Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Tesekkur ederiizz :) Mayis bebislerimizin ayri ayri masallahi var gerci hangi melek bu kadar tatli degildir ki :) galiba hetkedi bildigimizden simdi bebisleri gormek daha anlamli geliyor..

Cok gecmis olsun,herkes hasta yaa :KK43: Allah yardimvin olsun,acil sifalar diliyorum..

Tabii yap once sen cos sonra sulale :)))))
Ama ciddi anlamda,saygisizlik yoksa vok cok keyiflii.

Simdi biz sana hic gelmiyorsun bizi hic ozlemedin desek olur mu?:) Gerekcelerin yuzunden ismin gecmiyor sadece ama tabii ki ozleniyorsun yoklugun belli hatta kendi kendme soyleyebilirim ki uzuluyorum gelmiyorsun hic..Nerde diyorum ilk zamanlat girilmiyor diye uzulen kedicik..

Cok sevindim sorun cikmadigina canim,hep 1 sene beklemek iyidir diyorlar ya..dusunuyorumda bizimde hemen oldu istedigimizde cok sukur ama 1 sene olmustu..belki de tesaduf tabii bilinmez..
Saol cnm...Tek istegim İlaydanın hasta olmaması
Bu arada yarın 5. ay kontrolümüz var.Rotavirüs aşımızın 2. dozu olcak
Bakalım kontrol nasıl geçicek
2 gündür çok huysuz,gündüz hiç uyumuyor
Sanırım dişleri kaşınıyor
Tam rahat edicez derken diş çıkıyor şimdi...

Bu mesaj dün yazıpta gönderemedigim mesajdır:)

tünaydın tatlışkolarrrr:p
sabah sabah yok yere kriz yarattım kendime..
siz de gülün bana:KK48:
nasıl olduysa üzerimdeki örgü battaniyenin izi sol bacağıma çıkmış..
ama tabi ben bunu sabah sabah görünce çatlak zannettim:KK57:
o kadar korktum ki bildiğin çatlak değil yarık gibi duruyordu:KK57::KK57:
gözlerim doldu..ağlıcaktım ama kızım sağolsun dedim...
sonra işte wc ye bi girdim geçmişşş pike iziymiş meğer derin nefes aldım:KK70:

DAMLA ÇİKOLATA ve PLOJOO ben de keçeye merak sardım bu aralar..
bebek şekeri falan yapıyorlar ya bayılıyorum..
ben de mevlüt değil ama hastaneye gelenlere dağıtmak için yapıcam galiba..
keşke PLOJOMUN yaptıklarını görebilseydik:110:

MAJORR benim ilk hamilelik belirtilerim yorgunluk enerji düşüklüğüydü..yataktan kalkamıyordum..
bi de sırtlarım ve kasıklarım ağrıyordu...bi de hafif depresyon modundaydım..
benim geç döllenme olduğu için hangi evrede çıktı bu belirtiler tam bilmiyorum..
ama mide bulantısı 6.haftada başlıyor en erken...

bu gün de kargo gelmedi banaaao_O

bu arada AMAYAAA bence de 2 ekimden önce kargolar ulaşırsa ulaştığı gün paylaşalım fotolarıı:KK45:

Hello kizlar canim kocisim kargoladi bugun paketmi yarn kurbanimin elinde olucak yasasn insallah cok beenr aldklarmi begensin ama nolurrr ki :KK43:uzuluru:mad:m sonra saka bi yana kusura bakmasnbcok bsy yapamadim gonlumdenbdaha cok sybyapmak vardi olmadi

Geçmişi okuyamadım ama gözüme major takıldı...
Majoooorrr hamilemisin yoksa:KK45:

Yok canım degilim daha galiba bilmiyorum 5 gün sonra regl olmazsam suphelenmeye başlayabiliriz : )

MAJORR benim ilk hamilelik belirtilerim yorgunluk enerji düşüklüğüydü..yataktan kalkamıyordum..
benim geç döllenme olduğu için hangi evrede çıktı bu belirtiler tam bilmiyorum..

bu arada AMAYAAA bence de 2 ekimden önce kargolar ulaşırsa ulaştığı gün paylaşalım fotolarıı:KK45:

Ahh sen yaa me delisin kız. :KK53:
Banada bugün daha kargo gelmedi kii :)

Bende şimdi mektubumu yazıyorum sonrada kargoya gidicem :)

Benimde belim ağrıyor bide ayak bileklerim ama adet belirtiside olabilir diye çok üstüne düşünüyorum :KK45:

Yok canım degilim daha galiba bilmiyorum 5 gün sonra regl olmazsam suphelenmeye başlayabiliriz : )

Ahh sen yaa me delisin kız. :KK53:
Banada bugün daha kargo gelmedi kii :)

Bende şimdi mektubumu yazıyorum sonrada kargoya gidicem :)

Benimde belim ağrıyor bide ayak bileklerim ama adet belirtiside olabilir diye çok üstüne düşünüyorum :KK45:
Benim adet olcagım gün midem yanmaya başlamıştı cnm...
Arkadaşım beni rüyasında görmüş
Arayıp sen hamilesin test yap demişti
Zorla bana testi yaptırdı
Veee çift çizgiiii:KK9:
Bulantı,kusma gibi belirtiler sonradan çıkıyor
Hatta sana diyebilirimki adetten önce hiçbir belirti olmuyor bence
Tamamen psikolojik
Hamileligin ilk belirtisi adetinin geçmesi
O yüzden kafana takıp belirti arama kendinde :KK19:

kızlar atlas ile mesajlaştık. eşi buraya yazmasını istemediğinden yazamıyormuş. hediyeleri kargoya vermiş, bugün yarın eline geçer muhtemelen.... ancak artık yazamayacakmış. araları bozulmuş.... okuyormuş yazdıklarımızı ama yazamıyormuş... hepinizi de seviyor, aranıza aldığınız için teşekkür ediyorum dedi.... :KK43:

Saol cnm...Tek istegim İlaydanın hasta olmaması
Bu arada yarın 5. ay kontrolümüz var.Rotavirüs aşımızın 2. dozu olcak
Bakalım kontrol nasıl geçicek
2 gündür çok huysuz,gündüz hiç uyumuyor
Sanırım dişleri kaşınıyor
Tam rahat edicez derken diş çıkıyor şimdi...

Bu mesaj dün yazıpta gönderemedigim mesajdır:)

Okudum paylasimini masallah Īlayda'ya :)
Rotavirus bizde hic sıkıntı yapmadi insallah olmaz sizde de..
Galiba en keyifli halleri 4.ay :)
Tam gazlar bitmis gulucuklu keyifli geciyor sonra hoop basslasin disler kipirdanmalar :)

Buarada 6. Ay asisi sonrasi bagirsak dugumlenmesi yasayan biri yazmisti okudun mu?
Asiyla bi ilgisi olmadigini dusunuyorum 6 ayla 2 yas arasi gorulebilen birseymis.
Bilgin var mi hic?

Allah iyiligini versin Sweatt :KK53:
Bol bol yaglan,karninin alti ozellikle bebis agirlasmaya baslayinca orasi tehlikeye giriyor:KK53:

Eski sayfalardan bulabilirsem paylasirim ya da kucultmeyi deneym resimleri bilemedim..Whatsapptan gonderdim cikilatayada..
Bende mevlut icin istiyordum anahtarlik yapacaktim o donencedeki kuslardan ama malum dogum biranda oldu sonrasida bebekle hic yapilasi gelmedi:KK53:

Hello kizlar canim kocisim kargoladi bugun paketmi yarn kurbanimin elinde olucak yasasn insallah cok beenr aldklarmi begensin ama nolurrr ki :KK43:uzuluru:mad:m sonra saka bi yana kusura bakmasnbcok bsy yapamadim gonlumdenbdaha cok sybyapmak vardi olmadi

Cok heyecanlandimmmmm:rolleyes::rolleyes:
Sanki bana geliyor bende yaa:confused:
Herkes gonderdim deyince kalbim pirpir..
Esimi arayio soruyorum var mi gelen diye:KK53:
Bide diyorum ki acmayin,acarsanda foto cek acmadan acinca kutudayken fln diye:KK53::KK53:

Benimde dün bir ay oldu ama keske olmasaydı diyorum evlendigimizden beri her gün kavga ediyoruz hicbir konuda anlasamyoruz severek evlendik 4 yıl ćıktık yeni evlendik a sanki tanıyamyorum ayrılmak istiyorum cok seviyorum ama olmuyor. Çalışan bir bayanım ev işlerinin hepsini bana yüklüyor yardmcı olmuyor kavga ettim olmadı küstüm olmadı konuştum olmadı. Dünde kavga ettik konuşmuyoruz hala. Yani kısacası biz hic yeni evli gibi deiliz romantik ya da kahkaha dolu bir günümz olmadı sagolsun misafirlerimizde hic eksik olmadı napcam bilmiyorum
bizim de aynıydı 2 yıl olacak hala da düzelmedi

kızlar atlas ile mesajlaştık. eşi buraya yazmasını istemediğinden yazamıyormuş. hediyeleri kargoya vermiş, bugün yarın eline geçer muhtemelen.... ancak artık yazamayacakmış. araları bozulmuş.... okuyormuş yazdıklarımızı ama yazamıyormuş... hepinizi de seviyor, aranıza aldığınız için teşekkür ediyorum dedi.... :KK43:

Off cok uzulduum:KK43::KK43:o_O
Cekilis vs yuzunden mi ki..
Aralarini duzeltirler insallah..

Tam gazlar bitmis gulucuklu keyifli geciyor sonra hoop basslasin disler kipirdanmalar :)

Buarada 6. Ay asisi sonrasi bagirsak dugumlenmesi yasayan biri yazmisti okudun mu?
Asiyla bi ilgisi olmadigini dusunuyorum 6 ayla 2 yas arasi gorulebilen birseymis.
Bilgin var mi hic?

Bol bol yaglan,karninin alti ozellikle bebis agirlasmaya baslayinca orasi tehlikeye giriyor:KK53:

Eski sayfalardan bulabilirsem paylasirim ya da kucultmeyi deneym resimleri bilemedim..Whatsapptan gonderdim cikilatayada..
Bende mevlut icin istiyordum anahtarlik yapacaktim o donencedeki kuslardan ama malum dogum biranda oldu sonrasida bebekle hic yapilasi gelmedi:KK53:

Bide diyorum ki acmayin,acarsanda foto cek acmadan acinca kutudayken fln diye:KK53::KK53:
evet yaaaa, onlar açmasınlarrrr... sen fotola öyle aç :)))))

evet yaaaa, onlar açmasınlarrrr... sen fotola öyle aç :)))))

Daha once kargoyla ilgili bi sıkıntı yasanmis canim o yuzden dukkana her gelen aciliyor bekletilmeden..Ama ikimizin ismini yazdiysa katilimm insallah acilmaz :)

Bilgin var mi hic?

Saol cnm.Nazar degmesin bebişlerimize inş
Bugünümüze şükür olsun
Bizler iyiyiz yine
Çok sıkıntılı,çökmüş kişiler var forumda...

Evet cnm yazıyı okudum
Bende aşıyla ilgisi oldugunu sanmıyorum
Öyle birşey olmuş olsa neden aşı yapsınlarki
Muhtemelen aşı zamanına denk geldigi için,aşıdan oldugunu düşündüler
Allah korusun bebişlerimizi...

:nazar::KK37:Tünaydın güzel tatlışlar

Ne güzel haberler var gene içim açılıyor sizi okuyunca valla.:KK73:

Plojocum her hediyeye heycanlanmana bayılıyorum :) çok şekersinn işallah en kısa zamanda gelir hediyen.:KK36: Bu arada benim adımı biliyorsunuz müzikle ilgili ama evde müzikle ilgilenen kimse yok. Ablamın ismi de çok başka, beni neden böyle koydular bir fikrim yok:KK70:

Çikolatacım keçe çalışmaları gerçekten çok güzel oluyor bebek süslemelerinde. Elinden geliyorsa sana da hobi olur. Bir arkadaşım nikah şekeri yerine keçeden baykuş süs vermişti herkese çokta güzel olmuştu.:KK39:

Majörcüm hayırlısı işallah çok heyecanlanıyorum haberin eli kulağında.:nazar::emir_bebek:

Svitoşçum maalesef çatlak kuzuların izi. Sanırım hep oluyor. Ama annelerimiz hiçte harita gibi değil. Doğumdan sonra vücut topluyor kendini, sıkma canını. Gerçekten çok güzel bir kızçesin.:KK36:

Atlasçım üzüldüm yaa.. Enişte herhalde "erkek vardır "düşüncesinde.. Neyse aranızı bozmayın bunun için ne zaman istersen biz burdayız zaten :)

Yagmurdamlası minnoşun aşısı işallah çok rahat çok güzel olsun. Dişleri de hemencik çıksın:nazar:

Ben dün çıtırı traş yaptım. Tüyleri çok uzundu kısalttım. Kat verdim falan baya beğendim kesimimi. Akşam eşimde çok beğendi. Sonrasında anlamsız bir gaz geldi bana. Ya dedim çıtırı böyle kesiyorsam kendi saçımı nasıl keserim diye havaya girdim. Durum içler acısı. :mad::KK70:Hangi akla hizmet böyle işler yapıyorum belli değil. Neyse artık uzayana kadar "kınalı yapıncaktan halliceyim":KK70:

Son düzenleme:
Saol cnm.Nazar degmesin bebişlerimize inş
Bugünümüze şükür olsun
Bizler iyiyiz yine
Çok sıkıntılı,çökmüş kişiler var forumda...

Evet cnm yazıyı okudum
Bende aşıyla ilgisi oldugunu sanmıyorum
Öyle birşey olmuş olsa neden aşı yapsınlarki
Muhtemelen aşı zamanına denk geldigi için,aşıdan oldugunu düşündüler
Allah korusun bebişlerimizi...

Aminn cumlesini insallah..
Dogru diyorsun ya bazilari icin cok zor oldu surecler..

Bende okudumda biraz asilarin boyle bir etkisi yok hic zaten farkli mikroplar verilenler..
Asiylada beraber daha fazla savunamadigi icin vucut kendinisi bole bir tepki verdi anlasildi belki de daha fazla gec kalinmadi..
Allah korusun..

Atlas için üzüldüm..İnş düzelir araları
Benim eşimde geçen gün laptopu almış
Kk sayfası açık kalır benim genelde,yine açıkdı
Diyorki dur yazimki ben erkegim sizi kandırdım:p
Artık eşimde alıştı.Arada bdv forumuna giriyorum
Çok ilginç konular var
Bazılarını anlatıyorumm
Aaa aşkım böyle olmuş şöyle olmuş diyorum
Oda soruyor sonra okudunmu nolmuş daha diye:-)
Adamıda alıştırdım valla
Bende erkekler kulübümü açsam napsam diyor:KK70:

X