Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
vee artık her şey için çok geççç ptt kargoya verdimm
tahmini ele geçme tarihi 26 eylül diyor...
haydi inşallah....
bana çok sevdiğim bi arkadaşım ptt kargo ile gönderdi yaklaşık 5 saat uzaklıkta şehri ertesi gün geldi....
umarım benimki de hemencik gider

kocan gönderemez mi paketi tatlım..... dersi az olduğu bi gün
benim de aklıma geldi canım ama gönderici adına kendi adını yazmak zorunda kalır diye çekindim
ay bi de kendi ismini yazdırırlar sonra alıcı arkadaşın eşinin eline geçer...
zaten bizim topiğin kocişlerini zor ikna ettik aramızda erkek olmadığına
dur bakalım haydi hayırlısı...

ayy süper yaaa onu kazaklı düşündüm de insanın yiyesi gelirrr
bu aralar örgüye merak sarmışken ben de çıtıra kazak örerdimmm
olmadı sen Türkiyeye gelince yine yaparız çekiliş ben sevdim bu işi

canım biz de seni özledik ama gelmeyince umudu kestik
arada uğra telefondan falan..
bi de sorun çıkmamasın çok sevindim..hangi hastaneye gittin?
şimdi aklın rahat ya bu ay gelir inşallahh

ay çok heyecanlıı eğer bensem yarın kesin gelirrr
heyecanla yine kargocu gözliyim

sormana gerk yokki bn özledim dedim ztm..

eşime bile kızdım...yaptır artık pcyi kkya giremiyorm ne zmndan beri özldm diyeee..

çok şükür bişey çıkmamasına sevindim tatlımmmm......

teşekkür ederim cnm cok şükür iyi sonuclar...

ama niye kiii bi süre ewde olmayan kerkez diyorr özlemedinizmi diyee bana nie kızıyonuz kiiii

Prensescimm deme oyle ama uzuluyoruz..tabiki gelmeme sebebini soyledigjn icin sormadim ayrica konustuk yanlis hatirlamuyorsm hedicik nerde kaldi falan diye..

inş artık daha sık yazıcam teldn zor ama yinede gircm...kk uygulaası calışmıyor..çalışsa hep burda olurm...

Umudu kestinizmiiiii
Üzüldmmm

teşekkür ederim cnm.esentepeye gittim ama bifaha gitmem eşim oraya almış rendevuyu..ama dr iyiydi inş tez zmnda gelir bebek sağlıklaa..

Ya valla görünüşe göre aralıkta 2 hafta orda olucaz biz. Yılbaşında çekiliş yaparsak ben de katılırım size :)

Svitoş teyzesi de çıkarsa kazak örebilir çıtıra

Eşinin ismi yazsa off çok fena olur durum hakkaten. Zaten herkesin eşi "kesin erkek var orda" modunda :)
Heeyy sen özlenmez olurmusun. Bu arada konuya tam hakim değilim ama prensesçim sen hamiş kalmak istiyordun, bebiş tedavisine başlıyorsunuz sanırım. İşallah en kısa zamanda en güzel haberlerle seni aramızda sık sık görmek istiyoruz. :)

Bu arada kk uygulamasının çalışmaması çok kötü telefondan yazarken kör oluyor insan

Son düzenleme:
Teşekkür ederim citircikcim...alıntıladm ama karıstı..
hamile kalamıyorm henüz başpamadık tedaviye olmazsa 3ay sonra dedi.

Neyi sormama gerek yok anlamadim?

Buarada kk uygulama artik calismiyor kizce zaten telefona uygun stilde yenilendi kk hatta girdikce alisiyorsun daha kolay

Benim paket hazir mi?
Yoksa yolda mi? Kurbanımmmm

Ayin 2si oyle uzak geliyor ki suan paylasimlar icin cok meraktayim

Cuma arkadasimin kizinin dogum gunu var,Asyacik kocaman oldu,1 yas icin hediye fikirleriniz nedir?
Sonra da yeni evlenen kuzenime oturmaya gidecegiz sooora nisan bohcalari var soora bayram var soorra benden haber bekleyen bana gelecekler vaarr,var da var

1 yas için zeka geliştiren oyuncak var mı bilemiyorum, varsa bence öyle birşey al. Ya da pembiş tatlı fırfırlı bir elbise de alabilirsin.

Bizede bayramda misafir gelcek, bakalım nası agırlayabilcem.

Bu arada eşimin bir arkadaşının kız arkadaşı gelmiş buraya tesadüfen karşılaştık. Daha önce geldiğinde bize davet ettim yemek yaptım fln paraladım kendimi. Şimdi geldiğinde bi aramadı bile, kırıldım açıkçası. İnsan bi arar yani neyse insanlar çok kaba gerçekten.

minnoşkolar ben geldimmm bugün okul çıkışı arkadaşlarla bana geldiğimiz için yarın ışık hızıyla kargolamaya çalışıcam fakaat şöyleki benim paketim pek bi çirkin oldu vee ben güzel paket bulamadımm siz paket işini konuştukça stres oluyorum
ayhhh kurbanımm hediyemi beğen tamam mıııı bak şimdiden söyleyim hediye almaya çalışırken aşırı heyecanlanıyorummm
bu aradaaaa yarın kocam geliyooooooooooooo görmemişin kocası olmuş modundayım
kimmiş benim kurbanımmm?????
beeenn

olabilir benceeee 6. hissim pek kuvvetli değil ama

bu arada kedicik hoşgeldinnn özldik kız neden özlemeyelimmmm geel bizeee katıl bizeeeeee

minnoşş şu tütülü etekli takımlardan alabilirsinnnn

kociş internetten "reaksiyon"un tekrarını pür dikkat izlerken fırsat bulup geldimm
birazdan örgü moduma geçerim ben de 80'ler başlayıncaaa
ay tam klasik Türk ailesi olmaya başladık kocişle..

Çıtır'ın Sivitoş teyzesii ay çoook güldümmmm
yılbaşı çekilişi de güzel olur ama yılbaşı üzeri biz Nenoşla hastaneden kızlarımızla bağlanabiliriz sizee
ayhh çok heyecanlıı az kaldı doğumaa
ben de meraklardayım Plojom..erken doğumu tetiklemese bari bu merak

bence de ya elbise ya da oyuncakkkk ama Asya oyuncaklara daha mutlu olabilir

insanlar gerçekten düşüncesiz Çıtırım..
biz olsak gelmeden haber verirdik...
neyse şimdi sevgililer yaa baş başa kalmak istemişlerdir

senin paketini yisinlerrr
bana da paket demeyin kötü olmasının yanı sıra dün akşam tamamladık ya hediyeleri kargo için vakit kaybetmiyim diye akşamın 9unda paket kağıdı arayışına girdik...tabi o saatten sonra bulamayınca -utanç verici ama-öğrencilerin defter kaplarından aldımokul sezonu ya her yerde vardı...biraz ayıp olsa daaa şeker bi kap seçtim kurbanım gibii
minnoşş şu tütülü etekli takımlardan alabilirsinnnn

o etekli takımdan kesin annesi yaş gününde giysin diye almıştır
o tütülü takım geleneksel doğum günü kostümü oldu

anammmmm siz benim paketlerimi gördünüz ya ayol... kırtasiyeden defter kabı işte.... yeşil olsun beyaz olsun dedim janjanlı olsun dedim....

yeşilllll beyaaazzzzz rennnngiiiiimiiiizzzz diye bursaspor marşına bile dalabilirim şahsennnn.....

eminim ki paketleri de hediyeleri de beğenmeyen olmaz.... resimlemeyi unutmayın haaaaa!!!! hepsini çok merak ediyorummmmmmmm

asencimmmm malesefff yaaaaa.... kurbanım canım kurbanım benim hediyelerini almış beğenmiş pek sevindim ama çaktırmama ilkemiz doğrultusundaaaa karşılıklı olarak çaktırmamaya devam etmekteyizzzz

plojooo bence Asyaya hediye konusunda el emeği bi şey olabilir hazır kış da gelirken... elinden geldiğini anımsıyorum sanki.....

aayyy özeniyorumki bendeee elime şiş hiç yakışmıyo ama bi an hamile olupppp örgü öresim geldii haroşo örerdim ne yapayım bende
bu aradaaa rüyamda hamile olduğumu gördüm hayırdır inşallaaah

hadi yaaa o zaman 1. tahminim tutmadı demektirrr o zaman geriye kalan 6 kişiden biri bana aldı az kaldı bulacaam

Canım kk uygulamasına gerek yok normal netten gir ben öyle kullanıyorum yoksa sürekli pcden giremiyorum bende.

Amayaa demek hediyeler ulaşmış hmmm :)
Ama bende çok meraklardayim yaa benim ki katilim hediyeler kargoya verildiyse bana gelmedi ona göre :)

Bende bugün kargoya verecektim ama sabah kahvaltiya gelen arkadaşım doktor çıkışı gelmişti bebegin cinsiyetini öğrendi bugün kızmış :) öyle heyecanlıydı ki onunla netten bi seyler baktik surekli sonrada çarşıya çıktık annesi ona ilk ayakkabısını aldı bende doğumdan sonra taksin diye kırmızı saç bandı aldım :) bide efsun sahra'ya (bebeğin adı) iki tane saç bandı aldım :)

Ev kedisi gelmissss yuppiyekssss naberbkizzz nerelerdesn.... ama virusu halledememissn eniste halletsnde cikma bidaha burdan he bu arada bnde hep tlfndan griom kader utansin :)

Hediyelerimi yeniden paketledm bu sefer cok icime sindi insallah kurbanim hediyelermi coooook begenir begenmzse cok uzulur perisan olurum vallahi kurbanim nollluuuuuur begenbolurmu begenmezsende canin sagolsun cok bsy yapamadm ama cam sakizi coban armagani umarm hosuna gder smdiden opucuklerrr he bu arada kocisim yarin kargolicak cnku istanbul cok yagsku evden cikma ben hallederm bebegm dedi bide dip not paketmn icine mektup ve cikolatalarmi koymayi unuttm paketin uzerne mektubu bantlicam cikolatalarda bana kaldi yaaaa

Ben telefondan nasil eklicem paketlermn resmni bilen tarf edeblrmi lutfen
resimlerini telle çektikten sonra bu mesaj yazma bölümü varya, cevaplayın hemen altında dosya yükle var, onu tıkla resimlerinin bulunduğu yeri seçip resmi de seç sonraaaa yukarı bişey dönüyo azcık dosya ekleniyo cevaplayı tıkla olsun bitsin.... eğer dosyayı yüklerken hata verirse önce resmi düzenle azcık sağdan soldan kırp ve yeniden ekle o zaman oluyo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…