Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
depremi hisseden herkese geçmiş olsun kızlar, benim ruhum duymadı, ölü gibi uyuyorum bu ara... hala ameliyatın etkisi sanırım
amayaa seni merak ediyoduk tatlımm tekrardan hoşgeldin buarada biz baya hissettik boluda olunca direk merkez üssü bolu olunca baya sarstı

canikom bursada oturyorum ben..yolun düşerse beklerim

nerelerdesin bu gün gelmemişin hiç?depremin etkisini atabildin mi üzerinden
sivitçimmm o kadar samimiki bu topikteki kızlar tabiki sende hepinizle görüşmek isterim bende boluya yolunuz düşerse mutlaka beklerimm
buarada attımm ve sağlam bi temizlikkk yaptım

sağol tatlışkommmm bu arada ben daha hç perde yıkamadım ve baya bi yıkamayı düşünmüyorum:2: pismiyim beeen

tatlışımmçokçok geçmiş olsun diyorummmm iyi atlattığına çok sevindimtopikte kızlarla konuşmuştukk içimiz rahatlattın geldinde
bu arada eşine gelince tebiki insan eşinin böle yapına kaldıramaz çok haklısın bence... neden böyle yaptığına anlam veremedim :44::44:
cok fazla takılıpta kendini üzme kızlınlığınıda tabiki belli et tatlımm

yumoşşşş ben vernel kullanıyorum morunu ama ben daha 1 kutu bitiremedimmm ben garibim yahuuu herkes kaçıncıya geçmişşşş

tatlışkommmm yaaaa gündüzleri olmayacakmısın artıkk
tabi azcıkta evinin kadını ol demi bize katıllll

sweat geldiiiii

7de eve geldim...15 dk yemek yediğim süreyi saymazsak popom yeni ye gördü
yemek yaptım..bulaşıkları yerlerştirdim..ayıptır söylemesi sütlaç yapıp fırına verdim..ondan çıkan bulaşıkları da topladım veee tv karşısındaki yerimi aldım... biraz dinleneyim puzzle a geçicem..dün gece puzle yüzünden hırs yapıp gece 2 de uyudum
sabah çok zor kalktım bi de fırtına yağmur vardı zor çıktım yataktan..

ayhh günlük gibi oldu

sizler napıyorsunuz bakalım?

ne güzel anlattın sweatcım bnde oturuyorum ne izlesem diye düşünüyorum

Nerdesin tatlisss prensesle edi budu kaldik bugunnn
O ses turkiyeee izliyoruz kocaylaa:)

eşim ewde olsaydı bizde o ses turkiyeyi izliyo olcaktık gece 1e 15kala geliyor cnm

Senin esin ogretmen degilmiydi tatliss yanlis mi hatrladimmm

eşim ewde olsaydı bizde o ses turkiyeyi izliyo olcaktık gece 1e 15kala geliyor cnm

aslında 2 vardiye olması güzel.. arada annenlere de gidersin...

yarın da benim annemler bize çay içmeye gelicek..bu hafta çok sık görüştük bizimkilerler.kardeşim de ünv.yi şehir dışına kazanınca bizimkilerin canı çok sıkılıyor...ç.şamba da kv lere...neyseki p.şembeye bi plan yapmadık henüz

valla iyi böyle hem sabhları uyuyo hem aksmları gece ewde oluyo süper yani 12-8 yok belki martta olabılır ama belli deil.

bizde pzar sabh ve aksm ordaydık kv.de görümcem gelicem dedi ama ne zmn gelir bilmiyorum.
perşembe de bnm kv hast.yatış yapcak.cuma amlyat olcak.

geçmiş olsun canım nesi var?

ahh nerdeee işçi benim koca
öyle hatrladım tatlışşş olsunnn ne farkeder kii

bizimkiler 2 kişi hiç canları sıkılmıyo maşallah 1 ay çağırmıyım yine gelmezler anca ben çağırınca geliyolar kız ailesi diyemi çekiniyolar ben anlamadım:44:

bizimkiler de çağırmadan gelmezler hiç..aramız 10 dk ama 5 ayda toplasan anca 4/5 kez gelmişlerdir..genelde bizi çağırıyorlar gitmeyince de sitemler..sitemler
asencim benim koca öğretmendi hatlar karıştı onun yerine ben öğretmen olaydım eyiydi

kızlarrr 5 şiddetinde deprem oldu boludaaa çok korktuk eşimin anneside baya korkmuş bizimapartman 3 katlı olunca bize geldiler kalmaya şimdi hep beraber yatıyoruzz allah hepimizi korusunn

ankarada da çok hissetmişler, sürekli artçılarlar devam etmiş sanırsam... tabi toki 14 kaylı bina yaparsa hissetmemek elde değil depremi geçmiş olsun canım...

cnm öncelikle geçmiş olsun... eşine çok sinirlendim okurken bile ama bence içine atmak yerine otur, söyle... hoş laf çarpıtmışsın ama yeterli olmamış demek... bana annenin değil senin bakmanı istiyorum , yanımda olmanı istiyorum falan de... erkekler böyle zamanda tam bir odun oluyorlar ya... yanında naz yap, ne bileyim, senle ilgilenmesini sağla işte....

ben hiç yumuşatıcı kullanmıyorum desem ama kotlarınızı kesinlikle yumuşatıcı ile yıkamayın arkadaşlar.... evime gidince ilk işim yumoş almak olacak, mavisinden

sanırım gerçekten kız ailesi kendini geri çekiyo

benm hatlar hep karışık daha oturtamadım tatlışkomm yakıda oturacak inşallahh
aman bende öğretmenlik mezunuyum daha atanamadım:2: bi yararını görmedim daha

geçmiş olsun canım nesi var?

rahimde kalınlasma var cnm alcaklar tamamen.

yumuşatıcı kullanmıyonmu kızz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…