- 19 Ağustos 2014
- 5.049
- 4.344
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #15.861
sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin allah cnmEvet cok sukur iyide oldu zaten esimle 5 yil dolu dolu flort ettkbhic bsyimz eksik kalmadi gezdk tozduk aklmzda kalan bsyvolmadi bebegmzn gelmesnde sakincq yok artk 3 kisi olarak haayatmzi cekirdek ailemizi idame ettiricez
tatlım senin evlili yıldönümün müüüüü???? upuzun yıllarınız olsun mutlulukla, sağlıkla, huzurla... çoğalarak artsın mutluluğunuz :))))Hoşgeldinn :)
Valla bağımlılık yapıyor bu topik :) alışınca sürekli güncelliyor insan :))
Hakkında en hayırlısı olsun. Hem evliliğe hem bebişe beraber alışıcaksın. Çok ev işi yapmıyorsun dimi? Nası geçiyor hamileliğin? Kaç aylık bebiş? Sağlıkla sıhhatle hamileliğini geçirip bebişini doğurman dileğiyle..
Bizim evde kelebeğin evi gibi kirlendi. Evin işi bitmiyor ya gerçekten. Temizlik yemek çamaşır ütü hergün birşey var. Bugün kıymalı ıspanak yaptım kızlar sizde ne yemek var :)
hoşgeldin tatlımmmmm... bebeğin de hayırlı olsun... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin emiiiiiben birde çalışıyorum kızlar4 aylık olduk bugün 15 günde bir vileda ile siliyorum başka da bişey yapmıyorum walla akşama evde az bişey patates var yemek yapacağım yanına da makarna yapym diyorum
hoş buldum teşekkür ederim :)tatlım senin evlili yıldönümün müüüüü???? upuzun yıllarınız olsun mutlulukla, sağlıkla, huzurla... çoğalarak artsın mutluluğunuz :))))
hoşgeldin tatlımmmmm... bebeğin de hayırlı olsun... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin emiiiii
kelebekkkk senden de alıntı yapmıştım çıkmamış. evet yaaa kargom kayboldu((( ama bulunur diye tahmin ediyorum, yani inşallahhhh
C&A diye bir marka var ya orda hamile ürünleri görmüştüm ben geçen sene. Bu sene de vardır belki. Bir de baya uygun fiyatlı biryer orası, 2 ay giyeceğin şey nasılsa. Hem güzel hem ucuz olsun :)Kizlarrrr ayyy alintilayamadm vallahi buraya serpistirsem olurmu kiiii.... ben bayramlik bulamadim kocis cuma izinli onunla bagdat caddesne gdm bakim napim totoma uygun pantolon yok malesef ust aldm 2tane indirimli bsyler buldmda iyi oldu bide kizima atki sapka orcem ip aldmmm yaaa.... yeni arkds gelms hg evllilignde bebegnde hayrli olsn bnde 1yillik evlym 7 aylk hamileym nasil amaaa
Kolay gelsin. Evliliğe ilk başta alışmakta zorlanıyor gelinler. Sen belki hamile kalınca hemen anlamadan geçmiştir? Daha hızlı alışmanı sağlamış olabilir bebiş.ben birde çalışıyorum kızlar4 aylık olduk bugün 15 günde bir vileda ile siliyorum başka da bişey yapmıyorum walla akşama evde az bişey patates var yemek yapacağım yanına da makarna yapym diyorum
ee tabi zorluklar oluyor tam anlamıyla alıştım denemez amaC&A diye bir marka var ya orda hamile ürünleri görmüştüm ben geçen sene. Bu sene de vardır belki. Bir de baya uygun fiyatlı biryer orası, 2 ay giyeceğin şey nasılsa. Hem güzel hem ucuz olsun :)
Yıldönümü kutlaman için de çoook teşekkürler kelebekçim. Hepimiz eşlerimizle çok mutlu huzurlu olalım.
Kolay gelsin. Evliliğe ilk başta alışmakta zorlanıyor gelinler. Sen belki hamile kalınca hemen anlamadan geçmiştir? Daha hızlı alışmanı sağlamış olabilir bebiş.
hiç duymamistim ,süt mu artırıyor?Galactago eczaneden bulabilirsin emziren anneler icin..
Ilk 2 ay zor zaten herkes zor geciriyor emin olun :) biz bilmeyince herseyi duzenli bekliyoruz hayal ediyoruz fakat yasayinca anliyor insan sorun gb degil gayet nirmal..
hiç duymamistim ,süt mu artırıyor?
Ay valla ben h bsy yapmadm canim yaaa alisveris yapmam gerekiodu ede bsy kalmadi bnde alisverise gdnce kendmi kaybedyrm bide agir kaldrmak yasak aklimada ne yaparm die bsy gelemdi esime dedm bsy yapamicqm disarda yielim hem hava aliriz napim araada bir dsarda kacamak yapalim hep ev hep ev skici oluoakşama ne yemeği yapacağım yaaaaaaaaaaa
haklısın canm yaa bişey sorucam 23. haftada çok göbek çıkıyor mu?Ay valla ben h bsy yapmadm canim yaaa alisveris yapmam gerekiodu ede bsy kalmadi bnde alisverise gdnce kendmi kaybedyrm bide agir kaldrmak yasak aklimada ne yaparm die bsy gelemdi esime dedm bsy yapamicqm disarda yielim hem hava aliriz napim araada bir dsarda kacamak yapalim hep ev hep ev skici oluo
akşama ne yemeği yapacağım yaaaaaaaaaaa
Baş agrimin sebebi belli oldu regl oldum bu ay teyze olamadiniz kizceler :)
Teyze olamadık mi':-( kismet .. başka bebeğin var mi?
O ses elemeleri?
Yarin o ses elemeleri varmis ama biz esimle doktora gidiyoruz tekirdağ merkeze arastirma hastanesine rutin kontrol icin ayrica esimde dugunlere gidince yüksek sesten cok rahatsiz oluyor ve bütün gece kulaklari cok çınlıyor o yuzden kbb'ye gidicez umarim bir şey çıkmaz
canim tabi cikar 23. Haftada yani bnmm vardi bn bide hafif tombis hamis kaldim o yuzden vardi yanihaklısın canm yaa bişey sorucam 23. haftada çok göbek çıkıyor mu?
uzulmemin sebebi ustume gycgm varda altma pantolon yok tek pantolonla gecryrm herbgununu artk yirtildilar bi pantolon alaydm iyiydi...canim siz gdin dr ihmaal etmyn daha onemli saglik bu canimBaş agrimin sebebi belli oldu regl oldum bu ay teyze olamadiniz kizceler :)
Amaya kargon kaybolmuş ya me saçmalık
Kelebek sen bayramlik bulamadim diye üzülme boşver kız ne olacak sanki :)
Plojo sen sakaryadan teksin bende tekirdag'dan
Yarin o ses elemeleri varmis ama biz esimle doktora gidiyoruz tekirdağ merkeze arastirma hastanesine rutin kontrol icin ayrica esimde dugunlere gidince yüksek sesten cok rahatsiz oluyor ve bütün gece kulaklari cok çınlıyor o yuzden kbb'ye gidicez umarim bir şey çıkmaz
canim tabi cikar 23. Haftada yani bnmm vardi bn bide hafif tombis hamis kaldim o yuzden vardi yani
uzulmemin sebebi ustume gycgm varda altma pantolon yok tek pantolonla gecryrm herbgununu artk yirtildilar bi pantolon alaydm iyiydi...canim siz gdin dr ihmaal etmyn daha onemli saglik bu canim
Majörcanım olsun bu ay olmamış ama işallah bebişte en kısa zamanda gelirBaş agrimin sebebi belli oldu regl oldum bu ay teyze olamadiniz kizceler :)
Amaya kargon kaybolmuş ya me saçmalık
Kelebek sen bayramlik bulamadim diye üzülme boşver kız ne olacak sanki :)
Plojo sen sakaryadan teksin bende tekirdag'dan