Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
ayy canim yaaa olsun boylelikle dilinde pekisir zamanla daha net anlicak duruma gelrsn uzulme olurmu

ayy ben tayt hi sevmem hele bide siskoyum hayatta gymem yani bacaklar olmus tombik ay berbat durur bu ustumdeki pantolonlari gyerm daha iyi plojo sen beni bilmion 85kg oldum ki :KK61::KK61:

aaa ruyaya bak ne enteresan allahtan kisa uyumussun braz daha uyusaydn amerikann nasil kesfedildgnide gore blrdin:KK70:
Canım lcw de bulamadınmı pantolon
Her bedene göre lastikli vardı orda
Ben ordan almıştım pantolonları

Benimm hediyelerimm Do Major imzali :)
Cook tesekkur ediyorum tekrar tekrar:KK19::KK5:
Boyle birlestirmistim belli olmuyorsa tek tek yuklerim:KK68:

Cok ozel oldu benim icin atli karincayi cok severim,hep ertemistim almayi ve gorunce gozlerim doldu..Esimde bende cok sasirdik :)

Eklentiler

• PicsArt_1411714475620.jpg
    PicsArt_1411714475620.jpg
    788,1 KB · Görüntüleme: 106
Benimm hediyelerimm Do Major imzali :)
Cook tesekkur ediyorum tekrar tekrar:KK19::KK5:
Boyle birlestirmistim belli olmuyorsa tek tek yuklerim:KK68:

Cok ozel oldu benim icin atli karincayi cok severim,hep ertemistim almayi ve gorunce gozlerim doldu..Esimde bende cok sasirdik :)

Canım kutudan anladigim kadariyla kutu açılmış sonra iç içe geçirilerek kapatılmış ve üstüne kargo barkodu yapistirilmis. Ama ben kargoya verirken poşete koymustuk onun üstüne barkod yapistirdilar demek benden sonra açmışlar :KK43:

Neyse sağ saglim gelmişler :)
Iyi günlerde kullaninki :)
Belkide sezos ilk minik adımlarını atarlen o ayakkabilari giymis olur :KK68:

Bir kac gün önce mağazanın önünden geçerken o ayakkabiyi görmüştüm hatta g
geri dönüp tekrar bakmıştım resmen bayilmistim amaya sana hediye alacağımı söyleyince aklıma ilkgelen o minik ayakkabilari almak oldu gittim aldim :KK15:

Canım kutudan anladigim kadariyla kutu açılmış sonra iç içe geçirilerek kapatılmış ve üstüne kargo barkodu yapistirilmis. Ama ben kargoya verirken poşete koymustuk onun üstüne barkod yapistirdilar demek benden sonra açmışlar :KK43:

Neyse sağ saglim gelmişler :)
Iyi günlerde kullaninki :)
Belkide sezos ilk minik adımlarını atarlen o ayakkabilari giymis olur :KK68:

Bir kac gün önce mağazanın önünden geçerken o ayakkabiyi görmüştüm hatta g
geri dönüp tekrar bakmıştım resmen bayilmistim amaya sana hediye alacağımı söyleyince aklıma ilkgelen o minik ayakkabilari almak oldu gittim aldim :KK15:

Canimm dukkanda acildi ya eve geldiginde oyleydi sol taraftaki fotolar esimin cekip gonderdikleri sonra ben eve gelincede cektim kutuda ve disindayken,barkodu numaran fln var diye esim kutuya almis :KK66:

Tekrar tesekkur ederim hepsi ayri ayri cok guzel :)

Merhaba güzel tatlı gelincikler

Bugün temizlik günüm benimde. Mutfak ve banyoyu çamaşır suyuyla ovucam. Bi güzel temizlensin, cumartesi günü bayram için eşimin akrabaları gelicek, ne pis gelin demesinler :KK48:

Merhaba güzel tatlı gelincikler

Bugün temizlik günüm benimde. Mutfak ve banyoyu çamaşır suyuyla ovucam. Bi güzel temizlensin, cumartesi günü bayram için eşimin akrabaları gelicek, ne pis gelin demesinler :KK48:
Kolay gelsin cnm
Bende yarın yapıcam temizlik
Bayramda bize kimse gelmez
En küçük biziz ama,gezmeye giderken evim miss olsun istiyorum
Evim pisken dışarda gezemiyorum yaa
Aklım hep evde kalıyor:KK69:

Kızlar burası yeri degil belki ama özür dileyerek sizlere anlatmak istiyorum
Çünkü sizin fikirleriniz benim için daha degerli...

Ben bu apartmana gelin gelmeden önce yan komşum hakkında uyarıldım
Kendisini anlatayım size
Kuzenimin eşinin amcasının oglunun eşi olur
Yani dıdımın dıdısının dıdısı :KK45:
Ruhen saglıklı biri degil,annesi ve kardeşleride dahil,babası hariç
Sinir ilaçları kullandıgını biliyorum
Onunla sohbet konusu olabilcek konular cinsellik(eşiyle yatakta ne yaptıgına,evinde çıplak dolaştıgına kadar anlatır)
Sürekli ona başkaları tarafından laf atıldıgını,kendisinin çok güzel oldugunu her fırsatta dile getirir(ki kendisi pazara dügüne gider gibi giden tombul kısa boylu biridir)
Toplumda kimseye söz hakkı vermeden herşeyi kendisi biliyormuş gibi konuşur( dışardakilerin görüşüde 70 lik koca karı sanki)
İnsanları işlerini yapmak için kullanan
Kapımı biri çaldıgında yada zile bastıgında kapısının dürbününden izleyen biri.Vs vs vs bu örnekler uzar gider böyle...
İlk karşılaşmamız eşimin amcasının gelininin evinde oldu
Kuran için çagırılmıştım hazırlandım gittim
Kuran okundu bitti.Eltimle ben mutfaktaydık
Komşum geldi.Yanımıza oturdu
Sadece üçümüz varız mutfakta
Eltime dönüp x sana birşey söyliycem diyip bir gözünün ucuylada bana imalı imalı bakıp neyse sonra söylerim dedi
Benim için orda bitti o...
Daha sonraları beni gördükçe gel oturalım diye eve çagırmaya başladı
Eşiminde istememesi üzerine hep bir bahaneyle gitmedim
Sadece karşılaştıgımda merhaba nasılsın der geçerim
Arkamdan bana suratsız demiş
Dogumdan 1 ay önce erken dogum riskim oldugu için annemlerde kaldım dogum sonrasıda olmak üzere toplam 2 ay
Yine arkamdan kötü niyetle annesi olmasa napcaktı sanki demiş
Mevlüt temizligine yardım için kayınvalidem ve ben kuzenimi yardıma çagırdıgımızda g*tleri yiyorsa yapsınlar demiş
Kızıma çirkin,biraz güzelleşmiş demiş ( yanımdada pamuk pamuk diye sever )
Bunları böyle sayfalarca sıralayabilirim size
Arkamdan dünyanın lafını konuşan komşum,yüzüme gelince canım cicim yapan birisi
1 oglu 1 kızı var.Oglu okula gidiyor.Zayıflamak için oglunu servise vermeyip yürüyerek götürüyor
2 yaşındaki kızınıda konu komşuya,kuzenime bırakır istemedikleri halde
Dün kuzenim bize geldi.Ben telde eşimle konuşurken kapı çaldı açtım
Neye ugradıgımı şaşırdım.Bana hiçbirşey demeden kızını bize yollayıp x abla baksın diyip kapısını kapattı
Bunu birkaç kere daha yapmıştı.Kuzenime söyledim arkamdan laf yapıpta beni böyle kullanamaz istemiyorum çocugu buraya yollamasın diye
Kızı dün hastaydı burnu akıyordu.Ben mutfaktayken İlaydayı öpmüş.Ortalıgı birbirine kattı.İlaydadan uzak tutmaya çalıştım ama ben yokken öpmüş,emzigini agzına falan almış ( çocuk sonuçta çocuga kızmıyorum asla )
Ama evimdede istemiyorum annesinden dolayı..Eşimde istemiyor
Şimdi kızlar ben bu kadından nasıl uzak kalıcam
Yüzüne karşı rahatsız oldugumu söyleyim diyorum.Dogru olurmu bilemedim
Napcagımı şaşırdım.Lütfen bana biraz akıl verin:KK43:

NOT: Çok uzun yazmışım.Kusura bakmayın lütfeno_O

X