- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
- Konu Sahibi ayprensesii
- #15.621
ya bndeki tek belirti regl 10gun gecikmisti bebekten hi suphelenmedim bebegm olmicgna konsantreydm ya stresten geckmistr die dusundm snra eheves ettm test yapmaya bi baktim bebekhatta 1.ayimi doldurmustmbherhangi baska belirtibhatrlamyrm kendimde kuzum ayyy hadi senle ev kedisi ve amossstan bildrcn haberleri bekliyoruz insallahhhhYok canım degilim daha galiba bilmiyorum 5 gün sonra regl olmazsam suphelenmeye başlayabiliriz : )
Ahh sen yaa me delisin kız.
Banada bugün daha kargo gelmedi kii :)
Bende şimdi mektubumu yazıyorum sonrada kargoya gidicem :)
Benimde belim ağrıyor bide ayak bileklerim ama adet belirtiside olabilir diye çok üstüne düşünüyorum
yaaaa neden acaba buranin nesi varmis ki ne guzel sohbet edyrz bnm kocis hic bsy demio hatta bazen dalga gecio iste plojo sivit yani o an kimin ismi geliosa aklna onu soruo napio falan die bnde iyiler diorm o gun iste gelismeler oldysa oturup ona anlatyrm hatta dun hediyeleri ikimz paketledk yere oturup ama tabi ilk baslarda mirin kirin yapiodu iste nasil bir er bilmem ne instg. Tanstrdm hepinizi ama onun favorisi sezennnnnnn her aksam bakioz kocisimleee sezosa neyse iste umarm atlass bir an once gelr kimse kopmasn burdan saglam kadro kurdukki :)kızlar atlas ile mesajlaştık. eşi buraya yazmasını istemediğinden yazamıyormuş. hediyeleri kargoya vermiş, bugün yarın eline geçer muhtemelen.... ancak artık yazamayacakmış. araları bozulmuş.... okuyormuş yazdıklarımızı ama yazamıyormuş... hepinizi de seviyor, aranıza aldığınız için teşekkür ediyorum dedi....
ayy hepimz bu hafta hediyelenyrzzz ne guzelll bide insallah acmazlar kutunu kuzcukkkkOkudum paylasimini masallah Īlayda'ya :)
Rotavirus bizde hic sıkıntı yapmadi insallah olmaz sizde de..
Galiba en keyifli halleri 4.ay :)
Tam gazlar bitmis gulucuklu keyifli geciyor sonra hoop basslasin disler kipirdanmalar :)
Buarada 6. Ay asisi sonrasi bagirsak dugumlenmesi yasayan biri yazmisti okudun mu?
Asiyla bi ilgisi olmadigini dusunuyorum 6 ayla 2 yas arasi gorulebilen birseymis.
Bilgin var mi hic?
Allah iyiligini versin Sweatt
Bol bol yaglan,karninin alti ozellikle bebis agirlasmaya baslayinca orasi tehlikeye giriyor
Eski sayfalardan bulabilirsem paylasirim ya da kucultmeyi deneym resimleri bilemedim..Whatsapptan gonderdim cikilatayada..
Bende mevlut icin istiyordum anahtarlik yapacaktim o donencedeki kuslardan ama malum dogum biranda oldu sonrasida bebekle hic yapilasi gelmedi
Cok heyecanlandimmmmm
Sanki bana geliyor bende yaa
Herkes gonderdim deyince kalbim pirpir..
Esimi arayio soruyorum var mi gelen diye
Bide diyorum ki acmayin,acarsanda foto cek acmadan acinca kutudayken fln diye