Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Yağmur damlasi canimmm valla bu kadn terbiesz hadsizin teki kesinlikle muhattap olma yuzune karsida bsy desen anladgm kadariyla piskin yine laf anlamicak ama yinede soyle akli basina gelsn böyle cahil insanlar ne saniolar anlamiyrm cok sinir oldum aptal kadn bnce direkt yuzuneyuzune soyle coktan haketms

Canım öncelikle teşk ediyorum zamanını ayırıp upuzun yazımı okudugun için
Yazdıklarımdan yola çıkarak ne kadar güzel analiz etmişsin
Aynen söyledigin gibi söylesemde laf anlamıycak
Çünkü ben gelin olmadan önce kayınvalidemi her fırsatta evine çagırıp
Arkasındanda kuzenime hergün bize geliyor gelmesin kovucam yoksa diyen
Kuzenimde kayınvalideme onlara gitme böyle diyor diyince
Kayınvalidem oraya gitmeyince,komşum niye gelmiyorsun diye sordugunda
Kayınvalidemde anlatıyor böyle demişsin ondan gelmiyorum diye
Komşum aglıyor ben öyle demedim ben seni annem gibi seviyorum
Onlar yalan söylüyor diyor
Bende şimdi buna desemki sen böyle böyle yapıyorsun o yüzden seninle samimiyet kurmak istemiyorum
Kadının napıcagını kestiremiyorum valla off

meraba minnoşkolaarr
ben bugünn okulda nöbetçiydim bidee yoruldumm yattım yuvarlandımm bubb aksamda dışardan söyledik emcbur yemeği
birazdanda arkadaşlara oturmaya gitcez

canım bence siz bu kadından olabildiğince uzaklaşın hem de ailecek. İşine gelmezse kv ile senin aranı da bozar söyleyim. sen direk muhabbeti kes bence uyuz oldum

Mahallenin delisi sana çatmış canım bu ne ya.

Yagmurdamlası bence kelebeğin dediği gibi açık açık söyle. Bir de belliki kadının akli dengesi yerinde değil ne yapacağı belli olmaz. Asenin dediği gibi kayınvalidenle de aranı açabilir. Gider her yerde abuk subuk dedikodunu yapar insanlarda komşusunuz diye inanır sonra sen zor durumda kalırsın. Ne selam var ne bişi. Ne biliim kapıyı çalıp çocuğu vermeye çalışıncada bakamam müsait diilim de, olabildiğince uzaklaş. Çocuğu da çocuk tabi kızmamak lazım ama o da nası çocuk ya? Annesi deli olunca yazık o da pek normal değil belki. İlaydanın emziğini ne emersin be çocumm. Olabildiğince soğuk mesafeli ol ki sana gelemesin. Ama belliki yüzsüz aynı zamanda, Allah kolaylık versin canım.

Bence sebeplerini sunmadan ki sana yetistirildigini duyarsa onu konustugunuzu bilirse daha cok hircinlasir,sebep sunmadan gorusmek istemedigini soyle yeri gelince,cocugu o oyle yapiyorsa sende kapisini cal cocugu birak o acinca kapini kapat emrivaki yaptin ama musait degilim de..
Ve bence sana bunlari anlatan kimse onada artik laf tasimamasini soyle yani baskalarinin yanindayken o kadin seni cekistiriyorsa nasil bu kadar rahat,biri sustursun madem ya da sorsunlar neden oyle diyorsun diye..
Ilginc..

Ben herşey beklerim valla
İlk defa karşılaştım böyle biriyle
Zaten çogu gördügümdede görmemezlikten geliyorum
Off offf mıknatıs var heralde bende nerde deli varsa geliyor yapışıyor hey Allahım

Amiiiiiiiiinnnnnnn saol cnm
Tek umudum evlerini kredi çekip almışlar
Benden 1 sene önce gelmiş
Evin borcu bitince gidicem burdan diyormuş
İçimden kocaman bir amin diyorum bende
İnş giderde tamamen kurtulurum

Bana bunları yetiştiren kim olacak tabiki kuzenim,oda ayrı dert
Kaç kere söyledim,yetmedi annemde söylemiş
Kıza anlatma birşey canını sıkıyor diye
Hamileligimde bile gelip o şöyle yaptı bu böyle yaptı diyip anlattı anlattı strese soktu beni
Kuzenime sordum o öyle diyince sen ne diyorsun diye
Bende cevabını veriyorum merak etme diyor
Ama hiç sanmıyorum cevabını verse o kadın birdaha beni konuşmaya cesaret edemez
Dün aradım kuzenimi
Eşimde istemiyor birdaha çocugu buraya getirme dedim
Ben ordayken çocugu bırakma bana derim dedi
Dünde kuzenime gidip çocuklarını bırakmış
Kuzenimde alışverişe gitcem diyince
Hemen gelcem diyip tam 2 saat sonra geliyor
Bana anlatıyor bunu
Sende geldiginde söyleseydin hemen gelcem dedin 2 saat geçti bak senin yüzünden geç kaldım diye dedim
Ayy canım ben öyle konuşamıyorum yapı meselesi dedi
O zaman bana söyleme,senden yüz kapıyor dedim
Heralde asıl sorun kuzenim
O bu kadar yüz vermese gidip ona benim dedikodumu yapmaz
Oda bana anlatmaz
Çıldırcam Allahım birde konuşma sırasında benim anlattıklarım ucundan kıyısından daha neler var neler diyor
İnş ikiside taşınır giderde bende huzurlu olurum

Şimdiden herkese iyi bayramlar kızlar
Biz akşamdan annemlere gidicez
Yarın malum kurban kesme vs
Sonrada bayram ziyaretleri
Bayramdan sonra görüşürüz
K.bakmayın bayram öncesi kafanızı şişirdim
Kendinize cici bakın

Kızlar huhuuu nerelerdesiniz
Hala tatil modundan çıkmadınızmı
Çok şükür bayram bitti
Son güne kadar tempolu bir bayram geçirdik
Tempomuz bugünde evde devam ediyor
İlayda daha yeni uyudu
Mutfak,yatakodası,salon darmadagınık..Yemek yok off off
İlayda uyanmadan işlerimi halletmem lazım
Hepiniz öpüldünüz

Slm hg...
Buradaki gelinler herdaim kendini yeni ve kocişine ailesine aşık gelinler olarak bilinir
Bende 2,5 yıllık evliyim cnm
Ne güzel ben de hala yeni gelin gibi hissediyorum zaten. Ama bi çekindim baktım tazecikler 5 aylık fln okudum hep.
Forumda da yeniyim hep okuyordum yazılanları. Hoşuma gidiyo burdaki dayanışma desteklesme. Sonra ben de üye oldum.

Günaydın kizlaaar ise gitmeye çalışıyorum yoldayim. Ev hanımı olan arkadaşlara selam olsun. Sıcak yatağını bırakıp çıkmak ve evini. Ama az daha sabretcem, sonra belki evde oturcam. Soylesenize sizler çalışıyor musunuz benim gibi ayaklarınız geri geri gidiyor mu evden çıkarken

Günaydın . ben izinlı sayılırım ama yor bilirm Allah yardımcın olsun ama gene de kahirlanma :-( ben ikinci günüm hastanedeyim ,bebeğim bronsit olmuş et edin geçsin:-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…