Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
aa ben paketlerıyle koyucaktm kutu super fıkırmıs evd euygun bır kutum var aksam ona koyayım barı super olurrr
bir kaç paket var şekerim hepsini ayrı ayrı hediye paketi yaptım hediye paketlerini de bi başka kutuya doluşturdum.... çikolataları hediye paketi yapmadım neyse yaaaa... artık elimden geldiğince yaptım kargoya da verdim. düşündükçe onu da alsaydım şunu da paketleseydim diycem olmıycak düşünmiyim artık.....

Dönüs yolundan merhaba :)

Cook heyecanlandim hediyeler yola cikiyor yavas yavas demek..

Evimi ozllediiiimm

minnoşkolllaaaaarr ben geldimmmmm
dün size yazdıktan sonraaa arkadaşlara gittim vee çarşılarada çılgınlarcasına para harcadımm ve kurbanıma hediyelerimi aldımm koca olmmayınca nasıl bi alışveriş canavarının içimden çıkıyo görmüş oldum meğer evimin erkeği beni baya bi frenliyomuş
gecede arkadaşlarda kaldım sabahta arkadaşla yine sokaklara bu arada hala gribim ama nasıl gezdim bu kadar bilmiyorumm
şimdide ıhlamurumu aldım keyiflerdeyim
canımm sana hayran kaldım ben asla senin gibi laf söyleyememama inan böyle dobra olmayı çok isterdim
bu arada mutlaka izlicem bi boş anımda mendile gerek yok sallanacak bir şey varsa lafınaada ayrıca koptumki

canımmm hiç sen onlara takılma boşver sen ne istiyosan onu al hayatında bi kere olacak bu an onuda başkalarını memnun etcem diye uğraşma beğendiğin takımı al derlerseki bende aldım diye sende siz almayınca geçerken beğenmiştim aldım değiştirin başka şey alın de hiç de üzme kendini ağlama daa o senin bitanecik Masal'ın

canişkom hep diyorum bu görümcen evlenemez kız senin o aklı havada gezişiyle
valla sen çok sabırlısınnn

not : dün akşam yazıpta yalnışlıkla sildiğim sonra tekrar yazamadığım mesaj

canişkollaaaaarrrr ben geldimmm bugünn kurbanımın hediyeleri tamam amaaa inşallah beğenir bide çok tereddütteyim beğenmezse diye bugün okuldan gelince paketledim ama kargoya yetiştiremedim saati geçmişti yarın en geç çarşamba günü yola çıkacak kargommmm 2 gün sonraaaa da kurbannımın elinde olur inşallaah

bu arada bana kargo gönderen tatlışkooo kimseee gönderdikten 1-2 gün sonra felan benden özel mesaj gelmezse haber etsin çünküü kargo biraz sıkıntılı gidip şubeyi bi rahatsız ederim

az öncede arkadaşlar geldiler kahve içtikk gittilerrr kocam gelsin çok özledim
yada bana süpriz gönderecek arkadaşım kocamı postalasa ya bana hedaye olarak

tahminlerde bulunuyorummm:

katil : amayaa kurban : ben
katil :nena kurban : amaya
katil plojo kurban : atlas
katil : sivity kurban : major
katil : ben kurban : damlaçikelata
katil :atlas kurban : sivity
katil : major kurban : nena
katil : damlaçikiletaa kurban lojooo
hadi bakalım kaç tanesi tutacak
unuttuğum varmı bilemedim

Vallahi iyi sasirtnma asossssss ..... Ama tutanlar var gibi yaaaa ay inan listeyi yaptim kaldirdim bi katilimi bi kurbanimi biliyorummm
ahaha bende senin kurbanını biliyorummm
tutmuşturrr tutmuştur tabi en az 2 diyorum ben tutan

Asencim ahahah süper tahmin listesi. Peki katil ben kurban damlaçikolata şaşırtmamı gerçekmi ? :)
şaşırtmada gerçekte olabilir canım

Günaydın kızlar kocisi ise gönderdim hemen size baglandim :)
Dün hiç girememistim. Yine temizlik yaptim kendimi temizliğe vermişim evde sıkıntıdan yaa. sonra yemek sonra da eşimin dayisina gittik 9 yasindaki kızı için dogum günü vardi bide çarşıya çıkıp ona hediye aldım bayramlık niyetine :) ayy ne güzel cocuk kıyafetleri yaa bayıldım valla hemen dogurasim geldi :)

Sonra kurbanimin hediyelerini paketledim

Bence beğendiğiniz kiyafetleri xl falan alın olur biter yani :)

ay sorma şekerim, evde atmadığım bi kutu vardı ona sığdı... :))))) ben geçen defa çelik tencere kutusuna koymuştum şekerim....

bende buldumbuldum.com'dan bi sey aldım onun kutusuna paket yaptım bugun kutuyu susleyecegim malzemesini dün aldım aradığım gibi bulamadım ama artık olduğu kadar.

ahaha bende senin kurbanını biliyorummm
tutmuşturrr tutmuştur tabi en az 2 diyorum ben tutan

şaşırtmada gerçekte olabilir canım

Aynı tahmini bende yazacaktım ama zaten çok eminim bana kimin hediye gondereceginden :)

günaydın gelincikleeerrrr....

akşam o kadar merak ettim ki sonunda listeye yeniden baktım engel olamadım kendime şunu söyliyimmm herkes çok şaşıracak

Sabah sabah kalkip giyinirken acaba bana kim aliyor dedim esime

Biz tabii yinr yollardayiz,yegenler fln herkes annelerdeyiz (kv),aksam gelince ugradik bayram gb oldu evli olan istanbulda olan herkes burda kahvaltiya gidiyoruzz..

insallah Sezen'de buyuyunce boyle olsun istiyorum..Allah saglikli ömür versin..

Bana ya Major ya da Nena ya da Atlas aliyor gb geliyor nerdeyse herkesi sayacaktim

Gunaydin gelinler...
Benimde hediyelerim hazir paketlemede bitti ama kagan beydn ve yagmurdan firsat bulup gidemedim kargoya. Bu gun yada yarin gitcm ins.
Asencin tahminler super hadi bakalim kimler tutacak...benim kurbanim tutmus olabilirmiki acebaaa:)

plojocum maşallah pek kalabalıksınız, inşallah sezoşunda böyle tatlı telaşları olur aaayyyyy resimlerini yeni gördüm ben, yani birkaç günlük resimlerini çok çok çok şeker tatlı maşallah sezoşa yaaa.... çok sevimli... tam anlamıyla sevimli zibidi ay o dili her resimle böyle dışarı çıkmaya can atıyo ya, bayılıyorum bayılıyorum resimlere... ancak daha çok video istiyorum yaaaa..... sezoşu bizimle paylaş

bu arada kurbanım eğer henüz öğrenmediyse birkaç saate katilini yani beni öğrenmiş olacakkkkkk nette teslimata çıkmış görünüyor, teslim edildi mi edilmedi mi henüz bir fikriyatım yok

Geriye 4 kişi kalmıştı zaten :)

Amaya bu arada tam yazdiklarini okurken zil çaldı heyecan yaptım.: ) ama arkadaşım geldi kahvaltiya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…