Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
huhu canlarrr ben geldiimm:KK31::KK31:
ben hediye ancak bugün gönderebildimmm:KK22::KK22: dün eşim geldi gidemedim felan :mad::mad: cumartesi yada en geç pazartesiii kurbanımın elinde olacak inşallaaaaah:KK60:
benim katilim huhuuuu ben almadım hediyemi , okulum bi beldede olduğu için ulaşamamış olabilir :KK76::KK76: baktınız katilim bende ses yok sende göndermişseen bana haber edinn alayım şubeden:KK45:
bu arada resmen artık alan alamayandan anlaşılıyo hediyeler:KK30:
plojo vaaar atlas var bunlardan birisi bana almış:KK69::KK70::KK70:

bu arada paketi gönderirken paketimi açmaya çalıştı adam bu taraftan çünkü geçenlerde kargonun birinde yasadışı şeyler yakalamışlar o yüzden amcayla baya kavga ettik:KK67: azcık paketlerimi bozdu kurbanım kusura bakmasın resmen yarım saat dil döktüm bozmayın ben öyle şeyler yapmam abi dedim:mad::mad:

huhu canlarrr ben geldiimm:KK31::KK31:
ben hediye ancak bugün gönderebildimmm:KK22::KK22: dün eşim geldi gidemedim felan :mad::mad: cumartesi yada en geç pazartesiii kurbanımın elinde olacak inşallaaaaah:KK60:
benim katilim huhuuuu ben almadım hediyemi , okulum bi beldede olduğu için ulaşamamış olabilir :KK76::KK76: baktınız katilim bende ses yok sende göndermişseen bana haber edinn alayım şubeden:KK45:
bu arada resmen artık alan alamayandan anlaşılıyo hediyeler:KK30:
plojo vaaar atlas var bunlardan birisi bana almış:KK69::KK70::KK70:

bu arada paketi gönderirken paketimi açmaya çalıştı adam bu taraftan çünkü geçenlerde kargonun birinde yasadışı şeyler yakalamışlar o yüzden amcayla baya kavga ettik:KK67: azcık paketlerimi bozdu kurbanım kusura bakmasın resmen yarım saat dil döktüm bozmayın ben öyle şeyler yapmam abi dedim:mad::mad:
ben geçen defadan tecrübeli olduğumdan hepsini kutuya koymuştum işte.....
neyse canım içindeki paketleri açmadıysa sorun yok :)))))) ben de almadığıma göre benim katilim sen olabilir misin acabaaaaaaaa:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Ben daha çekiliş yapılmadan önce bana kimin hediye göndereceğini biliyordum ve hiçte yanilmamisim kızlar. Artık bir an önce hediyelerin paylasilmasini istiyorum sizlere neler geldiğini çok merak ediyorum. :oops: :KK45::KK33::KK9::rolleyes:

ben geçen defadan tecrübeli olduğumdan hepsini kutuya koymuştum işte.....
neyse canım içindeki paketleri açmadıysa sorun yok :)))))) ben de almadığıma göre benim katilim sen olabilir misin acabaaaaaaaa:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
açmadı allahtan:KK67: biraz en dış poşeti yamuk yumuk gitti ama :KK17: en son kargocuda kutulattırdım:p:p
a aahhh olabliir bi kağıda bak kzum sen:cool::cool: sensen bilee hediyen geliyo cumartesi en geç pazartesi:KK22::KK22:

Ben daha çekiliş yapılmadan önce bana kimin hediye göndereceğini biliyordum ve hiçte yanilmamisim kızlar. Artık bir an önce hediyelerin paylasilmasini istiyorum sizlere neler geldiğini çok merak ediyorum. :oops: :KK45::KK33::KK9::rolleyes:

anomm ne güzel yaa süper bi 6. his var sende o zaman kuzum:KK30:
bende çok merak ediyoruuuummmm size gelenleri veee bana gelecek olanıııııı:KK71::KK71::KK71:

Okudukca kalpten gidecem benim heyecanim hala gecemedi galiba hediyelerime dokunamadigimdan daha :KK53:
Hala gelecek hissi var,ara ara fotogragiyla yetiniyorum,mikemmel hediyelerim birazda fazlaca:KK23:
Bilen biri almis gb cok ozel birseyle karsilastim cok cok sasirdimmm:KK23:

Yazmak istedigim cok sey var da icimde patladii yani suan paketimle ilgili gelenle ilgil vs artik catliciiiiimmmm:KK23::KK23:

Aseeenn benimm kurbanimm daha almadiiii ama ben tatildeydim ya daha verememis olabilirimm paketimi kargoya ya da belki yarin belki yarindanda yakin :cool:

ama benim kurban hediyesini aldıııııı :)))))

Benim kafam sanırım çok karıştı:KK22::KK22: neyse gelince görürümkii:p:p:p ben hediyeden çok bana alanı merak ediyorum:KK70::KK70:

Aseeenn benimm kurbanimm daha almadiiii ama ben tatildeydim ya daha verememis olabilirimm paketimi kargoya ya da belki yarin belki yarindanda yakin :cool:
aaaa o zaman o beniiimmm:KK28::KK28::KK71::KK71:

anommmm o zaman bana alan sensin kzuumm:KK70:
:KK70: ya hesaplama yapamadım yada sensiiinn:KK68::KK68: neyse yaa bilmemek daha iyi:KK69::KK69:

Bence sana plojo aldi kii :)

Okudukca kalpten gidecem benim heyecanim hala gecemedi galiba hediyelerime dokunamadigimdan daha :KK53:
Hala gelecek hissi var,ara ara fotogragiyla yetiniyorum,mikemmel hediyelerim birazda fazlaca:KK23:
Bilen biri almis gb cok ozel birseyle karsilastim cok cok sasirdimmm:KK23:

Yazmak istedigim cok sey var da icimde patladii yani suan paketimle ilgili gelenle ilgil vs artik catliciiiiimmmm:KK23::KK23:

Belkide insanlarin isteklerini tahmin etme yeteneği olan birisidir :KK73:

Benim kafam sanırım çok karıştı:KK22::KK22: neyse gelince görürümkii:p:p:p ben hediyeden çok bana alanı merak ediyorum:KK70::KK70:

aaaa o zaman o beniiimmm:KK28::KK28::KK71::KK71:

Belki deeeee:KK19:

Buzim gelinlerin hepsi ayri bir yetenek oldugu icin masallah diyorum sadece :KK53:

Bende aldim hediyemiii hemde ilk ben aldjmmm ki ama sizE caktirmadim kiii:) fogtograflarin paylasilmasinicok metakla bekliyorm bende...cok senlikli yahu..yehuuuu:)) benim kurbanimda cok begenmiski bende cok sevindim Kiii..bende cok begendin ki hediyelerimi..kurbanimi ve katilimi cok opuyorjm ve sizlerii:)

bencedeeee:p:pya daaa siz ikiniz bir oldunuz beni kandırıyosunuzz:KK8::KK8:

Heyyy ben burdayim hediyemi cokgam aldimki yuppiyekssss bnm hediyemde ulasti ohh ohh:KK70::KK70::KK70: asen kudurdu hediyesni alamo die ahahahh yerim kiz seni :KK70::KK70:
vallaha çatlaım haaa alıncaa boooy booooy paylaşcam hediyemin resimleriniii siz çatlayacaksınız ahahah:KK70::KK70:

Bende aldim hediyemiii hemde ilk ben aldjmmm ki ama sizE caktirmadim kiii:) fogtograflarin paylasilmasinicok metakla bekliyorm bende...cok senlikli yahu..yehuuuu:)) benim kurbanimda cok begenmiski bende cok sevindim Kiii..bende cok begendin ki hediyelerimi..kurbanimi ve katilimi cok opuyorjm ve sizlerii:)

vaaay vayy çikilata bak seeeennn:KK8::KK8: kızzz nasıl kandırdın sen biziii:KK53::KK53:

Hediyelerle bu topik bu kadr senlendiyse hepimz ortak bi zaman ayarlaylm onumzdeki yaz mesela bi bulusma yapalim herkes 1gun fedakarlik yapacak bulusucz sart oldu yani:KK70:
keşkee kuzum ama bence birazcık zorr:KK43: keşkeee olsa hayali bile çok güzeeel:KK19::KK19:
Asen napiosn kizzz kocisin geldi sen topiktesn :KK70:
ahaha kocaya da topiğede yetişirim evelallah:KK70::KK70:

keşkee kuzum ama bence birazcık zorr:KK43: keşkeee olsa hayali bile çok güzeeel:KK19::KK19:

ahaha kocaya da topiğede yetişirim evelallah:KK70::KK70:
niye zormus yaaa bnce zor dil yanu tabi seb dogudasn ama smdi bulismicaz zaten bidaha kibyaz falan bebisler azck buyusun.... afern sana bnde aynen kocis acmis vadiyi yuzume bile bakmio bnde ona inat kafami tlfndan kaldrmiom:mad:

X