Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
kuzenim avukat.... kızları Dila aramıza ilk katıldığında gelen çikin kız çikin kız diyo... kuzenim de yapsın garibim ilk çocukları adetlere pek alışkın değil; "ya sibel yaaaa niye herkes benim kızıma çirkin diyo, gerçekten çirkin mi benim kızım? ben babasıyım diye mi bana güzel geliyo" diyo eşine :)))))) tabi eşi de açıklıyo durumu nazar değmesin diye öyle derler adettendir diye....

Anaamm yerim kız ben bu tontisi ayy çok tatlı maşallah annesi :)

Kocaman gorunuyor yahu buu:KK53:

Bizimki bir yiyor bir yiyor ki anlatamam :KK53:

Ben yaptim tabiii:KK23:
Sagol canim,daha cok sey var bunlar denemeydi Sezen icin:KK53:

Mesela yandan katli kesmis kuafor zamanla uzuyordu bende eski boyuna getiriyordum,nasil kullaniyorsam sacimi aytimini ayarlayip makasi egimli tutup goz karari giriveriyordum ama su goz karari kismim cok iyidir makas kullanmamda oyle o yuzden daha yamultmadim ya da cocukluk korkusuyla mikemmel kesmeye egimli olabilirim:KK53:
Annrm benim saclarimi islatir tam kasimin ustunden dumduz kesermis ee kuruyunca saclar alnimin ortasina cikiyor tabii:KK53:butun fotograflar oylee:KK53:
Sezen'e de yapariz gelenek bu diyorlar kuzenler :KK53:

Ahhyy hediyemi almadan carpintidan attiiiiii:KK53:

Ahh guzel gozluummm:KK68:
Masallaahhh:nazar:
Kocamann olmuss Īlaydaa yakinda bize kek yapacak:KK51:

Hee.fazla büyük değil orta boy bo kutu ama.kapağını zor kapattim :)
25-30.cm civari vardir kare :)

çikin kız buuuuuuuu :))))) tam yemelikmiş kiiiiiiii:KK72::KK72::KK72::KK72::KK72: aha işte böyle kısım kısım koparıp koparıp yemelikkkk.....

Kocaman gorunuyor yahu buu:KK53:

Bizimki bir yiyor bir yiyor ki anlatamam :KK53:

Ben yaptim tabiii:KK23:
Sagol canim,daha cok sey var bunlar denemeydi Sezen icin:KK53:

Mesela yandan katli kesmis kuafor zamanla uzuyordu bende eski boyuna getiriyordum,nasil kullaniyorsam sacimi aytimini ayarlayip makasi egimli tutup goz karari giriveriyordum ama su goz karari kismim cok iyidir makas kullanmamda oyle o yuzden daha yamultmadim ya da cocukluk korkusuyla mikemmel kesmeye egilimli olabilirim:KK53:
Annrm benim saclarimi islatir tam kasimin ustunden dumduz kesermis ee kuruyunca saclar alnimin ortasina cikiyor tabii:KK53:butun fotograflar oylee:KK53:
Sezen'e de yapariz gelenek bu diyorlar kuzenler :KK53:

Ahhyy hediyemi almadan carpintidan attiiiiii:KK53:

Ahh guzel gozluummm:KK68:
Masallaahhh:nazar:
Kocamann olmuss Īlaydaa yakinda bize kek yapacak:KK51:

Anaamm yerim kız ben bu tontisi ayy çok tatlı maşallah annesi :)

Hee.fazla büyük değil orta boy bo kutu ama.kapağını zor kapattim :)
25-30.cm civari vardir kare :)
Teşk ederiz teyzeleriii...

Yagmurdamlası maşallah İlayda ne tatlı. Allah nazarlardan saklasın:nazar: Amayanın dediği gibi çirkin diye sevelim nazar değmesin kuzucuğa:KK36:

Plojocum kahkül saç kesimini tahmin ediyorum :) sana fenalık gelmiş ama sanırsam :)) ya kız çocuklarında uzun saça bayılıyorum bende ya,, upuzun lüle lüle nası yakışıyor tatlılara. Sen kat düzeltmesi yapıyorsun o da çok zor. Beni sağ tarafın kesimi zorladı sağlak olduğum için yamuk yumuk olmuştu. Ama internetteki video sonrası saçı toplayıp öne alıp ucunden kesince eşitlendi ve katlı oldu. Ayy bu kadar kolaymıymış kat şaşırdım. :KK70:

Yagmurdamlası maşallah İlayda ne tatlı. Allah nazarlardan saklasın:nazar: Amayanın dediği gibi çirkin diye sevelim nazar değmesin kuzucuğa:KK36:

Plojocum kahkül saç kesimini tahmin ediyorum :) sana fenalık gelmiş ama sanırsam :)) ya kız çocuklarında uzun saça bayılıyorum bende ya,, upuzun lüle lüle nası yakışıyor tatlılara. Sen kat düzeltmesi yapıyorsun o da çok zor. Beni sağ tarafın kesimi zorladı sağlak olduğum için yamuk yumuk olmuştu. Ama internetteki video sonrası saçı toplayıp öne alıp ucunden kesince eşitlendi ve katlı oldu. Ayy bu kadar kolaymıymış kat şaşırdım. :KK70:
Teşk ederiz cnm...

Oyy Sezen ogrensin opucuk gonderir size :KK48:

Simdi aklima bigun birinin esi yazmisti ya buraya o geldi:KK53::KK53:

Evett eveetttt:rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK9:
evettt opucuktr istiyoz kiii o dilinide koparcam her fotografta 5 karis dil cikario yerim kiii

Gerçekten buranın kadrosu çok güzel. Başka forumlara bakıyorum abuk subuk muhabbetler, günlük konular ve günlük yorumlar.. Maşallah diyelim.. Bir yıllar önce dizilerin tartışıldığı bir site vardı. Ona üyeydim onda güzel muhabbet vardı ama dizi bitti forum dağıldı. Bizim konumuz gerçek hayat olunca işallah bizde foruma gelmeye üşenmeyiz zamanla. Devam etsin ne güzel ya rahatlıyoruz. Burda çoğu kişiden daha yakınız. Mesela en yakın arkadaşına bile anlatmayacağın şeyi burda anlatabiliyor insan. Çünkü hepimizde olan "dışardan mükemmel görüneyim, eşimle mükemmel sansınlar, kayınvalidemle harika anlaşıyorum sansınlar" kaygısı burda yok. Neyse o. Maske takmıyoruz. En saf en doğal halimizle burdayız.

Bakalımm hediyen nası olcak, sagol canım ben de seviyorum ismimi.

Valla arkasını ellemedim önlere kat attım. Kendimcede baya teknik yaptım. Tekniğim batsın. Yanlarda anlamsız yamuk yumuk katlar var. Yukarı tutup kestim sanırım hata ordaydı. Şimdi düzeltmeye çalışmadım iyice kısalmasın diye..

Koysanaaa
canik yaa dogru tespitte bulunmussun gozlemn super valla he bide evet bu toopign keyfi zor bulunr badka yerde

ayhhhh tatliya bak tatliya tombissss masallah ne seker bi bebekmis ilaydamz ama adettenmis biz cirkin die sevelim alinma nazar degmesn :)

evettt opucuktr istiyoz kiii o dilinide koparcam her fotografta 5 karis dil cikario yerim kiii

canik yaa dogru tespitte bulunmussun gozlemn super valla he bide evet bu toopign keyfi zor bulunr badka yerde

ayhhhh tatliya bak tatliya tombissss masallah ne seker bi bebekmis ilaydamz ama adettenmis biz cirkin die sevelim alinma nazar degmesn :)
Oyy yok canım alınırmıyım hiç
Bizde çirkin diye severiz bebişleri
Nazar degmesin diye
Seninde bebişin dogsunda
Böyle tatlı tatlı fotolarını paylaş inş:KK36:

bende 1 senelik evliyim ve eşim geç yatıp erken kalkmaya alışık.bendende bunu bekliyor.erken yatınca kızıryor.ama sabah erken kalkamayıp kahvaltısını hazırlayamayıncada kızıyor.elimden geleni yapıyorum ama olmuyor.benim gibi olanlar var mı :KK43: :KK43: :KK43:

Gunaydinnn kizcelerrrr..

Allah yardımcın olsun cnm
İnş hemencik atlatırsınız atagı
Yakışıklı kaç aylık oldu...
Canim 3 ay bitiyo 1.inde 4.ay ins. Dun yazmaya forsayim olmadi minik kizceyi gordum masallhhh popusu isir benim icin cok sirin.:KK66:

Günaydın canımlar :KK60:
Besik haaa olmussun sen. Aferim:KK66: gunaydin...

Nasılsınız bakalım :KK36:

bende 1 senelik evliyim ve eşim geç yatıp erken kalkmaya alışık.bendende bunu bekliyor.erken yatınca kızıryor.ama sabah erken kalkamayıp kahvaltısını hazırlayamayıncada kızıyor.elimden geleni yapıyorum ama olmuyor.benim gibi olanlar var mı :KK43: :KK43: :KK43:
Hosgeldin...burda o tatz ni sorun yasayan ypk sanirim genel olarak eslerle sorunsuz gelinleriz..:)

X