- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #15.561
benim de aklıma geldi canım ama gönderici adına kendi adını yazmak zorunda kalır diye çekindimkocan gönderemez mi paketi tatlım..... dersi az olduğu bi gün
Eşinin nice mutlu güzel doğumgünleri olsun işallah. Beraber nice mutlu yaşlara.
Aslında evin sıcak olması ter atmak için iyi olabilir. Ter atıncada iyileşmiş kalkıyor insan.
Burada hava soğudu. Merkezi ısıtma ne zaman açılcak merak ediyorum. Elektrikli ısıtıcı açıyoruz ama elektrik faturamız kabarıyoo. Merkezi ısıtma aidat içinde zaten ekstra ödemiyoruz ona.
svitoşum alemsin, gerçi küçük köpekler için mont kazak ayakkabı falan var Çıtıra annanem 3 tane kazak örmüştü kızım kışın üşüyünce kazak giyiyor
Keşke katılabilseydimm...
Slm kızlaarr her ne kdr beni özlemeseniz de bn sizi özledimmmmmm....
pc hala virüslü temizletemedim henüz...
telden yazıyorm...çünkü bugun ben dra gittimmm..
eşimde gitti sonuç olarak ikimizdede bişey cıkmadı tedavi için 3ay daha hekleyelim dedi...hayırlısı artık..
herkez ne alemde...merk ettim sizi cook
Kizlarrrr...sonundaaa yagmur camur demedim..kagani ananeye birakip gittim kargomu verdim geldim kurbanimin yarin muhtemelen olmadi Persembe gunu elindr olurr..yakinizdir belki belkide cok uzak:) cok heyecanli ayhh..
Esimle konustum tlfonda kargoya godiyorum dedim biliyordu zatn cekilisi. O bile heyecanla bekliyor benim hediyemi haydiii gelsin hediyeler:)
Tesekkur ederiizz :) Mayis bebislerimizin ayri ayri masallahi var gerci hangi melek bu kadar tatli degildir ki :) galiba hetkedi bildigimizden simdi bebisleri gormek daha anlamli geliyor..
Cok gecmis olsun,herkes hasta yaaAllah yardimvin olsun,acil sifalar diliyorum..
Tabii yap once sen cos sonra sulale :)))))
Ama ciddi anlamda,saygisizlik yoksa vok cok keyiflii.
Simdi biz sana hic gelmiyorsun bizi hic ozlemedin desek olur mu?:) Gerekcelerin yuzunden ismin gecmiyor sadece ama tabii ki ozleniyorsun yoklugun belli hatta kendi kendme soyleyebilirim ki uzuluyorum gelmiyorsun hic..Nerde diyorum ilk zamanlat girilmiyor diye uzulen kedicik..
Cok sevindim sorun cikmadigina canim,hep 1 sene beklemek iyidir diyorlar ya..dusunuyorumda bizimde hemen oldu istedigimizde cok sukur ama 1 sene olmustu..belki de tesaduf tabii bilinmez..
çok şükür bişey çıkmamasına sevindim tatlımmmm......
Şimdi olmadı bu işte canım biz senin neden gelmediğini biliyoruz ayrıca ben kendi adıma şu çekiliş telaşı içinde seninde olmanı çok isterdim mesela ama olmadi hayırlısı böyleymiş.
Bu sözler beni üzdü
Prensescimm deme oyle ama uzuluyoruz..tabiki gelmeme sebebini soyledigjn icin sormadim ayrica konustuk yanlis hatirlamuyorsm hedicik nerde kaldi falan diye..
vee artık her şey için çok geççç ptt kargoya verdimm
tahmini ele geçme tarihi 26 eylül diyor...
haydi inşallah....
bana çok sevdiğim bi arkadaşım ptt kargo ile gönderdi yaklaşık 5 saat uzaklıkta şehri ertesi gün geldi....
umarım benimki de hemencik gider
benim de aklıma geldi canım ama gönderici adına kendi adını yazmak zorunda kalır diye çekindim
ay bi de kendi ismini yazdırırlar sonra alıcı arkadaşın eşinin eline geçer...
zaten bizim topiğin kocişlerini zor ikna ettik aramızda erkek olmadığına
dur bakalım haydi hayırlısı...
ayy süper yaaa onu kazaklı düşündüm de insanın yiyesi gelirrr
bu aralar örgüye merak sarmışken ben de çıtıra kazak örerdimmm
olmadı sen Türkiyeye gelince yine yaparız çekiliş ben sevdim bu işi
canım biz de seni özledik ama gelmeyince umudu kestik
arada uğra telefondan falan..
bi de sorun çıkmamasın çok sevindim..hangi hastaneye gittin?
şimdi aklın rahat ya bu ay gelir inşallahh
ay çok heyecanlıı eğer bensem yarın kesin gelirrr
heyecanla yine kargocu gözliyim
Ya valla görünüşe göre aralıkta 2 hafta orda olucaz biz. Yılbaşında çekiliş yaparsak ben de katılırım size :)vee artık her şey için çok geççç ptt kargoya verdimm
tahmini ele geçme tarihi 26 eylül diyor...
haydi inşallah....
bana çok sevdiğim bi arkadaşım ptt kargo ile gönderdi yaklaşık 5 saat uzaklıkta şehri ertesi gün geldi....
umarım benimki de hemencik gider
benim de aklıma geldi canım ama gönderici adına kendi adını yazmak zorunda kalır diye çekindim
ay bi de kendi ismini yazdırırlar sonra alıcı arkadaşın eşinin eline geçer...
zaten bizim topiğin kocişlerini zor ikna ettik aramızda erkek olmadığına
dur bakalım haydi hayırlısı...
ayy süper yaaa onu kazaklı düşündüm de insanın yiyesi gelirrr
bu aralar örgüye merak sarmışken ben de çıtıra kazak örerdimmm
olmadı sen Türkiyeye gelince yine yaparız çekiliş ben sevdim bu işi
canım biz de seni özledik ama gelmeyince umudu kestik
arada uğra telefondan falan..
bi de sorun çıkmamasın çok sevindim..hangi hastaneye gittin?
şimdi aklın rahat ya bu ay gelir inşallahh
ay çok heyecanlıı eğer bensem yarın kesin gelirrr
heyecanla yine kargocu gözliyim
Heeyy sen özlenmez olurmusun. Bu arada konuya tam hakim değilim ama prensesçim sen hamiş kalmak istiyordun, bebiş tedavisine başlıyorsunuz sanırım. İşallah en kısa zamanda en güzel haberlerle seni aramızda sık sık görmek istiyoruz. :)sormana gerk yokki bn özledim dedim ztm..
eşime bile kızdım...yaptır artık pcyi kkya giremiyorm ne zmndan beri özldm diyeee..
teşekkür ederim cnm cok şükür iyi sonuclar...
ama niye kiii bi süre ewde olmayan kerkez diyorr özlemedinizmi diyee bana nie kızıyonuz kiiii
inş artık daha sık yazıcam teldn zor ama yinede gircm...kk uygulaası calışmıyor..çalışsa hep burda olurm...
sormana gerk yokki bn özledim dedim ztm..
eşime bile kızdım...yaptır artık pcyi kkya giremiyorm ne zmndan beri özldm diyeee..
ama niye kiii bi süre ewde olmayan kerkez diyorr özlemedinizmi diyee bana nie kızıyonuz kiiii
inş artık daha sık yazıcam teldn zor ama yinede gircm...kk uygulaası calışmıyor..çalışsa hep burda olurm...
1 yas için zeka geliştiren oyuncak var mı bilemiyorum, varsa bence öyle birşey al. Ya da pembiş tatlı fırfırlı bir elbise de alabilirsin.Benim paket hazir mi?
Yoksa yolda mi?Kurbanımmmm
Ayin 2si oyle uzak geliyor ki suan paylasimlar icin cok meraktayim
Cuma arkadasimin kizinin dogum gunu var,Asyacik kocaman oldu,1 yas icin hediye fikirleriniz nedir?
Sonra da yeni evlenen kuzenime oturmaya gidecegiz sooora nisan bohcalari var soora bayram var soorra benden haber bekleyen bana gelecekler vaarr,var da var
beeennkimmiş benim kurbanımmm?????
olabilir benceeee 6. hissim pek kuvvetli değil amaGunaydin gelinler...
Benimde hediyelerim hazir paketlemede bitti ama kagan beydn ve yagmurdan firsat bulup gidemedim kargoya. Bu gun yada yarin gitcm ins.
Asencin tahminler super hadi bakalim kimler tutacak...benim kurbanim tutmus olabilirmiki acebaaa:)
minnoşş şu tütülü etekli takımlardan alabilirsinnnnBenim paket hazir mi?
Cuma arkadasimin kizinin dogum gunu var,Asyacik kocaman oldu,1 yas icin hediye fikirleriniz nedir?
Sonra da yeni evlenen kuzenime oturmaya gidecegiz sooora nisan bohcalari var soora bayram var soorra benden haber bekleyen bana gelecekler vaarr,var da var
Ya valla görünüşe göre aralıkta 2 hafta orda olucaz biz. Yılbaşında çekiliş yaparsak ben de katılırım size :)
Svitoş teyzesi de çıkarsa kazak örebilir çıtıra
Eşinin ismi yazsa off çok fena olur durum hakkaten. Zaten herkesin eşi "kesin erkek var orda" modunda :)
Heeyy sen özlenmez olurmusun. Bu arada konuya tam hakim değilim ama prensesçim sen hamiş kalmak istiyordun, bebiş tedavisine başlıyorsunuz sanırım. İşallah en kısa zamanda en güzel haberlerle seni aramızda sık sık görmek istiyoruz. :)
Bu arada kk uygulamasının çalışmaması çok kötü telefondan yazarken kör oluyor insan
ben de meraklardayım Plojom..erken doğumu tetiklemese bari bu merakBenim paket hazir mi?
1 yas için zeka geliştiren oyuncak var mı bilemiyorum, varsa bence öyle birşey al. Ya da pembiş tatlı fırfırlı bir elbise de alabilirsin.
jBizede bayramda misafir gelcek, bakalım nası agırlayabilcem.
Bu arada eşimin bir arkadaşının kız arkadaşı gelmiş buraya tesadüfen karşılaştık. Daha önce geldiğinde bize davet ettim yemek yaptım fln paraladım kendimi. Şimdi geldiğinde bi aramadı bile, kırıldım açıkçası. İnsan bi arar yani neyse insanlar çok kaba gerçekten.
minnoşkolar ben geldimmmbugün okul çıkışı arkadaşlarla bana geldiğimiz için yarın ışık hızıyla kargolamaya çalışıcam fakaat şöyleki benim paketim pek bi çirkin oldu vee ben güzel paket bulamadımm siz paket işini konuştukça stres oluyorum
ayhhh kurbanımm hediyemi beğen tamam mıııı bak şimdiden söyleyim hediye almaya çalışırken aşırı heyecanlanıyorummm
bu aradaaaa yarın kocam geliyooooooooooooogörmemişin kocası olmuş modundayım
beeenn
olabilir benceeee 6. hissim pek kuvvetli değil ama
bu arada kedicik hoşgeldinnn özldik kız neden özlemeyelimmmm geel bizeee katıl bizeeeeee
minnoşş şu tütülü etekli takımlardan alabilirsinnnn
aayyy özeniyorumki bendeee elime şiş hiç yakışmıyo ama bi an hamile olupppp örgü öresim geldii haroşo örerdim ne yapayım bendekociş internetten "reaksiyon"un tekrarını pür dikkat izlerken fırsat bulup geldimm
birazdan örgü moduma geçerim ben de 80'ler başlayıncaaa
ay tam klasik Türk ailesi olmaya başladık kocişle..
Çıtır'ın Sivitoş teyzesii ay çoook güldümmmm
yılbaşı çekilişi de güzel olur ama yılbaşı üzeri biz Nenoşla hastaneden kızlarımızla bağlanabiliriz sizee
ayhh çok heyecanlıı az kaldı doğumaa
ben de meraklardayım Plojom..erken doğumu tetiklemese bari bu merak
bence de ya elbise ya da oyuncakkkkama Asya oyuncaklara daha mutlu olabilir
insanlar gerçekten düşüncesiz Çıtırım..
biz olsak gelmeden haber verirdik...
neyse şimdi sevgililer yaa baş başa kalmak istemişlerdir
senin paketini yisinlerrr
bana da paket demeyinkötü olmasının yanı sıra dün akşam tamamladık ya hediyeleri kargo için vakit kaybetmiyim diye akşamın 9unda paket kağıdı arayışına girdik...tabi o saatten sonra bulamayınca -utanç verici ama-öğrencilerin defter kaplarından aldım okul sezonu ya her yerde vardı...biraz ayıp olsa daaa şeker bi kap seçtim kurbanım gibii
o etekli takımdan kesin annesi yaş gününde giysin diye almıştır
o tütülü takım geleneksel doğum günü kostümü oldu
anammmmm siz benim paketlerimi gördünüz ya ayol... kırtasiyeden defter kabı işte.... yeşil olsun beyaz olsun dedimjanjanlı olsun dedim....
yeşilllll beyaaazzzzz rennnngiiiiimiiiizzzz diye bursaspor marşına bile dalabilirim şahsennnn.....
eminim ki paketleri de hediyeleri de beğenmeyen olmaz.... resimlemeyi unutmayın haaaaa!!!! hepsini çok merak ediyorummmmmmmm
asencimmmm malesefff yaaaaa.... kurbanım canım kurbanım benim hediyelerini almış beğenmiş pek sevindim ama çaktırmama ilkemiz doğrultusundaaaa karşılıklı olarak çaktırmamaya devam etmekteyizzzz
plojooo bence Asyaya hediye konusunda el emeği bi şey olabilir hazır kış da gelirken... elinden geldiğini anımsıyorum sanki.....
sormana gerk yokki bn özledim dedim ztm..
resimlerini telle çektikten sonra bu mesaj yazma bölümü varya, cevaplayın hemen altında dosya yükle var, onu tıkla resimlerinin bulunduğu yeri seçip resmi de seç sonraaaa yukarı bişey dönüyo azcık dosya ekleniyo cevaplayı tıkla olsun bitsin.... eğer dosyayı yüklerken hata verirse önce resmi düzenle azcık sağdan soldan kırp ve yeniden ekle o zaman oluyo....Ben telefondan nasil eklicem paketlermn resmni bilen tarf edeblrmi lutfen