Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
asennnn nispetin en büyüğünü yaptınnnn :KK31:
ya uyumasam bile evde temizlik yapmaya bile razıydım o kadar yoğun-kötü bi gündü..ama bitttiiii :KK52:

hiçte bi yerlere kaçtğm yok :KK14: giremiyorum ki kaçayım şekerim :KK50: hamileler topiğne gitsem bile gider yazr gelrm oracıklarda kalmam ben sizi bırakırmıyım :KK16:
bizi bırakma gevezeee :KK14: yaz arada tatlışş:KK16:

herkeseeeeeeee günaydınnnnn neden burası böyle sessiz kalmısss yoksa temizlik mi basladııııı :KK50::KK50:

gunaydın tatlımmm:KK16: valla temizlik hak getire baya saldım bugünlerde :KK9:
çay içiyorum dahaa :KK16: birazdan nevresim değiştircemm:KK31:
günaydın gelinciklerrr....

geceleri hep dusunuyorum nasıl olur acba diye ama işin içinden cıkamıyorum..:44:

allah dualarınızı kabul etsin canmm..afiyet olsun ..önceden düşündüğün isimler neydi

kendimi düşünürüm bebeğide ilk 3 yıl tamam ama sonrası düşündürüyo beni konusmaya baslayınca...soru sormalar istekler..okulu işi aşkı... offf

gündayn tatlmm daha kimse ayılmamıştırr..gelirler birazdan bn sımdı cıkp anneme gitsemm gelince okumya yetişemem yanii :p

aynen telden zor oluyor...yokmu baska seçenek.

gunaydın tatlışş ohhh hergün annenlesinn kıskanıyorummmm :KK53::KK53:
gel seneye sen ben sivit aynı anda yapalım bebiği :KK9:

geveze hoşgeldin arada uğra ama özletiyorsun kendini..nasılsın bebiş nasıl?

günaydınnn daha doğrusu tünaydınn:KK16: kimse yok burda :KK50: asencim de kesin uyuyodur yine :KK1:

günaydın do_majörrr :KK52: gerçi sen de çalışıyodun dimi?bize gün çoktan aydı..evde olsak en güzel olurdu dimi? :KK53:

prenses sen bayağa düşünmeye başladın galiba bebiş işini? yalnız değilsinnnn :KK52:
biz de eşimle çok düşünüyoruz ama maddi olarak biraz toparlanalım dedik..aslında mayıs-haziran gibi hamile kalsam süper olur da..bu sefer yazın tatile gidemem :KK31:o yüzden ağustos gibi hamile kalmak istiyorum da o kadar nasıl beklicem ben yaa :KK52: gerçi inşallah Allah artmaz da hamile kalırız istediğimiz zaman..
sivitcannn yine bildinn:KK53::KK53: 12.30da kalktım bugün :KK53: hergün bi babanın teline kalkıyoruz alarm gibiler mubarekk:KK53::KK53::KK53:
gerçi ben seneye de yapamam belkide 1 sonraki sene de olabilir :KK9: daha karar veremedim kazaya kurban gitmezsem:KK9::KK9:
işimiz var desene :KK1::KK1: her gün hapını aldın mı muahbbeti püfff :KK9:

tatlım işin kötüsü ben hap kullanmıyorum:KK9: kaza oranı daha yüksek bizde :KK9:

sivitcannn yine bildinn:KK53::KK53: 12.30da kalktım bugün :KK53: hergün bi babanın teline kalkıyoruz alarm gibiler mubarekk:KK53::KK53::KK53:
gerçi ben seneye de yapamam belkide 1 sonraki sene de olabilir :KK9: daha karar veremedim kazaya kurban gitmezsem:KK9::KK9:

tatlım işin kötüsü ben hap kullanmıyorum:KK9: kaza oranı daha yüksek bizde :KK9:

hayırlısı artık canım. şansa kalmış sizin iş :KK1:

günaydın do_majörrr :KK52: gerçi sen de çalışıyodun dimi?bize gün çoktan aydı..evde olsak en güzel olurdu dimi? :KK53:

Evet canım çalışıyorum :)
çok güzel olurdu ama çalışmakta gerek zaten ben kv'yle yaşadığım için evde olmamak en güzeli :)

aynen sormaaa hem çocugun ilerideki sorumluluğunu düşünüyorm hem de kendimi .
önceliklee arba almamız lazmm..sonra tatile gitmek istiyorum :) ee olmuşken burcu da ya akrep ya balık olsun isitoyrm varmı böyle bi dünyaaaa:KK50:

Aynen canım bizde önce araba istiyoruz. sonra tatil sonra borçları biraz düzene koyalımda evliliğe biraz daha alışalım ondan sonra bebiş olur inşallah tabiki bende yengeç istiyorum :) ne yapacaksın balık burcunu ben balık burcuyum çok duygusal, karamsar bir kişiliği oluyor balıkların :) ama aynı zamanda sanat yönünden yetenekli oluyoruz birde biraz mistik karakterli :) akrep konusunda bir şey diyemeyeceğim pek geçinemediğim bir burç :KK43:

çok güzel olurdu ama çalışmakta gerek zaten ben kv'yle yaşadığım için evde olmamak en güzeli :)

Aynen canım bizde önce araba istiyoruz. sonra tatil sonra borçları biraz düzene koyalımda evliliğe biraz daha alışalım ondan sonra bebiş olur inşallah tabiki bende yengeç istiyorum :) ne yapacaksın balık burcunu ben balık burcuyum çok duygusal, karamsar bir kişiliği oluyor balıkların :) ama aynı zamanda sanat yönünden yetenekli oluyoruz birde biraz mistik karakterli :) akrep konusunda bir şey diyemeyeceğim pek geçinemediğim bir burç :KK43:

bizim ulaşım konusunda sorunlarımız var o yuzden arba şart.dogru durust gezemiyoruz bile.:KK59:
babm balık burcu ben akrep :)) oglum balık olsun duygusal bi erkek olsun :) kızımda bnm gibi erkek gibi kız olsun ezdirmesin istiyorum ama tam tersi olursa yandımm:KK1:
çin takvimi rus takmıvmı vs onları o yuzden merk ediyorum dogru cıkıyomu acba diyee

tabii allah hayırlısını versinnn

Son düzenleme:
geveze hoşgeldin arada uğra ama özletiyorsun kendini..nasılsın bebiş nasıl?

günaydınnn daha doğrusu tünaydınn:KK16: kimse yok burda :KK50: asencim de kesin uyuyodur yine :KK1:

prenses sen bayağa düşünmeye başladın galiba bebiş işini? yalnız değilsinnnn :KK52:
biz de eşimle çok düşünüyoruz ama maddi olarak biraz toparlanalım dedik..aslında mayıs-haziran gibi hamile kalsam süper olur da..bu sefer yazın tatile gidemem :KK31:o yüzden ağustos gibi hamile kalmak istiyorum da o kadar nasıl beklicem ben yaa :KK52: gerçi inşallah Allah artmaz da hamile kalırız istediğimiz zaman..

bebiş iyi teyzesi nolsun beslenmemize dikkat ederek ilerliyoruz bakalım ayın sonunda kontrolümüz var hayırlısı sizleride iyi gördüm maşallah topik almış yürümüş :KK1::nazar:

bırakmam annem fırsat buldukça gelir yazarım ben size ama kopuk kalıyorum ya akşam malum fırsatım olmuyor gndüz işş :KK50:

bence de hep beraber başlayalım çalışmalara..ya aslında eşim çok istiyor ama yaza kadar mecbur beklicek bi durumumuzu toparlayalım..ben de kendimi toparlıyım..evlilik ve iş temposuna yeni ayak uydurmaya başladım..bi de çocuk olursa delirebilirm :KK31:
ama bazen risksiz zamanlarda yaramazlık yapıyoruz bizzz :KK31: mesela reglime 5 gün kaldı heyecan içindeyim...bi de başım dönüyor :KK31: ama diyetten kesin....di mi asen diyettendir :KK53:

aminnn canmmm..
aksm yemeginden sonra arkdas gelcekmiş kocasıyla yarında yokm presbme de yokum cuma belki gelirimmm

yaa gitme prensesss :18: cumaya daha çooook var :KK5:
neyse özlicez seni..kv.inş.hayırlısı ile ameliyat olur..geçmiş olsun çok tekrardan..

bizim ulaşım konusunda sorunlarımız var o yuzden arba şart.dogru durust gezemiyoruz bile.:KK59:
babm balık burcu ben akrep :)) oglum balık olsun duygusal bi erkek olsun :) kızımda bnm gibi erkek gibi kız olsun ezdirmesin istiyorum ama tam tersi olursa yandımm:KK1:
çin takvimi rus takmıvmı vs onları o yuzden merk ediyorum dogru cıkıyomu acba diyee

çin takvimini ben de çok merak ediyorum..hatta bakmıştım da ağustosta hamile kalırsam kız-eylülde erkekti -ya da tam tersi-eşime napalım dedim 31 ağustos gecesini değerlendirelim ya kısmet demişti :KK1: allah sağlıklısını versin de..

canım iyiki çalışıyorsun yoksa gündüzleri de kv'le kafayı yerdin :KK53:
çocuğun olunca iyi olucak bakar kv..benim annem bakıcak ama git gel kadına zor olucak..
bak iyi yanları da varmış kv ile yaşamanın :KK34:

canım iyiki çalışıyorsun yoksa gündüzleri de kv'le kafayı yerdin :KK53:
çocuğun olunca iyi olucak bakar kv..benim annem bakıcak ama git gel kadına zor olucak..
bak iyi yanları da varmış kv ile yaşamanın :KK34:

cnm bnde gitmek istemıyorum ama mecburen gidiyorum telde kontr olsaaa telden gircem ama daha maaş almadı eşm..:26:

bn çoocuguma kendim bakıcm ne anneme ne kv vermem. allah saglık verdiği sürece mecbur kalmazsam tabii.işim olursa veririm ama diğer turlu cocugumu bn yetiştirmek istiyorm o günleri görüp allah kısmet edersee

arkidişlerr:KK52: bir kv gününden daha merhaba :KK52: bugün kv lerdeydik ancak geldim ancak okumak nasip oldu yazdıklarınızııı:KK52:

yengeçi boşver tatlım:KK31: bende yengeç burcuyum ama yokk çok duygusal kırılgan oluyolar o da ben oluyorum:KK31::KK31:

bebiş iyi teyzesi nolsun beslenmemize dikkat ederek ilerliyoruz bakalım ayın sonunda kontrolümüz var hayırlısı sizleride iyi gördüm maşallah topik almış yürümüş :KK1::nazar:

bırakmam annem fırsat buldukça gelir yazarım ben size ama kopuk kalıyorum ya akşam malum fırsatım olmuyor gndüz işş :KK50:
bebişimm tamam fırsat buldukça yaz ama özleriz bizz:KK16:

bence de hep beraber başlayalım çalışmalara..ya aslında eşim çok istiyor ama yaza kadar mecbur beklicek bi durumumuzu toparlayalım..ben de kendimi toparlıyım..evlilik ve iş temposuna yeni ayak uydurmaya başladım..bi de çocuk olursa delirebilirm :KK31:
ama bazen risksiz zamanlarda yaramazlık yapıyoruz bizzz :KK31: mesela reglime 5 gün kaldı heyecan içindeyim...bi de başım dönüyor :KK31: ama diyetten kesin....di mi asen diyettendir :KK53:

yaa gitme prensesss :18: cumaya daha çooook var :KK5:
neyse özlicez seni..kv.inş.hayırlısı ile ameliyat olur..geçmiş olsun çok tekrardan..

çin takvimini ben de çok merak ediyorum..hatta bakmıştım da ağustosta hamile kalırsam kız-eylülde erkekti -ya da tam tersi-eşime napalım dedim 31 ağustos gecesini değerlendirelim ya kısmet demişti :KK1: allah sağlıklısını versin de..

valla geçenlerde benm de başım döndü 2 gün sonra sık wc ye gitme durumları oldu allahım dedim ne oluyo :KK30::KK30: korktum ama adet oldum dün sanırım stresten oldu:KK9::KK9:
benim eşim hiç istemiyo :KK19: yani yanlışlıkla hamile kalsam çok zorla kabul eder şuan en az 2 senemiz var ona göre:KK52:
yaramazlık mııı:KK53::KK23::KK23: ben öyle risklere girmem girersem stresten hamile kalırım o derece :KK53::KK53::KK76::KK30:

canım sağlıkla bebişi al kucağına inşallahh...biz de 1 senemiz dolunca istiyoruz inşallah...amam bu gün çok hamiş haberi aldım içim bi kıpraştı..annelik iç güdülerim gelişiyor..sonra inanamıyorum ben ve anne olmak :KK52: Allah bize de nasip etsin aratamdan...
aa daha çok erken oysaki :KK31:
ama regl ve diyet ikilisini iyi bilirm fena çarpar ..tek başına bile yeterliler:KK52:
ben de karbonhidratın yasaklı olduğu dieti yapıyorum ya peynir ve tavuk sınırsız yenebilirmiş...ben de 2 öğün tavuk yedim gıt gıt :KK53:
biraz önce de acıkınca peynir yedim biraz..bu gidişle bu diyetle kilo alan tek kişi ben olucam :KK1:
bak bebişte düşünüyorsun , birazcık kiloları verip, öyle hamile kalalım canım :KK34: valla kilo vermenin tek yolu var, 3 beyazı kes ve hareket et... hepsi bu sistemde çalışıyor...

ya hamile kalınca hemen doktor denize girme demiyor diye biliyorum... yanlışsam düzeltin... ben temmuz gibi hamile kalmayı düşünüyorum çünkü, öğretmenim ya, tatilleri hesaplayıp, hamile kalmam gerekiyor :KK9:

çin takvimi nedir...ilk defa sizden duyuyorum kızlar ya... birazcık açıklasanız bana...

biz de yaramazlık yaptık ama 2 gün sonra regl oldum :KK9: regl günlerimi de tutmam ben... hani düzenlidir hep... hiç öyle yazma gereği duymadım ama artık yazsam fena olmayacak :KK53:

bak bebişte düşünüyorsun , birazcık kiloları verip, öyle hamile kalalım canım :KK34: valla kilo vermenin tek yolu var, 3 beyazı kes ve hareket et... hepsi bu sistemde çalışıyor...

ya hamile kalınca hemen doktor denize girme demiyor diye biliyorum... yanlışsam düzeltin... ben temmuz gibi hamile kalmayı düşünüyorum çünkü, öğretmenim ya, tatilleri hesaplayıp, hamile kalmam gerekiyor :KK9:

çin takvimi nedir...ilk defa sizden duyuyorum kızlar ya... birazcık açıklasanız bana...

biz de yaramazlık yaptık ama 2 gün sonra regl oldum :KK9: regl günlerimi de tutmam ben... hani düzenlidir hep... hiç öyle yazma gereği duymadım ama artık yazsam fena olmayacak :KK53:

benmde düzenlidir maşallah :KK9: düzenli olmasa yandık zaten:KK1:
çin takvimi sanıyorum hangi gün hamile kaldıysan o güne bağlı kız erkek tablosu var gogılda arat tatlım bulursun :KK66:

cnm tablo var odan dogum tarıhının yasına gore hesaplıyosun hamile kaldıgın ay cinsiyeti verdiyo...az once hamile arkdasıma baktık erkek cıktı cuma gunu belli olucak cinsiyeti baklm gerçekmii :KK70:

bn yıllardır işaretliyorum regl gunlerimi cnm bncede yaz tele yada takvime..lazm olucak:KK31:

1.5 saattir elimde iğne iplik sökük dikiyorum :KK31:
annem bu sürede bi etek ya da gömlek dikerdi :KK53:
düğmeler vardı kopmuş-sökükler falan..hata en sevdiğim pantalonumun düğmesi kopmuş diye 1 aydır giymiyordum :KK1:
vee sonuç mükemmel istediğimi giyebilirim :KK34:
benimkiler güze oldu da kocişin yeleğinin son düğmesini yamuk dikmişim pot durdu alttan ona göre sınıfta kaldım dikişten:KK53:
şimdi de ütü yapıcam ağlamak istiyorummm :KK59:

önce yazdıklarınızı okuyayım tabiki..elimde iğne aklım sizdeydi :KK16:

arkidişlerr:KK52: bir kv gününden daha merhaba :KK52: bugün kv lerdeydik ancak geldim ancak okumak nasip oldu yazdıklarınızııı:KK52:

yengeçi boşver tatlım:KK31: bende yengeç burcuyum ama yokk çok duygusal kırılgan oluyolar o da ben oluyorum:KK31::KK31:

bebişimm tamam fırsat buldukça yaz ama özleriz bizz:KK16:

valla geçenlerde benm de başım döndü 2 gün sonra sık wc ye gitme durumları oldu allahım dedim ne oluyo :KK30::KK30: korktum ama adet oldum dün sanırım stresten oldu:KK9::KK9:
benim eşim hiç istemiyo :KK19: yani yanlışlıkla hamile kalsam çok zorla kabul eder şuan en az 2 senemiz var ona göre:KK52:
yaramazlık mııı:KK53::KK23::KK23: ben öyle risklere girmem girersem stresten hamile kalırım o derece :KK53::KK53::KK76::KK30:

bende de bi rahatlık var anlatamam...bazen gecikiyor benim..3 ay düzenliyse 4.ay mutaka gecikir..eylülde çalıştığım kurumun yükselme sınavı vardı 3 hafta gecikti stresten..hemen test yaptım ama az kalsın kan testine gidicktim :KK31:sınavı kazandım bu arada 2 aydır düzenli :KK53:
biz reglin bittiği gün ve ertesinde risk alıyoruz tıbben imkansız gibi..ama yine de olursa gelcek bebiş her şartta gelirmiş yerim onu bennn :KK30:

ben de hamilelik için kilo vermek istiyorum zaten :KK31:
yoksa hep böyle kalsam çok da vahim değil durumum ama sınırdayımmm :KK50:
bu arada hamileyken denize girmek çok iyiymiş..doğumu kolaylaştırırmış bile..ilk aylarda mide bulantısı falan olur da tatilden bişey anlayamam diye demiştim..bi de benim kociş görmemişin çocuğu olmuş havasına girer yok atlama yok üşütme başımı yer :KK1:

haydi hayırlısı bakalım önce kim hamiş olucakkk

cnm tablo var odan dogum tarıhının yasına gore hesaplıyosun hamile kaldıgın ay cinsiyeti verdiyo...az once hamile arkdasıma baktık erkek cıktı cuma gunu belli olucak cinsiyeti baklm gerçekmii :KK70:

bn yıllardır işaretliyorum regl gunlerimi cnm bncede yaz tele yada takvime..lazm olucak:KK31:

arkadaşının bebişinin cinsiyeti belli olunca bize de söyle bakalım doğru mu..
ben kim için baktıysam doğru çıktı...gerçi %50 ihtimal var zaten :KK52:

X