Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erken değilmi benimde mayısta düğünüm var yazz kullanmamı tavsiye ettiler fakat etkisi çok olabilir dediler ilk ay çok fazla kanama gelebilir o yüzden regl günüm değişebilir diye korkuyorum çok etkilenirim diye nasıl bi ilaç yan etkisi oldumu sizde
ancak vücut alışır diye başladım, lekelenme falan yapıyormuş ilk aylarda ya da diğer yan etkiler olursa düğüne denk gelmesin diye bir ay erken başladım, zaten korkuyodum ben de nasıl bir şey ki nasıl olacak diye çok tereddütlüydüm, bir ay önce başlamak gerekiyomuş işte ben iki ay önce başladım hem de garanti olsun diye :) 8.hapımı aldım bugün, şimdiye kadar hiçbir şikayetim olmadı, sanki ilk günler biraz duygusallık :) zaten normalde de öyle bir insanım
doğum kontrol haplarının kıllanma yaptığını nereden çıkardınız tam tersi tüy problemi olanların tedavisi için kullanılıyor
belki bilmiyorsun ama her ilaç her bünyede aynı etkiyi göstermez.ben de kıllanma yaptı yalan mı söylüyoruz nerden çıkardınız diyorsun!
kararsız kaldım şimdi ya haftaya hastalnıcam başlamam gerek o zaman yazz hormonal etkileri en az ilaçlardan biriymiş sanırım yasmin le yazz arasındayım doktorda öle dedi :S
aklıma bir şey geldi ama saçma olabilir tabi bilemiyorum bu konuları çünkü
ben de erkeğin korunması taraftarı olanlardanım ama çok duyuyorum sadece ilk gece kullanmayın zorlaştırıyo diye...
sadece ilk sefer için de 1 ay boyunca ilaç kullanmak istemiyorum önceden başlamam gerektiğini de hesaba katarsak nerdeyse 2-3 ay kullanmak gerekcek sadece ilk gece korusun beni diye...
onun yerine tek seferlik şu ertesi gün haplarını kullansak? acaba aynı derecede mi zararlı olur yoksa en az geri çekilme kadar riskli mi olur
uzun süre ben de karasız kaldım iki marka arasında, internet araştırmalarım ve eczacı tavsiyesi sonucu yazz a karar verdim bugün 10.haptayım, iyiyim
erkeklerin eşlerine hap kullandırtmamalarının tek bi sebebi var o da çocuk sahibi olma kontrolünü ellerinde bulundurmak,sağlık filan hikaye masal, çünkü kadın hapın rahatlığına bir alışsa 5 sene çocuk falan yapmaz, rahat rahat gezer. şahsen ben aklımdan zorum mu var diyorum çocuk konusunda :) şu an anne olamam