Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
merhaba kızlar:KK3: allah mesut etsin hepimiz yeni evlisiniz,mutlulugunuz daim olsun:KK16:...bende yeni evliyim aranıza katılmak isterim nedersiniz?

hepinize günaydınlar güzel günlerrr , İst hava berbat trafik feci İSYAN'A bağladım sabah sabah güzelim pantolonlarım çamur oldu aglamak ıstıyorum bezle falan sildim izi kaldı güya şıktım bugun rezil oldum:KK14:

bende elektronıkte 40 defa düşünürüm hatta bana kalsa tableti asla almazdm ozamnlar eşimle flört edioduk dogum gunune az kalmıstı ne istiosun dedim tablet dedi pişkin pişkin ii tamam dedm teknosaya bi 500 kere grdk cıktık alsak mı almasakmı bu paraya deger mi die en sonunda mıdem bulandı gir cık gir cık alıyoruz dedm istiosa anında çöp olsun grdk aldık ama hayrını göremedk malesef:KK14: dünde eşim çantasndan çıkarmış masaya koymuş alıp camdan aşağı fırlatasım geldi hıncım var ona karşı:KK14:

:KK9:

asencim perde yıkamana gerek yok bnm eşim amelıyat olcak evı dezenfekte ettim o sebeple yıkadım baya yorucu oldu 4 posta mak. açtım sadece perdeler için..

ama sanırım bende yumos israfı var 5 kutu harcadım yuhunuz yani biraz kendime dur deyim:KK45::KK9:dün aksam 9 da yattık uyuduk kocısle onun mıdesı rahatszdı yatmaya gttı bnde sıkıldm onsuz yanına uzandm uyumusum:KK9:

ohh mis gibi dinlenmişiniz..ben 1den önce yatamıyorum yaaa :KK50: leyla gibiyim uykusuzluktan :KK31:

merhaba kızlar:KK3: allah mesut etsin hepimiz yeni evlisiniz,mutlulugunuz daim olsun:KK16:...bende yeni evliyim aranıza katılmak isterim nedersiniz?

hoşgeldin canımmm :KK16:

Gunaydiiin tatliskolar :)) uyandigimda ilk is telefondan size bakmakvoluyo :))
hepinize günaydınlar güzel günlerrr , İst hava berbat trafik feci İSYAN'A bağladım sabah sabah güzelim pantolonlarım çamur oldu aglamak ıstıyorum bezle falan sildim izi kaldı güya şıktım bugun rezil oldum:KK14:

bende elektronıkte 40 defa düşünürüm hatta bana kalsa tableti asla almazdm ozamnlar eşimle flört edioduk dogum gunune az kalmıstı ne istiosun dedim tablet dedi pişkin pişkin ii tamam dedm teknosaya bi 500 kere grdk cıktık alsak mı almasakmı bu paraya deger mi die en sonunda mıdem bulandı gir cık gir cık alıyoruz dedm istiosa anında çöp olsun grdk aldık ama hayrını göremedk malesef:KK14: dünde eşim çantasndan çıkarmış masaya koymuş alıp camdan aşağı fırlatasım geldi hıncım var ona karşı:KK14:

:KK9:

asencim perde yıkamana gerek yok bnm eşim amelıyat olcak evı dezenfekte ettim o sebeple yıkadım baya yorucu oldu 4 posta mak. açtım sadece perdeler için..

ama sanırım bende yumos israfı var 5 kutu harcadım yuhunuz yani biraz kendime dur deyim:KK45::KK9:dün aksam 9 da yattık uyuduk kocısle onun mıdesı rahatszdı yatmaya gttı bnde sıkıldm onsuz yanına uzandm uyumusum:KK9:
O kadar mi kotu tatlim havaa :KK43: kiyamamm:KK43:
Bu arada gecmis olsun tatlim neyi var esinin ??

Hosgeldinn tatlim bizde seni aramiza almak isteriz :))

Burda da hava berbat :KK31: yağmur çamur gri bi hava..kışı sevmiyorum:KK50: ama karda yürümeyi severim tabii acelem yoksa :KK1:

ben de öyle yaa öncede internete girince ilk face'e bakardım şimdi ilk buraya bakıyorum :KK52:

burun ameliyatı oluyo asencim bir takım problemi var burnundan umarım estetiğiyle oynamazlar sonra birde başımıza estetik ameliyatı çıkmasın:KK14:

burun ameliyatı oluyo asencim bir takım problemi var burnundan umarım estetiğiyle oynamazlar sonra birde başımıza estetik ameliyatı çıkmasın:KK14:

geçmiş olsun nenacımm..benim eşimin de burnu problemli burnunda kemik var bi taraftan nerdeyse hiç nefes alamıyor..ameliyat olması lazım ama hep ihmal ediyor :KK31: sağlık gibisi yok gerçekten.. :KK53:

merhaba kuzucuklar uğrayamadm malum pazrları bakamıyorum dünde yoğundm hafta başı olunca :KK1: naptınız nasısınız bakem maşallah sohbetler uzamş gitmiş :nazar:

tünaydın kızlarrr nasılsınızz..inanmazsınız ama ben çizgi film izliyorum Köstebekgiller:KK1::KK1: kocacım da işe gitti :)

aminn çikolata :KK70:hepimiz mutlu olalım inş.. aramıza hoşgeldin:KK42:

Burda da hava berbat :KK31: yağmur çamur gri bi hava..kışı sevmiyorum:KK50: ama karda yürümeyi severim tabii acelem yoksa :KK1:

ben de öyle yaa öncede internete girince ilk face'e bakardım şimdi ilk buraya bakıyorum :KK52:

valla hava yağmurlu bnde sevmiyorum kışı ama kışın yağmur kar yağmasını seviyorum :)
dün aksm bnm eşimde ne yapıyon yine kadınlardamısn diyo:KK1: faceden cok ordasın diyo bnada :))

geçmiş olsun canmm bnmde geniz etim var ama gitmeye cesaretim yok.

kızlar siz onu bunu bırakında söyleyin bakalım evlilik aşkı öldürüyor muymuş :)

öldürmek miii??? bence özgürleştiriyor.....:KK9:
ı ıhh öldürmüyomuş, daha da aşk katıyormuş :KK34: :KK69:

sizceeee?
bncedeee

bence evlilik aşkı süper ötesi bir şey yapıyormuş :) :)

kızlar bir şey soracağım ben size, balayına giderken ets ya da anıtur gibi bir yerden mi tatil almıştınız?
ben balayı diye tatil almanın nikahtan sonraki 1 yıl içinde geçerli olduğunu duymuştum sizde duydunuz mu öyle bir şey?
eğer öyle bir şey varsa önümüzdeki yaz ikinci balayına gitmek istiyorum :KK70:

Son düzenleme:
kızlar evlilik kararı almış biri olarak evlenmek o hayatı yaşamak nasıl birşey bana anlatabilir misiniz. ben evlilikten çok fena korkuyorum. eş adayımın değişmesinden bana kötü davranmasından ve bunun gibi bir sürü şeydenn... bana anlatınn ne olurrrr.. 5 yıldır birlikteyiz bu arada

kızlar bir şey soracağım ben size, balayına giderken ets ya da anıtur gibi bir yerden mi tatil almıştınız?
ben balayı diye tatil almanın nikahtan sonraki 1 yıl içinde geçerli olduğunu duymuştum sizde duydunuz mu öyle bir şey?

bn ilk senden duydum böyle bişeyiii.biz balayına turla gitmedik.kredi kartı istedikleri için kullanamadık.dugun haz. vs yer yoktu. ödemeti hotele yapmıstık ama öyle bişey varsa bende yaparım turla giderim ztn bu defaa:KK76:

kızlar evlilik kararı almış biri olarak evlenmek o hayatı yaşamak nasıl birşey bana anlatabilir misiniz. ben evlilikten çok fena korkuyorum. eş adayımın değişmesinden bana kötü davranmasından ve bunun gibi bir sürü şeydenn... bana anlatınn ne olurrrr.. 5 yıldır birlikteyiz bu arada

5yıllık bir iliskın varsa onu iyi tanımıs olman gerek. ben 3 ayda ewlilik tklifi aldım.28 ay sonra da ewlendik.senin daha iyi tanımıs olman gerk.
korkuların varsa emin değilsin sanrım.ama endise yapcak bişey yok bnce sonucta bosnamak diye bişey var tabii hemn cocuk yapmaman gerk :KK34:

ewlilik tek anlamıyla özgürlük bence..eşine baglısın ama istediğini istediğin zmn yapabılırsın anne-baba baskısı olmadan.karar almaya başlıyorsun..ister çalış ister çalışma ewin sorumluluğu senin olucak.
ilk zmnlarda eşinin kıyafetleri orda burda olur ama alışıyosunuz zamanla..

ayyy ne bilimm iyi yonleride kötü yonleri de var tabii eşine bağlı herşey

ay prensesi teşekkür ederm sende ihmal ettirme genız etini ilerde sıkıntı yaşama...

uyurken zorlanıyorum bazen ama ilerde hamilelikte sorun yasarmıyım bilmiyorum. bnm ztn bi check up yaptırmam lazm..

bn anneme giyorum kzılarrr kimse yok ztn yine bugun aksma grszz:KK3:

tatlışkolarımmmmmmmmm ben geldim yinee :KK16::KK16:

geçmiş olsun tatlımmm rahat bi şekilde atlatır inşallah benimkide olcak ama cesaret edemiyo :KK19:
kızlar siz onu bunu bırakında söyleyin bakalım evlilik aşkı öldürüyor muymuş :)

yokkk benim eşim en azından bana daha sevgi dolu ya da ben artık eskisi gibi çok beklenti içinde değilim allaha şükür bencede aşka aşk katıyoo :KK16::KK16:

tatlım bende ets tur dan ayarlamıştım ama bana öyle bişey demediler hiç bende ilk defa senden duydum :44:

valla tatlım bizde 7. senemizbitmişti evlendik 5 yılda az bir düre değil tanımak için... birbirinizi tanıdıktan sonrapek öyle değişim olacağını sanmıyorum sadece tek fark aynı evde vakit geçirdiğin için sürekli vıcık vıcık bi ilişkin olmuyo :KK16:

Benimde dün bir ay oldu ama keske olmasaydı diyorum evlendigimizden beri her gün kavga ediyoruz hicbir konuda anlasamyoruz severek evlendik 4 yıl ćıktık yeni evlendik a sanki tanıyamyorum ayrılmak istiyorum cok seviyorum ama olmuyor. Çalışan bir bayanım ev işlerinin hepsini bana yüklüyor yardmcı olmuyor kavga ettim olmadı küstüm olmadı konuştum olmadı. Dünde kavga ettik konuşmuyoruz hala. Yani kısacası biz hic yeni evli gibi deiliz romantik ya da kahkaha dolu bir günümz olmadı sagolsun misafirlerimizde hic eksik olmadı napcam bilmiyorum

sanki bizi anlatıyorsun. bende yeni evlendim. 1,5 sene flört ederek, severek evlendik. hatta evlenmeye, aynı çatı altında yaşamaya can attık. ailemden, evimden hoşnut olmayan bir kız değildim. tam tersi çok mutluyum baba evinde. hani kurtulmak için yanlış karar vermiş de değildim. lakin evlendikten sonra tam bir hayal kırıklığı gibi oldu. yine birbirimizi çok seviyoruz ama aynı evde yaşamaya başlayınca farkettik ki; yetiştiriliş tarzımız, aldığımız aile kültürü, kadına ve erkeğe bakış açımız, evliliğe bakış açımız o kadar farklı ki.. ben de çalışan bir kadınım, eşimde yorucu ve stresli bir iş temposunda çalışıyor. bütün evi ben döndürüyorum. işten gelince yemeğini yer gider tv karşısına, sabah işe gider. evlilik mi çok monotonmuş yoksa biz mi monotonlaştırdık bilmiyorum. kaldı ki daha çok başındayız diye düşünüyorum ama dediğiniz gibi ne kadar flört edersen et bunu anlamak kolay olmuyor. evlenmeden önce daha yakından tanımak için birlikte yaşamak gibi bir seçeneğimde yoktu. çok zorlanıyorum. en çok da çerden çöpden yaptığımız kavgalar. yıpratıcı oluyor. daha şimdiden böyle olmak üzücü. umarım gelecek umut vaad eder.

galiba bu evlilik olayı kumar gibi birşeyy şansına kalmış bişey. herşey çokda güzel olabiliyor yada hüsranla sonuçlanıyor. ama gel görki denemeden de duramıyoruz.
hiçbizaman sevgiliyken ki gibi olmıycanıda adım gibi biliyorumm

biz de ets ile gitmiştik..bi avantajını göremedik balayı çifti olmamızın odaya şarap meyve falan göndermişlerdi bi de yatak süslüydü ...
ben ikah tarihinden itibaren 1 ay içinde diye biliyorum ama çok emin değiilim..

canım biz 7 yıl çıkarak evlendik ama 3. yılda emindik birbirimizden evlenmek istediğimizden..maddi şartlar geç oluştuğundan çok bekledik evlenmek için..
eşim hiç değişmedi ama 5 ay oldu daha bizim..zaten eşim sürekli çiçekler alıp şiirler okuyan biri değildi..o yüzden beklentim daha düşük olduğu için çok mutluyum belki...biz herşeyden önce birbirimizin en iyi arkadaşıyız..tartışmalarımız elbette oluyor ama evlenmeden önce de olurdu zaten :KK52:
ama biraz şüphen varsa bekle derim..çünkü evlenince maddiyat,ev işleri vb birleşince kötüyü daha kötü yapabilir...
ayyhh çok yazdım ama sonuç:evlilik gerçekten çokk güzel..işteyim işte eve gitmek için ölüyorum :KK53:

tatlışkolarımmmmmmmmm ben geldim yinee :KK16::KK16:

geçmiş olsun tatlımmm rahat bi şekilde atlatır inşallah benimkide olcak ama cesaret edemiyo :KK19:

yokkk benim eşim en azından bana daha sevgi dolu ya da ben artık eskisi gibi çok beklenti içinde değilim allaha şükür bencede aşka aşk katıyoo :KK16::KK16:

tatlım bende ets tur dan ayarlamıştım ama bana öyle bişey demediler hiç bende ilk defa senden duydum :44:

valla tatlım bizde 7. senemizbitmişti evlendik 5 yılda az bir düre değil tanımak için... birbirinizi tanıdıktan sonrapek öyle değişim olacağını sanmıyorum sadece tek fark aynı evde vakit geçirdiğin için sürekli vıcık vıcık bi ilişkin olmuyo :KK16:

asennn yazdığın her cümlenin altına imzamı atarım yani ben yazmışım gibi geldi son mesajını :KK1:

sanki bizi anlatıyorsun. bende yeni evlendim. 1,5 sene flört ederek, severek evlendik. hatta evlenmeye, aynı çatı altında yaşamaya can attık. ailemden, evimden hoşnut olmayan bir kız değildim. tam tersi çok mutluyum baba evinde. hani kurtulmak için yanlış karar vermiş de değildim. lakin evlendikten sonra tam bir hayal kırıklığı gibi oldu. yine birbirimizi çok seviyoruz ama aynı evde yaşamaya başlayınca farkettik ki; yetiştiriliş tarzımız, aldığımız aile kültürü, kadına ve erkeğe bakış açımız, evliliğe bakış açımız o kadar farklı ki.. ben de çalışan bir kadınım, eşimde yorucu ve stresli bir iş temposunda çalışıyor. bütün evi ben döndürüyorum. işten gelince yemeğini yer gider tv karşısına, sabah işe gider. evlilik mi çok monotonmuş yoksa biz mi monotonlaştırdık bilmiyorum. kaldı ki daha çok başındayız diye düşünüyorum ama dediğiniz gibi ne kadar flört edersen et bunu anlamak kolay olmuyor. evlenmeden önce daha yakından tanımak için birlikte yaşamak gibi bir seçeneğimde yoktu. çok zorlanıyorum. en çok da çerden çöpden yaptığımız kavgalar. yıpratıcı oluyor. daha şimdiden böyle olmak üzücü. umarım gelecek umut vaad eder.

canım ilk aylar hep alışma süreci..benim de zorlandığım zamanlar oluyor..ama sabretmek lazım..ben de çalışıyorum..baze gerçekten çok yoruluyorum ev işleri vb.eşim benden daha az çalışmasına rağmen saat olarak-öğretmen-genelde işler bende..ama diğer konularda hiç üzmez beni...annemlere çok saygılıdır,alışverişime hiç karışmaz daha çok al der vb,her konuda dinler anlayışlıdır.....uzar gider bu liste anlatmak istediğim ev işleri de kusur olsun napalım..sen de iyi yanlarını görmeye çalış...yoksa mutsuz olursun..

galiba bu evlilik olayı kumar gibi birşeyy şansına kalmış bişey. herşey çokda güzel olabiliyor yada hüsranla sonuçlanıyor. ama gel görki denemeden de duramıyoruz.
hiçbizaman sevgiliyken ki gibi olmıycanıda adım gibi biliyorumm

kesinlikle şans işi birazda kişilik işi bnce. ama tek sorumlusu kv.ler.oüullarını el bebek gül bebek büyütüyolar. daha önce de söylemiştim.annelerinde ne görüyorlarsa eşlerinden de onu bekliyolar.
yeni ewlenen kızların vee ewlenmek üzere olanların bunu öğretmeleri gerekiyor.anneleri değiliz eşleriyiz..

eşin yardım etmiyorsa ya gercekten yada blöf yapın işi bırakıyorum deyin!! ew işlerine yardım etmiyorsa sizde para kazanmaya yardım etmeyin..Lütfen kızlarrr ezdirmeyin kendinizi.harcayın paraları nasıl kazanıyosa kazansın.çalışsın siz mutfaktayken o tw karşsına geçmesin

X