Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
hmm anladım canım sağolb ilgilendirme için :KK3:
geçmiş olsun nenanın eşinee...nenacım bizi unuttun muuu?niye uğramadın buralara :KK31:

bu gün de kimse gelmemiş pek..h.sonu daha durgun oluyor topiğimiz..ben de sabahtan-sabah dediysem 1 gibi :KK1:-temizlik yaptım sonra dışarıdaydık..ama havalar soğudu iyice :KK31:
asencik de gelmemiş hiççç..

sesimi duyan var mııııı :KK1:

Nena geçmiş olsun umarım eşin iyidir. .
Telden giriyorum pek alıntılayamdım baktm baktm kmse yoktu cıktm bi bktm ooooo dolmuş sohbet bu gun bn girmiştm kise yoktu.

Sanırm bugun kv ziyareti gunu gnuymuş temizlik biraz alışveriş sonra kv.yarında annemlere gidicez.

Bu haftayıda atlataksak hayırlısı ile..maaş günü =))

Telden giriyorum pek alıntılayamdım baktm baktm kmse yoktu cıktm bi bktm ooooo dolmuş sohbet bu gun bn girmiştm kise yoktu.

Sanırm bugun kv ziyareti gunu gnuymuş temizlik biraz alışveriş sonra kv.yarında annemlere gidicez.

aynen tatlım sanırım kv günüymüş:KK1: biz annemlere de gittik atlattık inşallah:KK9:

aynen çok vıc vıc olmayı sevmiyorum artık saat başı bi araya geliyoruz yatıyoruz yuvarlanıyoruz sonra herkes yerine :KK52: ha bide bolca tıkınıyoruzz :KK30:
genelde nedense pazartesi yapıyorum :KK1: aynen pazartesi sendromu kötü olsa gerek :KK31:
tamam tatlım yarın 2 kahve yapcam biri senin olsun:KK9:

P.tesi sendromu çook kötüü :KK50:
sen de şubatta yaşıcan inşallahhh :KK52:beddua değil dua oldu di mi yanlış anlama :KK1:
kahve için şimdiden sağol kuzu :KK34:..

ben de bu gün aldım maaşı ama ortada bir şey kalmadı :KK31:
kira+kredi+kredi kartı maaş gittiiii :KK50:
multi netimiz var yemek parası yerine karta yükleniyor ama anlaşmalı marketlerde kullanabiliyorsun..mutfak alışverişimizi yaptık..para ödemiyoruz ya ne kadar saçma sapan şey varsa aldık :KK1:
neyse benim maaşla barınma beslenme sağlandı hesapta para kalmasa da kalbimiz ferah :KK1:
şimdi bekle ayın 15ini kocişin maaş yatsın..zaten aylar hep böyle geçiyor bizde..1ini bekle 15ini bekle :KK52:

benim ç.makinesi durdu hüüü :KK14:
gidip asayım...ordan yatarım heralde..iyi geceler güzel gelinler..

Son düzenleme:
sen de şubatta yaşıcan inşallahhh :KK52:beddua değil dua oldu di mi yanlış anlama :KK1:

multi netimiz var yemek parası yerine karta yükleniyor ama anlaşmalı marketlerde kullanabiliyorsun..mutfak alışverişimizi yaptık..para ödemiyoruz ya ne kadar saçma sapan şey varsa aldık :KK1:
neyse benim maaşla barınma beslenme sağlandı hesapta para kalmasa da kalbimiz ferah :KK1:
şimdi bekle ayın 15ini kocişin maaş yatsın..zaten aylar hep böyle geçiyor bizde..1ini bekle 15ini bekle :KK52:

Oy oy sizn 2 maaş bizde maaş ile avans bekliyoruz.bn gunduzdn yıkadm çamaşırları oyle gezdm hehe..

Bnde yatıyorum gelincikler.yarn sabh grsrz .)

inşallah tatlımmm:KK16: hem de nasıl güzel bi dua olduuu:KK8::KK9:
iyi geceler tatlımmm muaaah:KK54:

Günaydınn mı desem tünaydın mı bilemedim kızlar :)
yaklaşık yarım saattir yazılanları okuyorum.
NENA çok geçmiş olsun tatlım ya..
Nena olmayınca sabahtan kimse gelmemiş buralara.
bende ancak bakalbildim pazartesi işleri malum.
eee kızlar ne var ne yok??

Merhaba
Ben de evleneli 21 gün oldu. ailemden farklı bir şehirdeyim. bu şehirde tanıdğım kimse yok eşimden başka.
Akşama kadar evdeyim. arada dolaşmaya çıkıyorum fakat konuşacak kimse yok.
bir yönden iyi başbaşa kalıyoruz hep, ama arada konuşacak insan arıyorum. :2:

Merhaba red pink aramıza hoşgeldin. zamanla tanıdığın insanlar olacaktır mutlaka. sen şimdi aileni falanda çok özlersin alışman baya zaman alacak. umarım bu süreci kolay atlatırsın.

merhaba kızlar ben evleneli 1 ay 1 hafta oldu henüz eşimle herşey mükemmeldi zaten 5 yıl falan birliktelikten sonra evlendik hep ailesiyle ilgili sorunlar vardı nerden geldiği belli olmayan bir sürü kredi borçları vardı çok sorguladım ama geçiştirici cevaplar aldım hep
bu arada eşim düşüncelidir naziktir ev işlerinde çok yardımcı olur her şeyi beraber yaparız saygılıdır annem gil de onu tanıyınca çok sevdi zaten ama ailesi hep bi garip olduklarından hep farklı görünmeye çalışan özellikle annesi aşağılık kompleksine sahip gösterişe epeyce meraklı
neyse biz nişanlandık annesi gil bizim çok borcumuz var falan dediler düğünde herşeyi annem gil yaptı adan zye tabi biz de borçlandık baya
neyse geçen hafta eşimin annesi aniden rahatsızlandı hastaneye yatırmışlar ben tabi hemen rapor falan aldık gittim onunla yanında destek olayım diye bu arada annesi yoğun bakıma kaldırıldı bekliyoruz annesinin ismi söylenirken soyisminin farklı olması dikkatimi çekti meğer babasıyla annesi 2007 de boşanmışlar biz 2009 da tanıştık düşünün boşanınca annesine anneannesinden maaş kalmış annesi hep ben öğretmen emeklisiyim diyor bize öyle değilmiş meğer babası güvenlik olarak çalışıyor işte yıllarca yokluk çekmişler borç da öyle birikmiş ama bize hiç hissettirmediler eşim de bana bişi anlatmadı hep birlikte gibi davrandılar
bunu öğrendim ben hayal kırıklığı tabi
bunun dışında annesinin yanına girdi yoğun bakıma ağlayarak çıktı dışarı ben destek olmak çin sarıldım hemen beni itti gitti abisine sarıldı çok canım yandı anlatamam
şimdi ise hala annesi hastanede ben çalıştığım için mecburen geri döndüm ama kafam o kadar karışık ki bana tam 5 sene yalan söylemiş üstelik ben ona tüm kalbimle içtenlik gösterdi hep her zaman şimdi acaba başka şeyler de var mı sakladığı diyorum hiç tanımadan evlenmişim ya bir de yani hiç bişi istemedim ne kendinden ne ailesinden eşyalarımı da düğünü de annem gil yaptı o kadar sevdiler güvendiler düşünün şu anda da mesela ben çalışıyorum eşim çalışmıyor dershaneye gidiyor çok mu iyi niyetliyim acaba ya insan neden saklar bilmiyoryum ki o kadar güvenmiyor demekki desem niye evlendi benimle çok canım yanıyor çok

merhaba makbule aramıza hoşgeldin. senin durumun baya sıkıntılı. evlilikten önce saklanıp evlendikten sonra öğrenilen şeyler çok can yakıcı oluyor gerçekten :KK43: benimde başıma gldi buna benzer bir şey eşim benden sara hastası olduğunu 2 yıl boyunca saklamış ve ben daha 2 haftalık evliyken onu nöbet geçirdiğinde öğrendim :KK43: bu durumlar çok zor gerçekten seni anlayabiliyorum. keşke böyle şeyler yaşamasak evliliğin başımıza neler getireceği belli olmuyormuş. sevdiğin canım dediğin hayatını adadığın kişinin sana güvenmeyip senden bir şeyleri saklaması gerçekten çok acı. ben hala psikolojik olarak iyi değilim. geceleri sürekli uyanıp eşimi kontrol ediyorum. zaten eşimde hastalığını kabullenebilmiş değil oysa liseden beri nöbet geçiriyomuş :KK43: hala daha adam akıllı geçip karşıma benimle neden böyle yaptığını konuşmadı. ben sorduğumda hep geçiştirdi. çoğu zaman mutsuzum yani :KK43: kocamı çok seviyorum o benim herşeyim ama yinede ona hala çok kırgınım. umarım eşinde neden böyle davrandığını sana güzelce açıklar.

benim komşular sanırım bana tepkili :) benim pek komşu gezmesi olayım yoktur da, alınmışlar sanırım.... ama ya bi hafta sonları var, her iki aileyede yakınım zaten daha aileleri memnun etmeyi başaramadım ki, kim beni görse "niye bize gelmiyon" diyo bi kez, komşularda aynı.... yalnız yalnız takılıyom evde :)

benim komşular sanırım bana tepkili :) benim pek komşu gezmesi olayım yoktur da, alınmışlar sanırım.... ama ya bi hafta sonları var, her iki aileyede yakınım zaten daha aileleri memnun etmeyi başaramadım ki, kim beni görse "niye bize gelmiyon" diyo bi kez, komşularda aynı.... yalnız yalnız takılıyom evde :)

bnm komsularda hoşgeldine geldiler..ama bn iade i ziyarete gitmedim banada neden gelmiyorsun nerdesin sen diyolar ama ben annemin komsularıyla oturuyorum.. yeni ewliyim komşuları şimdiden alıştırmak istemıyorumm..

:) komşu kötü gün dostudur yapmayın etmeyin aranızı iyi tutun kızlar :)
şahsen benimde apartmanda kapısını çalabileceğim kimse yok gibi bir şey
sadece bizim kattaki iki aileyi tanıyorum.

en iyisi canım...zaten çalışınca ailelere zor yetişiliyor bi de komşu çıkarsa işinin içinden çıkamayız :KK53:
hava yağmurlu gibi..otur evde miss gibi..tadını çıkar..

aaa nie kıss sende ne güzel çalısıyorsunn:KK24:

teşekkür ederimm..kahvemi içtim anna :p

bnm komsularda hoşgeldine geldiler..ama bn iade i ziyarete gitmedim banada neden gelmiyorsun nerdesin sen diyolar ama ben annemin komsularıyla oturuyorum.. yeni ewliyim komşuları şimdiden alıştırmak istemıyorumm..

afiyet lsun prenses:KK52:
senin de alıştırmadığın iyi olmuş bence..bazıları var her gün ben geleyim sen gel hep beraber olalım istiyorlar..bi de senin eşin bazen gündüz evde olup gece gidiyor ya işe hiç gerek yok...eşin evdeyken gelirlerse kötü olur :KK34:

komsularım iyidir slm veriyorum yanından gecerken fln ama gidip kahve çay içmedim..babamın iş arkadsı ve eşimin arkadası aynı apt.oturuyorzz o konuda rahatım..

aslında ölçülü olsa iyi olur..mesela geçen gün 1 tanecik yumurta lazımdı yoktu evde :KK50: komşu olsa ödünç alırsın..
gerçi bizim karşı komşu çok meraklıydı gidip gelmeye ama ayak uyduramam ki bi de 65 yaşında kadın..ama görseniz Sarı saçlar kırmız ojeler ruhu benden genç :KK1: ondan yumurta istesem,oturmaya çağırıcak zorla..hiç gerek yok deyip keki 1 yumurta eksik yaptım kötü de olamdı :KK1:

Son düzenleme:
en iyisi canım...zaten çalışınca ailelere zor yetişiliyor bi de komşu çıkarsa işinin içinden çıkamayız :KK53:
hava yağmurlu gibi..otur evde miss gibi..tadını çıkar..

afiyet lsun prenses:KK52:
senin de alıştırmadığın iyi olmuş bence..bazıları var her gün ben geleyim sen gel hep beraber olalım istiyorlar..bi de senin eşin bazen gündüz evde olup gece gidiyor ya işe hiç gerek yok...eşin evdeyken gelirlerse kötü olur :KK34:

doğru diyosun da bazen can sıkıcı olabiliyor, geçen gün karşı omşum ilk kez karşılaştığı kv beni şikayet etti, daha önce de bayrama gelen abime şikayet etmişti.... yaşlı kadın fazla da saygısızlık yapmak istemiyorum ama yaniiiiii içimden ah be fatma teyze, evime girdiğin yada sana geldiğim bi gün beni eleştirmeden geri dönebilseydim gelirdim elbette diyesim gelmiyo değil.... kadın çiçeğin yerinden halının tozuna, yok kocamın eve 15 dk geç kalmasından kandilde kv me gidip gitmememe varana kadar her şeye bi şey söylüyo yaaaa :KK43:((((

aslında ölçülü olsa iyi olur..mesela geçen gün 1 tanecik yumurta lazımdı yoktu evde :KK50: komşu olsa ödünç alırsın..
gerçi bizim karşı komşu çok meraklıydı gidip gelmeye ama ayak uyduramam ki bi de 65 yaşında kadın..ama görseniz Sarı saçlar kırmız ojeler ruhu benden genç :KK1: ondan yumurta istesem,oturmaya çağırıcak zorla..hiç gerek yok deyip keki 1 yumurta eksik yaptım kötü de olamdı :KK1:

aynen öylee..bi kez baslayınca gelip gitmek başlıyo.çalısmayan birileri oluncada gelince gitmek bilmiyolar:KK53:
bnde bekliyorum biraz kimin nasıl oldugunu anlayabilmek için ondan bundan duyuyorum..ona göre davaranırm mesafemi ona göre korurum:82:

doğru diyosun da bazen can sıkıcı olabiliyor, geçen gün karşı omşum ilk kez karşılaştığı kv beni şikayet etti, daha önce de bayrama gelen abime şikayet etmişti.... yaşlı kadın fazla da saygısızlık yapmak istemiyorum ama yaniiiiii içimden ah be fatma teyze, evime girdiğin yada sana geldiğim bi gün beni eleştirmeden geri dönebilseydim gelirdim elbette diyesim gelmiyo değil.... kadın çiçeğin yerinden halının tozuna, yok kocamın eve 15 dk geç kalmasından kandilde kv me gidip gitmememe varana kadar her şeye bi şey söylüyo yaaaa :KK43:((((

Ayy inanmıyorum o nasıl bi komşu yaa evlerden ırakk :KK52:

X