- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.081
- Konu Sahibi ayprensesii
- #1.541
merhaba kızlar allah mesut etsin hepimiz yeni evlisiniz,mutlulugunuz daim olsun...bende yeni evliyim aranıza katılmak isterim nedersiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hepinize günaydınlar güzel günlerrr , İst hava berbat trafik feci İSYAN'A bağladım sabah sabah güzelim pantolonlarım çamur oldu aglamak ıstıyorum bezle falan sildim izi kaldı güya şıktım bugun rezil oldum
bende elektronıkte 40 defa düşünürüm hatta bana kalsa tableti asla almazdm ozamnlar eşimle flört edioduk dogum gunune az kalmıstı ne istiosun dedim tablet dedi pişkin pişkin ii tamam dedm teknosaya bi 500 kere grdk cıktık alsak mı almasakmı bu paraya deger mi die en sonunda mıdem bulandı gir cık gir cık alıyoruz dedm istiosa anında çöp olsun grdk aldık ama hayrını göremedk malesef dünde eşim çantasndan çıkarmış masaya koymuş alıp camdan aşağı fırlatasım geldi hıncım var ona karşı
asencim perde yıkamana gerek yok bnm eşim amelıyat olcak evı dezenfekte ettim o sebeple yıkadım baya yorucu oldu 4 posta mak. açtım sadece perdeler için..
ama sanırım bende yumos israfı var 5 kutu harcadım yuhunuz yani biraz kendime dur deyimdün aksam 9 da yattık uyuduk kocısle onun mıdesı rahatszdı yatmaya gttı bnde sıkıldm onsuz yanına uzandm uyumusum
merhaba kızlar allah mesut etsin hepimiz yeni evlisiniz,mutlulugunuz daim olsun...bende yeni evliyim aranıza katılmak isterim nedersiniz?
O kadar mi kotu tatlim havaa kiyamammhepinize günaydınlar güzel günlerrr , İst hava berbat trafik feci İSYAN'A bağladım sabah sabah güzelim pantolonlarım çamur oldu aglamak ıstıyorum bezle falan sildim izi kaldı güya şıktım bugun rezil oldum
bende elektronıkte 40 defa düşünürüm hatta bana kalsa tableti asla almazdm ozamnlar eşimle flört edioduk dogum gunune az kalmıstı ne istiosun dedim tablet dedi pişkin pişkin ii tamam dedm teknosaya bi 500 kere grdk cıktık alsak mı almasakmı bu paraya deger mi die en sonunda mıdem bulandı gir cık gir cık alıyoruz dedm istiosa anında çöp olsun grdk aldık ama hayrını göremedk malesef dünde eşim çantasndan çıkarmış masaya koymuş alıp camdan aşağı fırlatasım geldi hıncım var ona karşı
asencim perde yıkamana gerek yok bnm eşim amelıyat olcak evı dezenfekte ettim o sebeple yıkadım baya yorucu oldu 4 posta mak. açtım sadece perdeler için..
ama sanırım bende yumos israfı var 5 kutu harcadım yuhunuz yani biraz kendime dur deyimdün aksam 9 da yattık uyuduk kocısle onun mıdesı rahatszdı yatmaya gttı bnde sıkıldm onsuz yanına uzandm uyumusum
Gunaydiiin tatliskolar :)) uyandigimda ilk is telefondan size bakmakvoluyo :))
O kadar mi kotu tatlim havaa kiyamamm
Bu arada gecmis olsun tatlim neyi var esinin ??
Hosgeldinn tatlim bizde seni aramiza almak isteriz :))
Gunaydiiin tatliskolar :)) uyandigimda ilk is telefondan size bakmakvoluyo :))
O kadar mi kotu tatlim havaa kiyamamm
Bu arada gecmis olsun tatlim neyi var esinin ??
Hosgeldinn tatlim bizde seni aramiza almak isteriz :))
burun ameliyatı oluyo asencim bir takım problemi var burnundan umarım estetiğiyle oynamazlar sonra birde başımıza estetik ameliyatı çıkmasın
kızlar siz onu bunu bırakında söyleyin bakalım evlilik aşkı öldürüyor muymuş :)
Burda da hava berbat yağmur çamur gri bi hava..kışı sevmiyorum ama karda yürümeyi severim tabii acelem yoksa
ben de öyle yaa öncede internete girince ilk face'e bakardım şimdi ilk buraya bakıyorum
burun ameliyatı oluyo asencim bir takım problemi var burnundan umarım estetiğiyle oynamazlar sonra birde başımıza estetik ameliyatı çıkmasın
bncedeeeı ıhh öldürmüyomuş, daha da aşk katıyormuş
sizceeee?
bence evlilik aşkı süper ötesi bir şey yapıyormuş :) :)
kızlar bir şey soracağım ben size, balayına giderken ets ya da anıtur gibi bir yerden mi tatil almıştınız?
ben balayı diye tatil almanın nikahtan sonraki 1 yıl içinde geçerli olduğunu duymuştum sizde duydunuz mu öyle bir şey?
eğer öyle bir şey varsa önümüzdeki yaz ikinci balayına gitmek istiyorum
kızlar evlilik kararı almış biri olarak evlenmek o hayatı yaşamak nasıl birşey bana anlatabilir misiniz. ben evlilikten çok fena korkuyorum. eş adayımın değişmesinden bana kötü davranmasından ve bunun gibi bir sürü şeydenn... bana anlatınn ne olurrrr.. 5 yıldır birlikteyiz bu arada
ay prensesi teşekkür ederm sende ihmal ettirme genız etini ilerde sıkıntı yaşama...
tatlım bende ets tur dan ayarlamıştım ama bana öyle bişey demediler hiç bende ilk defa senden duydum :44:bence evlilik aşkı süper ötesi bir şey yapıyormuş :) :)
kızlar bir şey soracağım ben size, balayına giderken ets ya da anıtur gibi bir yerden mi tatil almıştınız?
ben balayı diye tatil almanın nikahtan sonraki 1 yıl içinde geçerli olduğunu duymuştum sizde duydunuz mu öyle bir şey?
kızlar evlilik kararı almış biri olarak evlenmek o hayatı yaşamak nasıl birşey bana anlatabilir misiniz. ben evlilikten çok fena korkuyorum. eş adayımın değişmesinden bana kötü davranmasından ve bunun gibi bir sürü şeydenn... bana anlatınn ne olurrrr.. 5 yıldır birlikteyiz bu arada
Benimde dün bir ay oldu ama keske olmasaydı diyorum evlendigimizden beri her gün kavga ediyoruz hicbir konuda anlasamyoruz severek evlendik 4 yıl ćıktık yeni evlendik a sanki tanıyamyorum ayrılmak istiyorum cok seviyorum ama olmuyor. Çalışan bir bayanım ev işlerinin hepsini bana yüklüyor yardmcı olmuyor kavga ettim olmadı küstüm olmadı konuştum olmadı. Dünde kavga ettik konuşmuyoruz hala. Yani kısacası biz hic yeni evli gibi deiliz romantik ya da kahkaha dolu bir günümz olmadı sagolsun misafirlerimizde hic eksik olmadı napcam bilmiyorum
bence evlilik aşkı süper ötesi bir şey yapıyormuş :) :)
tatlışkolarımmmmmmmmm ben geldim yinee
geçmiş olsun tatlımmm rahat bi şekilde atlatır inşallah benimkide olcak ama cesaret edemiyo
yokkk benim eşim en azından bana daha sevgi dolu ya da ben artık eskisi gibi çok beklenti içinde değilim allaha şükür bencede aşka aşk katıyoo
tatlım bende ets tur dan ayarlamıştım ama bana öyle bişey demediler hiç bende ilk defa senden duydum :44:
valla tatlım bizde 7. senemizbitmişti evlendik 5 yılda az bir düre değil tanımak için... birbirinizi tanıdıktan sonrapek öyle değişim olacağını sanmıyorum sadece tek fark aynı evde vakit geçirdiğin için sürekli vıcık vıcık bi ilişkin olmuyo
sanki bizi anlatıyorsun. bende yeni evlendim. 1,5 sene flört ederek, severek evlendik. hatta evlenmeye, aynı çatı altında yaşamaya can attık. ailemden, evimden hoşnut olmayan bir kız değildim. tam tersi çok mutluyum baba evinde. hani kurtulmak için yanlış karar vermiş de değildim. lakin evlendikten sonra tam bir hayal kırıklığı gibi oldu. yine birbirimizi çok seviyoruz ama aynı evde yaşamaya başlayınca farkettik ki; yetiştiriliş tarzımız, aldığımız aile kültürü, kadına ve erkeğe bakış açımız, evliliğe bakış açımız o kadar farklı ki.. ben de çalışan bir kadınım, eşimde yorucu ve stresli bir iş temposunda çalışıyor. bütün evi ben döndürüyorum. işten gelince yemeğini yer gider tv karşısına, sabah işe gider. evlilik mi çok monotonmuş yoksa biz mi monotonlaştırdık bilmiyorum. kaldı ki daha çok başındayız diye düşünüyorum ama dediğiniz gibi ne kadar flört edersen et bunu anlamak kolay olmuyor. evlenmeden önce daha yakından tanımak için birlikte yaşamak gibi bir seçeneğimde yoktu. çok zorlanıyorum. en çok da çerden çöpden yaptığımız kavgalar. yıpratıcı oluyor. daha şimdiden böyle olmak üzücü. umarım gelecek umut vaad eder.
sanki bizi anlatıyorsun. bende yeni evlendim. 1,5 sene flört ederek, severek evlendik. hatta evlenmeye, aynı çatı altında yaşamaya can attık. ailemden, evimden hoşnut olmayan bir kız değildim. tam tersi çok mutluyum baba evinde. hani kurtulmak için yanlış karar vermiş de değildim. lakin evlendikten sonra tam bir hayal kırıklığı gibi oldu. yine birbirimizi çok seviyoruz ama aynı evde yaşamaya başlayınca farkettik ki; yetiştiriliş tarzımız, aldığımız aile kültürü, kadına ve erkeğe bakış açımız, evliliğe bakış açımız o kadar farklı ki.. ben de çalışan bir kadınım, eşimde yorucu ve stresli bir iş temposunda çalışıyor. bütün evi ben döndürüyorum. işten gelince yemeğini yer gider tv karşısına, sabah işe gider. evlilik mi çok monotonmuş yoksa biz mi monotonlaştırdık bilmiyorum. kaldı ki daha çok başındayız diye düşünüyorum ama dediğiniz gibi ne kadar flört edersen et bunu anlamak kolay olmuyor. evlenmeden önce daha yakından tanımak için birlikte yaşamak gibi bir seçeneğimde yoktu. çok zorlanıyorum. en çok da çerden çöpden yaptığımız kavgalar. yıpratıcı oluyor. daha şimdiden böyle olmak üzücü. umarım gelecek umut vaad eder.
galiba bu evlilik olayı kumar gibi birşeyy şansına kalmış bişey. herşey çokda güzel olabiliyor yada hüsranla sonuçlanıyor. ama gel görki denemeden de duramıyoruz.
hiçbizaman sevgiliyken ki gibi olmıycanıda adım gibi biliyorumm