Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

valla bizim sevgiliyken olduğundan daha güzel
ön yargılı başlama ne olur..

demekki aynı şeyleri yaşıyoruz sivitcaaan

anneyle dedikodu yapılır yanına sıcak çay esra erol süperr bende annemi özledimmmm:2:
allah muhabbetiniz artırsın tatlışımm

sevmiyorum bn esra erolu. aslında insanları sevmıyorum. uyuzlar

neyse bn cıkıyorum ewe gidince grsz

evet ben aldım, 6 ay arayla iki kez balayı çifti olduk

ama şöyle, iki ayrı turdan ilkini ets den alıp 1 kasımdan itibaren voyage belek te geçirmiştim; kiiiii acayip tavsiye ederim süper bi otel. sonra mayısta başka bi turdan -adını hatırlamıyorum- crystal admiral resort diye bi otele gittim, yine antalya; oda iyiydi ama voyage bi başka.... ama yaz aylarında 1 hafta 3 bin tl civarı oluyodu 2013'te..... ben 2012 kasımda 1300 tl ye gitmiştim, fazlasıyla değdi süperdi... yine imkanım olsa yine gitmek isterim.

Son düzenleme:

crystal admirale 3 sene önce gitmiştikk çok güzel anılarım vardır orayla ilgiliii

düşün işte, crystal'e eh işte dedirtecek bi yerdi voyage belek.... nası içimde kaldı şöööyyyleee beni bi ay bıraksalar orda ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh misssssssssssssssssss

düşün işte, crystal'e eh işte dedirtecek bi yerdi voyage belek.... nası içimde kaldı şöööyyyleee beni bi ay bıraksalar orda ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh misssssssssssssssssss

voyage belek zaten en güzel otellerden biriii ben oraya baktığımda ağustosta 1 hafta 5bin civarıydı o kadarda paraya kıamadım yaa ondan biz silence beach göl evlerinde kaldıkk eminim çok güzeldirrr

voyage belek zaten en güzel otellerden biriii ben oraya baktığımda ağustosta 1 hafta 5bin civarıydı o kadarda paraya kıamadım yaa ondan biz silence beach göl evlerinde kaldıkk eminim çok güzeldirrr
ya ben bide kasımda gittim, hani pek aktivite yoktu kış sezonu olduğu için çok uyguna gelmişti. ama personel süper, yemekler süper, a la carte lar mükemmel.... zaten biz 1 haftadan otelin her yanını gezememiştik öyle düşün.... ama evet doğal olarak pahalı. bende kıyamadım işte mayısta. neyse zaten bi daha artık butik otele bile razı olcam :))) yok tüp bebek yok ameliyat derken, bi zaman tatile para ayıramayabiliriz gibi.... iyi ki 6 ay arayla gitmişim diyebiliyorum şimdilik.... sağlık olsun yine olur napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…