- 5 Şubat 2013
- 1.222
- 279
- 34
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #15.901
Canım lcw de bulamadınmı pantolonayy canim yaaa olsun boylelikle dilinde pekisir zamanla daha net anlicak duruma gelrsn uzulme olurmu
ayy ben tayt hi sevmem hele bide siskoyum hayatta gymem yani bacaklar olmus tombik ay berbat durur bu ustumdeki pantolonlari gyerm daha iyi plojo sen beni bilmion 85kg oldum ki
aaa ruyaya bak ne enteresan allahtan kisa uyumussun braz daha uyusaydn amerikann nasil kesfedildgnide gore blrdin
Benimm hediyelerimm Do Major imzali :)
Cook tesekkur ediyorum tekrar tekrar
Boyle birlestirmistim belli olmuyorsa tek tek yuklerim
Cok ozel oldu benim icin atli karincayi cok severim,hep ertemistim almayi ve gorunce gozlerim doldu..Esimde bende cok sasirdik :)
Canım kutudan anladigim kadariyla kutu açılmış sonra iç içe geçirilerek kapatılmış ve üstüne kargo barkodu yapistirilmis. Ama ben kargoya verirken poşete koymustuk onun üstüne barkod yapistirdilar demek benden sonra açmışlar
Neyse sağ saglim gelmişler :)
Iyi günlerde kullaninki :)
Belkide sezos ilk minik adımlarını atarlen o ayakkabilari giymis olur
Bir kac gün önce mağazanın önünden geçerken o ayakkabiyi görmüştüm hatta g
geri dönüp tekrar bakmıştım resmen bayilmistim amaya sana hediye alacağımı söyleyince aklıma ilkgelen o minik ayakkabilari almak oldu gittim aldim
Günaydınnnn ;-)kızlaaarrr günaydınnn :)
nasılsınız keyifler nasılGünaydınnnn ;-)
bende de halsizlik uykusuzluk ve baş ağrısı varFena değil Berat i uyutmaya çalışıyorum ama uyumuyor,benim de uykum var:-( sende keyfiler nasıl?
uykumu alamıyorum çalıştığım içinde öyle bir şansım yok maalesefNden uykusuzsun ,uyumaya çalış?:-(
evet hamileyim 19 haftalıkAnladım kolay gelsin ,ben izindeyim..hamilemisin?
Kolay gelsin cnmMerhaba güzel tatlı gelincikler
Bugün temizlik günüm benimde. Mutfak ve banyoyu çamaşır suyuyla ovucam. Bi güzel temizlensin, cumartesi günü bayram için eşimin akrabaları gelicek, ne pis gelin demesinler
Kolay gelsin cnm
Bende yarın yapıcam temizlik
Bayramda bize kimse gelmez
En küçük biziz ama,gezmeye giderken evim miss olsun istiyorum
Evim pisken dışarda gezemiyorum yaa
Aklım hep evde kalıyor
Aynen cnm öyleEv temizken için rahat oluyo insanın.Pis evde oturasın gelmiyo.