat oluyor evlenince o rahatlıgı bulamıyor
bu arada geyıgımızı katılamaya calısıp hala bısı yazmayan arkadaslar altta ısmınız gorunuyor sızlerde hosgeldınız eeee hadı buyrun
şimdilik normal görünüyo.perşembe çatı muayenesine göre karar verecek bakalım o zamana kadar doğmazsa...sen normal mi doğurdun?
ayyy hayırlı olsun bir hamiş daha:)))))))))hoşbuldumm bende evliyim oğlum 14 aylık bende 13 haftalık hamileyimm :)d
slm kızlar nabersiniz
hımm inşallah kolay bi dogum yaparsın ben sezeryanla dogurdum ikiside öyle oldu
slm kızlar nabersiniz