Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlar...
Ben bugün daha kötüyüm
Bogazım yanmaya başladı
İnş kızıma geçmez hastalık off
plojovic hg cnm tatilden,inş güzel geçmiştir tatiliniz
Sezenin fotolarını diger topikte gördüm
Maşallah annesi nasılda büyümüş
Bikiniye bayıldııımmm çok yakışmııışşş...

hu huuu tünaydınlarrr
ne güzel bayram heyecanı gibi çekiliş heyecanı sarmış topiğimizi
ben de hediyelerimi tamamladım vee paketledim
en büyük sorun kargo..ben işten çıktığımda kargo kapanıyor..
bankanın yanında ptt var öğle tatilinde açık..ordan göndermek tek şansım gibi ama inşallah sorun çıkmaz..

bu aradaa herkesin hediyeleri ulaşmadan katilleri açıklamıyoruz dimi?

bana da sanki damlaçikolata alıcak gibi geliyorr ya da atlasss..
ASOŞ da bana atlas alıcak diye tahmin etmiş...

bu arada AMAYA bankaya giren her kargocuya melül melül bakıyorum senin kurban ben miyim diye

PLOJOO evinizeee hoş gittinizzzz
yaşasın kalabalık aileler...biz bi avucuz hiç kalabalık değiliz
çok çocuk yapıp ben mi coştursam gelecek sülaleyii

Tünaydın tatlıcıklar

Kuzum sen çok temizlik yapıyorsun. O kadar kirleniyor mu? Gerçi kalabalıksınız kirleniyordur..

Adetine ne kadar kaldıı? Acaba 5tllık testlerden alıp bi denesen mii? Hamilelikten 10 gün sonra fln sonuç veriyor galiba onlar.
günaydın gelincikleeerrrr....

akşam o kadar merak ettim ki sonunda listeye yeniden baktım engel olamadım kendime şunu söyliyimmm herkes çok şaşıracak
Ben de tahminde bulunayım o zaman

Katil. Kurban

Amaya. Plojo
Plojo. Atlas
Atlas. Nena
Nena. Svitoş
Svitoş. Majör
Majör. Çikolata
Çikolata. Asen
Asen. Amaya

Unuttuğum katılımcı yok dimi?
Yaaa ne güzel kalabalık ailesiniz. Kalabalık ailede kahvaltılar yemekler bayramlar çoook keyifli oluyor. Bizim ailede kalabalık değildir ama eşimin ailesi daha kalabalık.
Canım çoook geçmiş olsun. Bol bol dinlen. En iyi tedavi dinlenmek. C vit ıhlamur fin. Havalar soğudu hastalık başladı hemen
Yaaa masalcık koca kız olmuş ya, 1 haftada bile ne kadar farketmiş göbişin.

Bence sana nena alıcak. :)

Saol cnm...
Maalesef havalar çok dengesiz
Kombi açılcak hava degil ama
Şuan kombi açık kızım üşüyor diye
Eee haliyle bende yanıyorum
Bugünde eşimin dogumgünü
Güzel bir masa hazırlamam lazım
İnş İlayda bugün huysuzluk yapmazda akşama hazırlanabilirim...

MUSMUTLU YILLARINIZ OLSUN ŞEKERİM, EŞİNLE SONSUZA DEK....

yok kuzumm o 2 foto arasınsda yaklaşık 1 ay var
1 ayda bile çok fark etti...
9.ayımı düşünemiyorumm
keşke sen de çekilişe katılabilseydinnnn
sana da çıtırla ilgili bi hediye bulmaya çalışırdım ben

sen bakmaya devam et şekerim
evet açıklamıyoruz katillerimizi... 2 ekimde hep beraber açıklıycaz... son güne kadar kimse bilmeyecek.... haaa bide bi uyarı da bulunıyım tatlım ptt kargo oldukça geç teslimat yapıyor, bir haftayı bulabiliyor. daha önceki katilim ptt kargoyla göndermişti izmirden buraya 1 hafta sonra teslimat yapıldı, hatta o da yapılmadı da en son ben ptt ye gittim kargom burda bekliyor görünüyor getirmediniz de ben alabilir miyim diye öyle aldım

ozaman bu gün kargosunu alan geldi demesin senin olduğun meydana çıkar
ay napsam kii yaa
eğer ptt ile yollamak zorunda kalırsam 2 ekime anca yetişir

Eşinin nice mutlu güzel doğumgünleri olsun işallah. Beraber nice mutlu yaşlara.

Aslında evin sıcak olması ter atmak için iyi olabilir. Ter atıncada iyileşmiş kalkıyor insan.

Burada hava soğudu. Merkezi ısıtma ne zaman açılcak merak ediyorum. Elektrikli ısıtıcı açıyoruz ama elektrik faturamız kabarıyoo. Merkezi ısıtma aidat içinde zaten ekstra ödemiyoruz ona.
svitoşum alemsin, gerçi küçük köpekler için mont kazak ayakkabı falan var Çıtıra annanem 3 tane kazak örmüştü kızım kışın üşüyünce kazak giyiyor

Keşke katılabilseydimm...

Bizim evin tam dibinde hastane insaati var canım cok toz oluyor ondan o kadar cok yapıyorum. Bide kendime iş çıkarıyorum işte :)

bence bana atlas alacak :)

Kizlar selam napiosunz herkes tahmnlerde bulunmus cok tatlisnz yaaa cok guldum.... ya ben kargomu veremedm sebebi paketm yirtldi kotu duruo pasakli pasakli paketi gondermym dedm cokta yagmur yagiyor bu aksam esime paket aldrcm gelrken bidaha paketlicem kurbanm hyecanlaanck ama 1gun daha rotarli gondercem bide cikolata koyim ben koymamistim ki hi dusunemedm onuda halledim yarn kesin gondercemm sekertoslar :)

Slm kızlaarr her ne kdr beni özlemeseniz de bn sizi özledimmmmmm....

pc hala virüslü temizletemedim henüz...
telden yazıyorm...çünkü bugun ben dra gittimmm..
eşimde gitti sonuç olarak ikimizdede bişey cıkmadı tedavi için 3ay daha hekleyelim dedi...hayırlısı artık..

herkez ne alemde...merk ettim sizi cook

MUSMUTLU YILLARINIZ OLSUN ŞEKERİM, EŞİNLE SONSUZA DEK....

Teşk ederim kızlar güzel dilekleriniz için...

Tesekkur ederiizz :) Mayis bebislerimizin ayri ayri masallahi var gerci hangi melek bu kadar tatli degildir ki :) galiba hetkedi bildigimizden simdi bebisleri gormek daha anlamli geliyor..

Cok gecmis olsun,herkes hasta yaa Allah yardimvin olsun,acil sifalar diliyorum..

Tabii yap once sen cos sonra sulale :)))))
Ama ciddi anlamda,saygisizlik yoksa vok cok keyiflii.

Simdi biz sana hic gelmiyorsun bizi hic ozlemedin desek olur mu?:) Gerekcelerin yuzunden ismin gecmiyor sadece ama tabii ki ozleniyorsun yoklugun belli hatta kendi kendme soyleyebilirim ki uzuluyorum gelmiyorsun hic..Nerde diyorum ilk zamanlat girilmiyor diye uzulen kedicik..

Cok sevindim sorun cikmadigina canim,hep 1 sene beklemek iyidir diyorlar ya..dusunuyorumda bizimde hemen oldu istedigimizde cok sukur ama 1 sene olmustu..belki de tesaduf tabii bilinmez..

Kizlarrrr...sonundaaa yagmur camur demedim..kagani ananeye birakip gittim kargomu verdim geldim kurbanimin yarin muhtemelen olmadi Persembe gunu elindr olurr..yakinizdir belki belkide cok uzak:) cok heyecanli ayhh..
Esimle konustum tlfonda kargoya godiyorum dedim biliyordu zatn cekilisi. O bile heyecanla bekliyor benim hediyemi haydiii gelsin hediyeler:)

çok şükür bişey çıkmamasına sevindim tatlımmmm......

tahminler yavaşşş yavaşşş başlamış.... hadi bakalım hayırlısıııııı... heyecanlı bekleyiş!!!!!

major atlas demiş; atlas görünmüyor dimi???? bakalım bilebilmiş mi

bu arada ben de heyecanla resimleri bekliyorum yaaaa.... bide o gün doktor randevum var. bakalım nasıl olacak, resimleri ya sabah erken saatlerde yada akşam ancak paylaşabileceğim ve görebileceğim.... offff çok zaman da var yaaaaaaa... çatlıyciiiimmmmm ayol

Şimdi olmadı bu işte canım biz senin neden gelmediğini biliyoruz ayrıca ben kendi adıma şu çekiliş telaşı içinde seninde olmanı çok isterdim mesela ama olmadi hayırlısı böyleymiş.

Bu sözler beni üzdü

Prensescimm deme oyle ama uzuluyoruz..tabiki gelmeme sebebini soyledigjn icin sormadim ayrica konustuk yanlis hatirlamuyorsm hedicik nerde kaldi falan diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…