- 25 Eylül 2010
- 1.202
- 93
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #1.521
ankarada da çok hissetmişler, sürekli artçılarlar devam etmiş sanırsam... tabi toki 14 kaylı bina yaparsa hissetmemek elde değil depremigeçmiş olsun canım...
cnm öncelikle geçmiş olsun... eşine çok sinirlendim okurken bile ama bence içine atmak yerine otur, söyle... hoş laf çarpıtmışsın ama yeterli olmamış demek... bana annenin değil senin bakmanı istiyorum , yanımda olmanı istiyorum falan de... erkekler böyle zamanda tam bir odun oluyorlar ya... yanında naz yap, ne bileyim, senle ilgilenmesini sağla işte....
ben hiç yumuşatıcı kullanmıyorum desemama kotlarınızı kesinlikle yumuşatıcı ile yıkamayın arkadaşlar.... evime gidince ilk işim yumoş almak olacak, mavisinden
sanırım gerçekten kız ailesi kendini geri çekiyo
benm hatlar hep karışık daha oturtamadım tatlışkommyakıda oturacak inşallahh
aman bende öğretmenlik mezunuyum daha atanamadım:2: bi yararını görmedim daha
rahimde kalınlasma var cnm alcaklar tamamen.
yumuşatıcı kullanmıyonmu kızz :)
sen şubatta inşallah yararını görüceksin kuzu
benim de en yakın arkadaşlarım hep öğretmen..
öğlen ben yemekteyken ararlar beni dersten çıktık eve geldik canımız sıkılıyor diye..ben de gıcık olurum onlara
şubatta sana da gıcık olmaya başlıcamşaka tabi asencik sen atan da...
geçmiş olsun canım...aslında her kadının düzenli kontrole gitmesi lazım
rahimde kalınlasma var cnm alcaklar tamamen.
yumuşatıcı kullanmıyonmu kızz :)
sen şubatta inşallah yararını görüceksin kuzu
benim de en yakın arkadaşlarım hep öğretmen..
öğlen ben yemekteyken ararlar beni dersten çıktık eve geldik canımız sıkılıyor diye..ben de gıcık olurum onlara
şubatta sana da gıcık olmaya başlıcamşaka tabi asencik sen atan da...
geçmiş olsun canım...aslında her kadının düzenli kontrole gitmesi lazım
ay tatlım keşke atansam tatlışım yaa
olsun seninde eşin öğretmen erken geliyodur eve :)
bu arada prenses tatlım geçmiş olsun arada kaynadı ama:26:
geçmiş olsun prenses.... perwolle yıkıyorum ben hep... onun dışında da bişi kullanmıyorum
teşekkürler kızlar inş.hemen toparlar kendini.
buuu arada bna bildirim gelmiyor ya deli oldumm
bana da alıntılaedan bildirim gelmiyor son bikaç gündür
kızlar yaaa bana biri dur desin sürekli elimde bişilerr saat başı kocayla bişiler yiyoruz
napcam ben böylee şu satte oturdum ekmek yedim arkasından yetmedi bi poğaça tipi bişi yedim
1 saat öncede mısır patlatmıştım ayıptır söylemesi
aynen asennn yaaa bişey yemeden oturamıyoruz..nefes almak gibi bişey oldu bizim için
sen zayıfsın neyse ki...
ben katana oldum gibi1:72 boy nerdeyse ona eşit kilo
kızlar yaaa bana biri dur desin sürekli elimde bişilerr saat başı kocayla bişiler yiyoruz
napcam ben böylee şu satte oturdum ekmek yedim arkasından yetmedi bi poğaça tipi bişi yedim
1 saat öncede mısır patlatmıştım ayıptır söylemesi
aynen asennn yaaa bişey yemeden oturamıyoruz..nefes almak gibi bişey oldu bizim için
sen zayıfsın neyse ki...
ben katana oldum gibi1:72 boy nerdeyse ona eşit kilo
zayıfı kilolusu yok bu işin yakında ben de 90 kilo olcamm:26:
kızlar şimdi külkedisi anlaşması diye bi film izledim tam bize göre
o zaman biri bize dur desin asencik..hadi ayprenses bize dur deee
nasılki film?merak ettim...
azim ve irade ile ilgili bi film sweatcm.. canm sıkıldı yaa içim darlandı ateş bastıı...
ewt 30 dk kaldı
ben de biraz daha puzzle yapıp kafayı yemezsem uyucam
iyi geceler kknın en güzel bayanları..
yarın görüşürüzz
o zaman biri bize dur desin asencik..hadi ayprenses bize dur deee
nasılki film?merak ettim...
azim ve irade ile ilgili bi film sweatcm.. canm sıkıldı yaa içim darlandı ateş bastıı...
hmmm..valla bnde 2bucuk aylık ewliyim 3olcak az kaldı :)) 2.yumuşatıcının yarısı olmadı henüz.
valla bn elektronk eşyalara verilen paraya acırım.zarar görunce de üzülürm ucuz deiller.ve herzmn da yenileniyoo o yuzden alırken 40kez düşünürüm.. bnce tableti firmaya götürme.tamirciye götür belki ücret ödücen ama en azından kullanabilceksn neti.
eşime de iş yerinden hediye verceklermiş tablet verebilirler diyo ama ne zmn ne verckler bilmiyorum bnde dua ediyorum süper olurr
benim de bi belalı laptopım vardı babam ben ünv.ye başlayınca almıştı bi de pahalıydı o zamanlar..1800 tl vermiştik ama 180 kere açmadım bilgisayarı...sürekli servise gitti..kullanamadımhalla içim yanar..şimdi 2.elciye satalım dedik 40 tl verdi gurur yaptım antika olarak saklıyorum o yüzden seni anlıyorum nenacık...ama özletme kendini ara sıra bazı bazı gelesn bile gönlüm razııı
prenses eşin bu hafta akşamları çalışıyor galiba..yemek derdin yok ne güzelben daha çıkıp yemek yapıcam
bu gün bitek çorba içtim açlıktan ölmezsem yapıcam yemeği
bu gün sadece nennayla prenses burdaymışş..huu huuu topiğimizin diğer güzelleri neredeeee ?
amayaa seni merak ediyoduk tatlımm tekrardan hoşgeldin buarada biz baya hissettikboluda olunca direk merkez üssü bolu olunca baya sarstı
sivitçimmm o kadar samimiki bu topikteki kızlar tabiki sende hepinizle görüşmek isterim bende boluya yolunuz düşerse mutlaka beklerimm
buarada attımm ve sağlam bi temizlikkk yaptım
sağol tatlışkommmm bu arada ben daha hç perde yıkamadım ve baya bi yıkamayı düşünmüyorum:2: pismiyim beeen
tatlışımmçokçok geçmiş olsun diyorummmmiyi atlattığına çok sevindimtopikte kızlarla konuşmuştukk içimiz rahatlattın geldinde
bu arada eşine gelince tebiki insan eşinin böle yapına kaldıramaz çok haklısın bence... neden böyle yaptığına anlam veremedim :44::44:
cok fazla takılıpta kendini üzmekızlınlığınıda tabiki belli et tatlımm
yumoşşşşben vernel kullanıyorum morunu ama ben daha 1 kutu bitiremedimmm ben garibim yahuuu herkes kaçıncıya geçmişşşş
tatlışkommmm yaaaa gündüzleri olmayacakmısın artıkk
tabi azcıkta evinin kadını ol demi bize katıllll