Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Canım kk uygulamasına gerek yok normal netten gir ben öyle kullanıyorum yoksa sürekli pcden giremiyorum bende.

Amayaa demek hediyeler ulaşmış hmmm :)
Ama bende çok meraklardayim yaa benim ki katilim hediyeler kargoya verildiyse bana gelmedi ona göre :)

Bende bugün kargoya verecektim ama sabah kahvaltiya gelen arkadaşım doktor çıkışı gelmişti bebegin cinsiyetini öğrendi bugün kızmış :) öyle heyecanlıydı ki onunla netten bi seyler baktik surekli sonrada çarşıya çıktık annesi ona ilk ayakkabısını aldı bende doğumdan sonra taksin diye kırmızı saç bandı aldım :) bide efsun sahra'ya (bebeğin adı) iki tane saç bandı aldım :)

kk uygulaması iyiydi yaa biri yazınca bildirim geliyodu...
neyse telden alışcaz inş.

Ev kedisi gelmissss yuppiyekssss naberbkizzz nerelerdesn.... ama virusu halledememissn eniste halletsnde cikma bidaha burdan he bu arada bnde hep tlfndan griom kader utansin :)

iyim cnm cok sükür sizden naber herşey yolundamı...eylül nasıl...

kk uygulaması iyiydi yaa biri yazınca bildirim geliyodu...
neyse telden alışcaz inş.

iyim cnm cok sükür sizden naber herşey yolundamı...eylül nasıl...
Yolunda cok sukur canim evdeyim iste surekli annisime gdiorum.... bildn gbi iste buyuoruz teyzesi... sen napiosn gr iste tlfndqn bnde tlfndan yazyrm valla gozum cikicak yakinda... senin calismlar devam ediomus yakinda yeni bir minnos gelicek aramza cok bekletmz annesiyle babasni :)

ellerine sağlık tatlım pek güzel olmuş.... ben tüm hediyelerimi koyduğum paketi janjanlamamıştımççç kendimi kötü hissettim bak şimdi.....
Ya bnm dunki cok kotuydu senn dis paketini begendgmden kargomu bugun yapamamstm yeni paket yapicam die sennkide guzeldi aman icini janjanlamayi ver disi cok hosuma gtmsti... :)bide ben cikolatalarmi koyamadm icine ona canim sikildi mektubu bile koymadm ustune yapstrcm bi sekilde

Yolunda cok sukur canim evdeyim iste surekli annisime gdiorum.... bildn gbi iste buyuoruz teyzesi... sen napiosn gr iste tlfndqn bnde tlfndan yazyrm valla gozum cikicak yakinda... senin calismlar devam ediomus yakinda yeni bir minnos gelicek aramza cok bekletmz annesiyle babasni :)

sevindimm herşey yolunda olmasına...
inş. artık sağlıkla gelir...annem ablam sürekli bebek dememeye başladılar...iyiki bebek istediğimizi söylemiyorum...

1 yas için zeka geliştiren oyuncak var mı bilemiyorum, varsa bence öyle birşey al. Ya da pembiş tatlı fırfırlı bir elbise de alabilirsin.

Bizede bayramda misafir gelcek, bakalım nası agırlayabilcem.

Bu arada eşimin bir arkadaşının kız arkadaşı gelmiş buraya tesadüfen karşılaştık. Daha önce geldiğinde bize davet ettim yemek yaptım fln paraladım kendimi. Şimdi geldiğinde bi aramadı bile, kırıldım açıkçası. İnsan bi arar yani neyse insanlar çok kaba gerçekten.

Bazi insanlar malesef sadece kendileri ilgi istiyor,uzuluyorum onlar icin!yazik..

Bende ya oyle bir oyuncak ya da odasinda kalabilecek birsey dusundum..Kalici olmasini istiyorum daha cok ama bir yandanda kucucuk cocuk eglensin bari diyorum :)

minnoşş şu tütülü etekli takımlardan alabilirsinnnn :KK37:

Kizceem oyle bir iki giymeyle unutulsun istemiyorummdaaaaa :)

kociş internetten "reaksiyon"un tekrarını pür dikkat izlerken fırsat bulup geldimm:KK48:
birazdan örgü moduma geçerim ben de 80'ler başlayıncaaa:KK69::KK69:
ay tam klasik Türk ailesi olmaya başladık kocişle..:-)

Çıtır'ın Sivitoş teyzesii ay çoook güldümmmm:-):-)
yılbaşı çekilişi de güzel olur ama yılbaşı üzeri biz Nenoşla hastaneden kızlarımızla bağlanabiliriz sizee:-)
ayhh çok heyecanlıı az kaldı doğumaa:KK57:

ben de meraklardayım Plojom..erken doğumu tetiklemese bari bu merak:KK70::KK70:

bence de ya elbise ya da oyuncakkkk:rolleyes: ama Asya oyuncaklara daha mutlu olabilir:-)

insanlar gerçekten düşüncesiz Çıtırım..
biz olsak gelmeden haber verirdik...
neyse şimdi sevgililer yaa baş başa kalmak istemişlerdir:-):-)

senin paketini yisinlerrr:KK53:
bana da paket demeyino_O kötü olmasının yanı sıra dün akşam tamamladık ya hediyeleri kargo için vakit kaybetmiyim diye akşamın 9unda paket kağıdı arayışına girdik...tabi o saatten sonra bulamayınca -utanç verici ama-öğrencilerin defter kaplarından aldım:-)okul sezonu ya her yerde vardı...biraz ayıp olsa daaa şeker bi kap seçtim kurbanım gibii:-)

o etekli takımdan kesin annesi yaş gününde giysin diye almıştır:-)
o tütülü takım geleneksel doğum günü kostümü oldu:-):-)

Evet ya sirin seker bir oyuncak kalacak bi sekilde ya da odasina artik persembe cikarim..

anammmmm siz benim paketlerimi gördünüz ya ayol... kırtasiyeden defter kabı işte.... yeşil olsun beyaz olsun dedim :KK70: janjanlı olsun dedim....

yeşilllll beyaaazzzzz rennnngiiiiimiiiizzzz diye bursaspor marşına bile dalabilirim şahsennnn.....:KK48::KK48::KK48:

eminim ki paketleri de hediyeleri de beğenmeyen olmaz.... resimlemeyi unutmayın haaaaa!!!! hepsini çok merak ediyorummmmmmmm:KK58::KK58::KK58:

asencimmmm malesefff yaaaaa.... kurbanım canım kurbanım benim hediyelerini almış beğenmiş pek sevindim ama çaktırmama ilkemiz doğrultusundaaaa karşılıklı olarak çaktırmamaya devam etmekteyizzzz:KK48::KK48::KK48:

plojooo bence Asyaya hediye konusunda el emeği bi şey olabilir hazır kış da gelirken... elinden geldiğini anımsıyorum sanki.....

Cuma'ya kadar yapabilecegim bir sus olabilir ancak,dikme degilde kecelerimle ne yapabilirim bi dusuneyim guzel fikir. :KK66:

Eki Görüntüle 1251162 iste benim janjanli paketlerimmmm

Ohh ohh kime gidiyor acaba yaaa heyecanlaniyorum hep okudukca gordukce:rolleyes:

Paketlerde çok cicili olmuş yahu :)
Bende yaptım birşeyler artık yarın gönderiyorum kiiiiii :)

Bazi insanlar malesef sadece kendileri ilgi istiyor,uzuluyorum onlar icin!yazik..

Bende ya oyle bir oyuncak ya da odasinda kalabilecek birsey dusundum..Kalici olmasini istiyorum daha cok ama bir yandanda kucucuk cocuk eglensin bari diyorum :)

Evet ya sirin seker bir oyuncak kalacak bi sekilde ya da odasina artik persembe cikarim..

Cuma'ya kadar yapabilecegim bir sus olabilir ancak,dikme degilde kecelerimle ne yapabilirim bi dusuneyim guzel fikir. :KK66:

Ohh ohh kime gidiyor acaba yaaa heyecanlaniyorum hep okudukca gordukce:rolleyes:

Canım bugün arkadaşımla gezerken gördüm keceden kapi susu yapmislardi cadı gibi üstünde welcome yazıyordu çok güzeldi ama ya : )

Ayy plojocumm sen kece isindn anliomusunnn..bana fikirler verip yardimci olsana...lutfennn:KK49:ben kaganin odasina duvara bahar konsepti dusunuyorm kecedn soyle bulut gunes cick agac balonlar vs.. Yada iste sadece tenkli balonlar gibi..cesaret edemedim keceleri batirmayim diye..lutfen lutfennnn :KK43::mad:
Bu arada hefiye icin oyuncaklo hasir sepetler var farkli boylatda vocuk odalarinda cok şık oluyor bi bak istersen.

ayyyy plojooo yaaaa sorma ben de çokkkk heyecanlanıyorummmm yaaaa....

Bir de sen biliyorsun dusun yani gerisinii:KK53:
cok heyecanli oldu yaa arada bir yapalim farkli konseptlerde sonra eslerimiz bizi birbirimizr kargolar artik :KK53:

Paketlerde çok cicili olmuş yahu :)
Bende yaptım birşeyler artık yarın gönderiyorum kiiiiii :)

Canım bugün arkadaşımla gezerken gördüm keceden kapi susu yapmislardi cadı gibi üstünde welcome yazıyordu çok güzeldi ama ya : )

Benimde aklima kizimin odasi gb birsey gelmisti oyuncakta alirim yanina ya da farkli birsey daha :KK51:

Ayy plojocumm sen kece isindn anliomusunnn..bana fikirler verip yardimci olsana...lutfennn:KK49:ben kaganin odasina duvara bahar konsepti dusunuyorm kecedn soyle bulut gunes cick agac balonlar vs.. Yada iste sadece tenkli balonlar gibi..cesaret edemedim keceleri batirmayim diye..lutfen lutfennnn :KK43::mad:
Bu arada hefiye icin oyuncaklo hasir sepetler var farkli boylatda vocuk odalarinda cok şık oluyor bi bak istersen.

Biliyorum onlari eveet calistigim pasajda satiliyordu hatta suan aklima geldi buyuk kumbarada alabilirim sankii:KK51:

Ben keceden Sezen'in kapi susunu,taki yastigini bide donence fln yaptim canim..
Direk keceden anladigimdan degilde elimle ugrasmayi sevdigimden,cizim dikis vs bilincede pekisiyor:KK53:
Yarin yaptiklarimida paylasir uzun uzun aklimda sana uyabilecekleride yazarim ::KK66:

Kizlar bi sey sorcam ya hamilelik belirtileri adet günü geçmeden kendini göstermez dimi

En basta ogrenmen gereken ilk kural hic kimse kimseye benzemez:KK51:
Yani olabilirde olmayabilirde canim..:rolleyes: :KK73:
Kucuk major geliyor insallah..
Sizin kizin adi Ezgi,Melodi,Beste fln mi olur ki:cool:

Kizlar bi sey sorcam ya hamilelik belirtileri adet günü geçmeden kendini göstermez dimi
Kendinde ne gibi farkliliklar goruyosun.... Erken gebelik belirtileri olabiliyor, kirpikler degisebiliyormus (bunu nasi farkettiklerini anlayabilmis degilim), goguslerde buyume damarlarin belirginlesmesi kahve bolgenin buumesi gibi seylerden bahsesiliyo. Ama tabi bicok belirti regl donemi belirtilerine benzediginden sasirta da biliyo...

Ay inan boyle de xok heyecanli... Biliyorum ama hediyeleri merak ediyorum yaaaa... Acaba herkes hediyesini alinca mi paylassakkkk., katiller bugun yarin veriyo kargoya baksana herkes vericem diyo. Bikac gune de kurbanlarin eline gecer... Oyunbozanlik mi yapiyorum nedir:KK53::KK53:
cok heyecanli oldu yaa arada bir yapalim farkli konseptlerde sonra eslerimiz bizi birbirimizr kargolar artik :KK53:

Benimde aklima kizimin odasi gb birsey gelmisti oyuncakta alirim yanina ya da farkli birsey daha :KK51:

Biliyorum onlari eveet calistigim pasajda satiliyordu hatta suan aklima geldi buyuk kumbarada alabilirim sankii:KK51:

Direk keceden anladigimdan degilde elimle ugrasmayi sevdigimden,cizim dikis vs bilincede pekisiyor:KK53:
Yarin yaptiklarimida paylasir uzun uzun aklimda sana uyabilecekleride yazarim ::KK66:

İyi geceler kızlar..

major
Karar verdinizmii.sizde başladınızmı denemelere inş.bekletmedn nasip eder rabbim..
belirtiler nedir?? Bn ilk başlarda enufak birseyde acaba mı diye düşündüm hep ama hep sters oldm.inş senin belirtiler gercektir.

Hu huuuuu...hunimi taktim ve solugu burda aldim...:KK45:
Cekilis heyecani devam ediyor topikte ve benim hediyemde bu gun ulasir muhtemelen..paketlerim o kadar janjanli diil benimde kurbanim kusuruna bakmasin lutfn kaganla bu kadar oldu :KK76:
Plojoooo fikirlerinfikirlerini bekliyorm yaptiklarinida paylasirsan sevinirim. :KK5:

Ay inan boyle de xok heyecanli... Biliyorum ama hediyeleri merak ediyorum yaaaa... Acaba herkes hediyesini alinca mi paylassakkkk., katiller bugun yarin veriyo kargoya baksana herkes vericem diyo. Bikac gune de kurbanlarin eline gecer... Oyunbozanlik mi yapiyorum nedir:KK53::KK53:

:KK53:gece yatarken,sabah kalkinca hep ayni acabaaaa
Bence de 2sini beklemesek mi:KK53:

Hu huuuuu...hunimi taktim ve solugu burda aldim...:KK45:
Cekilis heyecani devam ediyor topikte ve benim hediyemde bu gun ulasir muhtemelen..paketlerim o kadar janjanli diil benimde kurbanim kusuruna bakmasin lutfn kaganla bu kadar oldu :KK76:
Plojoooo fikirlerinfikirlerini bekliyorm yaptiklarinida paylasirsan sevinirim. :KK5:

Bence paketleri begenmeyen olmaz,biz bu heyecani sevdik zaten :KK70::KK19:
Buraya yukleyemedim kucultmem gerekiyor o yuzden whatsapptan gonderirim kizce..:KK39:

Günaydın kızlar :)

Valla isim hic bilmiyorum da sende herkes gibi direkt kız isimleri saymissin :)

Kendinde ne gibi farkliliklar goruyosun.... Erken gebelik belirtileri olabiliyor, kirpikler degisebiliyormus (bunu nasi farkettiklerini anlayabilmis degilim), goguslerde buyume damarlarin belirginlesmesi kahve bolgenin buumesi gibi seylerden bahsesiliyo. Ama tabi bicok belirti regl donemi belirtilerine benzediginden sasirta da biliyo...

Valla canım mesela bu sabahh midem çok yanıyordu dün akşam kasiklarimin biraz üstü sağ taraf özellikle bide çok gazim var. Ama adet olacağım içinde ağrım olabilir 5gün kaldı. Netten okuduğum kadarıyla günün geçmeden belirti olmazmış.

İyi geceler kızlar..

major
Karar verdinizmii.sizde başladınızmı denemelere inş.bekletmedn nasip eder rabbim..
belirtiler nedir?? Bn ilk başlarda enufak birseyde acaba mı diye düşündüm hep ama hep sters oldm.inş senin belirtiler gercektir.

Evet canım eşim çok istiyor iki lafindan biri çocuk oldu gerçekten ama ben folic asit kullanmıyorum onu ne yapsam ki

X