Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Günaydın kizlaaar ise gitmeye çalışıyorum yoldayim. Ev hanımı olan arkadaşlara selam olsun. Sıcak yatağını bırakıp çıkmak ve evini. :KK61:Ama az daha sabretcem, sonra belki evde oturcam. Soylesenize sizler çalışıyor musunuz benim gibi ayaklarınız geri geri gidiyor mu evden çıkarken :KK4:
günaydın evet bende çalışıyorum hemde 4 aylık hamileyim :KK43:

Günaydın . ben izinlı sayılırım ama yor bilirm Allah yardımcın olsun ama gene de kahirlanma :-( ben ikinci günüm hastanedeyim ,bebeğim bronsit olmuş et edin geçsin:-(
Canım cok geçmiş olsun. Allah şifa versin.
Çalışmak zor valla. Bir de bebisin varsa daha zor. Allah senin de yardimcin olsun. İnşallah çabucak iyileşir bebisin.

günaydın evet bende çalışıyorum hemde 4 aylık hamileyim :KK43:
Allah bagislasinne güzel tebrik ederim. :KK19:İnsallah sağlık ve sihhatle kucağına almayı da nasip etsin. Ne zamana dek çalışacaksın arkadaşım. Allah yardimcin olsun. Demesi kolay biliyorum ama Ne olursa olsun sinir stres yapmamaya calis iş yerinde canım. :confused:Degmiyor cunku kimseye hiç bir patrona.

Merhaba ben de katıldım aranıza.40 günlük evliyim :KK54:
Öğretmenim ama şimdilik ev hanımıyım -ev hanımlığı oldukça sıkıcı- inşallah bilgi evlerinde iş bulursam çalışmak istiyorum :)

Allah bagislasinne güzel tebrik ederim. :KK19:İnsallah sağlık ve sihhatle kucağına almayı da nasip etsin. Ne zamana dek çalışacaksın arkadaşım. Allah yardimcin olsun. Demesi kolay biliyorum ama Ne olursa olsun sinir stres yapmamaya calis iş yerinde canım. :confused:Degmiyor cunku kimseye hiç bir patrona.
GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM RAPOR YAZILANA KADAR DEVAM EDİCEM İNŞ.

Merhaba hanımlar. İşten çıktım eşimle dışarda birşeyler yiyip eve geçeceğiz. :KK39:Malesef düzenli olarak yemek yapmaya alisamadim. :KK23: genelde haftasonları yapıyorum yemek ama hafta içine kalmiyo.
anlatın bakalim maharetli hanımlar siz nasil yetisiyorsunuz yemek temizlik herşeye. Akşama hiç enerjim kalmiyor. Tavsiyesi olan var mı.:KK31:

Bence sebeplerini sunmadan ki sana yetistirildigini duyarsa onu konustugunuzu bilirse daha cok hircinlasir,sebep sunmadan gorusmek istemedigini soyle yeri gelince,cocugu o oyle yapiyorsa sende kapisini cal cocugu birak o acinca kapini kapat emrivaki yaptin ama musait degilim de..
Ve bence sana bunlari anlatan kimse onada artik laf tasimamasini soyle yani baskalarinin yanindayken o kadin seni cekistiriyorsa nasil bu kadar rahat,biri sustursun madem ya da sorsunlar neden oyle diyorsun diye..
Ilginc..

Hayirli bayramlarrrrrr bugun yogun gremedm kimse grmemos herkes yogun demekki opuldunuzzzz:KK48::KK48:

Kimsecikler kalmamış burda

KIZZZLLAAARR MÜJDEEE ARTIK VİRÜSLERİM YOOOK :KK76::KK76::KK70:
ARTTIK BURDAYIMMM SİZİNLEE:KK70: ÖZLEDİM SİZİ:KK23:
BEN GELDİİMMM AMA KİMSE YOK.....
1HAFTA ÖNCE BAKTM KİMSE GELMEMİŞ HALA....ÜZÜLDÜM :KK43:

X