- 5 Şubat 2013
- 1.222
- 279
- 33
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #15.801
50 ile hamile kaldımçok mantıklı canım
sen kaç kilo aldın hamilelikte?
Yaklaşık şeyleri bende yaşadım..Sana tavsiyem umursamaz davran ,takmamaya çalış çünkü olan sana oluyor:-( bebeğine aci..sakin moralnı bozma,o kadar çok yansiyor ki bebeğe bizzat yaşadım.annelerden asla vazgecmiyorlar geçmezler onları asla haksız bulmazlar kendini düşün bebeğinı düşün lütfenselam kızlar nasılsınız bu topiğe yeni katıldım . 7aylık gelinim ama 7 yıl gibi geldi artık çok bunaldım nolur akıl fikir verin bana sinir hastası oldum 4.5 5 aylık hamileyim ama bu eşim anam aşağı anam yukarı beni bezdirdi iyice adam kör anasının yaptığına ettiğine laf etmiyo haklı diyo iki canlı halimle oturup ağlıyorum çok bunaldım hep anası haklı o bi melekmiş şeytan kılıklı kadın nasıl kandırıp göz boyuyo merak ediyorum
Aminn inşallahçok mutsuz oluyorum artık severek evlendik ama ne yeni gelinliğimi yaşadım nede hamileliğimi sorunlu bi gebeliğim var hep istifra ediyorum hastanede yatıyorum düşük tehlikeme kadar var ama kimsenin umurunda değil bebek kendini çok kasar oldu ben sıkıntı çektikçe düşündükçe kafayı yicek gibi oluyorum bebeğimin olacağına sevinemiyorum bile hep benim annem haklı benim annem doğru sen yanlışsın kendimi ezdirmiyorum laf söyletmiyorum savunuyorum diye ben kötü eşim boşandırmaya kalktı bu halimle oğlumu boşa yenisini alacam dedi daha o anne haklı eşime göre kör bu adam kör ya Allahım yardım et nolur ya
yetmedigini düşünüyorum :-( doymuyor sürekli veriyorum su çok içiyorum;-) mama takviyesı çok yapıyorum malesef maddi manevi çok sıkıntı..bebeğime dayanamıyorum hiç. tavsiyelerin var mi?
Ayyy yoookkkkk bitmeyecek bu utu... Kisliklari xikariyorum...bi daha giycek bi seyim yok dersem Allah da beni tas yapar muhtemelen....:)))) ucte basladim ara vererwk devam ettim hala devam ediyorum. Kazanli utum onca utunun ustune kirec bosaltmaya karar verdi... Ay dinlenmek istiyorum ben yaaaaa.... Yarin da malesef ki pazartesi, isim de pek yogun.... Bi durulasim var ki sormayin gitsin....
canımm çok geçmiş olsunn allah eşini sana ve bebeğine bağışlasın inşallaahİyi geceler kızlar
Yatmadan size bir bakayım dedim
Kimseciklerde yok amayaaaa
Haftasonu başımıza gelmeyen kalmadı
Geçen gün rüyamda gri fare görmüştüm
Zarara ugramak,fesat kadın,düşman gibi anlamları var
Rüyam çıktı
Cumartesi akşam eşimin amcasının eşi geldi
Kadın gerçekten fesat ve düşmandır
Neyse eşim kuaföre gitmek için evden çıktı
Bizede kuzenim gelmişti,oturduk
Eşim arabayla 3 kaza yapmış 1 saat içinde
Kaldırıma çarpmış arka tampon düşmüş
Sonra yolun ortasında taş varmış arka arka gelirken görmemiş iki kapı boydan boya içeriye geçmiş
Daha sonra arabayı park edip kuaföre giriyor
Bir ses geliyor
Dışarıya bir çıkıyor,fırtınadan inşaat olan bir binadan büyük bir parça arabanın üstüne düşüyor
Allah korumuş iyiki eşim arabadan çıkarken düşmedi
Cana gelcegine mala gelsin napalım
minnoşş ses veeeeeeerrrr nasıl geçtiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiGünaydın kızlar heyecanlı bir majör geldi bugün iş görüşmesi var :)
Canım çok geçmiş olsun gerçekten allah korumuş cana geleceğine mala gelsin lafı tam olmuş eşinin yasadiklarina
canişimmm az kaldı dayan eylül geliyo 2 ayaaGünaydın herkese napiosnz kizlarrt ben bugun cokbyorgnm uykumu aldm ama kuyruk sokumum agrio yataktan ckamiorum karnm da aceylulde vurup duruo.... dunbhazrbkocisim evdeyken dedm kisliklari cikarip yazliklaribkalrralm saolsn okadr cok yardm ettki bn nerdeyse cok az is yaptm die blrm ama kilo bi yandan hamilelik bibyandan 2hareket edm pertim ckio yemekti bilmem neydi utuydu cokbyogun bi gun gecrdm kocisim zaten utunn cogunu yapti nevresmleri utuledi yataga takti her seyu seviom sevglmi yaaa neyse iste oyle sizler naptnz?
Merhaba güzel gelinler
Dileklerimizin kabul olduğu, mutlu, huzurlu ve güzel haberler alacağımız bir hafta olsun.
Bugün bizim evlilik yıldönümümüz. Duygusallaştım biraz. Ne çabuk geçmiş 1 sene.. Hepimiz eşlerimizle nice mutlu yıllara çoğalarak erelim işallah :)
canımm çok yorulduysan annen yapsa ya sana sebze yemeğihamilelğin duygusal kısmına girdi galiba salak gibi zır zır ağlıyorum kimsye çaktırmadan
o kadar yoruldum ki bu gün belim sırtım kopuyor hiç yemek yapasım yok kii yiyesim de yok..
eşimin saydığı tüm alternatifleri istemiyorum dedim..
istediğim şeyler şeker yüzünden yasak...
e ben çalışırken nasıl sebze yapayım her akşam...eşim nasıl ıspanak pişirsin anca tavuk et yapar..
imdat dicem valla..
ve bu akşam zararlı olduğunu bile bile dışarıdan söylicez..
napayım bu üzüntü şekerden daha zararlıdır sanırım
ASENNN sana cuma da tatil di mii böhüüüüü ben yarım gün çalışıcam
ben o yetkiliye göstericem zaten normalde 11 gibi işim biterdi ama ayrım gün izin alıcam vermezse rapor alıcam
senin mini minler nasıl alıştılar mı?
ben aynı okula gitmek istemeyen çocuklar gibiyim..doğum iznine kadar naıl çalışırım bilmiyorum..
ÇITIRCIKK evlilik yıldönümünüz kutlu olsunnn
nice mutlu yılarınız olsun bebişlerle beraber..
Amin cnm saolay kuzumm bitirmişsin ne güzeeelbenimde başımın belası artık 5 günlük bayram tatilimin 1 gününü buna ayırırm
canımm çok geçmiş olsunn allah eşini sana ve bebeğine bağışlasın inşallaah
bu arada kuzenini bende mıncık mıncık yapabilirim ilaydaya yaptıkları gibi sinir oldum bende
minnoşş ses veeeeeeerrrr nasıl geçtiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
canişimmm az kaldı dayan eylül geliyo 2 ayaabak eşinde yardım ediyo maşallaah
canımm nice senelere inşallaahhh evlilik yıldönümünüz kutlu olsunnn
sivitoşşşş canişkom o yetkililerin kafasını kopartmak lazım halden anlamazlar hiç... özel sektör değil mi
Bir tanesi agladı diyince kendim geldi aklıma ahahahacanımm çok yorulduysan annen yapsa ya sana sebze yemeğihemencecik yetişir annen imdadınaa
doğru nasıl yemek yapcaksın kuzum seni çok iyi anlıyorum yaa bankada çalışmak çok tempolu sende sabret kuzum doğum iznine azıcık kaldıı masal kurtaracak seni bu durumda
oh olsun al iznini böyle narin düşünceli davrandıkça insanlar üstüne geliyo valla
bi tanesi ağladı valla sabah yine sinir geldi bana yolladım evine götür dedim eve gelecekse annesiyle gelsin 3. hafta olmuş alışamamış doğru düzgün okula getiren yok diğer 30 çocuk onun sınıfa girmesini bekleyecek bide. O çocukların zamanından çalıyo diye yolladım
benim boğazım alışamadı hala ortamaısırgan otlu zencefilli ıhlamurlu çay içiyorum şuan böyle bi tat görmedim içerseniz beklerim yalnız çarpıyo biraz kafa yapıyo bu ısırgan
Bir tanesi agladı diyince kendim geldi aklıma ahahaha
Bende ilkokul 1. sınıfa başladıgımda 1 ay aglamışım
Sınıfın erkekleri kapıyı tutuyorlardı sınıftan kaçmim diye
canımm çok yorulduysan annen yapsa ya sana sebze yemeğihemencecik yetişir annen imdadınaa
doğru nasıl yemek yapcaksın kuzum seni çok iyi anlıyorum yaa bankada çalışmak çok tempolu sende sabret kuzum doğum iznine azıcık kaldıı masal kurtaracak seni bu durumda
oh olsun al iznini böyle narin düşünceli davrandıkça insanlar üstüne geliyo valla
bi tanesi ağladı valla sabah yine sinir geldi bana yolladım evine götür dedim eve gelecekse annesiyle gelsin 3. hafta olmuş alışamamış doğru düzgün okula getiren yok diğer 30 çocuk onun sınıfa girmesini bekleyecek bide. O çocukların zamanından çalıyo diye yolladım
benim boğazım alışamadı hala ortamaısırgan otlu zencefilli ıhlamurlu çay içiyorum şuan böyle bi tat görmedim içerseniz beklerim yalnız çarpıyo biraz kafa yapıyo bu ısırgan
annemle konustuk kuzum o da oyle dedi.ben yaparim ister bizde yersiniz isterseniz de kocisin gelir alir sefer tasiyla dediii
neyse bunu bilmek bile rahatlik...biraz dinleneyim yarina taze fasulye yaparm..
bi de esimin de gunu kotu gecmis ogrenciler bi yandan idare bi yandan.. karsilikli bagir bagira anlatip rahatladik
sonucc size kafa yapan cay icmeye geliyoruzzzz
canım sağlık olsunn her şeyin hayırlısııOlmadı benim iş adam dediki sen bize fazlasin almadı beni işe eee niye cagirdi ki o zaman :)
Neyse amcamin oglunun nikahi oldu bide bugün babacimla foto cektim attim instagrama :)
Simdiiiii o ses turkiye izliyorum kii :)
Eee tabi cnm alışmışımminnoş bendeki erkek bide sınıf kapısına gelmeden 10 metre ilerde ağlıyo çığlık çığlığa gel güzel oğlum felan deyincede cırlıyo yürü sınıfa diye sürüklediğimde de çığlık çığlığa
1 ay sonra alışmışmıydın peki beni teselli et