• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni gelinler nasıl korunacağınıza karar verdiniz mi bakimm

hap kullanacak arkadaşlar detaylı kan testi yaptırsınlar mutlaka, bazı doktorlar adet düzensizliğim var sivilcem var diyen herkese ezbere hap yazıyolar oysa ki doğum kontrol haplarının bir yan etkiside damar tıkanıklığına sebebiyet vermesi, özellikle ailesinde kalp damar hastalığı olanlar detaylı bi kan tahlili yaptırıp duruma göre korunma yöntemi seçsinler

bende hap falan kullanamam prezervatif kullansın yawww zaten benim nişanlım biraz tecrübeli bu konularda benden öncesinden :26: o yüzden güvenirim ona oda bana zarar verecek bişey yapmaz 15 dk lık zevk için...

en güzeli arkadaşım

hap kullanacak arkadaşlar detaylı kan testi yaptırsınlar mutlaka, bazı doktorlar adet düzensizliğim var sivilcem var diyen herkese ezbere hap yazıyolar oysa ki doğum kontrol haplarının bir yan etkiside damar tıkanıklığına sebebiyet vermesi, özellikle ailesinde kalp damar hastalığı olanlar detaylı bi kan tahlili yaptırıp duruma göre korunma yöntemi seçsinler

2 tane doktora gittim kan testi tahlili bir şeyi var mı diye bi özel hastaneye gittim bir de özel muayenehaneye ikisi de çocuk yap dedi, tahlili mahlili yok yok dedi :S

kızlar ben evlyim benim düşüncem bakirelik bozulduktan sonra eşiniz hemen boşalmaz o arada kullanıla bilir prezervatif hem erkeklerin korunması daha iii hapı bi gün unutsanız risk sonra dogum yapınaca da fedakarlık sizden beklencek bence eşiniz korunsun öbür türlü alışırsa hep siz korunursunuz bi yerde sıkıntı oluo gercekten 4 yıllık tecrübeme dayanarak sölüyorum hem hhaplada olsa siz kalanları falan temizlerken hep enfeksiyon vari şeyler oluo bi kulak verin dediklerime

2 tane doktora gittim kan testi tahlili bir şeyi var mı diye bi özel hastaneye gittim bir de özel muayenehaneye ikisi de çocuk yap dedi, tahlili mahlili yok yok dedi :S

çocuk yap mı dedi doktorlar,sen onlara nasıl korunabilirim diye tavsiye almaya gitmedin mi?
detaylı kan testinde demir seviyen kolesterolün şekerin vs vardır

kızlar ben evlyim benim düşüncem bakirelik bozulduktan sonra eşiniz hemen boşalmaz o arada kullanıla bilir prezervatif hem erkeklerin korunması daha iii hapı bi gün unutsanız risk sonra dogum yapınaca da fedakarlık sizden beklencek bence eşiniz korunsun öbür türlü alışırsa hep siz korunursunuz bi yerde sıkıntı oluo gercekten 4 yıllık tecrübeme dayanarak sölüyorum hem hhaplada olsa siz kalanları falan temizlerken hep enfeksiyon vari şeyler oluo bi kulak verin dediklerime

haklısın arkadaşım
bir kere doğum yaptıktan sonrası çok dert değil zaten, önemli olan ilk zamanlar işte

çocuk yap mı dedi doktorlar,sen onlara nasıl korunabilirim diye tavsiye almaya gitmedin mi?
detaylı kan testinde demir seviyen kolesterolün şekerin vs vardır

evet nasıl korunabilirim diye gittim, yalan söylemiyorum ikisi de çocuk yap dedi, delirdim resmen, yapcak olsam orda işim ne, ben hap kullanmak zorundayım kan tesi tahlili yok mu bu işin yanlış bir iş yapmayalım dedim, yok dedi iki doktor da karaciğer rahatsızlığın var mı diye sordu biri yoo dedim, biri de ailede damar hastalığı var mı dedi yoo dedim, yasmin yazdı bi tanesi test filan yapmadı, ben kullanmadım o hapı güvendiğim bi eczacıya gittim aldım ne önerdiyse çıktım
doktorları öldürecektim nerdeyse

benim düğünüme daha var ama annem konusu bayanlar arasında geçerse ben oralı olmasam bile bak sende dinle duymamazlıktan gelme sakın hap içeyim deme şimdiden sok kafasına o korunsun ben korunamam de diyo :60:

annen ne güzel cesaretlendirmiş benimki asla hap içmemi istemez aslaaaa

ben de içmek istemiyorum ama diğer iki seçeneği hiç istemiyorum... ama malesef birinden birine gelmek zorundayız...

en güzeli doktora danışmak aslında böle konular açıldı, hep sölüyorum doktora sormak en mantıklısı ben de düğünden önce doktora danışacağım ilk ay için sadece hapla korunsam bir sorun olur mu diye

sonrasında o korunur artık...

Annende kendi annemi gördüm.. Doktorla randevu ayarladim sormak için ve gizli gidecektim ama içim elvermedi hadi dedim bahsedeyim anneme, böyle böyle korunmak için en iyi yöntem ne olur diye sorcam dedim demez olaydim kavga kiyamet sanki kullanicam hemen dedim.. Tamam cikismakta hakli ama danismadan hareket etmek istemiyorum :20:

Bitkisel olanlarin bi yan etkisi olmuyormus diye duydum arastircam bakalim.. En azindan ilk bir ay korunayim ben diye düsünüyorum ondan sonra nisanlimi ikna etmem gerek :26:

evet nasıl korunabilirim diye gittim, yalan söylemiyorum ikisi de çocuk yap dedi, delirdim resmen, yapcak olsam orda işim ne, ben hap kullanmak zorundayım kan tesi tahlili yok mu bu işin yanlış bir iş yapmayalım dedim, yok dedi iki doktor da karaciğer rahatsızlığın var mı diye sordu biri yoo dedim, biri de ailede damar hastalığı var mı dedi yoo dedim, yasmin yazdı bi tanesi test filan yapmadı, ben kullanmadım o hapı güvendiğim bi eczacıya gittim aldım ne önerdiyse çıktım
doktorları öldürecektim nerdeyse

sen bilirsin, google yaz bi dolu çıkar doğum kontrol hapı damar tıkanıklığı yaptı diye

Annende kendi annemi gördüm.. Doktorla randevu ayarladim sormak için ve gizli gidecektim ama içim elvermedi hadi dedim bahsedeyim anneme, böyle böyle korunmak için en iyi yöntem ne olur diye sorcam dedim demez olaydim kavga kiyamet sanki kullanicam hemen dedim.. Tamam cikismakta hakli ama danismadan hareket etmek istemiyorum :20:

Bitkisel olanlarin bi yan etkisi olmuyormus diye duydum arastircam bakalim.. En azindan ilk bir ay korunayim ben diye düsünüyorum ondan sonra nisanlimi ikna etmem gerek :26:

gidin bakalım doktora :D benim gittiklerim çocuk yap dedi :D :D ağlasam mı gülsem mi :D

sen bilirsin, google yaz bi dolu çıkar doğum kontrol hapı damar tıkanıklığı yaptı diye

biliyorum aralıktan beri araştırıyorum ben,ölenler bile var bu yüzden, damar tıkanıklığından bacakları davul gibi şişenler
ben vazgeçmiştim bi ara bunlar yüzünden aman çocuk olursa olur diyodum ama annem beni gaza getirdi ben kullandım bi şey olmadı dedi, ben de şu anda hayatıma kesinlikle bir bebek alamayacağıma emin oldum ver riske girdim

:19::19: akillarini kendilerine saklasinlar bence herseyin bi zamani var önce sevdigimizle hayatimizi yasayalim birbirimize alisalim dimi ama :16:

hıh bu :D doktorlara sinirimden psikolojim bile bozuldu, doktora giderim sorarım filan diyosun rahat rahat gidiyosun hop saçmalık neyse bunu geç başka bi doktora gidiyim diyosun o da aynısını sölüyo :D sonra deliriyosun işte böyle
allahm kimseye istenemeyen gebelik vermesin de aratmasın da bebek hasretiyle yanıp tutuşanlara da hemen versin rabbim

ben şu yasak aşk olayına anlam veremedim işin kolayına kaçıolar bence nişanlılarınız ben de evliyim başından beri nişanlım şimdiki eşim yani asla dışardan kimyasal bşy almama iziz vermedi yani hçbşy kullanmadım hala herkesin yapısı farklı kime nasıl etki gösterceği bilinmez bazılarına etki etmez bazıların kilo aldırır...değişir

uzun süre hap kullanmak bebek istediğin zaman dert oluyo başına, yıllarca hormonları baskıla baskıla korunmayı bırakınca hemen hamile kalınmıyo

kızlar okudum okudum yazılanları ama hala bi karar veremedim yaa ne kadar zor bi işmiş.
işin doğrusu şu ki ben prezervatiften çok tiksiniyorum, yani nişanlım da istemeyeceğini söylemişti ama sırf onun demesi değil ben o şeye karşı çok önyargılıyım:s
haptan da korktum iyice. bide anladığım kadarıyla bi ay önceden bu hap işlerine başlamak gerekiyor eğer buna karar verilirse.

demir eksikliği olduğunda ne gibi problemle karşılaşılıo.

ellerin ayakların çok üşür, tırnakların zayıf olur hatta girintili çıkıntılı olur, saçların dökülür halsiz olursun çabuk yorulursun, kendimden biliyorum doktorlar ferrosanol diye bi ilaç ya da aynı isimli şurup yazarlar oda kabızlık yapıyo :kkk:

uzun süre hap kullanmak bebek istediğin zaman dert oluyo başına, yıllarca hormonları baskıla baskıla korunmayı bırakınca hemen hamile kalınmıyo

evet yaşla da bağlantılı bu durum 35 yaş üstüne önermiyolar mesela

Back