Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
tatlım senin evlili yıldönümün müüüüü???? upuzun yıllarınız olsun mutlulukla, sağlıkla, huzurla... çoğalarak artsın mutluluğunuz :))))

ben birde çalışıyorum kızlar 4 aylık olduk bugün 15 günde bir vileda ile siliyorum başka da bişey yapmıyorum walla akşama evde az bişey patates var yemek yapacağım yanına da makarna yapym diyorum
hoşgeldin tatlımmmmm... bebeğin de hayırlı olsun... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin emiiiii

kelebekkkk senden de alıntı yapmıştım çıkmamış. evet yaaa kargom kayboldu ((( ama bulunur diye tahmin ediyorum, yani inşallahhhh

hoş buldum teşekkür ederim :)

C&A diye bir marka var ya orda hamile ürünleri görmüştüm ben geçen sene. Bu sene de vardır belki. Bir de baya uygun fiyatlı biryer orası, 2 ay giyeceğin şey nasılsa. Hem güzel hem ucuz olsun :)

ben birde çalışıyorum kızlar 4 aylık olduk bugün 15 günde bir vileda ile siliyorum başka da bişey yapmıyorum walla akşama evde az bişey patates var yemek yapacağım yanına da makarna yapym diyorum
Kolay gelsin. Evliliğe ilk başta alışmakta zorlanıyor gelinler. Sen belki hamile kalınca hemen anlamadan geçmiştir? Daha hızlı alışmanı sağlamış olabilir bebiş.

Evlilik yıldönümü kutlamalarınız için hepinize çoook teşekkür ederim, hepimiz eşlerimizle musmutlu olalımm

Kizlarrrrr sonuda gelebildimmm iki gundur kk bana eziyet etti resmen
Gecmisi soyyyle bi okudum geldim...hediyeler paylasilmamis..bekliyorum:)
glsnn hosgrldin canim. Bende 2013 mayis evliyim 3 aylik bi kuzUsum varrr. Sinopluyum ama konyada yasiyorum. İcra katibiyim ama evdeyim kuzum buyuyene kadar..
Sivitiii bendede manuel pompa var yetti bana sutum Sakir sakir akmadigi icin

ee tabi zorluklar oluyor tam anlamıyla alıştım denemez ama

Ohh be İlayda banyonun ardından sonunda uyudu
İnş hemen uyanmaz
Daha yatakodası,mutfak toplancak
Salon darmadagınık
Ayyy çıldırcam şimdi
@glsnn hg cnm aramıza,bebişini saglıkla kucagına al inş
Evliligin ilk yılları alışana kadar gerçekten zorlu geçiyor
En azından benim için öyle oldu
Eşim annemlere bırakırdı birkaç günlügüne
Eve bile gelmek istemezdim
Sonraları alıştım
Bebiş olunca daha çabuk alışılıyor
Hayırlısı olsun

hiç duymamistim ,süt mu artırıyor?

Humana Hipp vs caylar gb bitkisel bu da ama daha öz gb dusun..
Yardimci oluyor diyelim :)
Gunde 3 kez ictigin su,meyvesuyu vs 15 damla ama ben suyla iciyorum ve gunde 2 keze dusurdum..

akşama ne yemeği yapacağım yaaaaaaaaaaa
Ay valla ben h bsy yapmadm canim yaaa alisveris yapmam gerekiodu ede bsy kalmadi bnde alisverise gdnce kendmi kaybedyrm bide agir kaldrmak yasak aklimada ne yaparm die bsy gelemdi esime dedm bsy yapamicqm disarda yielim hem hava aliriz napim araada bir dsarda kacamak yapalim hep ev hep ev skici oluo

haklısın canm yaa bişey sorucam 23. haftada çok göbek çıkıyor mu?

Baş agrimin sebebi belli oldu regl oldum bu ay teyze olamadiniz kizceler :)

Amaya kargon kaybolmuş ya me saçmalık

Kelebek sen bayramlik bulamadim diye üzülme boşver kız ne olacak sanki :)

Plojo sen sakaryadan teksin bende tekirdag'dan

Yarin o ses elemeleri varmis ama biz esimle doktora gidiyoruz tekirdağ merkeze arastirma hastanesine rutin kontrol icin ayrica esimde dugunlere gidince yüksek sesten cok rahatsiz oluyor ve bütün gece kulaklari cok çınlıyor o yuzden kbb'ye gidicez umarim bir şey çıkmaz

haklısın canm yaa bişey sorucam 23. haftada çok göbek çıkıyor mu?
canim tabi cikar 23. Haftada yani bnmm vardi bn bide hafif tombis hamis kaldim o yuzden vardi yani

uzulmemin sebebi ustume gycgm varda altma pantolon yok tek pantolonla gecryrm herbgununu artk yirtildilar bi pantolon alaydm iyiydi...canim siz gdin dr ihmaal etmyn daha onemli saglik bu canim

Doğru diyosun canim tek pantolanla olmaz.
Tabikide kocamin sagligi her seyden önemli canim o benim. O ses major olamiycam galiba bu sene

Her eleme gününde bi isim cikti bee

Majörcanım olsun bu ay olmamış ama işallah bebişte en kısa zamanda gelir

Sesin güzel miiii?????? Eşinin dr undan sonra gitsen? Belki kazanırsın ertelemee :)

Kızlar okula gittim bugün. İlk ders vardı. Çok zor konuşulanların yarısını anlamıyorum. İşallah mezun oalbilirim

Hangi okul? Anlamaya çalış bence ,Kolay gelsin;-)

Kızlar okula gittim bugün. İlk ders vardı. Çok zor konuşulanların yarısını anlamıyorum. İşallah mezun oalbilirim [/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…