- 21 Kasım 2014
- 160
- 176
- Konu Sahibi ayprensesii
- #15.981
merhabaa.. 2 aylik evliyim .. Ben de geldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabaa.. 2 aylik evliyim .. Ben de geldim
Merhaba :) 1 haftalık evliyim ben de geldimm :)
selamlarr :)) bende 2 aylık evliyim kuzucanlarım <3
oy oyy oyy :)) klasik soru :bebeğin var mı_?hoşgeldiniz kızlarr....
hepinizin evliliği hayırlı olsun... eşininzle uzun mutlu yıllar dilerim...
ben de 1yıl 3 aylık ewliyim :)
oy oyy oyy :)) klasik soru :bebeğin var mı_?
:)) adettendir
Kuzm öncelikle Rabb im en hayirlisini en güzel zamanda nasip edecektir1yıldır istiyoruz ama henüz kısmet olmadı...burda istemeyen düşünmeyen gelinler bile hamile kaldılar bazıları doğum yaptı hatta artık kimse gelmez oldu ama henüz ben hamile kalamadım...
6. ve 9.aylarda kontrole gittik eşimle..1 yıl oldu..dr araştırımak için actm pc ye...
kısa bi soruya ne kdr uzun yazdım :)
cevap : yok :))
Kuzm öncelikle Rabb im en hayirlisini en güzel zamanda nasip edecektir
Sabir ve dua ile...bol deneme ilee...
Karsi komşumun 7yil sonra oldu cok şükür oldu tedavisiz hemde..insaallah sizinde hayirli zamanda olr bir bebisiniz
Oooo taze taze gelinlerrrr ben eskidim galiba 2,5 sene olduu bursadannn selamlarrrr :)
bende 1.5 senelik evliyim ama hala taze gelinim.Ben öyle hissediyorum en azından hihihi
Ayyy ozaman kızlar bana bişiler olmuş demekki :) doğrusu bende 1 senedir böyleyim içim geçti vallahi biraz enerji lazım çalışıyomusunuz sizOlurmuu bnde 15aylık ewliyim ama hala yeni ewliyim diorum :))
Aynen bnde öyle hissediyorm...hoşgeldin...
Ayyy ozaman kızlar bana bişiler olmuş demekki :) doğrusu bende 1 senedir böyleyim içim geçti vallahi biraz enerji lazım çalışıyomusunuz siz
Bende çalışmıyorum çalışsaydım ne güzel olurdu :)Bn calışmıyorum cnm..sen
hoşBulduk cnmmOlurmuu bnde 15aylık ewliyim ama hala yeni ewliyim diorum :))
Aynen bnde öyle hissediyorm...hoşgeldin...
Hu huuu ben geldim..
Guzel gelinlerr. Kimsrcikler yokmu??
niye ki canim ya ben geldim artik. Burdayim napiosun nasilsin bakayim.yok canm artık kimse yazmıyor terk ettiler beni :'(
Ayy ni
niye ki canim ya ben geldim artik. Burdayim napiosun nasilsin bakayim.
Neyse bakalim canim geri gelirler ins.hiç bilmiyorum uzun süredir kimse yazmıyor her türlü ulaşmaya çalıstım ama kimse geri dönmedii...
senin gelmene cok sevindim..hoşgeldin :))
bn iyim çok şükür sen nasılsın?