peki canım şimdi ben haftaya hastalanacağım sonrada nisanda mayısta da mayısın ilk haftası denk gelicek sanırım 19 mayıs düğünüm var yine bi doktora gitmek istiyorum ama gidebilirmiyim bilmiyorum düğün telaşı filan malum yazz 2 ay önceden mi başlamam gerekiyor sonra kanamam filan çok gelirse düğün tarihime hatta balayıma bile denk gelebilir ama çokda korkuyorum etkilemesinden sonra bebek olmamasından doktorun biri etkilemez diğeri etkiler diyor anlamadım ben şimdiden strese girdim :S
canım beyaz ilacın sonuncusunu hangi tarihe denk geliyor söylesene bana hesaplıyalım? canım ben şimdiye kadar hiç fazla kanama yaşamadım,bebek noktasında korkmana gerek yok bende sordum dr.bebek istediğinde ilacı bırakıp bana geliceksin dedi...hiç stres yapma Allah korusun düğün öncesi cildin vs.bozmasın bu stresten,şimdiden git istersen bi dr.ya bence bu meseleler önemli kulaktan dolma bilgilerle hareket etmemek lazım,benimde düğünüm 15 temmuz da bende reglim bitsin gidicem şimdiden:)Allah kolaylık versin canım benim:)