Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
oy oyy oyy :)) klasik soru :bebeğin var mı_?
:)) adettendir

1yıldır istiyoruz ama henüz kısmet olmadı...burda istemeyen düşünmeyen gelinler bile hamile kaldılar bazıları doğum yaptı hatta artık kimse gelmez oldu ama henüz ben hamile kalamadım...

6. ve 9.aylarda kontrole gittik eşimle..1 yıl oldu..dr araştırımak için actm pc ye...

kısa bi soruya ne kdr uzun yazdım :)
cevap : yok :))

Kuzm öncelikle Rabb im en hayirlisini en güzel zamanda nasip edecektir
Sabir ve dua ile...bol deneme ilee...
Karsi komşumun 7yil sonra oldu cok şükür oldu tedavisiz hemde..insaallah sizinde hayirli zamanda olr bir bebisiniz

Kuzm öncelikle Rabb im en hayirlisini en güzel zamanda nasip edecektir
Sabir ve dua ile...bol deneme ilee...
Karsi komşumun 7yil sonra oldu cok şükür oldu tedavisiz hemde..insaallah sizinde hayirli zamanda olr bir bebisiniz

Aminn cnm cok saol inşallah hayırlısı...
sağlıklı olsunda geç olsn :)

Oooo taze taze gelinlerrrr ben eskidim galiba 2,5 sene olduu bursadannn selamlarrrr :)

Olurmuu bnde 15aylık ewliyim ama hala yeni ewliyim diorum :))

Aynen bnde öyle hissediyorm...hoşgeldin...
Ayyy ozaman kızlar bana bişiler olmuş demekki :) doğrusu bende 1 senedir böyleyim içim geçti vallahi biraz enerji lazım çalışıyomusunuz siz

hiç bilmiyorum uzun süredir kimse yazmıyor her türlü ulaşmaya çalıstım ama kimse geri dönmedii...

senin gelmene cok sevindim..hoşgeldin :))
bn iyim çok şükür sen nasılsın?
Neyse bakalim canim geri gelirler ins.
Bende iyiyim cok sukur donduk evimize kaganda kocaman olsu yoruyor artik :) ugrasip duruyorum iate canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…