Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

kk uygulaması iyiydi yaa biri yazınca bildirim geliyodu...
neyse telden alışcaz inş.

Ev kedisi gelmissss yuppiyekssss naberbkizzz nerelerdesn.... ama virusu halledememissn eniste halletsnde cikma bidaha burdan he bu arada bnde hep tlfndan griom kader utansin :)

iyim cnm cok sükür sizden naber herşey yolundamı...eylül nasıl...

kk uygulaması iyiydi yaa biri yazınca bildirim geliyodu...
neyse telden alışcaz inş.

iyim cnm cok sükür sizden naber herşey yolundamı...eylül nasıl...
Yolunda cok sukur canim evdeyim iste surekli annisime gdiorum.... bildn gbi iste buyuoruz teyzesi... sen napiosn gr iste tlfndqn bnde tlfndan yazyrm valla gozum cikicak yakinda... senin calismlar devam ediomus yakinda yeni bir minnos gelicek aramza cok bekletmz annesiyle babasni :)

ellerine sağlık tatlım pek güzel olmuş.... ben tüm hediyelerimi koyduğum paketi janjanlamamıştımççç kendimi kötü hissettim bak şimdi.....
Ya bnm dunki cok kotuydu senn dis paketini begendgmden kargomu bugun yapamamstm yeni paket yapicam die sennkide guzeldi aman icini janjanlamayi ver disi cok hosuma gtmsti... :)bide ben cikolatalarmi koyamadm icine ona canim sikildi mektubu bile koymadm ustune yapstrcm bi sekilde

sevindimm herşey yolunda olmasına...
inş. artık sağlıkla gelir...annem ablam sürekli bebek dememeye başladılar...iyiki bebek istediğimizi söylemiyorum...

Bazi insanlar malesef sadece kendileri ilgi istiyor,uzuluyorum onlar icin!yazik..

Bende ya oyle bir oyuncak ya da odasinda kalabilecek birsey dusundum..Kalici olmasini istiyorum daha cok ama bir yandanda kucucuk cocuk eglensin bari diyorum :)

minnoşş şu tütülü etekli takımlardan alabilirsinnnn

Kizceem oyle bir iki giymeyle unutulsun istemiyorummdaaaaa :)

Evet ya sirin seker bir oyuncak kalacak bi sekilde ya da odasina artik persembe cikarim..

Cuma'ya kadar yapabilecegim bir sus olabilir ancak,dikme degilde kecelerimle ne yapabilirim bi dusuneyim guzel fikir.

Eki Görüntüle 1251162 iste benim janjanli paketlerimmmm

Ohh ohh kime gidiyor acaba yaaa heyecanlaniyorum hep okudukca gordukce

Paketlerde çok cicili olmuş yahu :)
Bende yaptım birşeyler artık yarın gönderiyorum kiiiiii :)

Canım bugün arkadaşımla gezerken gördüm keceden kapi susu yapmislardi cadı gibi üstünde welcome yazıyordu çok güzeldi ama ya : )

Ayy plojocumm sen kece isindn anliomusunnn..bana fikirler verip yardimci olsana...lutfennnben kaganin odasina duvara bahar konsepti dusunuyorm kecedn soyle bulut gunes cick agac balonlar vs.. Yada iste sadece tenkli balonlar gibi..cesaret edemedim keceleri batirmayim diye..lutfen lutfennnn
Bu arada hefiye icin oyuncaklo hasir sepetler var farkli boylatda vocuk odalarinda cok şık oluyor bi bak istersen.

ayyyy plojooo yaaaa sorma ben de çokkkk heyecanlanıyorummmm yaaaa....

Bir de sen biliyorsun dusun yani gerisinii
cok heyecanli oldu yaa arada bir yapalim farkli konseptlerde sonra eslerimiz bizi birbirimizr kargolar artik

Benimde aklima kizimin odasi gb birsey gelmisti oyuncakta alirim yanina ya da farkli birsey daha

Biliyorum onlari eveet calistigim pasajda satiliyordu hatta suan aklima geldi buyuk kumbarada alabilirim sankii

Ben keceden Sezen'in kapi susunu,taki yastigini bide donence fln yaptim canim..
Direk keceden anladigimdan degilde elimle ugrasmayi sevdigimden,cizim dikis vs bilincede pekisiyor
Yarin yaptiklarimida paylasir uzun uzun aklimda sana uyabilecekleride yazarim :

Kizlar bi sey sorcam ya hamilelik belirtileri adet günü geçmeden kendini göstermez dimi

En basta ogrenmen gereken ilk kural hic kimse kimseye benzemez
Yani olabilirde olmayabilirde canim..
Kucuk major geliyor insallah..
Sizin kizin adi Ezgi,Melodi,Beste fln mi olur ki

Kizlar bi sey sorcam ya hamilelik belirtileri adet günü geçmeden kendini göstermez dimi
Kendinde ne gibi farkliliklar goruyosun.... Erken gebelik belirtileri olabiliyor, kirpikler degisebiliyormus (bunu nasi farkettiklerini anlayabilmis degilim), goguslerde buyume damarlarin belirginlesmesi kahve bolgenin buumesi gibi seylerden bahsesiliyo. Ama tabi bicok belirti regl donemi belirtilerine benzediginden sasirta da biliyo...

Ay inan boyle de xok heyecanli... Biliyorum ama hediyeleri merak ediyorum yaaaa... Acaba herkes hediyesini alinca mi paylassakkkk., katiller bugun yarin veriyo kargoya baksana herkes vericem diyo. Bikac gune de kurbanlarin eline gecer... Oyunbozanlik mi yapiyorum nedir

İyi geceler kızlar..

major
Karar verdinizmii.sizde başladınızmı denemelere inş.bekletmedn nasip eder rabbim..
belirtiler nedir?? Bn ilk başlarda enufak birseyde acaba mı diye düşündüm hep ama hep sters oldm.inş senin belirtiler gercektir.

Hu huuuuu...hunimi taktim ve solugu burda aldim...
Cekilis heyecani devam ediyor topikte ve benim hediyemde bu gun ulasir muhtemelen..paketlerim o kadar janjanli diil benimde kurbanim kusuruna bakmasin lutfn kaganla bu kadar oldu
Plojoooo fikirlerinfikirlerini bekliyorm yaptiklarinida paylasirsan sevinirim.

gece yatarken,sabah kalkinca hep ayni acabaaaa
Bence de 2sini beklemesek mi

Bence paketleri begenmeyen olmaz,biz bu heyecani sevdik zaten
Buraya yukleyemedim kucultmem gerekiyor o yuzden whatsapptan gonderirim kizce..

Günaydın kızlar :)

Valla isim hic bilmiyorum da sende herkes gibi direkt kız isimleri saymissin :)

Valla canım mesela bu sabahh midem çok yanıyordu dün akşam kasiklarimin biraz üstü sağ taraf özellikle bide çok gazim var. Ama adet olacağım içinde ağrım olabilir 5gün kaldı. Netten okuduğum kadarıyla günün geçmeden belirti olmazmış.

Evet canım eşim çok istiyor iki lafindan biri çocuk oldu gerçekten ama ben folic asit kullanmıyorum onu ne yapsam ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…