- 25 Eylül 2010
- 1.202
- 93
- Konu Sahibi ayprensesii
- #1.941
bizi bırakma gevezeee yaz arada tatlışşasennnn nispetin en büyüğünü yaptınnnn
ya uyumasam bile evde temizlik yapmaya bile razıydım o kadar yoğun-kötü bi gündü..ama bitttiiii
hiçte bi yerlere kaçtğm yok giremiyorum ki kaçayım şekerim hamileler topiğne gitsem bile gider yazr gelrm oracıklarda kalmam ben sizi bırakırmıyım
herkeseeeeeeee günaydınnnnn neden burası böyle sessiz kalmısss yoksa temizlik mi basladııııı
gunaydın tatlımmm valla temizlik hak getire baya saldım bugünlerde
çay içiyorum dahaa birazdan nevresim değiştircemm
günaydın gelinciklerrr....
geceleri hep dusunuyorum nasıl olur acba diye ama işin içinden cıkamıyorum..:44:
allah dualarınızı kabul etsin canmm..afiyet olsun ..önceden düşündüğün isimler neydi
kendimi düşünürüm bebeğide ilk 3 yıl tamam ama sonrası düşündürüyo beni konusmaya baslayınca...soru sormalar istekler..okulu işi aşkı... offf
gündayn tatlmm daha kimse ayılmamıştırr..gelirler birazdan bn sımdı cıkp anneme gitsemm gelince okumya yetişemem yanii
aynen telden zor oluyor...yokmu baska seçenek.
gunaydın tatlışş ohhh hergün annenlesinn kıskanıyorummmm
gel seneye sen ben sivit aynı anda yapalım bebiği
sivitcannn yine bildinn 12.30da kalktım bugün hergün bi babanın teline kalkıyoruz alarm gibiler mubarekkgeveze hoşgeldin arada uğra ama özletiyorsun kendini..nasılsın bebiş nasıl?
günaydınnn daha doğrusu tünaydınn kimse yok burda asencim de kesin uyuyodur yine
günaydın do_majörrr gerçi sen de çalışıyodun dimi?bize gün çoktan aydı..evde olsak en güzel olurdu dimi?
prenses sen bayağa düşünmeye başladın galiba bebiş işini? yalnız değilsinnnn
biz de eşimle çok düşünüyoruz ama maddi olarak biraz toparlanalım dedik..aslında mayıs-haziran gibi hamile kalsam süper olur da..bu sefer yazın tatile gidemem o yüzden ağustos gibi hamile kalmak istiyorum da o kadar nasıl beklicem ben yaa gerçi inşallah Allah artmaz da hamile kalırız istediğimiz zaman..
gerçi ben seneye de yapamam belkide 1 sonraki sene de olabilir daha karar veremedim kazaya kurban gitmezsem
işimiz var desene her gün hapını aldın mı muahbbeti püfff
tatlım işin kötüsü ben hap kullanmıyorum kaza oranı daha yüksek bizde