Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
ewttt ne güzelll görsel panoda gördümde aynıı [/QUOTE]

eee nasıl gidiyor evlilik cnm 3 ay nasıl gecti ben anlamadım yaaa :2::2:

allahımmm hiç çekilmezzz
valla bizimkilerde maşallah hiç öyle bi durum yok herkes halinden memnun kimse birbiine gidip gelmiyo herkes birbirinden habersiz
bizim binalar byeni bitti herkes 4 5 ay önce taşındı bi de 5 bloklu site ondan belkide daha samimiyet oluşmamıştır da olabilir
sendekendini kurtar tatlım o teyzeden dır dır hiç çeklmez valla

slm kızlarrrrr oo burası süpermiş yaa daha önce nerelerdeydiniz :)))

bi<z buralardayız tatlım sen nerelerdesinn
hoşgeldinn

yok yok tatlım tam bi adet bence bu zamanından bi gün önce geldi
allaha şükür şimdilik istemiyorum yaa

hoşgeldinn

hosbulduk güzelim :) haha hiç sorma bende buralardayımda karsılasmak bu güne kısmetmiş artık seninle de 9 gün var aramızda

hadi hayırlısı canm o zmn.. ne güzel yeni binalarr bizim eski bina. oturanalrda hepsi aynı memleketten huyları suyları aynııı..bn yeni ewliler gelsin diye dua ediyorum yan komşu satıyo sanrım inş.gelin gelirr..kafa dengi olsun 1tane yeterrr

hoşgeldinn

hosbulduk güzelim :) haha hiç sorma bende buralardayımda karsılasmak bu güne kısmetmiş artık seninle de 9 gün var aramızda

olsun geç olsun güç olmasısn herkese kapımız açık tatlımm
nerde oturuyosun kaç yaşındasıınn

inşallah yeni gelin gelir tatlımm bende yaşıtım komşum olsun isterdim ama yok gerçi bizimde 2 ayımız var
2 ay sonra kimbilir nerelere gitcez

2 ay sonra tasınıyosan hiç bulaşmaya kimseye tatlm kafan rahat ohh :))

ah ahh benimde oturdugum apartmanda hep yasıtım ama hepsinin cocukları var zor oluyor böylede 4 katlı bina hepside gelin olarak gelmişler sanslıyım bi yönden

asennnn nispetin en büyüğünü yaptınnnn
ya uyumasam bile evde temizlik yapmaya bile razıydım o kadar yoğun-kötü bi gündü..ama bitttiiii

,işte ilk zamanlar geçerliydi de şimdi bi yılı geçti ya, iyice sitemlerdeler, ya istemediklerime gitmiyorum diycem en son o olcak.... ya gelinleri ile arası açık galiba bana sardı, bilemiyorum ki.... ama 2 gündür canımı acayip sıktı. kv ile kapıda karşılaştılar, saydı döktü ya, kimseye gitmiyomuşum, işte kaç kere söylemiş hiç dinlememişim, büyüklerin sözünü dinlemiyomuşum da, neler neler.... ben dedim bi hafta kv me bi hafta anneme gitmeye çalışıyorum, zaten çalışıyorum evde iş var, e her çalışan senin gibi değil, sen evde olsanda gelmiyosun falan dedi.... kv tam gidiyodu, gerçi geldiğinde ne kötü komşun var dedi daha tanımıyo etmiyo.... yine de utandım kadından yaaa.... sıkıldı canım napiyim... Allaha havale etmekten başka çare yok....

aynen işte, bende tek kiracıyım, ve bina 28 yıllık.... hepsi ev sahibi... düşün işte

ah canım bende öyle haberler vermeyi inan çok isterim :) e hadi inşallah.... zaten regl olsam yeniden kontrole gidicem bakalım ne durumdayım

1 yıllık evliyim.. öyle çok yakınımda değiller hatta umursamazlr da uzaktan kumanda gibi yine etkiliyorlr insanı KAYNANA,GÖRÜMCE :ELTİ 3 LÜSÜ adamı delirtiyr..evlenmeden çnce böyle anlatanlara hadi be sizde derdim niye anlaşılmasın ki derdim..meğer haklılarmış..KAYNANA;oğlunu paylaşamz çekmeye çalışır kendini.GÖRÜMCE: açık arar sende sevmedğin şeylere üstüne gider didikler durur,ELTİ;seni kullanır önce onları kötüler sonra arası iyi olur sap gibi kalırsn feleğini şaşırtır.kıskançlıktan kendini yer bitirir..hepsine bağlamaya çalışır kendini.. :)

tatlım kolay gelsin sana o zaman valla ele karışmayınca insan anlamıyo diyolar demekki doğruşmuş
benim şuan eltim yok kaynım daha küçük ben büyük gelin olcam sanırım biraz daha şanslıyım
ama allaha şükür eşimin ailesiyle aramda sorun yok gerçi ilerde ne olur bilemem
allah yardımcın olsun onlarada akıl fikir versin ne diyim...

Bizde hiç düşünmüyorduk,sonra Mayıs gb karar verdik diğer Mayıs'ta kucağımızda oluversin diye düşündük :) Rabbiminde izniyle istediğimiz gb oldu çok şükür..Bizde 2 sene geçsin diye düşünüyorduk hep,zamanla konuşa konuşa karar verdik..Bence hemen istememeniz normal,hem de konuşarak birbirinizle hazırlanmanız daha güzel olacaktır.Kadınlar daha duygusal yaklaşabildiği için içgüdüsel olarakta çabuk karar veriyor belki ama erkekte biraz daha zaman alması normal Sıkma canını sakın.Rabbim aratmasın yeter ki..

armıza hoşgeldin mutlu bir hayatın var maşallah allah bozmasınn... herzmn bekleriz ..
.

Hoşbuldum teşekkür ederim :) Amin inşallah..Takip edecem inşallah burdayım artık :)

hoşgeldin tatlım topiğimizee bu arada bebişindee hayırlı olsunnn bir anne adayı daha geldi topişimizee sende kaçma sonra haa

Hoşbulduum :) Teşekkür ederim :) Yok burdayım inşallah :))

hoşgeldin canım aramıza :) söyle bakalım bebişin kzı mı?

Hoşbuldum :) Kendi doktorum kıza benziyor ama olmayadabilir dedi hemen öyle düşünmeyin dedi.Hiç başka doktora gitmemiştim kontrol amaçlı görüneyim dedim o da aynı şekilde kıza benziyor ama olmayadabilir dedi :) Aralık 13te detaylı utrasonumuz var belli olacak inşallah.

Son düzenleme:
öğrenince hemen bizede müjde ver olur mu tatlımm
isim düşündünüzmü hiçç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…