Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
canim tabi cikar 23. Haftada yani bnmm vardi bn bide hafif tombis hamis kaldim o yuzden vardi yani

uzulmemin sebebi ustume gycgm varda altma pantolon yok tek pantolonla gecryrm herbgununu artk yirtildilar bi pantolon alaydm iyiydi...canim siz gdin dr ihmaal etmyn daha onemli saglik bu canim

Canim kullaniyorsan tayt iyi olur..Belindeki lastikleri kesip kendine gore ayarlayinca tmmdir :)
Ben hic sevmiyordum ama kisin cizme ve pancoyla fln en rahati oldu..

Gunaydiiiiiinnnn:KK3::KK73:

Kocaman kocaman denizlerde,buyuk buyuk gemiler ve savas vardi ruyamda,kızılderili bir kabile buyugu mu desem onunla konusmaya calisiyorduk:KK53:hayir olsun insallah..
Ruya gb degilde masal gb anlatmaya basladim:confused:
Ahh uykuu:KK51:

Ruya gordum ama o da uyuyabildigim kisa zamanda oldu ve malesef ayri bir yorgunluk oldu savasta kostura kostura:KK53:bence bunlar fazla utunun yan etkileri:KK8:

Majörcanım olsun bu ay olmamış ama işallah bebişte en kısa zamanda gelir

Sesin güzel miiii?????? Eşinin dr undan sonra gitsen? Belki kazanırsın ertelemee :)

Kızlar okula gittim bugün. İlk ders vardı. Çok zor konuşulanların yarısını anlamıyorum. İşallah mezun oalbilirim :KK43:
ayy canim yaaa olsun boylelikle dilinde pekisir zamanla daha net anlicak duruma gelrsn uzulme olurmu

Canim kullaniyorsan tayt iyi olur..Belindeki lastikleri kesip kendine gore ayarlayinca tmmdir :)
Ben hic sevmiyordum ama kisin cizme ve pancoyla fln en rahati oldu..
ayy ben tayt hi sevmem hele bide siskoyum hayatta gymem yani bacaklar olmus tombik ay berbat durur bu ustumdeki pantolonlari gyerm daha iyi plojo sen beni bilmion 85kg oldum ki :KK61::KK61:

Kocaman kocaman denizlerde,buyuk buyuk gemiler ve savas vardi ruyamda,kızılderili bir kabile buyugu mu desem onunla konusmaya calisiyorduk:KK53:hayir olsun insallah..

Ruya gordum ama o da uyuyabildigim kisa zamanda oldu ve malesef ayri bir yorgunluk oldu savasta kostura kostura:KK53:bence bunlar fazla utunun yan etkileri:KK8:
aaa ruyaya bak ne enteresan allahtan kisa uyumussun braz daha uyusaydn amerikann nasil kesfedildgnide gore blrdin:KK70:

asenin atlasa gönderdiği hediyeler kızlaaarrrr....

Eklentiler

• atlas1.jpeg
    atlas1.jpeg
    66 KB · Görüntüleme: 95
  • atlas2.jpeg
    atlas2.jpeg
    155,6 KB · Görüntüleme: 141
  • atlas3.jpeg
    atlas3.jpeg
    165,5 KB · Görüntüleme: 96
  • atlas4.jpeg
    atlas4.jpeg
    165,9 KB · Görüntüleme: 104
  • atlas5.jpeg
    atlas5.jpeg
    197,8 KB · Görüntüleme: 97
Tünaydınnnn

Ekim geldi... Artık önümüz kış. Hadı bakalım hepimiz güzel kış geçirelim. Asen ve ben donucaz o kesin :KK70:

Beratm ben eşimin işi nedeniyle belçika'da yaşıyorum. Hiçbişi yapmıyorum kimseyi de tanımıyorum mastera başlıyim dedim. Ama anlaması zor. Bakalım nası olcak :)

Glsnn ıspanak yemeği çok kolay. Googleda yazınca tarif çıkıyor. Ispanağı iyi temizledikten sonra soğan kıymayı bi kavurup diğer malzemeleri ekliyorsun kendi kendine pişiyor zaten :) istersen kıymasız da yapabilirsin. sebze yemeği yapmak kolay aslında.

Plojocum sabahlar niyetine ama rüyada deniz görmek güzeldir birtek onu biliyorum.

Kelebekcim c&a ya baksana sen bi. Orda vardı göbeği lastikli pantolon geçen sene. Sağol canım evet başarabilirsem dilim pekişir. :)

Asen eline sağlık hediyeelrin pek güzelmiş :)

Son düzenleme:
Amayanin Damlacikolataya gonderdigi hediyeler...
Annesi tedavi gorecegi icin ve Kaganlada ilgilenecegi icin bir sure aramizda olamayacakmis hepinizi ozleyecegini soyledi...

Eklentiler

• IMG-20141001-WA0000.jpg
    IMG-20141001-WA0000.jpg
    147,6 KB · Görüntüleme: 93
  • IMG-20141001-WA0001.jpg
    IMG-20141001-WA0001.jpg
    122,2 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG-20141001-WA0002.jpg
    IMG-20141001-WA0002.jpg
    185,8 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG-20141001-WA0003.jpg
    IMG-20141001-WA0003.jpg
    127,3 KB · Görüntüleme: 101
  • IMG-20141001-WA0004.jpg
    IMG-20141001-WA0004.jpg
    132,8 KB · Görüntüleme: 105
  • IMG-20141001-WA0005.jpg
    IMG-20141001-WA0005.jpg
    112,5 KB · Görüntüleme: 110
  • IMG-20141001-WA0006.jpg
    IMG-20141001-WA0006.jpg
    153,6 KB · Görüntüleme: 77
Alintilari ekleyemedim ya netim çok yavaş. Eve gidince bende fotograf eklerim kizlar.

Citircik ilk gunden gözün korkmuş senin ya kiyamam :) yaparsinn seennn merak etme kulak asinaligin olacak alisacaksin en fazla 2 ay zorlanirsin. Haftada kac gun gideceksin.

Dün akşam kusum ölecek diye konusuyorduk ki kusumuz öldü :KK43: öyle üzüldük ki ya 1 senedir bizimleydi cok alışmıştık artık :KK43:

Annesi tedavi gorecegi icin ve Kaganlada ilgilenecegi icin bir sure aramizda olamayacakmis hepinizi ozleyecegini soyledi...
Çoook güzelmiş hediyeler amayaa eline sağlık. Çokomel bayadır görmemiştim çocukluğum geldi aklıma :) profiterollü çikolata mı var???

Çikolatacım anneciğin en kısa zamanda sağlığına kavuşsun işallah.

Elçiye zeval olmaz demişler senin de paylaşım için eline sağlık plojocum.

Alintilari ekleyemedim ya netim çok yavaş. Eve gidince bende fotograf eklerim kizlar.

Citircik ilk gunden gözün korkmuş senin ya kiyamam :) yaparsinn seennn merak etme kulak asinaligin olacak alisacaksin en fazla 2 ay zorlanirsin. Haftada kac gun gideceksin.

Dün akşam kusum ölecek diye konusuyorduk ki kusumuz öldü :KK43: öyle üzüldük ki ya 1 senedir bizimleydi cok alışmıştık artık :KK43:

Haftada 3 gün gidiyorum işallah canım sağol valla baya bi korktum :)

Aaa kıyamam neden öldü :KK43: muhabbet kuşu mu?

Çoook güzelmiş hediyeler amayaa eline sağlık. Çokomel bayadır görmemiştim çocukluğum geldi aklıma :) profiterollü çikolata mı var???

Çikolatacım anneciğin en kısa zamanda sağlığına kavuşsun işallah.

Elçiye zeval olmaz demişler senin de paylaşım için eline sağlık plojocum.

Haftada 3 gün gidiyorum işallah canım sağol valla baya bi korktum :)

Aaa kıyamam neden öldü :KK43: muhabbet kuşu mu?
3 ÇOKOMELİ Bİ PAKETE KOYMUŞLAR, HARFLAR BASMIŞLAR ÜSTÜNE... K AYRI PAKETTE, Ğ AYRI PAKETTE, N AYRI PAKETTEYDİ HEPSİNİ ALIP KAĞAN YAZDIM... A BULAMADIM MALESEF :) ÖYLE OLUNCA SESSİZ HARFLER SADECE :)))) DİĞERİ DE ERİTİLEBİLİR ÇİKOLATA, BEN ÇOK SIK KULLANIYORUM.... DAMLAÇİKOLATA DA MUTFAKTA ZAMAN GEÇİRMEYİ SEVDİĞİNDEN BAHSETMİŞTİ BELKİ SEVER DEDİM....

KOLAY GELSİN İNŞALLAH ÇARÇABUK ANLAŞILIR BİR HAL ALIR DERSLER SENİN İÇİN... BENİM İÇİN İMKANSIZ GİBİ Bİ ŞEY YABANCI DİL YOK BENDE :KK43:

:KK9:
3 ÇOKOMELİ Bİ PAKETE KOYMUŞLAR, HARFLAR BASMIŞLAR ÜSTÜNE... K AYRI PAKETTE, Ğ AYRI PAKETTE, N AYRI PAKETTEYDİ HEPSİNİ ALIP KAĞAN YAZDIM... A BULAMADIM MALESEF :) ÖYLE OLUNCA SESSİZ HARFLER SADECE :)))) DİĞERİ DE ERİTİLEBİLİR ÇİKOLATA, BEN ÇOK SIK KULLANIYORUM.... DAMLAÇİKOLATA DA MUTFAKTA ZAMAN GEÇİRMEYİ SEVDİĞİNDEN BAHSETMİŞTİ BELKİ SEVER DEDİM....

KOLAY GELSİN İNŞALLAH ÇARÇABUK ANLAŞILIR BİR HAL ALIR DERSLER SENİN İÇİN... BENİM İÇİN İMKANSIZ GİBİ Bİ ŞEY YABANCI DİL YOK BENDE :KK43:
Aa şahanesin K Ğ N sen demeden farketmemiştim. En ince detayına kadar özenmişsin :KK9: Tekrar bakınca farkettim kaancığa kaplumbağa almışsın galiba? Yavaş yavaş yürüyen ve müzik çalan kaplumbağa mı? Çocukken on dan vardı bizde ama çok eski formu tabiki. Bu çok şık. Takılarda tam çikolatalık seviyorum demişti.

Canım lisede başladığımın peşini bırakmadım. Kitap film dergi geliştirmeye çalıştım. Bakalım eğitim hayat boyu :) aslında ilgin varsa başlayabilirsin. Annem halk eğitimin ingilizce kursuna gitmeyi planlıyor mesela :)

canım hayırdır inşallaah:KK49::KK49:
ahaha acaba uyurken gerçekten mi koştun acaba:KK70::KK70:

asenin atlasa gönderdiği hediyeler kızlaaarrrr....
güle güle kullansın insallah beğenmiştir:KK68:

Tünaydınnnn

Ekim geldi... Artık önümüz kış. Hadı bakalım hepimiz güzel kış geçirelim. Asen ve ben donucaz o kesin :KK70:

Beratm ben eşimin işi nedeniyle belçika'da yaşıyorum. Hiçbişi yapmıyorum kimseyi de tanımıyorum mastera başlıyim dedim. Ama anlaması zor. Bakalım nası olcak :)

Glsnn ıspanak yemeği çok kolay. Googleda yazınca tarif çıkıyor. Ispanağı iyi temizledikten sonra soğan kıymayı bi kavurup diğer malzemeleri ekliyorsun kendi kendine pişiyor zaten :) istersen kıymasız da yapabilirsin. sebze yemeği yapmak kolay aslında.

Plojocum sabahlar niyetine ama rüyada deniz görmek güzeldir birtek onu biliyorum.

Kelebekcim c&a ya baksana sen bi. Orda vardı göbeği lastikli pantolon geçen sene. Sağol canım evet başarabilirsem dilim pekişir. :)

Asen eline sağlık hediyeelrin pek güzelmiş :)

canımm hiç üzülme olur mu yavaş yavaş anlarsın şimdi ilk kez girdin ya derse ondan öyle gelmiştir sana:KK68: sen yaparsın ben sana inanıyorumm:KK66::KK28::KK28:

aa çok güzel hepsii güle güle kullansın damlaçikolataa:KK68:

Padn bunlar ne hediyesi ? kusura bakmayın anlamadim? ATTACH] bendee paylaşayımmmmm :KK68::KK68:
minnoşum :KK68:sivity den geldiler bana.. bi o kadar cici bi o kadar güzeelll:KK37::KK37::KK37:
hepsi benim için çok değerlii:KK37: tabi ki çikolatalaar çoktaaaaan mideye indi bile:KK72::KK72::-)[/QUOTE]

Padn bunlar ne hediyesi ? kusura bakmayın anlamadim? ATTACH] bendee paylaşayımmmmm :KK68::KK68:
minnoşum :KK68:sivity den geldiler bana.. bi o kadar cici bi o kadar güzeelll:KK37::KK37::KK37:
hepsi benim için çok değerlii:KK37: tabi ki çikolatalaar çoktaaaaan mideye indi bile:KK72::KK72::-)

Topikte sürekli gelen üyeler arasında çekiliş yapıldı. Bunlar onların fotoğrafı. Kimse kendine kimin hediye yollayacağını bilmiyordu. Süpriz bozulmasın diye herkes hediyesine ulaştıktan sonra hediye paylaşımı yapılıyor.

Svitoş senin de eline sağlık iyi günlerde kullan asencim

yorgun bitgin sivit geldiii:KK55:
sabah şeker yüklemesi için 8den 1e kadar hastanedeydik vefakar cefakar kocamla:-)
neyseki onun ç.şamba günleri boş da benle gelebildi..niye örtmen olmadım ki zaten:mad:
veee şeker çıkmadı çok şükür:KK37:vee bunu kocişle hemencik börek yiyerek kutladık:-)
vee 1:30da işe döndüm..işler yığılmış tabi nefes alamdım kiii bu saate kadar:110:

ne güzel hediyeler paylaşılmışşşş:KK37: herkesin emeğine sağlık...
bu akşam kvde yarın da annemlerdeyiz..o yüzden hemencik yüklemeye çalışıcam ama cumaya kalırsa bana kızmayın:KK22:
ama bence içime dert olur bu akşam yüklerim ben:-)

MAJOR kuşuna çok üzüldüm:KK43:

ÇITIRCIK bence ilk günler zorlar ama alışırsın sonra..kulağın da alışır..
bizim üniversitede derslerin %30u ingilizceydi..ilk hafta kesin kalırım derdi ama insan yapıyor öyle böyle...
hiçç canını sıkma...bu arada ben ıspanağa hiç kıyma koymadım ama kulağıma çok hoş geldi denicem kii:rolleyes:

KELEBEKK Allahtan çalışmıyorsu kuzum çalışınca kıyafet daha büyük sorun..
bi de çalışanlara göre yok ya ben de lcw den aldım xl ve 2 xle leri valla süper oldu..
bi de kumaş pantolonla kot aldım...kota bayıldımm...tam 3 aydır hiç kot giymiyordum özlemişim:rolleyes:
hatta doğumdan sonra da olur o pantolonlar bana hemen kilo veremem kii:-)

ÇİKOLATAA çok geçmiş olsun annenne..Allah acil şifa versin...

AMAYAAA ASENN veee PLOJOOO öpüyorum ki sizi deee hem dee çook:KK15:

Topikte sürekli gelen üyeler arasında çekiliş yapıldı. Bunlar onların fotoğrafı. Kimse kendine kimin hediye yollayacağını bilmiyordu. Süpriz bozulmasın diye herkes hediyesine ulaştıktan sonra hediye paylaşımı yapılıyor.

Çok güzel sanırım geç kaldım:-)

svitynin kesesine bereket, asen de güle güle kullansın, damla çikolata da güle güle kullansın.... çıtırcık sanırım sen demiştin o kaplumbağayı ben de melodili diye aldım ama değilmiş, sadece ipinden çekip yürütebileceği ve yürürken başını aşağı yukarı sallayan bi şeymiş... biraz üzüldüm ama yapcak da bişey yoktu... iade etsem internetten almıştım yeni bi siparişin gelmesi uzun sürecekti.... o iki küçük ruj da internet sipariş paketinden çıktı... öylece gönderdim bende....

X