Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
ya ben bide kasımda gittim, hani pek aktivite yoktu kış sezonu olduğu için çok uyguna gelmişti. ama personel süper, yemekler süper, a la carte lar mükemmel.... zaten biz 1 haftadan otelin her yanını gezememiştik öyle düşün.... ama evet doğal olarak pahalı. bende kıyamadım işte mayısta. neyse zaten bi daha artık butik otele bile razı olcam :))) yok tüp bebek yok ameliyat derken, bi zaman tatile para ayıramayabiliriz gibi.... iyi ki 6 ay arayla gitmişim diyebiliyorum şimdilik.... sağlık olsun yine olur napalım:KK34:

aynen tatlım olsun bu zamanlarda tadını çıkarmak lazım ilerde gidilemeyebilir hele çoluk çocuk olunca ve büyüyünce kaldırmak zor olur masrafı :KK16:
allahh yakın zamanda bebek nasip ederde onunla gidersiniz inşallah tatlım üzülmee :KK16:

düşün işte, crystal'e eh işte dedirtecek bi yerdi voyage belek.... nası içimde kaldı şöööyyyleee beni bi ay bıraksalar orda ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh misssssssssssssssssss

voyage belek'e 2009 da iş için gitmiştim:KK1: lobide otur otur patladım ama gercekten harika bi hotel.. ama pahalıı
ben bnm hotelimi cok sevdim :)

amayaa saglık olsun bebeğin olsun tatile her zmn gidebilirsinizz:KK34:

voyage belek'e 2009 da iş için gitmiştim:KK1: lobide otur otur patladım ama gercekten harika bi hotel.. ama pahalıı

sizinki neydi tatlım aklımızda bulunsuunnn bu sene için :KK16:

aynen tatlım olsun bu zamanlarda tadını çıkarmak lazım ilerde gidilemeyebilir hele çoluk çocuk olunca ve büyüyünce kaldırmak zor olur masrafı :KK16:
allahh yakın zamanda bebek nasip ederde onunla gidersiniz inşallah tatlım üzülmee :KK16:

yok kuzum üzülmüyorum, iki süper tatile gittim ve çok mutlu oldum zaten. bu arada bugün kontrole de gittim bandajım vardı onu da çıkardı doktor. yaklaşık 10 cm lik varla yok arası bi çiziğim var, zamanla yoka daha yakın olcak. ağır kaldırmak dışında seks dahil herşey serbest. ama ağrı hissetmediğim sürece. tabi ki ben bunu kocama demedim biraz daha beklesin, oda sormadı zaten muhtemelen kasap et derdinde koyun can derdinde demiyim diye.... bu arada yine küs de kalamadım fazla suratta asamadım kocama. kv bana bakmak için bizde, zaten sıkılgan kadın. üstüne alınmasını istemem bende. ama tabiki kocama söyledim içimdekileri. zaten bu huyum iyi mi kötü mü hala bilmiyorum. ben söyleyince kızgınlığım geçiyo küsemiyorum yaaaa

sağol canım benim, inşallah ya, nasip kısmet tabi, bebek de tatilde.... ben Rabbimin verdiğine de vermediğine de şükretmeyi öğrendim, uzun zaman önce..... Meylam neylese güzel eyler

yok kuzum üzülmüyorum, iki süper tatile gittim ve çok mutlu oldum zaten. bu arada bugün kontrole de gittim bandajım vardı onu da çıkardı doktor. yaklaşık 10 cm lik varla yok arası bi çiziğim var, zamanla yoka daha yakın olcak. ağır kaldırmak dışında seks dahil herşey serbest. ama ağrı hissetmediğim sürece. tabi ki ben bunu kocama demedim biraz daha beklesin, oda sormadı zaten muhtemelen kasap et derdinde koyun can derdinde demiyim diye.... bu arada yine küs de kalamadım fazla suratta asamadım kocama. kv bana bakmak için bizde, zaten sıkılgan kadın. üstüne alınmasını istemem bende. ama tabiki kocama söyledim içimdekileri. zaten bu huyum iyi mi kötü mü hala bilmiyorum. ben söyleyince kızgınlığım geçiyo küsemiyorum yaaaa

iyi tatlım çok sevindim sağlığına kavuşmanaa:KK16:
bencede biraz daha dikkat et kendine bi kaç gün :KK55: bide evde 3. kişi varken daha zor :KK17::KK17:
kv gidince düzelirsin:KK17::KK9:
bendede küsememe huyu var :KK1: aynısı allahtan kocamdada var biz birden alevlenip birden sönüyoruz:KK9::KK9:
içindekileri söylediysen çok da takılma artık bi daha olursa gününü gösterirsinEn Büyük KKEn Büyük KK:KK19:

sizinki neydi tatlım aklımızda bulunsuunnn bu sene için :KK16:

özkaymak select resort hotel cnm antalya alanya.. ahh ahh:KK16::KK16::KK16: adı özkaymak yoğurt gibi ama cok memnun kaldm..:KK76:

boşver cnm takma kafana..içinden nasıl geliyorsa öyle davran..kendini üzmeee

Son düzenleme:
selam kızlar ben de yeni evlendim. bi süredir koşuşturmacalardan giremedim. baya büyük değişimler oldu bi kaç ayda... ev aldık evimizi keyifle döşerken benm kpss sonucu belli oldu hooop sakaryanın küçük bi ilçesine atandım öğretmen olarak.. ev bark istanbulda beni bekler... ne zevkle döşedik gün saydık... en az hazirana kadar buradayız. eş durumundan seneye istanbula döneceğiz inşallah. eşimde benle geldi sakaryaya işlerini bilgisayar başından yürütüyor.

11 ekmde evlendik 10 yıllık birlikteliğimiz sonucunda.. sorunumuz yok çok şükür sadece istanbulun göbeğinde yetişmiş insanlar olarak bu kırsal alan çok yabancı bize.. bizde birbirimizle oynuyruz napalım:KK23:

napiim eşimi bekliyorumm tw de ne izlesem bilemiyorumm

o ses türkiye izlee tatlışş:KK16:

selam kızlar ben de yeni evlendim. bi süredir koşuşturmacalardan giremedim. baya büyük değişimler oldu bi kaç ayda... ev aldık evimizi keyifle döşerken benm kpss sonucu belli oldu hooop sakaryanın küçük bi ilçesine atandım öğretmen olarak.. ev bark istanbulda beni bekler... ne zevkle döşedik gün saydık... en az hazirana kadar buradayız. eş durumundan seneye istanbula döneceğiz inşallah. eşimde benle geldi sakaryaya işlerini bilgisayar başından yürütüyor.

11 ekmde evlendik 10 yıllık birlikteliğimiz sonucunda.. sorunumuz yok çok şükür sadece istanbulun göbeğinde yetişmiş insanlar olarak bu kırsal alan çok yabancı bize.. bizde birbirimizle oynuyruz napalım:KK23:

hoşgeldin tatlımm:KK16:
hayırlı olsun tatlımm işinnn :KK16: branşın nee ?
istanbulada çok uzak değilsinizz haftasonları gidiyosunuzdur evinizee :nazar:
eşinde yanında olduktan sonra başka bişeye gerek yok zatenn:KK9:

hoşbulduk canım:) branşım ingilizce. her hafta hemen hemen gidiyoruz çok şükür. bide ben hatada 3 gün çalışıyorum. ek ders almadım sırf istanbula gidip gelebileyim diye. cumadan salıya kalıyoruz arada ama işte annemleri falanda özlüyorum :) ama dediğin gibi eşim yanımda en önemlisi de bu... ve büyük ders oldu bu hayat bana. bulaşık makinasının bu kadar değerli olduğunu bilmiyordum mesela :KK70: pek hamaratta sayılmam ondan zor geliyor gerçi :KK70:

hoşbulduk canım:) branşım ingilizce. her hafta hemen hemen gidiyoruz çok şükür. bide ben hatada 3 gün çalışıyorum. ek ders almadım sırf istanbula gidip gelebileyim diye. cumadan salıya kalıyoruz arada ama işte annemleri falanda özlüyorum :) ama dediğin gibi eşim yanımda en önemlisi de bu... ve büyük ders oldu bu hayat bana. bulaşık makinasının bu kadar değerli olduğunu bilmiyordum mesela :KK70: pek hamaratta sayılmam ondan zor geliyor gerçi :KK70:

ooo sen 3 gün kalıyosun yanii olsun tatlım süper:KK16:
bende sınıfçıyım ama hala yerimde sayıyorumm doğuya gtmek için can atıyorum :KK9: senin yakın en azındann evine de gidiyosunn:KK16: maşallahh :nazar:
sıcak su da akmıyosa bulaşık yıkarken o çok sıkıntılı bi durumm :KK9: neysse 1 senecik sabrett seneye evinize geçersiniz inşallahh :KK16:

ooo sen 3 gün kalıyosun yanii olsun tatlım süper:KK16:
bende sınıfçıyım ama hala yerimde sayıyorumm doğuya gtmek için can atıyorum :KK9: senin yakın en azındann evine de gidiyosunn:KK16: maşallahh :nazar:
sıcak su da akmıyosa bulaşık yıkarken o çok sıkıntılı bi durumm :KK9: neysse 1 senecik sabrett seneye evinize geçersiniz inşallahh :KK16:

öyle canım haziranı bekliyorum dört gözle :KK55: eşim her konuda destek her şeyime yardım etmeye çalışır yapabildiği kadar.. bazen elini sürmese daha çok yardımı oluyor gerçi :KK1:

sen neden doğuya gitmek için can atıyorsun canım anlamadım?

öyle canım haziranı bekliyorum dört gözle :KK55: eşim her konuda destek her şeyime yardım etmeye çalışır yapabildiği kadar.. bazen elini sürmese daha çok yardımı oluyor gerçi :KK1:

sen neden doğuya gitmek için can atıyorsun canım anlamadım?

tatlım ben daha atanamadım şubatı bekliyorum bizdede hep doğu açılıyo dört gözle atama bekliyorumm:KK16:
en azından yardım etmeye çalışıyomuş benmki bulaşığa elini sürmez yer ve transit kalkar gider :KK20:
erkekler gerçekten bazı şeyleri beceremiyolar dimi :KK9:

hoşgeldinnn.hayırlı olsun işin de ewinde.. sabret 7ay sonra dönucekmişin..

sevmiyorum onuuu ya diziler de cok sacmaladı artık yaa fox actm bişi anlamadım saçma sapan bişey olmuşşş

hoşgeldinnn.hayırlı olsun işin de ewinde.. sabret 7ay sonra dönucekmişin..

sevmiyorum onuuu ya diziler de cok sacmaladı artık yaa fox actm bişi anlamadım saçma sapan bişey olmuşşş

bende bugün bi dizim olmadığı için izliyorumm :KK1:
yarın aşk la merhamet perşembede 2 dizim var en güzel günler onlar :KK9::KK9:

bende bugün bi dizim olmadığı için izliyorumm :KK1:
yarın aşk la merhamet perşembede 2 dizim var en güzel günler onlar :KK9::KK9:

:KK1: bnde perşembe intikam var sadecee..cuma arada kargül..herzmn olmuyor ama intikam nerde olursam olayım izlerim kp.de izler şahika'yı açın derr:KK1::KK1:

kızlar yaaa bana biri dur desin sürekli elimde bişilerr saat başı kocayla bişiler yiyoruz :KK53:
napcam ben böylee şu satte oturdum ekmek yedim arkasından yetmedi bi poğaça tipi bişi yedim :KK43:
1 saat öncede mısır patlatmıştım ayıptır söylemesi :KK50:

sanırım herkeste var bu durum ya, biz de yan yana gelince sürekli bir şeyler tıkınma hissi duyuyoruz... ben sporlar desteklemeye çalışıyorum, arada da detoks şeklinde kürlerle.. ama eşim... zaten kiloluydu ektra kilo kattı kendine:KK50:

bence evlilik aşkı süper ötesi bir şey yapıyormuş :) :)

kızlar bir şey soracağım ben size, balayına giderken ets ya da anıtur gibi bir yerden mi tatil almıştınız?
ben balayı diye tatil almanın nikahtan sonraki 1 yıl içinde geçerli olduğunu duymuştum sizde duydunuz mu öyle bir şey?
eğer öyle bir şey varsa önümüzdeki yaz ikinci balayına gitmek istiyorum :KK70:

ben jolly le gitmiştim, 1 yıl olabilir çünkü ben nikah tarihimden 3 ay sonra düğünüm oldu... balayı çifti olarak yazıldık , hiç kimse bişi demedi....
ya ben bide kasımda gittim, hani pek aktivite yoktu kış sezonu olduğu için çok uyguna gelmişti. ama personel süper, yemekler süper, a la carte lar mükemmel.... zaten biz 1 haftadan otelin her yanını gezememiştik öyle düşün.... ama evet doğal olarak pahalı. bende kıyamadım işte mayısta. neyse zaten bi daha artık butik otele bile razı olcam :))) yok tüp bebek yok ameliyat derken, bi zaman tatile para ayıramayabiliriz gibi.... iyi ki 6 ay arayla gitmişim diyebiliyorum şimdilik.... sağlık olsun yine olur napalım:KK34:
merak ettim voyage yi... bir göz attım da güzel gözüküyor... ama sen çok uyguna gitmişsin cnm ya... şimdi baktım da baya yüksek...

cnm bence haline şükret... hani atamayı bekleyen bir sürü kişi var... ve senin eşin yanında gelebilmiş sakaryaya... bence çok şanslısın... 3 gün dersin de varmış, her hafta sonu gidersin ist... daha ne istiyorsun :KK34:

X