Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
ya bndeki tek belirti regl 10gun gecikmisti bebekten hi suphelenmedim bebegm olmicgna konsantreydm ya stresten geckmistr die dusundm snra eheves ettm test yapmaya bi baktim bebekhatta 1.ayimi doldurmustmbherhangi baska belirtibhatrlamyrm kendimde kuzum ayyy hadi senle ev kedisi ve amossstan bildrcn haberleri bekliyoruz insallahhhh

yaaaa neden acaba buranin nesi varmis ki ne guzel sohbet edyrz bnm kocis hic bsy demio hatta bazen dalga gecio iste plojo sivit yani o an kimin ismi geliosa aklna onu soruo napio falan die bnde iyiler diorm o gun iste gelismeler oldysa oturup ona anlatyrm hatta dun hediyeleri ikimz paketledk yere oturup ama tabi ilk baslarda mirin kirin yapiodu iste nasil bir er bilmem ne instg. Tanstrdm hepinizi ama onun favorisi sezennnnnnn her aksam bakioz kocisimleee sezosa neyse iste umarm atlass bir an once gelr kimse kopmasn burdan saglam kadro kurdukki :)

ayy hepimz bu hafta hediyelenyrzzz ne guzelll bide insallah acmazlar kutunu kuzcukkkk

Gelsin bide daha yavas yavas acacam
Bence benimki yolda yarin gelecek
Yakismis sana ismin cok zarif

Saclar icinde ne desem bilemedim,at kuyrugu yap tepeden sonra dumduz havaya kaldir duzelt uclarini
Cok mu kotu oldu yahu

Benimkide alisti soruyor artik,aksamda bebis fotolarina bakti merakli merakli buara iyi oldu herkes paylasinca biraz
Ama Asli'larla bulustugumuzda esiyle muhabbet etmeleri gercekten cok cok ilgincti dusunsene kadinlar kulupten arkadas tmmda adamlar ilk defa gorusuyor bide sebep ne hanimlar internetten arkadas

Cok keyifliydi..

Acaba neler konusurlat acsak

Kizlarr bi hediye paketi yapmışım görseniz 1. Sınıf öğrencisi yapmış sanırsınız yaaa Çok kötü paket yaptım ne kadan yeteneksiMisim meğer yahu ahhaaha foto koyim mi ki acep

Oyy Sezen ogrensin opucuk gonderir size

Simdi aklima bigun birinin esi yazmisti ya buraya o geldi

Kizlarr bi hediye paketi yapmışım görseniz 1. Sınıf öğrencisi yapmış sanırsınız yaaa Çok kötü paket yaptım ne kadan yeteneksiMisim meğer yahu ahhaaha foto koyim mi ki acep

Evett eveetttt

Yahuu esimle konustum gelmemis bnm hediyem halaaaaa aaaa aaa aaa

Oyle boyle degil ciddi cok heyecanliyim

Gerçekten buranın kadrosu çok güzel. Başka forumlara bakıyorum abuk subuk muhabbetler, günlük konular ve günlük yorumlar.. Maşallah diyelim.. Bir yıllar önce dizilerin tartışıldığı bir site vardı. Ona üyeydim onda güzel muhabbet vardı ama dizi bitti forum dağıldı. Bizim konumuz gerçek hayat olunca işallah bizde foruma gelmeye üşenmeyiz zamanla. Devam etsin ne güzel ya rahatlıyoruz. Burda çoğu kişiden daha yakınız. Mesela en yakın arkadaşına bile anlatmayacağın şeyi burda anlatabiliyor insan. Çünkü hepimizde olan "dışardan mükemmel görüneyim, eşimle mükemmel sansınlar, kayınvalidemle harika anlaşıyorum sansınlar" kaygısı burda yok. Neyse o. Maske takmıyoruz. En saf en doğal halimizle burdayız.
Bakalımm hediyen nası olcak, sagol canım ben de seviyorum ismimi.

Valla arkasını ellemedim önlere kat attım. Kendimcede baya teknik yaptım. Tekniğim batsın. Yanlarda anlamsız yamuk yumuk katlar var. Yukarı tutup kestim sanırım hata ordaydı. Şimdi düzeltmeye çalışmadım iyice kısalmasın diye..
Koysanaaa

Evet bence de yukari tutmandan dolayi kuramamissin dengeyi..
Bende hep onleri katliysa uzadikca duzeltirdim ama sadece islatarak ve tarayarak nasil duracaksa oyle ayirarak yapardim :)
Uzun zamabdir yapmadim tabi:)

Amin cnm inş hemencik çıkar..
İnanamıyorum kendinmi kestin saçını
Büyük cesaret cnm

BEN BÜYÜK Bİ HEVESLE BAŞLAR KISA ZAMANDA VAZGEÇERİM BÖYLE ELİŞİ İŞLERDEN Bİ AKŞAM ARKADAŞA OTURMAYA GİTMİŞTİM, GRİ ETEĞİME SİYAH KIRMIZI KELEBEKLER YAPTIK KAÇEDEN MERAK SARDIM SONRA, Bİ KAÇ ETEĞİME DE İLİŞTİRDİM.... SONRA VAZGEÇTİM :)

MAJOR PAKETİNİN RESMİNİ ÇEK ÇABUK ÇABUK ÇABUK.... ÇOK HEYECANLANDIM

Böyle saçma bi kutu hayatımda gormedim yaa elişi kağıtları gibi bu kağıtlar bi hevesle almıştım ama hevesim batsin hahahaaa :)

Altini kapatmadim kutunun yalniz :)

Eklentiler

• 20140924_141100.jpg
    1,8 MB · Görüntüleme: 67
  • 20140924_141120.jpg
    1,9 MB · Görüntüleme: 62
Önce dedimki bu Böyle olmaz sök bunları dedim sonra da dedimki ya kutusuda böyle janjanli oldu pek bi yanardonerli rengarenk ama bant dolu

eşin istiyorsa tmamdır cnm..inş hamilesindir...
bende kullanmıyorum...kullancaktm güyaa....folik asiti kendinde alabilirsin dr yazmasını bekleme...yada git dr hmrm kesin sonuç alırsın...

_Akşam işten geldim yine çocugu attı bana benimki
_Sorma ya benimkide her akşam aynı şeyi yapıyor

Evet bence de yukari tutmandan dolayi kuramamissin dengeyi..
Bende hep onleri katliysa uzadikca duzeltirdim ama sadece islatarak ve tarayarak nasil duracaksa oyle ayirarak yapardim :)
Uzun zamabdir yapmadim tabi:)
Ne güzelmiş ya. Kolay bir tekniğin varmı evde katlı kesmek için. Sadece önler ama arka kat sevmiyorum pek.Benim saçlarım dümdüzdü. Önler çok sönük biraz kat veriim istedim. İnternetten video vardı evde katlı kesim diye onu yapmaya calıstım simdi biraz daha iyi. Bikaç gün bakıyım olmadı kuaföre giderim düzelttirmek için :))
Amin cnm inş hemencik çıkar..
İnanamıyorum kendinmi kestin saçını
Büyük cesaret cnm
Valla işte estiler birden :)
Ben de senin gibiyim.
Bir heves eder tüm malzemeleri falan alırım sonra bırakırım bir daha yapmam
Sweattttt

Boyle koyabildim instagram sagolsun kucultuyor o geldi aklimaEki Görüntüle 1251996
Bunları sen mi yaptıın???

Valla ellerine sağlık ne güzel olmuş ne beceriklisin sen kuzum

Kurbanım kargosunu yarın alırmış umarım sağ saglim giderler :)

Ayy çok heyecan yaptım begenecek mi bakalım yalniz benim hediyelerim pek bi pembeli pudrali oldu söyliyeyim.: )

Ayy çok heyecan yaptım begenecek mi bakalım yalniz benim hediyelerim pek bi pembeli pudrali oldu söyliyeyim.: )
pehhh!!! ben hiç bi şey kaplamadım etrafına bildiğin morhipo morhipo morhipo yazan bi kutu gitti yazık kurbanıma ya... benim gibi düşüncesizine çattı ama yapcak bi şey yok artık; bi daha ki sefere....

Böyle saçma bi kutu hayatımda gormedim yaa elişi kağıtları gibi bu kağıtlar bi hevesle almıştım ama hevesim batsin hahahaaa :)

Altini kapatmadim kutunun yalniz :)

Kocaman gorunuyor yahu buu

_Akşam işten geldim yine çocugu attı bana benimki
_Sorma ya benimkide her akşam aynı şeyi yapıyor

Bizimki bir yiyor bir yiyor ki anlatamam

Ben yaptim tabiii
Sagol canim,daha cok sey var bunlar denemeydi Sezen icin

Mesela yandan katli kesmis kuafor zamanla uzuyordu bende eski boyuna getiriyordum,nasil kullaniyorsam sacimi aytimini ayarlayip makasi egimli tutup goz karari giriveriyordum ama su goz karari kismim cok iyidir makas kullanmamda oyle o yuzden daha yamultmadim ya da cocukluk korkusuyla mikemmel kesmeye egilimli olabilirim
Annrm benim saclarimi islatir tam kasimin ustunden dumduz kesermis ee kuruyunca saclar alnimin ortasina cikiyor tabiibutun fotograflar oylee
Sezen'e de yapariz gelenek bu diyorlar kuzenler

Ahhyy hediyemi almadan carpintidan attiiiiii

Ahh guzel gozluummm
Masallaahhh
Kocamann olmuss Īlaydaa yakinda bize kek yapacak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…