- 19 Ağustos 2014
- 5.049
- 4.344
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #15.941
günaydın evet bende çalışıyorum hemde 4 aylık hamileyimGünaydın kizlaaar ise gitmeye çalışıyorum yoldayim. Ev hanımı olan arkadaşlara selam olsun. Sıcak yatağını bırakıp çıkmak ve evini.Ama az daha sabretcem, sonra belki evde oturcam. Soylesenize sizler çalışıyor musunuz benim gibi ayaklarınız geri geri gidiyor mu evden çıkarken
Canım cok geçmiş olsun. Allah şifa versin.Günaydın . ben izinlı sayılırım ama yor bilirm Allah yardımcın olsun ama gene de kahirlanma :-( ben ikinci günüm hastanedeyim ,bebeğim bronsit olmuş et edin geçsin:-(
Allah bagislasinne güzel tebrik ederim.günaydın evet bende çalışıyorum hemde 4 aylık hamileyim
SelamlarSlm kızlar...nasılsınız..
yeni arkadaslar gelmiş hoş gelmiş...
Yanlışlıkla bastım cevapla tuşuna yarım kaldı. Hosbulduk diycektim.Slm kızlar...nasılsınız..
yeni arkadaslar gelmiş hoş gelmiş...
Amin inşallah..inşallah yarın çıkariz :-(Canım cok geçmiş olsun. Allah şifa versin.
Çalışmak zor valla. Bir de bebisin varsa daha zor. Allah senin de yardimcin olsun. İnşallah çabucak iyileşir bebisin.
Allah bagislasin. Sağlık sihhatle kucağına al ınş.Merhabalaaaaar bnde yeniyiim.bir yıllık evliyim ve bebişim yoldaaa 33 gün kaldı
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahAllah bagislasin. Sağlık sihhatle kucağına al ınş.darısı bana ve bebis isteyen tüm kizlara
GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM RAPOR YAZILANA KADAR DEVAM EDİCEM İNŞ.Allah bagislasinne güzel tebrik ederim.İnsallah sağlık ve sihhatle kucağına almayı da nasip etsin. Ne zamana dek çalışacaksın arkadaşım. Allah yardimcin olsun. Demesi kolay biliyorum ama Ne olursa olsun sinir stres yapmamaya calis iş yerinde canım. Degmiyor cunku kimseye hiç bir patrona.
Evet yaaHerkez nerde. Yahuuı
Evet yaa
Nerdesiniz kızlar
Biride degil hepsi birden yok oldu
Çıkın ortaya hadi
Bence sebeplerini sunmadan ki sana yetistirildigini duyarsa onu konustugunuzu bilirse daha cok hircinlasir,sebep sunmadan gorusmek istemedigini soyle yeri gelince,cocugu o oyle yapiyorsa sende kapisini cal cocugu birak o acinca kapini kapat emrivaki yaptin ama musait degilim de..
Ve bence sana bunlari anlatan kimse onada artik laf tasimamasini soyle yani baskalarinin yanindayken o kadin seni cekistiriyorsa nasil bu kadar rahat,biri sustursun madem ya da sorsunlar neden oyle diyorsun diye..
Ilginc..
Hayirli bayramlarrrrrr bugun yogun gremedm kimse grmemos herkes yogun demekki opuldunuzzzz
Kimsecikler kalmamış burda