- 25 Eylül 2010
- 1.202
- 93
- Konu Sahibi ayprensesii
- #1.641
aynen amayaa tatlım benced öyle geceliklerini kullan domajor görürse görsün gözüne soka soka at makinaya as hatttabenim kv ben yarime biraz sataşmasam bizim oğlanın bi yanlışı mı var küstürdü mü seni falan der ama tabi en başta bi uyarı aldım, uyarı derken şöyle, "bizim ailede bayramlarda falan yada herkesin toplandığı, erkeklerin olduğu ortamlarda eşler birbirlerine adıyla hitap eder ayıp karşılanır kzım, aman yanlış anlama benim için önemli değil" dedi kv. o kadarına dikkat ediyorum tabi ama bazen canım falan kaçıyo alışkanlık napiyim....
ancak sizinki tam oha demelik, yuh demelik.... bence sen yine de teklifimi düşün, geceliklerini kullan, yıka ve görsün onları... yani anlat biraz kendini hareketlerinle tavırlarınla, durumdan rahatsız olduğunu. ama asla ses yükselterek tavır yaparak değil. ama eşin alenen söylemeli, anne sen bizi biraz yalnız mı bıraksan diye.... mesela sofradasınız, "ya hatun, yarın da yemeği sen yap da bi maharetini görelim, unutcan yapmaya yapmaya" diye sana takılsın ve lafı "yarın yemeği do-major yapsın anne, bu evin hanımı sonuçta o" ya kadar getirsin. bu cümleyi vurgulamanız lazım tatlım... o evin hanımı sensin.... şaka yollu gülümseyerek içinizden geçenleri ifade edin azıcık
bazı şeylerin farkına varsın ve herşey eşinde bitiyo yine