• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni gelinler nasıl korunacağınıza karar verdiniz mi bakimm

düğünden 1 ay önce adetin ilk günü kullanmaya başlıyoruz galiba.evet prezervatife sıcak bakmıyo. düşününce bizim içinde hoş değl.nişanlım prezervatif için yasak ilişkiler için o ben kullanmam diyo:)
Yasak ilişkiler için mantığınıda ilk defa duydum.
Hap, iğne.. bunlar kadının bünyesini etkileyecek şeyler.
En zararsız yöntem prezarvatifle korunmaktır.

kıllanma falan yapmıyo, kıllanma tedavisinde doktor tarafındna veriliyo bu hapi, verdiği hormanlarda kıllanma yapcak bi şey yok, ben kafayı yiyodum bu bebek konusu yüzünden, aynen senin gibi kıllanma yapıyomuş filan diye korkuyodum ama araştırdım ki tam tersine kıllanmayı önlüyomuş , ayrıca sivilceleri de bitiriyo
biz anlaşma yaptık nişanlımla bakacağız 6 ay sonra eğer kilo alırsam o korunacak, erkekler prezervtife hiç sıcak bakmıyor ve ilk etapta da onları buna zorlamak hoş olmaz hem onlar açısından hem de bizim açımızdan
ben ilk gecemde aramızda bir prezervatif istemedim yoksa desem ben hap kullanmıcam istemiyorum nişanlım tamam derdi çünkü bebek sitemiyor o da
ama siz sakın erkeklerin çocuk istemiyorum lafına güvenmeyin bakacak o mu sanki umrunda olmaz
geri çekilmeye sakın güvenme dedi annem bana, annemin gazıyla kullanıyorum ben şu an bu hapı, bi şey olmaz kullan rahat ol dedi

benim düğünüme daha var ama annem konusu bayanlar arasında geçerse ben oralı olmasam bile bak sende dinle duymamazlıktan gelme sakın hap içeyim deme şimdiden sok kafasına o korunsun ben korunamam de diyo :60:

annen ne güzel cesaretlendirmiş benimki asla hap içmemi istemez aslaaaa

ben de içmek istemiyorum ama diğer iki seçeneği hiç istemiyorum... ama malesef birinden birine gelmek zorundayız...

en güzeli doktora danışmak aslında böle konular açıldı, hep sölüyorum doktora sormak en mantıklısı ben de düğünden önce doktora danışacağım ilk ay için sadece hapla korunsam bir sorun olur mu diye

sonrasında o korunur artık...

doğru demiş, benim nişanlım da yüzünü ekşitti ben de iş başa düştü dedim :D ama anlaştık kilo alırsam kullanacak mecbureni geri çekilme istemiyoruz ikimiz de hem erkek için sağlıklı değilmiş ilerde sorunlara yol açıyomuş geri çekilme hem de yine karı koca olma durumunda geri çekilmek saçma yani
karın o senin sevgilin değil yasak aşkın değil ne biliyim yaa
benim için tek çareşu aşamada haptı ve başladım
ben yan etkilerini merak ettiğimden dolayı erken başladım düğünüm 2 ay sonra, hem vücudum tam alışsın diye düşündüm
bi de garanti olsun dedim :D benim kadar bebek korkusu kimsede yoktur[/QUOTE]

bizde duruma göre değerlendirme yapacağız bakalım. eksi etkiler görürsek farklı yöntemleri deneyeceğiz.inş problemsiz başlar ve devam ederiz.

ben sağlık personeliyim canım ve etrafımda bana hapı vs öneren yok, ne yaparsan yap bünyene ilaç giriyo, hele hapı her gün kullanıyosun iş yerinde doktor hemşire dolu etrafım inanın ağrı kesici içmezler kıvranmadıkça, çünkü her hap zararlıdır, ama erkeğe göre bişey yok çıkarıp atacak, bu kadar verici olmayın hazıra alıştırmayın, %100 değilde %98 zevk alsın ölür mü? daha bu işin hamileliği var o zaman napıcak bu adamlar, yasak ilişkimi yaşıcaklar

en zararsız yöntem evet doğru ama sizinde dediğiniz gibi o mantık sadece kişinin düşüncesi yani nişanlımın düşüncesi. kısaca kullanmak istemediği için nişanlımın düşüncesi bu.

ben sağlık personeliyim canım ve etrafımda bana hapı vs öneren yok, ne yaparsan yap bünyene ilaç giriyo, hele hapı her gün kullanıyosun iş yerinde doktor hemşire dolu etrafım inanın ağrı kesici içmezler kıvranmadıkça, çünkü her hap zararlıdır, ama erkeğe göre bişey yok çıkarıp atacak, bu kadar verici olmayın hazıra alıştırmayın, %100 değilde %98 zevk alsın ölür mü? daha bu işin hamileliği var o zaman napıcak bu adamlar, yasak ilişkimi yaşıcaklar
Bende aynı senin gibi düşündüğüm için yazdım canım.
Kullan at bu kadar basit erkek için. Hap'a ne gerek var.
Sebepte yasak ilişki mantığıymış. Ne alakaysa..

Cinsel hayata yeni başlayanlar için en ideali haptır. Tabi bir doktor kontrolü, genel kan testleri ve karaciğer testlerini yaptırmak ve doktor kontrolünde kullanmak kaydıyla.

Bende aynı senin gibi düşündüğüm için yazdım canım.
Kullan at bu kadar basit erkek için. Hap'a ne gerek var.
Sebepte yasak ilişki mantığıymış. Ne alakaysa..

bencillik başka bişey değil, benden önce beni düşünmesi lazım evleneceğim adam, hamileyken gözüm arkada kalır bu mantıkta biriyle olsam

en zararsız yöntem evet doğru ama sizinde dediğiniz gibi o mantık sadece kişinin düşüncesi yani nişanlımın düşüncesi. kısaca kullanmak istemediği için nişanlımın düşüncesi bu.
Anlıyorum da, sırf nişanlınızın düşüncesi o yönde olduğu için hap kullanmamanızı tavsiye ederim.
Sonuçta bunlar karşılıklı karar verilip uygulanacak şeyler.
Konuşup daha iyi bir mantık üreterek çözüm bulabilirsiniz.

prezervatif en güzeli zevk süresini de uzatıyo kadın için çok iyi :D
biz anlaştık 6 ay ben korunucam 6 ay o korunucam bizde her şey müşterek :D

Anlıyorum da, sırf nişanlınızın düşüncesi o yönde olduğu için hap kullanmamanızı tavsiye ederim.

ben bakireliğimi bir prezervatife vermek istemediğim için hapa başladım. ilk gece eşimle aramda hiçbi şey olmamalı, çok iğrenç geliyor bana

korunma yöntemlerinde prezervatif 1.sırada geliyor
hiç hap içmedim kendimi riske atamam
yasak ilişkilerde kullanılıyor ne demek ?cok sacma bir yaklasım

nişanlımın düşüncesi değil sadece doktora gittik kontroller falan doktor ilk olarak hapı önerdi benimde biraz sıkıntılarım var adet düzensizliği v.s gibi şeyler o yüzden ona karar verdik yoksa söz konusu bile değildi bizde de. o düşüncesini sölüyodu ama tabi ortak karar vermekte iş. doktor etki etti bize cnm.durumlara göre hareket edeceğiz yani yan etki olursa zaten tedavide kalacak.

tamam en sağlıklısı erkeğin korunması kabul ama arkadaşlar erkekler korunmaktan falan anlamaz bana göre, 10 tane çocuk olsun umrunda mı onların
hem ilk evlendiğinde herkes soracak çocuk yok mu hıh yoksa bilmem ne mi diye erkek de erkekliğine yediremicek prezervatif falan yalan olcak
ben öğrenciyim riske atamam valla

ben bakireliğimi bir prezervatife vermek istemediğim için hapa başladım. ilk gece eşimle aramda hiçbi şey olmamalı, çok iğrenç geliyor bana
Bakirelik prezarvatifede mi veriliyormuş, neymiş bu böyle yahu..
Nişanlınızla size mantıklarınız çerçevesinde iyi korunmalar!

sela32 üniversite öğrencisi olduğunu varsayarak okullarımızın vay haline diyorum

sela32 üniversite öğrencisi olduğunu varsayarak okullarımızın vay haline diyorum

evet üniversitede yüksek lisans öğrencisiyim de anlamadım neden, bence bunlar önemli şeyler insanın ilk gecesi bir defa olacak bir şey, nesi tuhaf

bende hap falan kullanamam prezervatif kullansın yawww zaten benim nişanlım biraz tecrübeli bu konularda benden öncesinden :26: o yüzden güvenirim ona oda bana zarar verecek bişey yapmaz 15 dk lık zevk için...

Back