Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Merhaba güzel gelinler

Dileklerimizin kabul olduğu, mutlu, huzurlu ve güzel haberler alacağımız bir hafta olsun.

Bugün bizim evlilik yıldönümümüz. Duygusallaştım biraz. Ne çabuk geçmiş 1 sene.. Hepimiz eşlerimizle nice mutlu yıllara çoğalarak erelim işallah :)

514257"]Oncelikle yok demek,yok :)
Daha cok yeni oturacaktir hersey..
Farkli sebeplerle yoksa da hiic uzulmee..
Yardimci olursa Galactago diye bir damla var ben cok memnunum,ki cok sey denedim sen neler yaptin isine yarayan birseyler mutlaka olmustur..
Damlayi kullaniyorum suan sadece cok isime yaradi..
Buarada 4 bucuk aylik kizcem..
Bi 15 gun yetmedigini dusunerek gunde bir kez mama takviyesi yapmistim kilosu fazla cikti 3 aylik kontrolunde biraktik mamayi yetmedigini düşünüyorum :-( doymuyor sürekli veriyorum su çok içiyorum;-) mama takviyesı çok yapıyorum malesef maddi manevi çok sıkıntı..bebeğime dayanamıyorum hiç. tavsiyelerin var mi?

Yaklaşık şeyleri bende yaşadım..Sana tavsiyem umursamaz davran ,takmamaya çalış çünkü olan sana oluyor:-( bebeğine aci..sakin moralnı bozma,o kadar çok yansiyor ki bebeğe bizzat yaşadım.annelerden asla vazgecmiyorlar geçmezler onları asla haksız bulmazlar kendini düşün bebeğinı düşün lütfen

Valla ne desem bos gb..
Olaylar bayagi karmakarisik..
Mudahale edilmekte gec kalinmis ya da ne olursa olsun zaten degismez gb..
Insallah bebeginle hersey duzelir daha da sarpasarmaz..

yetmedigini düşünüyorum :-( doymuyor sürekli veriyorum su çok içiyorum;-) mama takviyesı çok yapıyorum malesef maddi manevi çok sıkıntı..bebeğime dayanamıyorum hiç. tavsiyelerin var mi?

Kilo alimi nasildi ki?
Bence doktoruna danis..
Damlayi kullanmani tavsiye ederim..
Moral uyku beslenme cok onemli..
Bunun yaninda sayilamayacak kadar cok yapabilecegin sey var malesef oyle hicbirsey yapmadan sut herkese nasip olmuyor..
Sadece su degilde bol sivi tuketmelisin..
Taze soganlar,dereotlari,corekotu, fistik kürü vs yaptim cok 1 er hafta seklinde..
Bir de daha sık emer bebis cok kucuk..
Bu bir sorun degil..

Kilo alimi çok iyiydi bu ay hatta iyi bile aldı ama mama çok verdim..bu ay mama daha az verdim .Ne damlasıydi? çok streslı ve uykusuz geçirdim iki ayı:-(

Kilo alimi nasildi ki?
Bence doktoruna danis..
Damlayi kullanmani tavsiye ederim..
Moral uyku beslenme cok onemli..
Bunun yaninda sayilamayacak kadar cok yapabilecegin sey var malesef oyle hicbirsey yapmadan sut herkese nasip olmuyor..
Sadece su degilde bol sivi tuketmelisin..
Taze soganlar,dereotlari,corekotu, fistik kürü vs yaptim cok 1 er hafta seklinde..
Bir de daha sık emer bebis cok kucuk..
Bu bir sorun degil..[/QUOTE]

ay kuzumm bitirmişsin ne güzeeel benimde başımın belası artık 5 günlük bayram tatilimin 1 gününü buna ayırırm

canımm çok geçmiş olsunn allah eşini sana ve bebeğine bağışlasın inşallaah
bu arada kuzenini bende mıncık mıncık yapabilirim ilaydaya yaptıkları gibi sinir oldum bende

Günaydın kızlar heyecanlı bir majör geldi bugün iş görüşmesi var :)

Canım çok geçmiş olsun gerçekten allah korumuş cana geleceğine mala gelsin lafı tam olmuş eşinin yasadiklarina
minnoşş ses veeeeeeerrrr nasıl geçtiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

canişimmm az kaldı dayan eylül geliyo 2 ayaa bak eşinde yardım ediyo maşallaah

canımm nice senelere inşallaahhh evlilik yıldönümünüz kutlu olsunnn

sivitoşşşş canişkom o yetkililerin kafasını kopartmak lazım halden anlamazlar hiç... özel sektör değil mi

hamilelğin duygusal kısmına girdi galiba salak gibi zır zır ağlıyorum kimsye çaktırmadan
o kadar yoruldum ki bu gün belim sırtım kopuyor hiç yemek yapasım yok kii yiyesim de yok..
eşimin saydığı tüm alternatifleri istemiyorum dedim..
istediğim şeyler şeker yüzünden yasak...
e ben çalışırken nasıl sebze yapayım her akşam...eşim nasıl ıspanak pişirsin anca tavuk et yapar..
imdat dicem valla..
ve bu akşam zararlı olduğunu bile bile dışarıdan söylicez..
napayım bu üzüntü şekerden daha zararlıdır sanırım

ASENNN sana cuma da tatil di mii böhüüüüü ben yarım gün çalışıcam
ben o yetkiliye göstericem zaten normalde 11 gibi işim biterdi ama ayrım gün izin alıcam vermezse rapor alıcam
senin mini minler nasıl alıştılar mı?
ben aynı okula gitmek istemeyen çocuklar gibiyim..doğum iznine kadar naıl çalışırım bilmiyorum..

ÇITIRCIKK evlilik yıldönümünüz kutlu olsunnn
nice mutlu yılarınız olsun bebişlerle beraber..

canımm çok yorulduysan annen yapsa ya sana sebze yemeği hemencecik yetişir annen imdadınaa
doğru nasıl yemek yapcaksın kuzum seni çok iyi anlıyorum yaa bankada çalışmak çok tempolu sende sabret kuzum doğum iznine azıcık kaldıı masal kurtaracak seni bu durumda

oh olsun al iznini böyle narin düşünceli davrandıkça insanlar üstüne geliyo valla

bi tanesi ağladı valla sabah yine sinir geldi bana yolladım evine götür dedim eve gelecekse annesiyle gelsin 3. hafta olmuş alışamamış doğru düzgün okula getiren yok diğer 30 çocuk onun sınıfa girmesini bekleyecek bide. O çocukların zamanından çalıyo diye yolladım
benim boğazım alışamadı hala ortama ısırgan otlu zencefilli ıhlamurlu çay içiyorum şuan böyle bi tat görmedim içerseniz beklerim yalnız çarpıyo biraz kafa yapıyo bu ısırgan

Amin cnm saol
Kuzenim sizlere emanet
citircik cnm evlilik yıldönümünüz kutlu mutlu olsun inş
Nice senelere

Bir tanesi agladı diyince kendim geldi aklıma ahahaha
Bende ilkokul 1. sınıfa başladıgımda 1 ay aglamışım
Sınıfın erkekleri kapıyı tutuyorlardı sınıftan kaçmim diye

Bir tanesi agladı diyince kendim geldi aklıma ahahaha
Bende ilkokul 1. sınıfa başladıgımda 1 ay aglamışım
Sınıfın erkekleri kapıyı tutuyorlardı sınıftan kaçmim diye

minnoş bendeki erkek bide sınıf kapısına gelmeden 10 metre ilerde ağlıyo çığlık çığlığa gel güzel oğlum felan deyincede cırlıyo yürü sınıfa diye sürüklediğimde de çığlık çığlığa
1 ay sonra alışmışmıydın peki beni teselli et

annemle konustuk kuzum o da oyle dedi.ben yaparim ister bizde yersiniz isterseniz de kocisin gelir alir sefer tasiyla dediii
neyse bunu bilmek bile rahatlik...biraz dinleneyim yarina taze fasulye yaparm..
bi de esimin de gunu kotu gecmis ogrenciler bi yandan idare bi yandan.. karsilikli bagir bagira anlatip rahatladik
sonucc size kafa yapan cay icmeye geliyoruzzzz

Olmadı benim iş adam dediki sen bize fazlasin almadı beni işe eee niye cagirdi ki o zaman :)

Neyse amcamin oglunun nikahi oldu bide bugün babacimla foto cektim attim instagrama :)

Simdiiiii o ses turkiye izliyorum kii :)

minnoşkommm gelin bekliyorummmher daim kafa yapıyoo
anlatmak insanın içini rahatlatıyo dimi kuzum yükün yarısını sırtından atıyosunn iyi ki kocalar varr

Olmadı benim iş adam dediki sen bize fazlasin almadı beni işe eee niye cagirdi ki o zaman :)

Neyse amcamin oglunun nikahi oldu bide bugün babacimla foto cektim attim instagrama :)

Simdiiiii o ses turkiye izliyorum kii :)
canım sağlık olsunn her şeyin hayırlısıı belki bebiş istememiştir hııııı

bu arada benim kurbanımmmmm heeeeyyy huhuuu evde yokmuşsunnnn sana hediyem ulaşamamışşşş şittt kızzzz kargoyla irtibata geç beni duyuyosaan

Eee tabi cnm alışmışım
Ögrencin biraz sorunluymuş ama
Kendi haline bırak bari,ailesi ugraşsın biraz
Alışır inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…