Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
depremi hisseden herkese geçmiş olsun kızlar, benim ruhum duymadı, ölü gibi uyuyorum bu ara... hala ameliyatın etkisi sanırım
amayaa seni merak ediyoduk tatlımm tekrardan hoşgeldin buarada biz baya hissettik :KK14: boluda olunca direk merkez üssü bolu olunca baya sarstı :KK5:

canikom bursada oturyorum ben..yolun düşerse beklerim :KK16:

nerelerdesin bu gün gelmemişin hiç?depremin etkisini atabildin mi üzerinden :KK31:
sivitçimmm o kadar samimiki bu topikteki kızlar tabiki sende hepinizle görüşmek isterim bende boluya yolunuz düşerse mutlaka beklerimm:KK3::KK3:
buarada attımm ve sağlam bi temizlikkk yaptım :KK16:

kızlarrrrrrrrrrrr günaydın dicekkken tünaydın diyorum sabahtan beri oku oku bıtmedı oglen oldu bu nedir kardeşim ya hafta sonu herkes gırmıs bı ben mı yokmusum eee olmam tabı c.tesi -pazar full temızlık yaptım perdeleri yıkadm dıp köşe evi temzledm havalandrdım vs... yemınle pertim cıktı

canlar kutsal öğretmenlerm hepnızın öğretmenler günü kutlu olsun gec oldu ama dün yoktum

sabahtan beri bir sürü sayfa okudum ne okudgmuda unuttum

amayaa cnm nasılsın nasıl gectı amelıyatn iisindr umarım...

the beau.kayın valıden bncede agırlamak ıstemstr annenlerı dıe dusunmustm ama sanırım öyle bir nıyetı yoktu sen baya gerılmıssın hıc yorma kafanı güzelim annenede bsy deme...

puzzle konusu acılmıs ayy cok severm de evde bırtane 500lüğüm duruo ATATÜRKÜMÜN PORTRESİ şimdi işi bırakınca ona adıcam kendımı:KK9:1 haftada bıtırırım heralde cok seri değilim ama sabahtan yemeklerımı yapar masanın tepesıne oturur aksama kadar puzzle yaparım gayet mantıklı:KK9:

ayprensesi baınız sagolsun cnm:KK14:

asencim çok geçmiş olsun allahım hepımızı korusun ist. hissedildi diolarda ben kocişimn koynunda hiç bsy hissetmedm okadar huzurlu uyuomusum demekki
:KK16:

sweatoşşş evet ben cnm burdayım oku oku btremedm:KK9:

sağol tatlışkommmm bu arada ben daha hç perde yıkamadım ve baya bi yıkamayı düşünmüyorum:2: pismiyim beeen:KK52:

sağolun kuzular, ben her sayfayı okumadım ayprensesinin bi yakını mı vefat etti? başın sağolsun eğer öyleyse ben kaçırmışım sanırımmmm...

benim ameliyetım iyi geçti sanırım 1 saat bile kalmamışım ameliyatta. ertesi günde kurtlandım ayaklandım hemen. zaten o gün çıktık hastaneden. veeee bugün itibariyleeee çorabımı da kendim giydim, tamamdır bu iş, en azından kendim giyip soyunabilcem sanırım artık oh beeee.... benim için en zor kısmı bu çünkü, ablam yıkadı sağolsun beni. bebekken yıka, 5 yaşına kadar yıka tamama da 32 yaşında da yıkatınca kendimi ablama olmuyo yani, tuhaf hissettim... şimdi çok çok çok iyi sayılırım.

bende eşime kızdım biraz. ablam bizde kaldı bikaç gün ama dünden itibaren kv bende. bana baksın diye. sağolsun bakıyo sorun kv değil zaten. dana eşim, ablam bizdeyken gece pek evde durmadı ablam çekinmez desem de sanırım kendi çekindi. yada ben öyle düşünüp anlayış gösterince b*kunu çıkardı sağolsun. düşün ablam varken ctesi günü maça bile gitti. fanatik ya. hadi dedim zaten evde durmıcak ses etme. ama akşam annesi vardı, 12-8 çalışacak bu hafta. öğleden sonra 4 te geldi 6 da çıktı kahveye. ordan da işe gidecekmiş. bozuldum. bu saatte mi gitcen işe dedim ordan geçerim gelmem dedi. dedim şimdi kadın ilk kez kalıyo şimdi üstüne alınır hiç bi şey demiyim. sabah 8 de çıkıyo işten saat 9 oldu adam yok. telefon açtım arkadaşının dükkanındaymış. aferin dedim kapattım. geldi bikaç dakikaya. hadi ablamdan çekiniyodun anneneden de mi çekiniyosun dedim suratta astım. gittim mutfağa kahvaltı hazırladım. ona bile kalkmadı. arkadaşının dükkanında mı yaptın kahvaltıyı da dedim hayır fabrika da dedi. iyi yapmışsın tebrikler dedim. ne kalktı nede gönlümü almaya çalıştı. yani ben ameliyat olmuşken maça gitmesini anlamaya çalışırken onun beni bu denli yalnız bırakması ellerimi titretiyo sinirden. dua etsin devran dönmesin sadece bunu söyleyebiliyorum.:KK4::KK4::KK4::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:
tatlışımmçokçok geçmiş olsun diyorummmm:KK16: iyi atlattığına çok sevindimtopikte kızlarla konuşmuştukk içimiz rahatlattın geldinde :KK16:
bu arada eşine gelince tebiki insan eşinin böle yapına kaldıramaz çok haklısın bence... neden böyle yaptığına anlam veremedim :44::44:
cok fazla takılıpta kendini üzme :KK20: kızlınlığınıda tabiki belli et tatlımm

cnm annem vernel kullanıodu yumos daha iyi dedi bende evlendgmden bu yana yumosun her rengını denedm hangısı guzelse onu almaya devam edıcem testlerım sonucu yeşilin en iyi koktgna kanaat getrdm tabı bnm zevkm mavı sonuncu denememdı hepsi koku olarak basarılı ama yeşile devam etmeye karar verdm.bide evin içinde kurutuorum kokusu hıc ucmuo ucmadgı gıbı evımede dogal koku yayıo suan perdelermde yumoslu odada kuruyan camasırlarmda eve grnce beynım oksıjen alıo resmen bıldgnz misss yaaaa:KK9:varya ii reklam yaptım görende yumosun sponsoruyum sanır:KK9:

amayaa sweatoşa katılıyorum malesef aynen onun dedgı gıbı surattan murattan anlamazlar dan dan dan dıe solıcen:KK9:
yumoşşşş :KK52: ben vernel kullanıyorum morunu ama ben daha 1 kutu bitiremedimmm:KK52::KK52: ben garibim yahuuu herkes kaçıncıya geçmişşşş:KK52:
kızlar yerime birini buldular perşembeye kadar burdayım cuma diğer arkdas baslıyor işe:KK8::KK76::21: evde keyf zamanı baslıyorrrrr ohh yandan yandan kocısıme adıcam kendımı 2-3 ay ona mis gibi yemekler pişiricem azcık ev karısı olayım:KK9:sıkılınca iiş araamaya baslarım napalım:KK9:

tatlışkommmm yaaaa gündüzleri olmayacakmısın artıkk :KK43::KK43:
tabi azcıkta evinin kadını ol demi bize katıllll :KK1:

sweat geldiiiii :KK52:

7de eve geldim...15 dk yemek yediğim süreyi saymazsak popom yeni ye gördü :KK31:
yemek yaptım..bulaşıkları yerlerştirdim..ayıptır söylemesi sütlaç yapıp fırına verdim..ondan çıkan bulaşıkları da topladım veee tv karşısındaki yerimi aldım... biraz dinleneyim puzzle a geçicem..dün gece puzle yüzünden hırs yapıp gece 2 de uyudum :KK31:
sabah çok zor kalktım bi de fırtına yağmur vardı zor çıktım yataktan..

ayhh günlük gibi oldu :21:

sizler napıyorsunuz bakalım?

7de eve geldim...15 dk yemek yediğim süreyi saymazsak popom yeni ye gördü :KK31:
yemek yaptım..bulaşıkları yerlerştirdim..ayıptır söylemesi sütlaç yapıp fırına verdim..ondan çıkan bulaşıkları da topladım veee tv karşısındaki yerimi aldım... biraz dinleneyim puzzle a geçicem..dün gece puzle yüzünden hırs yapıp gece 2 de uyudum :KK31:

ne güzel anlattın sweatcım :KK70: bnde oturuyorum ne izlesem diye düşünüyorum

Nerdesin tatlisss prensesle edi budu kaldik bugunnn :KK43:
O ses turkiyeee izliyoruz kocaylaa:)

eşim ewde olsaydı bizde o ses turkiyeyi izliyo olcaktık :KK70: gece 1e 15kala geliyor cnm

Senin esin ogretmen degilmiydi tatliss yanlis mi hatrladimmm

eşim ewde olsaydı bizde o ses turkiyeyi izliyo olcaktık :KK70: gece 1e 15kala geliyor cnm

aslında 2 vardiye olması güzel.. arada annenlere de gidersin...

yarın da benim annemler bize çay içmeye gelicek..bu hafta çok sık görüştük bizimkilerler.kardeşim de ünv.yi şehir dışına kazanınca bizimkilerin canı çok sıkılıyor...ç.şamba da kv lere...neyseki p.şembeye bi plan yapmadık henüz :KK1:

yarın da benim annemler bize çay içmeye gelicek..bu hafta çok sık görüştük bizimkilerler.kardeşim de ünv.yi şehir dışına kazanınca bizimkilerin canı çok sıkılıyor...ç.şamba da kv lere...neyseki p.şembeye bi plan yapmadık henüz :KK1:

valla iyi böyle hem sabhları uyuyo hem aksmları gece ewde oluyo süper yani 12-8 yok belki martta olabılır ama belli deil.

bizde pzar sabh ve aksm ordaydık kv.de görümcem gelicem dedi ama ne zmn gelir bilmiyorum.
perşembe de bnm kv hast.yatış yapcak.cuma amlyat olcak.

valla iyi böyle hem sabhları uyuyo hem aksmları gece ewde oluyo süper yani 12-8 yok belki martta olabılır ama belli deil.

bizde pzar sabh ve aksm ordaydık kv.de görümcem gelicem dedi ama ne zmn gelir bilmiyorum.
perşembe de bnm kv hast.yatış yapcak.cuma amlyat olcak.

geçmiş olsun canım nesi var?

ahh nerdeee işçi benim koca:KK14:
öyle hatrladım tatlışşş olsunnn ne farkeder kii:KK16:

bizimkiler 2 kişi hiç canları sıkılmıyo maşallah :KK16: 1 ay çağırmıyım yine gelmezler :KK52: anca ben çağırınca geliyolar kız ailesi diyemi çekiniyolar ben anlamadım:44:

öyle hatrladım tatlışşş olsunnn ne farkeder kii:KK16:

bizimkiler 2 kişi hiç canları sıkılmıyo maşallah :KK16: 1 ay çağırmıyım yine gelmezler :KK52: anca ben çağırınca geliyolar kız ailesi diyemi çekiniyolar ben anlamadım:44:

bizimkiler de çağırmadan gelmezler hiç..aramız 10 dk ama 5 ayda toplasan anca 4/5 kez gelmişlerdir..genelde bizi çağırıyorlar gitmeyince de sitemler..sitemler:KK31:
asencim benim koca öğretmendi hatlar karıştı :KK1: onun yerine ben öğretmen olaydım eyiydi :KK52:

kızlarrr:KK52::KK52::KK53::KK53: 5 şiddetinde deprem oldu boludaaa :KK53::KK53::KK53::KK53: çok korktuk eşimin anneside baya korkmuş bizimapartman 3 katlı olunca bize geldiler kalmaya şimdi hep beraber yatıyoruzz :KK24::KK24: allah hepimizi korusunn :KK14:

ankarada da çok hissetmişler, sürekli artçılarlar devam etmiş sanırsam... tabi toki 14 kaylı bina yaparsa hissetmemek elde değil depremi:KK53: geçmiş olsun canım...

benim ameliyetım iyi geçti sanırım 1 saat bile kalmamışım ameliyatta. ertesi günde kurtlandım ayaklandım hemen. zaten o gün çıktık hastaneden. veeee bugün itibariyleeee çorabımı da kendim giydim, tamamdır bu iş, en azından kendim giyip soyunabilcem sanırım artık oh beeee.... benim için en zor kısmı bu çünkü, ablam yıkadı sağolsun beni. bebekken yıka, 5 yaşına kadar yıka tamama da 32 yaşında da yıkatınca kendimi ablama olmuyo yani, tuhaf hissettim... şimdi çok çok çok iyi sayılırım.

bende eşime kızdım biraz. ablam bizde kaldı bikaç gün ama dünden itibaren kv bende. bana baksın diye. sağolsun bakıyo sorun kv değil zaten. dana eşim, ablam bizdeyken gece pek evde durmadı ablam çekinmez desem de sanırım kendi çekindi. yada ben öyle düşünüp anlayış gösterince b*kunu çıkardı sağolsun. düşün ablam varken ctesi günü maça bile gitti. fanatik ya. hadi dedim zaten evde durmıcak ses etme. ama akşam annesi vardı, 12-8 çalışacak bu hafta. öğleden sonra 4 te geldi 6 da çıktı kahveye. ordan da işe gidecekmiş. bozuldum. bu saatte mi gitcen işe dedim ordan geçerim gelmem dedi. dedim şimdi kadın ilk kez kalıyo şimdi üstüne alınır hiç bi şey demiyim. sabah 8 de çıkıyo işten saat 9 oldu adam yok. telefon açtım arkadaşının dükkanındaymış. aferin dedim kapattım. geldi bikaç dakikaya. hadi ablamdan çekiniyodun anneneden de mi çekiniyosun dedim suratta astım. gittim mutfağa kahvaltı hazırladım. ona bile kalkmadı. arkadaşının dükkanında mı yaptın kahvaltıyı da dedim hayır fabrika da dedi. iyi yapmışsın tebrikler dedim. ne kalktı nede gönlümü almaya çalıştı. yani ben ameliyat olmuşken maça gitmesini anlamaya çalışırken onun beni bu denli yalnız bırakması ellerimi titretiyo sinirden. dua etsin devran dönmesin sadece bunu söyleyebiliyorum.:KK4::KK4::KK4::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

cnm öncelikle geçmiş olsun... eşine çok sinirlendim okurken bile ama bence içine atmak yerine otur, söyle... hoş laf çarpıtmışsın ama yeterli olmamış demek... bana annenin değil senin bakmanı istiyorum , yanımda olmanı istiyorum falan de... erkekler böyle zamanda tam bir odun oluyorlar ya... yanında naz yap, ne bileyim, senle ilgilenmesini sağla işte....

cnm annem vernel kullanıodu yumos daha iyi dedi bende evlendgmden bu yana yumosun her rengını denedm hangısı guzelse onu almaya devam edıcem testlerım sonucu yeşilin en iyi koktgna kanaat getrdm tabı bnm zevkm mavı sonuncu denememdı hepsi koku olarak basarılı ama yeşile devam etmeye karar verdm.bide evin içinde kurutuorum kokusu hıc ucmuo ucmadgı gıbı evımede dogal koku yayıo suan perdelermde yumoslu odada kuruyan camasırlarmda eve grnce beynım oksıjen alıo resmen bıldgnz misss yaaaa:KK9:varya ii reklam yaptım görende yumosun sponsoruyum sanır:KK9:

amayaa sweatoşa katılıyorum malesef aynen onun dedgı gıbı surattan murattan anlamazlar dan dan dan dıe solıcen:KK9:

ben hiç yumuşatıcı kullanmıyorum desem :KK17: ama kotlarınızı kesinlikle yumuşatıcı ile yıkamayın arkadaşlar.... evime gidince ilk işim yumoş almak olacak, mavisinden :KK34:

bizimkiler de çağırmadan gelmezler hiç..aramız 10 dk ama 5 ayda toplasan anca 4/5 kez gelmişlerdir..genelde bizi çağırıyorlar gitmeyince de sitemler..sitemler:KK31:
asencim benim koca öğretmendi hatlar karıştı :KK1: onun yerine ben öğretmen olaydım eyiydi :KK52:

sanırım gerçekten kız ailesi kendini geri çekiyo:KK4:

benm hatlar hep karışık daha oturtamadım tatlışkomm :KK9: yakıda oturacak inşallahh :KK9::KK9:
aman bende öğretmenlik mezunuyum daha atanamadım:2: bi yararını görmedim daha :KK50:

geçmiş olsun canım nesi var?

rahimde kalınlasma var cnm alcaklar tamamen.

ankarada da çok hissetmişler, sürekli artçılarlar devam etmiş sanırsam... tabi toki 14 kaylı bina yaparsa hissetmemek elde değil depremi:KK53: geçmiş olsun canım...

cnm öncelikle geçmiş olsun... eşine çok sinirlendim okurken bile ama bence içine atmak yerine otur, söyle... hoş laf çarpıtmışsın ama yeterli olmamış demek... bana annenin değil senin bakmanı istiyorum , yanımda olmanı istiyorum falan de... erkekler böyle zamanda tam bir odun oluyorlar ya... yanında naz yap, ne bileyim, senle ilgilenmesini sağla işte....

ben hiç yumuşatıcı kullanmıyorum desem :KK17: ama kotlarınızı kesinlikle yumuşatıcı ile yıkamayın arkadaşlar.... evime gidince ilk işim yumoş almak olacak, mavisinden :KK34:

:KK1::KK1: yumuşatıcı kullanmıyonmu kızz :)

X