- 25 Eylül 2010
- 1.202
- 93
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #1.581
ya ben bide kasımda gittim, hani pek aktivite yoktu kış sezonu olduğu için çok uyguna gelmişti. ama personel süper, yemekler süper, a la carte lar mükemmel.... zaten biz 1 haftadan otelin her yanını gezememiştik öyle düşün.... ama evet doğal olarak pahalı. bende kıyamadım işte mayısta. neyse zaten bi daha artık butik otele bile razı olcam :))) yok tüp bebek yok ameliyat derken, bi zaman tatile para ayıramayabiliriz gibi.... iyi ki 6 ay arayla gitmişim diyebiliyorum şimdilik.... sağlık olsun yine olur napalım
düşün işte, crystal'e eh işte dedirtecek bi yerdi voyage belek.... nası içimde kaldı şöööyyyleee beni bi ay bıraksalar orda ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh misssssssssssssssssss
voyage belek'e 2009 da iş için gitmiştimlobide otur otur patladım ama gercekten harika bi hotel.. ama pahalıı
ben bnm hotelimi cok sevdim :)
amayaa saglık olsun bebeğin olsun tatile her zmn gidebilirsinizz
aynen tatlım olsun bu zamanlarda tadını çıkarmak lazım ilerde gidilemeyebilir hele çoluk çocuk olunca ve büyüyünce kaldırmak zor olur masrafı
allahh yakın zamanda bebek nasip ederde onunla gidersiniz inşallah tatlım üzülmee
sağol canım benim, inşallah ya, nasip kısmet tabi, bebek de tatilde.... ben Rabbimin verdiğine de vermediğine de şükretmeyi öğrendim, uzun zaman önce..... Meylam neylese güzel eylervoyage belek'e 2009 da iş için gitmiştimlobide otur otur patladım ama gercekten harika bi hotel.. ama pahalıı
ben bnm hotelimi cok sevdim :)
amayaa saglık olsun bebeğin olsun tatile her zmn gidebilirsinizz
yok kuzum üzülmüyorum, iki süper tatile gittim ve çok mutlu oldum zaten. bu arada bugün kontrole de gittim bandajım vardı onu da çıkardı doktor. yaklaşık 10 cm lik varla yok arası bi çiziğim var, zamanla yoka daha yakın olcak. ağır kaldırmak dışında seks dahil herşey serbest. ama ağrı hissetmediğim sürece. tabi ki ben bunu kocama demedim biraz daha beklesin, oda sormadı zaten muhtemelen kasap et derdinde koyun can derdinde demiyim diye.... bu arada yine küs de kalamadım fazla suratta asamadım kocama. kv bana bakmak için bizde, zaten sıkılgan kadın. üstüne alınmasını istemem bende. ama tabiki kocama söyledim içimdekileri. zaten bu huyum iyi mi kötü mü hala bilmiyorum. ben söyleyince kızgınlığım geçiyo küsemiyorum yaaaa
sizinki neydi tatlım aklımızda bulunsuunnn bu sene için
yok kuzum üzülmüyorum, iki süper tatile gittim ve çok mutlu oldum zaten. bu arada bugün kontrole de gittim bandajım vardı onu da çıkardı doktor. yaklaşık 10 cm lik varla yok arası bi çiziğim var, zamanla yoka daha yakın olcak. ağır kaldırmak dışında seks dahil herşey serbest. ama ağrı hissetmediğim sürece. tabi ki ben bunu kocama demedim biraz daha beklesin, oda sormadı zaten muhtemelen kasap et derdinde koyun can derdinde demiyim diye.... bu arada yine küs de kalamadım fazla suratta asamadım kocama. kv bana bakmak için bizde, zaten sıkılgan kadın. üstüne alınmasını istemem bende. ama tabiki kocama söyledim içimdekileri. zaten bu huyum iyi mi kötü mü hala bilmiyorum. ben söyleyince kızgınlığım geçiyo küsemiyorum yaaaa
özkaymak select resort hotel cnm antalya alanya.. ahh ahhadı özkaymak yoğurt gibi ama cok memnun kaldm..
boşver cnm takma kafana..içinden nasıl geliyorsa öyle davran..kendini üzmeee
tamam tatlışımm değerlendiririmm
napıyosunuz bu aradaaa
napiim eşimi bekliyorumm tw de ne izlesem bilemiyorumm
selam kızlar ben de yeni evlendim. bi süredir koşuşturmacalardan giremedim. baya büyük değişimler oldu bi kaç ayda... ev aldık evimizi keyifle döşerken benm kpss sonucu belli oldu hooop sakaryanın küçük bi ilçesine atandım öğretmen olarak.. ev bark istanbulda beni bekler... ne zevkle döşedik gün saydık... en az hazirana kadar buradayız. eş durumundan seneye istanbula döneceğiz inşallah. eşimde benle geldi sakaryaya işlerini bilgisayar başından yürütüyor.
11 ekmde evlendik 10 yıllık birlikteliğimiz sonucunda.. sorunumuz yok çok şükür sadece istanbulun göbeğinde yetişmiş insanlar olarak bu kırsal alan çok yabancı bize.. bizde birbirimizle oynuyruz napalım
o ses türkiye izlee tatlışş
hoşgeldin tatlımm
hayırlı olsun tatlımm işinnnbranşın nee ?
istanbulada çok uzak değilsinizz haftasonları gidiyosunuzdur evinizee
eşinde yanında olduktan sonra başka bişeye gerek yok zatenn
hoşbulduk canım:) branşım ingilizce. her hafta hemen hemen gidiyoruz çok şükür. bide ben hatada 3 gün çalışıyorum. ek ders almadım sırf istanbula gidip gelebileyim diye. cumadan salıya kalıyoruz arada ama işte annemleri falanda özlüyorum :) ama dediğin gibi eşim yanımda en önemlisi de bu... ve büyük ders oldu bu hayat bana. bulaşık makinasının bu kadar değerli olduğunu bilmiyordum meselapek hamaratta sayılmam ondan zor geliyor gerçi
ooo sen 3 gün kalıyosun yanii olsun tatlım süper
bende sınıfçıyım ama hala yerimde sayıyorumm doğuya gtmek için can atıyorumsenin yakın en azındann evine de gidiyosunn maşallahh
sıcak su da akmıyosa bulaşık yıkarken o çok sıkıntılı bi durummneysse 1 senecik sabrett seneye evinize geçersiniz inşallahh
öyle canım haziranı bekliyorum dört gözleeşim her konuda destek her şeyime yardım etmeye çalışır yapabildiği kadar.. bazen elini sürmese daha çok yardımı oluyor gerçi
sen neden doğuya gitmek için can atıyorsun canım anlamadım?
selam kızlar ben de yeni evlendim. bi süredir koşuşturmacalardan giremedim. baya büyük değişimler oldu bi kaç ayda... ev aldık evimizi keyifle döşerken benm kpss sonucu belli oldu hooop sakaryanın küçük bi ilçesine atandım öğretmen olarak.. ev bark istanbulda beni bekler... ne zevkle döşedik gün saydık... en az hazirana kadar buradayız. eş durumundan seneye istanbula döneceğiz inşallah. eşimde benle geldi sakaryaya işlerini bilgisayar başından yürütüyor.
11 ekmde evlendik 10 yıllık birlikteliğimiz sonucunda.. sorunumuz yok çok şükür sadece istanbulun göbeğinde yetişmiş insanlar olarak bu kırsal alan çok yabancı bize.. bizde birbirimizle oynuyruz napalım
o ses türkiye izlee tatlışş
hoşgeldin tatlımm
hayırlı olsun tatlımm işinnnbranşın nee ?
istanbulada çok uzak değilsinizz haftasonları gidiyosunuzdur evinizee
eşinde yanında olduktan sonra başka bişeye gerek yok zatenn
hoşgeldinnn.hayırlı olsun işin de ewinde.. sabret 7ay sonra dönucekmişin..
sevmiyorum onuuu ya diziler de cok sacmaladı artık yaa fox actm bişi anlamadım saçma sapan bişey olmuşşş
bende bugün bi dizim olmadığı için izliyorumm
yarın aşk la merhamet perşembede 2 dizim var en güzel günler onlar
bnde perşembe intikam var sadecee..cuma arada kargül..herzmn olmuyor ama intikam nerde olursam olayım izlerim kp.de izler şahika'yı açın derr
kızlar yaaa bana biri dur desin sürekli elimde bişilerr saat başı kocayla bişiler yiyoruz
napcam ben böylee şu satte oturdum ekmek yedim arkasından yetmedi bi poğaça tipi bişi yedim
1 saat öncede mısır patlatmıştım ayıptır söylemesi
bence evlilik aşkı süper ötesi bir şey yapıyormuş :) :)
kızlar bir şey soracağım ben size, balayına giderken ets ya da anıtur gibi bir yerden mi tatil almıştınız?
ben balayı diye tatil almanın nikahtan sonraki 1 yıl içinde geçerli olduğunu duymuştum sizde duydunuz mu öyle bir şey?
eğer öyle bir şey varsa önümüzdeki yaz ikinci balayına gitmek istiyorum
merak ettim voyage yi... bir göz attım da güzel gözüküyor... ama sen çok uyguna gitmişsin cnm ya... şimdi baktım da baya yüksek...ya ben bide kasımda gittim, hani pek aktivite yoktu kış sezonu olduğu için çok uyguna gelmişti. ama personel süper, yemekler süper, a la carte lar mükemmel.... zaten biz 1 haftadan otelin her yanını gezememiştik öyle düşün.... ama evet doğal olarak pahalı. bende kıyamadım işte mayısta. neyse zaten bi daha artık butik otele bile razı olcam :))) yok tüp bebek yok ameliyat derken, bi zaman tatile para ayıramayabiliriz gibi.... iyi ki 6 ay arayla gitmişim diyebiliyorum şimdilik.... sağlık olsun yine olur napalım
hoşbulduk canım:) branşım ingilizce. her hafta hemen hemen gidiyoruz çok şükür. bide ben hatada 3 gün çalışıyorum. ek ders almadım sırf istanbula gidip gelebileyim diye. cumadan salıya kalıyoruz arada ama işte annemleri falanda özlüyorum :) ama dediğin gibi eşim yanımda en önemlisi de bu... ve büyük ders oldu bu hayat bana. bulaşık makinasının bu kadar değerli olduğunu bilmiyordum meselapek hamaratta sayılmam ondan zor geliyor gerçi