- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #15.621
ya bndeki tek belirti regl 10gun gecikmisti bebekten hi suphelenmedim bebegm olmicgna konsantreydm ya stresten geckmistr die dusundm snra eheves ettm test yapmaya bi baktim bebekYok canım degilim daha galiba bilmiyorum 5 gün sonra regl olmazsam suphelenmeye başlayabiliriz : )
Ahh sen yaa me delisin kız.
Banada bugün daha kargo gelmedi kii :)
Bende şimdi mektubumu yazıyorum sonrada kargoya gidicem :)
Benimde belim ağrıyor bide ayak bileklerim ama adet belirtiside olabilir diye çok üstüne düşünüyorum
yaaaa neden acaba buranin nesi varmis ki ne guzel sohbet edyrz bnm kocis hic bsy demio hatta bazen dalga gecio iste plojo sivit yani o an kimin ismi geliosa aklna onu soruo napio falan die bnde iyiler diorm o gun iste gelismeler oldysa oturup ona anlatyrm hatta dun hediyeleri ikimz paketledk yere oturup ama tabi ilk baslarda mirin kirin yapiodu iste nasil bir er bilmem ne instg. Tanstrdm hepinizi ama onun favorisi sezennnnnnn her aksam bakioz kocisimleee sezosa neyse iste umarm atlass bir an once gelr kimse kopmasn burdan saglam kadro kurdukki :)kızlar atlas ile mesajlaştık. eşi buraya yazmasını istemediğinden yazamıyormuş. hediyeleri kargoya vermiş, bugün yarın eline geçer muhtemelen.... ancak artık yazamayacakmış. araları bozulmuş.... okuyormuş yazdıklarımızı ama yazamıyormuş... hepinizi de seviyor, aranıza aldığınız için teşekkür ediyorum dedi....
ayy hepimz bu hafta hediyelenyrzzz ne guzelllOkudum paylasimini masallah Īlayda'ya :)
Rotavirus bizde hic sıkıntı yapmadi insallah olmaz sizde de..
Galiba en keyifli halleri 4.ay :)
Tam gazlar bitmis gulucuklu keyifli geciyor sonra hoop basslasin disler kipirdanmalar :)
Buarada 6. Ay asisi sonrasi bagirsak dugumlenmesi yasayan biri yazmisti okudun mu?
Asiyla bi ilgisi olmadigini dusunuyorum 6 ayla 2 yas arasi gorulebilen birseymis.
Bilgin var mi hic?
Allah iyiligini versin Sweatt
Bol bol yaglan,karninin alti ozellikle bebis agirlasmaya baslayinca orasi tehlikeye giriyor
Eski sayfalardan bulabilirsem paylasirim ya da kucultmeyi deneym resimleri bilemedim..Whatsapptan gonderdim cikilatayada..
Bende mevlut icin istiyordum anahtarlik yapacaktim o donencedeki kuslardan ama malum dogum biranda oldu sonrasida bebekle hic yapilasi gelmedi
Cok heyecanlandimmmmm
Sanki bana geliyor bende yaa
Herkes gonderdim deyince kalbim pirpir..
Esimi arayio soruyorum var mi gelen diye
Bide diyorum ki acmayin,acarsanda foto cek acmadan acinca kutudayken fln diye
Tünaydın güzel tatlışlar
Ne güzel haberler var gene içim açılıyor sizi okuyunca valla.
Plojocum her hediyeye heycanlanmana bayılıyorum :) çok şekersinn işallah en kısa zamanda gelir hediyen.Bu arada benim adımı biliyorsunuz müzikle ilgili ama evde müzikle ilgilenen kimse yok. Ablamın ismi de çok başka, beni neden böyle koydular bir fikrim yok
Çikolatacım keçe çalışmaları gerçekten çok güzel oluyor bebek süslemelerinde. Elinden geliyorsa sana da hobi olur. Bir arkadaşım nikah şekeri yerine keçeden baykuş süs vermişti herkese çokta güzel olmuştu.
Majörcüm hayırlısı işallah çok heyecanlanıyorum haberin eli kulağında.
Svitoşçum maalesef çatlak kuzuların izi. Sanırım hep oluyor. Ama annelerimiz hiçte harita gibi değil. Doğumdan sonra vücut topluyor kendini, sıkma canını. Gerçekten çok güzel bir kızçesin.
Atlasçım üzüldüm yaa.. Enişte herhalde "erkek vardır "düşüncesinde herhalde... Neyse aranızı bozmayın bunun için ne zaman istersen biz burdayız zaten :)
Yagmurdamlası minnoşun aşısı işallah çok rahat çok güzel olsun. Dişleri de hemencik çıksın
Ben dün çıtırı traş yaptım. Tüyleri çok uzundu kısalttım. Kat verdim falan baya beğendim kesimimi. Akşam eşimde çok beğendi. Sonrasında anlamsız bir gaz geldi bana. Ya dedim çıtırı böyle kesiyorsam kendi saçımı nasıl keserim diye havaya girdim. Durum içler acısı.Hangi akla hizmet böyle işler yapıyorum belli değil. Neyse artık uzayana kadar "kınalı yapıncaktan halliceyim"
Atlas için üzüldüm..İnş düzelir araları
Benim eşimde geçen gün laptopu almış
Kk sayfası açık kalır benim genelde,yine açıkdı
Diyorki dur yazimki ben erkegim sizi kandırdım
Artık eşimde alıştı.Arada bdv forumuna giriyorum
Çok ilginç konular var
Bazılarını anlatıyorumm
Aaa aşkım böyle olmuş şöyle olmuş diyorum
Oda soruyor sonra okudunmu nolmuş daha diye
Adamıda alıştırdım valla
Bende erkekler kulübümü açsam napsam diyor
ya bndeki tek belirti regl 10gun gecikmisti bebekten hi suphelenmedim bebegm olmicgna konsantreydm ya stresten geckmistr die dusundm snra eheves ettm test yapmaya bi baktim bebekhatta 1.ayimi doldurmustmbherhangi baska belirtibhatrlamyrm kendimde kuzum ayyy hadi senle ev kedisi ve amossstan bildrcn haberleri bekliyoruz insallahhhh
yaaaa neden acaba buranin nesi varmis ki ne guzel sohbet edyrz bnm kocis hic bsy demio hatta bazen dalga gecio iste plojo sivit yani o an kimin ismi geliosa aklna onu soruo napio falan die bnde iyiler diorm o gun iste gelismeler oldysa oturup ona anlatyrm hatta dun hediyeleri ikimz paketledk yere oturup ama tabi ilk baslarda mirin kirin yapiodu iste nasil bir er bilmem ne instg. Tanstrdm hepinizi ama onun favorisi sezennnnnnn her aksam bakioz kocisimleee sezosa neyse iste umarm atlass bir an once gelr kimse kopmasn burdan saglam kadro kurdukki :)
ayy hepimz bu hafta hediyelenyrzzz ne guzelllbide insallah acmazlar kutunu kuzcukkkk
Kizlarr bi hediye paketi yapmışım görseniz 1. Sınıf öğrencisi yapmış sanırsınız yaaaÇok kötü paket yaptım ne kadan yeteneksiMisim meğer yahu ahhaaha foto koyim mi ki acep
Gerçekten buranın kadrosu çok güzel. Başka forumlara bakıyorum abuk subuk muhabbetler, günlük konular ve günlük yorumlar.. Maşallah diyelim.. Bir yıllar önce dizilerin tartışıldığı bir site vardı. Ona üyeydim onda güzel muhabbet vardı ama dizi bitti forum dağıldı. Bizim konumuz gerçek hayat olunca işallah bizde foruma gelmeye üşenmeyiz zamanla. Devam etsin ne güzel ya rahatlıyoruz. Burda çoğu kişiden daha yakınız. Mesela en yakın arkadaşına bile anlatmayacağın şeyi burda anlatabiliyor insan. Çünkü hepimizde olan "dışardan mükemmel görüneyim, eşimle mükemmel sansınlar, kayınvalidemle harika anlaşıyorum sansınlar" kaygısı burda yok. Neyse o. Maske takmıyoruz. En saf en doğal halimizle burdayız.ya bndeki tek belirti regl 10gun gecikmisti bebekten hi suphelenmedim bebegm olmicgna konsantreydm ya stresten geckmistr die dusundm snra eheves ettm test yapmaya bi baktim bebekhatta 1.ayimi doldurmustmbherhangi baska belirtibhatrlamyrm kendimde kuzum ayyy hadi senle ev kedisi ve amossstan bildrcn haberleri bekliyoruz insallahhhh
yaaaa neden acaba buranin nesi varmis ki ne guzel sohbet edyrz bnm kocis hic bsy demio hatta bazen dalga gecio iste plojo sivit yani o an kimin ismi geliosa aklna onu soruo napio falan die bnde iyiler diorm o gun iste gelismeler oldysa oturup ona anlatyrm hatta dun hediyeleri ikimz paketledk yere oturup ama tabi ilk baslarda mirin kirin yapiodu iste nasil bir er bilmem ne instg. Tanstrdm hepinizi ama onun favorisi sezennnnnnn her aksam bakioz kocisimleee sezosa neyse iste umarm atlass bir an once gelr kimse kopmasn burdan saglam kadro kurdukki :)
ayy hepimz bu hafta hediyelenyrzzz ne guzelllbide insallah acmazlar kutunu kuzcukkkk
Bakalımm hediyen nası olcak, sagol canım ben de seviyorum ismimi.Gelsin bide daha yavas yavas acacam
Bence benimki yolda yarin gelecek
Yakismis sana ismin cok zarif
Saclar icinde ne desem bilemedim,at kuyrugu yap tepeden sonra dumduz havaya kaldir duzelt uclarini
Cok mu kotu oldu yahu
Benimkide alisti soruyor artik,aksamda bebis fotolarina bakti merakli merakli buara iyi oldu herkes paylasinca biraz
Ama Asli'larla bulustugumuzda esiyle muhabbet etmeleri gercekten cok cok ilgincti dusunsene kadinlar kulupten arkadas tmmda adamlar ilk defa gorusuyor bide sebep ne hanimlar internetten arkadas
Cok keyifliydi..
Acaba neler konusurlat acsak
KoysanaaaKizlarr bi hediye paketi yapmışım görseniz 1. Sınıf öğrencisi yapmış sanırsınız yaaaÇok kötü paket yaptım ne kadan yeteneksiMisim meğer yahu ahhaaha foto koyim mi ki acep
Gerçekten buranın kadrosu çok güzel. Başka forumlara bakıyorum abuk subuk muhabbetler, günlük konular ve günlük yorumlar.. Maşallah diyelim.. Bir yıllar önce dizilerin tartışıldığı bir site vardı. Ona üyeydim onda güzel muhabbet vardı ama dizi bitti forum dağıldı. Bizim konumuz gerçek hayat olunca işallah bizde foruma gelmeye üşenmeyiz zamanla. Devam etsin ne güzel ya rahatlıyoruz. Burda çoğu kişiden daha yakınız. Mesela en yakın arkadaşına bile anlatmayacağın şeyi burda anlatabiliyor insan. Çünkü hepimizde olan "dışardan mükemmel görüneyim, eşimle mükemmel sansınlar, kayınvalidemle harika anlaşıyorum sansınlar" kaygısı burda yok. Neyse o. Maske takmıyoruz. En saf en doğal halimizle burdayız.
Bakalımm hediyen nası olcak, sagol canım ben de seviyorum ismimi.
Valla arkasını ellemedim önlere kat attım. Kendimcede baya teknik yaptım. Tekniğim batsın. Yanlarda anlamsız yamuk yumuk katlar var. Yukarı tutup kestim sanırım hata ordaydı. Şimdi düzeltmeye çalışmadım iyice kısalmasın diye..
Koysanaaa
Amin cnm inş hemencik çıkar..Tünaydın güzel tatlışlar
Ne güzel haberler var gene içim açılıyor sizi okuyunca valla.
Plojocum her hediyeye heycanlanmana bayılıyorum :) çok şekersinn işallah en kısa zamanda gelir hediyen.Bu arada benim adımı biliyorsunuz müzikle ilgili ama evde müzikle ilgilenen kimse yok. Ablamın ismi de çok başka, beni neden böyle koydular bir fikrim yok
Çikolatacım keçe çalışmaları gerçekten çok güzel oluyor bebek süslemelerinde. Elinden geliyorsa sana da hobi olur. Bir arkadaşım nikah şekeri yerine keçeden baykuş süs vermişti herkese çokta güzel olmuştu.
Majörcüm hayırlısı işallah çok heyecanlanıyorum haberin eli kulağında.
Svitoşçum maalesef çatlak kuzuların izi. Sanırım hep oluyor. Ama annelerimiz hiçte harita gibi değil. Doğumdan sonra vücut topluyor kendini, sıkma canını. Gerçekten çok güzel bir kızçesin.
Atlasçım üzüldüm yaa.. Enişte herhalde "erkek vardır "düşüncesinde herhalde... Neyse aranızı bozmayın bunun için ne zaman istersen biz burdayız zaten :)
Yagmurdamlası minnoşun aşısı işallah çok rahat çok güzel olsun. Dişleri de hemencik çıksın
Ben dün çıtırı traş yaptım. Tüyleri çok uzundu kısalttım. Kat verdim falan baya beğendim kesimimi. Akşam eşimde çok beğendi. Sonrasında anlamsız bir gaz geldi bana. Ya dedim çıtırı böyle kesiyorsam kendi saçımı nasıl keserim diye havaya girdim. Durum içler acısı.Hangi akla hizmet böyle işler yapıyorum belli değil. Neyse artık uzayana kadar "kınalı yapıncaktan halliceyim"
Günaydın kızlar :)
Valla isim hic bilmiyorum da sende herkes gibi direkt kız isimleri saymissin :)
Valla canım mesela bu sabahh midem çok yanıyordu dün akşam kasiklarimin biraz üstü sağ taraf özellikle bide çok gazim var. Ama adet olacağım içinde ağrım olabilir 5gün kaldı. Netten okuduğum kadarıyla günün geçmeden belirti olmazmış.
Evet canım eşim çok istiyor iki lafindan biri çocuk oldu gerçekten ama ben folic asit kullanmıyorum onu ne yapsam ki
_Akşam işten geldim yine çocugu attı bana benimkiGelsin bide daha yavas yavas acacam
Bence benimki yolda yarin gelecek
Yakismis sana ismin cok zarif
Saclar icinde ne desem bilemedim,at kuyrugu yap tepeden sonra dumduz havaya kaldir duzelt uclarini
Cok mu kotu oldu yahu
Benimkide alisti soruyor artik,aksamda bebis fotolarina bakti merakli merakli buara iyi oldu herkes paylasinca biraz
Ama Asli'larla bulustugumuzda esiyle muhabbet etmeleri gercekten cok cok ilgincti dusunsene kadinlar kulupten arkadas tmmda adamlar ilk defa gorusuyor bide sebep ne hanimlar internetten arkadas
Cok keyifliydi..
Acaba neler konusurlat acsak
Ne güzelmiş ya. Kolay bir tekniğin varmı evde katlı kesmek için. Sadece önler ama arka kat sevmiyorum pek.Benim saçlarım dümdüzdü. Önler çok sönük biraz kat veriim istedim. İnternetten video vardı evde katlı kesim diye onu yapmaya calıstım simdi biraz daha iyi. Bikaç gün bakıyım olmadı kuaföre giderim düzelttirmek için :))Evet bence de yukari tutmandan dolayi kuramamissin dengeyi..
Bende hep onleri katliysa uzadikca duzeltirdim ama sadece islatarak ve tarayarak nasil duracaksa oyle ayirarak yapardim :)
Uzun zamabdir yapmadim tabi:)
Valla işte estiler birden :)Amin cnm inş hemencik çıkar..
İnanamıyorum kendinmi kestin saçını
Büyük cesaret cnm
Ben de senin gibiyim.BEN BÜYÜK Bİ HEVESLE BAŞLAR KISA ZAMANDA VAZGEÇERİM BÖYLE ELİŞİ İŞLERDENBİ AKŞAM ARKADAŞA OTURMAYA GİTMİŞTİM, GRİ ETEĞİME SİYAH KIRMIZI KELEBEKLER YAPTIK KAÇEDEN MERAK SARDIM SONRA, Bİ KAÇ ETEĞİME DE İLİŞTİRDİM.... SONRA VAZGEÇTİM :)
MAJOR PAKETİNİN RESMİNİ ÇEK ÇABUK ÇABUK ÇABUK....ÇOK HEYECANLANDIM
Bunları sen mi yaptıın???
pehhh!!! ben hiç bi şey kaplamadım etrafına bildiğin morhipo morhipo morhipo yazan bi kutu gittiKurbanım kargosunu yarın alırmış umarım sağ saglim giderler :)
Ayy çok heyecan yaptım begenecek mi bakalım yalniz benim hediyelerim pek bi pembeli pudrali oldu söyliyeyim.: )
Böyle saçma bi kutu hayatımda gormedim yaa elişi kağıtları gibi bu kağıtlar bi hevesle almıştım ama hevesim batsin hahahaaa :)
Altini kapatmadim kutunun yalniz :)
_Akşam işten geldim yine çocugu attı bana benimki
_Sorma ya benimkide her akşam aynı şeyi yapıyor
Ne güzelmiş ya. Kolay bir tekniğin varmı evde katlı kesmek için. Sadece önler ama arka kat sevmiyorum pek.Benim saçlarım dümdüzdü. Önler çok sönük biraz kat veriim istedim. İnternetten video vardı evde katlı kesim diye onu yapmaya calıstım simdi biraz daha iyi. Bikaç gün bakıyım olmadı kuaföre giderim düzelttirmek için :))
Valla işte estiler birden :)
Ben de senin gibiyim.
Bir heves eder tüm malzemeleri falan alırım sonra bırakırım bir daha yapmam
Bunları sen mi yaptıın???
Valla ellerine sağlık ne güzel olmuş ne beceriklisin sen kuzum
Kurbanım kargosunu yarın alırmış umarım sağ saglim giderler :)
Ayy çok heyecan yaptım begenecek mi bakalım yalniz benim hediyelerim pek bi pembeli pudrali oldu söyliyeyim.: )