- 19 Ağustos 2014
- 5.049
- 4.344
- Konu Sahibi ayprensesii
- #15.961
İyi akşamlar kızlar yeni bir işe girdim giremiyorum fazla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun bol kazanclar..İyi akşamlar kızlar yeni bir işe girdim giremiyorum fazla
iyi geceler hatunlarrr :))))
benim işlerim çok yoğun telden giriyorum ama malesef mesaj yazma bölümü açılmıyo niyeyse .... evde pc genelde kocamda olunca girmiyorum...
açıkcası tedavide olmadığım dönemde de pek giresim yok. ister istemez aklımda bebişte oluyo... uzunca bir süre kkya girmiycem kısacası.... sevgiyle kalınnnnnn
Neden kiBu konuyu artk kapatıyorum..
Neden ki
Gerçekten ya bende üzgünüm,bu topigi çok seviyordumHiÇ kimsenin yorum yapmadığı bir topik oldu burası..iki hafta öncesinde konuya yetilemezdim sayfalar olurdu okunacak..ama şimdi bnden baska giren yazan yok..çok üzgünüm
Gerçekten ya bende üzgünüm,bu topigi çok seviyordum
Nolduda herkes birden kaybolduki
Sanırım ınstagramdan falan görüşüyor herkes
Aklıma gelen tek şey bu
Teşekkürler iyizz sen naslsınSelam nasılsınız
Hoşgeldin Aramıza bende pek katılamıyorum ara sarı bakıyorum öylemrb,siteye yeni üye oldum.nadir zamanlarda siteyi ziyaret ederim,sanırım yeni evlendiğim ve çalıştığım iş yerinde tek bayan olduğum için kk yı tercih ettim.burdaki herkesin samimi içten olduğu anlaşılıyor.henüz 49 günlük evliyim.33 yaşında olduğumdan mı yoksa yaşadığım sorunlardan mı bilemiyorum garip hissediyorum kendimi.yaşımın ve karakterimden dolayı mı bilemiyorum aşırı heycan duygum olmadı düğün hazırlık aşamasında.salondaki pistte olan dakikarım hariç,o anlar hiç bitmesin istedim.gittiğimiz düğünlerde gelinler geline özel hazırlanan masalarında en az 5 dk da olsa otururdu,benim oturmamla kalkmam bir oluyordu:)eşimle iyiyiz şimdilik,inş bozulmaz aramızdaki bağ.bir de kayınvalde durmum olacak.çok kaygılanıyorum bu kaygılar bitirecek beni.
Kizlar buraya ne olmus boyle, neden kimse yok
mrb,siteye yeni üye oldum.nadir zamanlarda siteyi ziyaret ederim,sanırım yeni evlendiğim ve çalıştığım iş yerinde tek bayan olduğum için kk yı tercih ettim.burdaki herkesin samimi içten olduğu anlaşılıyor.henüz 49 günlük evliyim.33 yaşında olduğumdan mı yoksa yaşadığım sorunlardan mı bilemiyorum garip hissediyorum kendimi.yaşımın ve karakterimden dolayı mı bilemiyorum aşırı heycan duygum olmadı düğün hazırlık aşamasında.salondaki pistte olan dakikarım hariç,o anlar hiç bitmesin istedim.gittiğimiz düğünlerde gelinler geline özel hazırlanan masalarında en az 5 dk da olsa otururdu,benim oturmamla kalkmam bir oluyordu:)eşimle iyiyiz şimdilik,inş bozulmaz aramızdaki bağ.bir de kayınvalde durmum olacak.çok kaygılanıyorum bu kaygılar bitirecek beni.
canım hayırdır inşallaah
ahaha acaba uyurken gerçekten mi koştun acaba
güle güle kullansın insallah beğenmiştir
canımm hiç üzülme olur mu yavaş yavaş anlarsın şimdi ilk kez girdin ya derse ondan öyle gelmiştir sana sen yaparsın ben sana inanıyorumm
aa çok güzel hepsii güle güle kullansın damlaçikolataa
yorgun bitgin sivit geldiii
sabah şeker yüklemesi için 8den 1e kadar hastanedeydik vefakar cefakar kocamla
neyseki onun ç.şamba günleri boş da benle gelebildi..niye örtmen olmadım ki zaten
veee şeker çıkmadı çok şükürvee bunu kocişle hemencik börek yiyerek kutladık
vee 1:30da işe döndüm..işler yığılmış tabi nefes alamdım kiii bu saate kadar
ne güzel hediyeler paylaşılmışşşş herkesin emeğine sağlık...
bu akşam kvde yarın da annemlerdeyiz..o yüzden hemencik yüklemeye çalışıcam ama cumaya kalırsa bana kızmayın
ama bence içime dert olur bu akşam yüklerim ben
MAJOR kuşuna çok üzüldüm
ÇITIRCIK bence ilk günler zorlar ama alışırsın sonra..kulağın da alışır..
bizim üniversitede derslerin %30u ingilizceydi..ilk hafta kesin kalırım derdi ama insan yapıyor öyle böyle...
hiçç canını sıkma...bu arada ben ıspanağa hiç kıyma koymadım ama kulağıma çok hoş geldi denicem kii
KELEBEKK Allahtan çalışmıyorsu kuzum çalışınca kıyafet daha büyük sorun..
bi de çalışanlara göre yok ya ben de lcw den aldım xl ve 2 xle leri valla süper oldu..
bi de kumaş pantolonla kot aldım...kota bayıldımm...tam 3 aydır hiç kot giymiyordum özlemişim
hatta doğumdan sonra da olur o pantolonlar bana hemen kilo veremem kii
ÇİKOLATAA çok geçmiş olsun annenne..Allah acil şifa versin...
AMAYAAA ASENN veee PLOJOOO öpüyorum ki sizi deee hem dee çook
Benimm hediyelerimm Do Major imzali :)
Cook tesekkur ediyorum tekrar tekrar
Boyle birlestirmistim belli olmuyorsa tek tek yuklerim
Cok ozel oldu benim icin atli karincayi cok severim,hep ertemistim almayi ve gorunce gozlerim doldu..Esimde bende cok sasirdik :)
Yağmur damlasi canimmm valla bu kadn terbiesz hadsizin teki kesinlikle muhattap olma yuzune karsida bsy desen anladgm kadariyla piskin yine laf anlamicak ama yinede soyle akli basina gelsn böyle cahil insanlar ne saniolar anlamiyrm cok sinir oldum aptal kadn bnce direkt yuzuneyuzune soyle coktan haketms
meraba minnoşkolaarr
ben bugünn okulda nöbetçiydim bidee yoruldumm yattım yuvarlandımm bubb aksamda dışardan söyledik emcbur yemeği
birazdanda arkadaşlara oturmaya gitcez
canım bence siz bu kadından olabildiğince uzaklaşın hem de ailecek. İşine gelmezse kv ile senin aranı da bozar söyleyim. sen direk muhabbeti kes bence uyuz oldum
Bence sebeplerini sunmadan ki sana yetistirildigini duyarsa onu konustugunuzu bilirse daha cok hircinlasir,sebep sunmadan gorusmek istemedigini soyle yeri gelince,cocugu o oyle yapiyorsa sende kapisini cal cocugu birak o acinca kapini kapat emrivaki yaptin ama musait degilim de..
Ve bence sana bunlari anlatan kimse onada artik laf tasimamasini soyle yani baskalarinin yanindayken o kadin seni cekistiriyorsa nasil bu kadar rahat,biri sustursun madem ya da sorsunlar neden oyle diyorsun diye..
Ilginc..
Kimsecikler kalmamış burda