Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Iste araba olunca degistirmek almaktan daha tantanali galiba :)
Ama evet soz oldu bu,degistirince bi Bursa yapariz insallah..

Cok uzun suredir kullaniyorum ben canim..3 kademe yatisi,yuksekligide ayarlaniyor..Benim cok isimi gordu..
Markası nedir?
Off ben nasıl kaçırmışım mama sandalyesini ya

Gerçekten büyük sorumsuzluk
Seni bahtsız bedevi ilan ediyorum cnm

hu huuuu tünaydın kızçelerrr
karnı doymuş bir sivitttt geldiiii tabi akrnı toksa Masal ve sivit mutlu

AMAYAAA ilk defa bir kargonun kaybolduğuna şahit oluyorum hem de 2 saatlik yol...
PTT kargodan utansınlar beee
ASOŞU haftasonu demeden yataktan uyandırıp buldular

Markası nedir?
Off ben nasıl kaçırmışım mama sandalyesini ya

Gerçekten büyük sorumsuzluk
Seni bahtsız bedevi ilan ediyorum cnm

Kullandigim bu..
Sol ust en yatar hali sag ust orta kademe,sol alt en ust kademesi ve sag alt resimdekide yukseklik olarak en ust seviye asagi yukari o da kademe kademe degisiyor..
Ayak kisminda bir aparat var kaymasin bebis diye..
Buyuduklerinde onune koyulacak aparatida suan yok tabii kaldirdik..

Ben uzun suredir kullaniyorum zaten yemeknyedigimizde Sezen'i de masaya yanimiza aliyorum vs vs..

Bu chicconun canim bana kuzenim verdi bi gece ordayken Sezen'i buna koymustuk duruyordu o da gonderdi bizimle sagolsun..

Eklentiler

• IMG_20140930_125025.jpg
    344,9 KB · Görüntüleme: 82
Saol cnm zahmet verdim sanada
Bende nette buldum bitane

3 farklı pozisyona ayarlanabilen sırt dayanağı
Asansör sistemi ile aşağı yukarı hareket edebilme
5 noktalı emniyet kemeri
Çift kullanımlı ayarlanabilir ön tepsi
Çıkarılabilir ve silinebilir kılıf
Tekerlek ile rahat kullanım
Ağırlığı: 8,2 kg
Özellikleri bunlar,işimi görür sanırım degilmi
Fiyatıda uygun geldi bana 177 lira

kızlar yaa mama sandalyesi vb.den konu açılmışken size bişey danışayım hamiş olmayan arkadaşlardan özür dileyerek...
sıkıcı oluyor farkındayım
ben hazirana kadar çalışmıcam inşallah..elektirikli süt sağma pompası alıcaktım çalışırken çabuk kolay sağayım diye..
şimdiden almıyım zaten çok masrafımız var işe başlarken alırım dedim...
ama süt arttırıyor diyorlar..
sorum şu kiiii işe başlayana kadar el pompası ile idare edebilir miyiim?
yoksa almam gerekli mi?siz de ne varr?

Tünaydınn güzeller,

Burda da hava güzel yaşasın. Pastırma yazı başlar bu aralar olması lazım.

Svitoşum valla hamiş muhabbetini de seviyorum ben. Şimdiden öğreniyoruz ne güzel. Siz konuşun canım :) bana bebiş erken gelicek gibi geliyor neden bilmiyorum. Hadi hayırlısı.

Amayaacım üzüldüm kargonun kaybolmasına. Nazar değdi. Neyse illaki getirirler hediyeyi. Ben de onun sana geleceğine inanıyorum :)

Bugün okula gitcem heyecanlıyımm

Canım ben ilk başlarda sütümü sagmadım
Ama çok pişman oldum
Dogumdan sonra sütüm hemen çogalmadı
İlayda aç kaldı.Açlık kan şekeri düştü.Sarılıgı çogaldı
Mama vermek zorunda kaldık
Hatta mama vermedim sütüm yavaş yavaş geliyor diye
İlayda kontrolde 3 günde 20 gram almıştı ve sarılıgı çogalmıştı
Doktorun kızmasıyla mamaya başladım
Dahada bırakamadık mamayı
Çok tecrübesizlik yaşadım bu konuda
Daha sonradan denemek için el pompası aldım hatta eşime aldırdım
Sütümü çogalttıgına inanıyorum
Sütümü sagdıgımdan beri mama sayısını azalttım
Kesinlikle el pompasıda olsa işini görür
Mutlaka al
Kusura bakma cnm uzun oldu

Evet uygunmus ozelliklerde kullanisli

Bende manuel var canim..
Isimi gordu..
Ama sagdin mi hep dersen sagmadim,ben ne zaman sagsam Sezen'in duzeni bozuldu benimki emmekten yana..
Ilk sutun az olur sonra akar vaziyete gelir iste o zaman sagmalisin o an bebisin aldigi kadar ayarlanmaya baslar..
Su da var ki cok eski sutleri veremezsinde bunu da unutmamak lazim..cunku sut donem donem bebege gore degisiyor..Farkli seylerde kullanirsin..
Isin ozeti manuel isini gorur yaninada alman basit..

kızlar merhabalar aranıza katılabilirmiyim bende yeni evliyim mayıs 2014 :)

Hosgeldiniz minisinlee :)
Nerelisin? Azcik bahsedersen kendinden bizde tanimis oluruz..
Bende 2012 Eylulde evlendim,2014 Mayista kizim oldu..1 senedir bu topikteyim gitmezsen hiiic pisman olmazsin :)

ben aslen Niğdeliyim eşim Ordulu 2014 mayıs ta evlendim ve hemen hamile kaldım maalesef 4,5 aylık evliyim gördüm ki güzel sohbetler var katılayım dedim :)

ben aslen Niğdeliyim eşim Ordulu 2014 mayıs ta evlendim ve hemen hamile kaldım maalesef 4,5 aylık evliyim gördüm ki güzel sohbetler var katılayım dedim :)

Niye maleseef
Rabbim neylerse guzel eyler,oyle dusunme..
Muhabbet guzeldir cok iyi dostlar olduk devamli gelen kisileriz,ara ara gelenler oldu ama gittiler hep..
Bende Sakaryaliyim,bi Sakaryali gelmedi burayada ondan once nerelisin diye soruyorum

Niye maleseef
Rabbim neylerse guzel eyler,oyle dusunme..
Muhabbet guzeldir cok iyi dostlar olduk devamli gelen kisileriz,ara ara gelenler oldu ama gittiler hep..
evet öyle düşünürek şuan iyiki de olmuş diyoruz herşeyin hayırlısı umarım kalırım muhasebeciyim işyerinde girmesem telden muhakkak giriyorum :)

evet öyle düşünürek şuan iyiki de olmuş diyoruz herşeyin hayırlısı umarım kalırım muhasebeciyim işyerinde girmesem telden muhakkak giriyorum :)
Hoşgeldinn :)

Valla bağımlılık yapıyor bu topik :) alışınca sürekli güncelliyor insan :))

Hakkında en hayırlısı olsun. Hem evliliğe hem bebişe beraber alışıcaksın. Çok ev işi yapmıyorsun dimi? Nası geçiyor hamileliğin? Kaç aylık bebiş? Sağlıkla sıhhatle hamileliğini geçirip bebişini doğurman dileğiyle..

Bizim evde kelebeğin evi gibi kirlendi. Evin işi bitmiyor ya gerçekten. Temizlik yemek çamaşır ütü hergün birşey var. Bugün kıymalı ıspanak yaptım kızlar sizde ne yemek var :)

Kizlarrrr ayyy alintilayamadm vallahi buraya serpistirsem olurmu kiiii.... ben bayramlik bulamadim kocis cuma izinli onunla bagdat caddesne gdm bakim napim totoma uygun pantolon yok malesef ust aldm 2tane indirimli bsyler buldmda iyi oldu bide kizima atki sapka orcem ip aldmmm yaaa.... yeni arkds gelms hg evllilignde bebegnde hayrli olsn bnde 1yillik evlym 7 aylk hamileym nasil amaaa

ben birde çalışıyorum kızlar 4 aylık olduk bugün 15 günde bir vileda ile siliyorum başka da bişey yapmıyorum walla akşama evde az bişey patates var yemek yapacağım yanına da makarna yapym diyorum

Citircik tatliskommmm sevgili esinle nice nice huzurlu askli yillarnz olsn hep sarilin koklasn birbrnizi hic brakmayn cok yakisiosnz masallahhhhhhhh

hoş buldum cnm bence gayet iyi rabbim aratmadan vermiş

hoş buldum cnm bence gayet iyi rabbim aratmadan vermiş
Evet cok sukur iyide oldu zaten esimle 5 yil dolu dolu flort ettkbhic bsyimz eksik kalmadi gezdk tozduk aklmzda kalan bsyvolmadi bebegmzn gelmesnde sakincq yok artk 3 kisi olarak haayatmzi cekirdek ailemizi idame ettiricez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…