Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Esim diyor ki arabayi degistirelim soz seni arkadaslarina Bursa'ya goturecem dedim ki hepsi Bursa'da degil ki anasinin gozu hepsini gezersek bi araba parasi daha gider diyor kizceyi anneme biraktik kuzenime gidiyoz azcuk,vermediler kizimi seveceklermis

Yaa deme öyle ama daha küçük yavru o :)
canımm 35 tane olunca öyle oluyosun mecbur yoksa hepsini seviyorum ama işte koridorlardada beni rezil edince kafayı buluyorum kaç tanesini yerlerde pas pas yaparak sınıfa soktum keşke o halimi görseniz

ohh sezenişko ananesiyle otururkeen anneyle baba gezmeye gitsinn
ben de bekliyorummm boluya yazınn

oleyyy yemegimi yaptimmm yarin aglamicammmm

hele bennn birine anlattm mi sorun kesin cozulmus demektir
asosun kurbaniiii hadi hediyenin pesine duss taa vanlardan geldi
[QUOTEvic, post: 37128545, member: 514257"]Esim diyor ki arabayi degistirelim soz seni arkadaslarina Bursa'ya goturecem dedim ki hepsi Bursa'da degil ki anasinin gozu hepsini gezersek bi araba parasi daha gider diyor kizceyi anneme biraktik kuzenime gidiyoz azcuk,vermediler kizimi seveceklermis[/QUOTE]
tamam iste esin soz vermis sayilirrrr
Sezosu da alip Bursaya gelinn
ruyalari gercek yapalim

Heyoooo gunaydinlarrrrr bugun cok enerjgm yasasin.... evimde pislik icinde ama banane temizleyemem sonra eylul yoruluo annesni uzuo canimi yakio yatak odam mutfgm banyom temiz ama salonla kucuk odayi gormeyn tozlar boyum kadar.... istanblda hava sahane gdip kendime bayramlik bakayim insallah bulurum kiiii

Günaydınnn enerjinden bana da versene ,hep bir uyku hallerindeyim ,Berat beni çok yoruyor sana kolaygelsin ;-)
Yaaa ben yataktan hep enerjk kalkarm uykumu almssam senn uyku halinde olman cok normal bebisin var dogru duzgun dinlenemiosun bnde 2ay snra senn gbi olcam sanrm oyle hssedyrm

AYYYY BEN BU FİKRİ ÇOK SEVDİİİİMMMMM... HEMEN ARABA ALMALISINIZ VE BURSAYA GELMELİSİNİZ.... BAK EŞİNDE SÖZ VERMİŞ Kİİİİ

kızlarrrr... ben ve atlas dışında hediyesine kavuşmayan kalmadı bildiğim kadarıyla.... benim hediyeler bir müddet beklemek zorunda; kargo firması kaybetmiş gibi bi şii.... ortaya çıktığında paylaşcam ben.... eğer isterseniz diğer hediyeleri paylaşabiliriz.....

önceeeee listeyiiii yayınlıyım mıııııı :))))

Eklentiler

• LİSTE.jpg
    170,6 KB · Görüntüleme: 63
Tünaydın kızlar...
Biz uykucu kızımla yeni uyandık sayılır
Amaaa gece 3 de uyandırdı beni 5 buçukda anca daldı uykuya
İlk defa böyle yaptı

Sanırım dişleri zorlamaya başladı
Sonrada aşkım ahh aşkıımm rahat durmadı

Şimdide uykusuzluktan başım agrıyor
plojovic cnm Sezene mama sandalyesi kullanıyormusun
Ben henüz almadım ama almam gerekiyor sanırım
Ne alcagımada karar veremedim
Fiyatlar 100-1000 lira arası degişiyor
cromozom iyi alışverişler cnm
Ben kendime 2 hafta önceden aldım.Malum İlaydayla heryere gidilmiyor
İlaydanın bayramlıkları kaldı bakalım ona ne alıcaz daha karar bile veremedim
Annem bir takım almış.2 takımda biz alalım diyoruz
Bayram 4 gün 3 takım yeter heralde
Pasaklı kızım hemen kirletirkiii

Son düzenleme:
Aaa şanssızlıga bak cnm ya
İnş bulurlar
Atlastan hiç haber alıyormusunuz
Hiç gelmiycekmi daha

Kilo alimi çok iyiydi bu ay hatta iyi bile aldı ama mama çok verdim..bu ay mama daha az verdim .Ne damlasıydi? çok streslı ve uykusuz geçirdim iki ayı:-(

Galactago eczaneden bulabilirsin emziren anneler icin..
Ilk 2 ay zor zaten herkes zor geciriyor emin olun :) biz bilmeyince herseyi duzenli bekliyoruz hayal ediyoruz fakat yasayinca anliyor insan sorun gb degil gayet nirmal..

AYYYY BEN BU FİKRİ ÇOK SEVDİİİİMMMMM... HEMEN ARABA ALMALISINIZ VE BURSAYA GELMELİSİNİZ.... BAK EŞİNDE SÖZ VERMİŞ Kİİİİ

Iste araba olunca degistirmek almaktan daha tantanali galiba :)
Ama evet soz oldu bu,degistirince bi Bursa yapariz insallah..

Cok uzun suredir kullaniyorum ben canim..3 kademe yatisi,yuksekligide ayarlaniyor..Benim cok isimi gordu..

Aaa şanssızlıga bak cnm ya
İnş bulurlar
Atlastan hiç haber alıyormusunuz
Hiç gelmiycekmi daha
sen benim hastane maceralarım zamanı burda olcaktın ki şekerimmmm benim sokağa çıkışım olay, mutlaka bi tuhaflık gelir başıma...

ben bulunacağına ve geleceğine inanıyorum.... eninde sounda o paket beni bulacaktır.... ancak mng nin sorumsuzluğunu da ben de bi gidip yüzlerine vurcam tabi, katilim üzüldü onlar yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…