Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
aa ben paketlerıyle koyucaktm kutu super fıkırmıs evd euygun bır kutum var aksam ona koyayım barı super olurrr:KK71:
bir kaç paket var şekerim hepsini ayrı ayrı hediye paketi yaptım hediye paketlerini de bi başka kutuya doluşturdum.... çikolataları hediye paketi yapmadım:KK48::KK48::KK48::KK48: neyse yaaaa... artık elimden geldiğince yaptım kargoya da verdim. düşündükçe onu da alsaydım şunu da paketleseydim diycem olmıycak düşünmiyim artık.....

Bak simdi ilk halleri boyle.. .

Eklentiler

• IMG_20140922_125540-1.jpg
    IMG_20140922_125540-1.jpg
    998 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_20140922_131649-1.jpg
    IMG_20140922_131649-1.jpg
    981,5 KB · Görüntüleme: 129
Dönüs yolundan merhaba :)

Cook heyecanlandim hediyeler yola cikiyor yavas yavas demek..

Evimi ozllediiiimm:KK51:

minnoşkolllaaaaarr ben geldimmmmm:KK45::KK45:
dün size yazdıktan sonraaa arkadaşlara gittim vee çarşılarada çılgınlarcasına para harcadımm ve kurbanıma hediyelerimi aldımm :KK70: koca olmmayınca nasıl bi alışveriş canavarının içimden çıkıyo görmüş oldum meğer evimin erkeği beni baya bi frenliyomuş:KK22::KK22::KK70::KK70:
gecede arkadaşlarda kaldım sabahta arkadaşla yine sokaklara bu arada hala gribim ama nasıl gezdim bu kadar bilmiyorumm:cool:
şimdide ıhlamurumu aldım keyiflerdeyim:cool:
ay yok şekerimmmmm benim beeennnn.... benim tersim çok pistir. sabırlıyım ama çatlarsam fena oluyo... genelde bunu söylüyorum da zaten.... benim kv ve etrafından sıkıntım yok. yoksa susar mıyım bilemedim:KK48::KK48:

son zamanlarda şube müdüründen çıkarıyorum hıncımı. daha doğrusu o kaşınıyo bende veriyorum odunu:KK70::KK70::KK70:
ptesi işe gittim. tel açıyo o yapıldı mı bu yapıldı mı, hangi öğrenciler hangi servisle taşınacak listeler hazırlandı mı dedi en son... müdürüm dedim geçen hafta yoktum biliyosunuz, yapıldıysa da bilemiyorum. saat daha 9... kimseden geçen hafta için bilgi almadım. nası yani okullar açıldı hala listeler hazır değil mi kim hazırlıyo bunları normalde, geçen yıl kim hazırlamıştı dedi... masamın üzerinde bi tomar kağıt var, ben ne nedir anlamaya çalışıyorum afyonum patlamamış henüz. ilköğretim öğrencilerinin listelerini okullar, liselerinkini de geçen yıl şube müdürü hazırlamıştı ama ben karıştırdım "geçen yıl şube müdürü hazırlamıştı" dedim. nası yani şefler memurlar dururken şube müdürü iş mi yaparmış dedi... :KK62::KK62: ve böylece damarıma basmış oldu. siz olaya öyle bakıyosanız ben de size şöyle bi cevap veririm sayın şube müdürüm : bana kimse liste hazırla demedi ki, şube müdürüm bana böyle bir emir verseydi hazırlardım elbette ama sanırım şube müdürü bu işin ne zaman yapılması gerektiğini bilmiyo, bilse sonuçta ben olmasam da işlerin yürümesi için yerime kim bakıyorsa ona bunu söylerdi, bilirsiniz devlette süreklilik esastır işler kişilere bağlı değildir.... dedim..... geçen yıl mehmet bey mi hazırladı gerçekten, ben bi mehmet beyle görüşeyim sonra seni ararım dedi usluca:KK28::KK28::KK28:

ama yetmedi ertesi gün oldu, salı.... biliyosunuz şeflik sınavına girdim ve biliyosunuz her sorana "önümüzdeki sınava hazırlanıcam artık" diyorum. bu arada bizim ilçede sınavı geçecek kimse yok. hepimiz 3-5 soruyla 70 barajının altında kalıyoruz. bi okul müdürü var çok iyi anlaşırız o gelmiş tam giderken karşılaştık sınavı sordu aynı cevabı verdim. hemen yan odadaki şube müdürü bunu duydu, şakalaşacak ya aklı sıra "bi sınavı bile geçemiyosanız toplayın pılınızı pırtınızı gidin" diye TAKILDI bana... şaka yaptığı için aynı yumuşaklıla cevap verdim. sonra da açıklamaya çalışıyorum bir önceki sınavda (2009 yılında, kıdemim yetmediğinden girememiştim) seminer düzenlendi 150 saat ders gördüler ve o süre içinde seminere katılanlar işe gelmedi izinliydiler bize de seminer düzenlendi işten çıktıktan sonra ve günde 3 saat, biz koskoca inkılap tarihini 3 saatte işledik; yani sadece yaptık demek için düzenlendi. o zaman 100 soru vardı bizde 50; 4 ıklıydı cevaplar bizde 5... dedim..... hepsi mazeret geçemediniz işte diye başladı söze yine karşılık vermedim pek sonra 3. kez dolapları boşaltın alın eşyalarınızı gidin diyince; 7 yıldır burdayım 4 şube müdürü gitti, siz gidersiniz biz kalırız ayrıca sizin beni burdan kovma yetkiniz yok ha çalışmak istemiyosanız söylersiniz müdüre görev değişikliği yapar siz de başka memurlarla çalışırsınız dedim. yetmedi adama, yetmedi:KK62::KK62::KK62:odasından çıktım koridordayım hala arkamdan bi şeyler söylüyo en son sözlerimle yerin dibine soktum adamı; yan odada ki arkadaş geldi yanıma sonrasında "amayaaaa korktum senden" dedi.... aynı lafları sen söylesen aynı tepkiyi sana verirdim vildan abla dedim. haketmedi mi? etti ama seni ilk kez bu kadar sinirli gördüm dedi... :KK48: kızdırmazsan uysal bi kedi gibiyimdir dedim......

gerçekten çok sabırlıyımdır hatta bazen bu kadar sabırlı olmama kızıyorum da amaaaaa işte bardağı taşırmamak lazım. senin kv ve görümce bardağı taşırmayı bırak bardağı kırıyolar bile.....:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

aman dikkat et kuzum yaaaa..... annenn gelsinnn sen git yalnız kalmaaaa....

ben yılmaz erdoğan oyunlarını çok severim. haybeden gerçeküstü aşk diye bi oyunu var demet akbağ ile, iki kişilik bi tiyatro.... mutlaka izlemelisiniz bence.... orda sevgilisinin eski sevgilisinin düzenlediği barbekü partisine gidecek olan yılmaz, geç hazırlanan kadının ruj rengine takar. mevzu eski sevgililer sohbetine gider ve bi yerde der ki : "bütün sevgililerin hep beraber halay geçeriz, hemde çıplak; ekstra mendile de gerek yok sallancak bi şey varsa sallanır zaten:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:" bi de arkasından her yörede düşünüyorum diyo.... karadeniz çok feciiii diye de ekliyoooo... birden aklıma o geldi niyeyseeeeeeee.....:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

sana da geçmiş olsun kuzummmmm, aman dikkat, mevsim geçişleri pek fena oluyo yaaaaa

plojo, çikolata, svitiii, kedicik (bu aralar pek görünmese de) hepinizi öpüyorum kızlar:KK60::KK60::KK60::KK60:

bugün kv de temizlik yaptık, çok yoruldummmmmm.... yarın da az kaldı onları bitircez, kapılar silincek, bir de cam kaldı... perdeler yıkancak onları da kocam taktı mı tamamdırrrrrr:KK50::KK50:
canımm sana hayran kaldım ben asla senin gibi laf söyleyemem:KK57::KK57::KK57:ama inan böyle dobra olmayı çok isterdim:KK69::KK69:
bu arada mutlaka izlicem bi boş anımda mendile gerek yok sallanacak bir şey varsa lafınaada ayrıca koptumki:KK70::KK70::KK8::KK8::KK8:

selam tatlışkolarrrrrr:KK37:
bu gün topiğimizi okuyamadım bile...
kahvatıdan sonra birazcık temizlik yaptım sonra annemle çarşıya çıktıııı:rolleyes:
tabiki Masal Hanım için:rolleyes:
annem bi kaç bişey almak istedi ama ne balmak istese aldıramadım çünkü benim görümce kv falan laf arasında yok hastane çıkışını biz alırız,alt açmayı biz alırız vb. diyorlar anneme aldırmıyım dedim...sonra annesininkini giydirmiş hastanede demesinler...
neyse sağolsun annem havlusunu iç zıbınlarını vb.bisürü şey aldı....
ama dediki bak 6.ayın bitti 7.aydan sonra hastane çantanı yavaştan hazırlayalım..hastane çıkışını da yıkayıp koymamız gerek..
eve geldim eşime söyledim dedim her şey lafta kim ne alıcak karışık...
eşim de görümcemleri aradı o kadar rahat ki hala alırız bakarız ama isterse annesi de alsın fazla olur nolcak...
ay deliricem herkesin aynı şeyi almasına ne gerek var..
kv'yi aradık o da bakmış hastane çıkışlarına yok sarı alalım sarılık olmasın diyor:mad:
ya ben çarşıda çok kibar modeller vardı beyaz üzerine toz pembe işli falan...istemiyorum sarı..
eşime diyorum alsın da giydime diyor..ya olur mu öyle şey ayıp...
normal bi tulum olsa siyah bile olsa gönlü olsun diye giydiryim ama bu giyiceği ilk kıyafet çok önemli benim için..
ama kvye dicem anne bi gün beraber çıkıp alalım diye..
sonuçç hamile olunca hastane çıkışı kıyafeti bile dert edip ağlayabiliyorsunnn:-):-)
çok uzun oldu ama nedense darlandım..görümcemler istanbulda umarım bayrama gelirer de bakarı ne almışlar..
yoks doğuma kadar beklicek halim yok..
bi de ablasına diyoruz ördüklerini foto çek yolla ki aynı renk biz de örmeyeli ya da merak ediyor insan
yok süpriz olsunmuş....imdaaaatttttttt:mad::mad:

ÇITIRCIKKKK şimdi okullu oldun sınıfları doldurdun :KK70::KK70:
çokk sevindim senin adına kuzum:rolleyes:
çok iyi olmuş..bak kıskandım bende mi başlasam çocukla beraber:-)

KELEBEKK kuzum iyi misin merak ettim seni...whatsaptan yazıcaktım ama şimdi kocişin ededir rahatsız etmiyim
dedim:KK23:
neden öye olmuş ki tansiyon biri yüksek biri düşük...
keşke doktora gitmiş olsan...

ASOŞUMM bu mini mini 1ler mi hasta etti seni kıyamam kiiii:KK36:
çok geçmiş olsun bak kocişinin yokluğunda bakamadın kendine:-)

MAJORR inşallah annnenin rüyası çıkar..
ben de daha önceden de yazmıştım ya ne zaman havuz görsem hep iyi ir şey olur hayatımda diye..
Masal'ın geliceğini öğrenmeden nerdeyse har akşam havuz gördüm:rolleyes:
AMAYAAA çok güldürdün beniiii şu halay işineee:-):-)
MAJOR keşke söylese kv ye:-)
bu arada ben hiç öyle dobra olamıyorum karşımdaki kırılırr diye içimde patlatıyorum tüm laflarıo_O
ahh ahh çabuk yaşlanırım ben:KK34:
canımmm hiç sen onlara takılma boşver sen ne istiyosan onu al hayatında bi kere olacak bu an onuda başkalarını memnun etcem diye uğraşma beğendiğin takımı al derlerseki bende aldım diye sende siz almayınca geçerken beğenmiştim aldım değiştirin başka şey alın de :p:p hiç de üzme kendini ağlama daa o senin bitanecik Masal'ın :nazar::nazar:

Sonunda site düzelmiş yahuu ne bitmek bilmez guncellemeymis.

Amann neler soylemissin sen öyle valla bende korktum senden ama bende is yerinde hep oyleydim asla kendime laf söyletmezdim. Ama kv ye karşı öyle degilim nihayetinde eşimin annesi yapacak bir şey yok. Ama dün gorumceme söylendim . Bi sabahta siz kahvaltı hazirlasaydiniz bana dedim. Görümce annesi gittiginden beri bir bardağı yerinden kaldırmış degil yine. Bu sefer hadi evdeyim tamam da mesela çamaşırları 4 gün utulemedim içinde her akşamda söyledim bugun utu yapamadım kaldi falan diye bakalim ne diyecek diye ama yok ben kendi eşyalarımı utulerim beninkileri.birak dedi her seferinde sonuç saat 17:00'de başladığım ütü 19:00'da bitti tabiki hepsini ben utuledim. Dün o kadar aoylenmemin ardindan bu sabah kahvaltiliklari dolaptan cikarmis ve cay koymuştu ama cayida ben demledim bide patatesli yumurta yaptım yani iki tabak çıkardı diye beni kandırmış oldu.

Geçen akşam çok sinir oldum ama balkonda çamaşır vardı aklımdan çıkmış buda isten geldi yemek yedi üstünü değişti arkadasina gidecek balkondan havaya bakti yağmur var mi diye. Balkonda camasir var toplamak istemiyor olabilirsin ama bana deki major cok yagmur var ve çamaşırlar islaniyor ben toplarim zaten o gitti 15 dk falan gecti sonra aklima geldiki camasir var nasil firladim kocamda yardim etti topladik ama nasıl soylendim nasil kizdim varya esimde kizdi valla ama cok hakliydim ya.

Sweatcim sana gelincede ne giydirmek istiyorsan onu giydir ya boşver sonuçta ilk bebeğin nasıl istiyorsan öyle yap.
canişkom hep diyorum bu görümcen evlenemez kız senin o aklı havada gezişiyle :KK31::KK31::KK70:
valla sen çok sabırlısınnn:nazar::nazar:

ay yok şekerimmmmm benim beeennnn.... benim tersim çok pistir. sabırlıyım ama çatlarsam fena oluyo... genelde bunu söylüyorum da zaten.... benim kv ve etrafından sıkıntım yok. yoksa susar mıyım bilemedim:KK48::KK48:

son zamanlarda şube müdüründen çıkarıyorum hıncımı. daha doğrusu o kaşınıyo bende veriyorum odunu:KK70::KK70::KK70:
ptesi işe gittim. tel açıyo o yapıldı mı bu yapıldı mı, hangi öğrenciler hangi servisle taşınacak listeler hazırlandı mı dedi en son... müdürüm dedim geçen hafta yoktum biliyosunuz, yapıldıysa da bilemiyorum. saat daha 9... kimseden geçen hafta için bilgi almadım. nası yani okullar açıldı hala listeler hazır değil mi kim hazırlıyo bunları normalde, geçen yıl kim hazırlamıştı dedi... masamın üzerinde bi tomar kağıt var, ben ne nedir anlamaya çalışıyorum afyonum patlamamış henüz. ilköğretim öğrencilerinin listelerini okullar, liselerinkini de geçen yıl şube müdürü hazırlamıştı ama ben karıştırdım "geçen yıl şube müdürü hazırlamıştı" dedim. nası yani şefler memurlar dururken şube müdürü iş mi yaparmış dedi... :KK62::KK62: ve böylece damarıma basmış oldu. siz olaya öyle bakıyosanız ben de size şöyle bi cevap veririm sayın şube müdürüm : bana kimse liste hazırla demedi ki, şube müdürüm bana böyle bir emir verseydi hazırlardım elbette ama sanırım şube müdürü bu işin ne zaman yapılması gerektiğini bilmiyo, bilse sonuçta ben olmasam da işlerin yürümesi için yerime kim bakıyorsa ona bunu söylerdi, bilirsiniz devlette süreklilik esastır işler kişilere bağlı değildir.... dedim..... geçen yıl mehmet bey mi hazırladı gerçekten, ben bi mehmet beyle görüşeyim sonra seni ararım dedi usluca:KK28::KK28::KK28:

ama yetmedi ertesi gün oldu, salı.... biliyosunuz şeflik sınavına girdim ve biliyosunuz her sorana "önümüzdeki sınava hazırlanıcam artık" diyorum. bu arada bizim ilçede sınavı geçecek kimse yok. hepimiz 3-5 soruyla 70 barajının altında kalıyoruz. bi okul müdürü var çok iyi anlaşırız o gelmiş tam giderken karşılaştık sınavı sordu aynı cevabı verdim. hemen yan odadaki şube müdürü bunu duydu, şakalaşacak ya aklı sıra "bi sınavı bile geçemiyosanız toplayın pılınızı pırtınızı gidin" diye TAKILDI bana... şaka yaptığı için aynı yumuşaklıla cevap verdim. sonra da açıklamaya çalışıyorum bir önceki sınavda (2009 yılında, kıdemim yetmediğinden girememiştim) seminer düzenlendi 150 saat ders gördüler ve o süre içinde seminere katılanlar işe gelmedi izinliydiler bize de seminer düzenlendi işten çıktıktan sonra ve günde 3 saat, biz koskoca inkılap tarihini 3 saatte işledik; yani sadece yaptık demek için düzenlendi. o zaman 100 soru vardı bizde 50; 4 ıklıydı cevaplar bizde 5... dedim..... hepsi mazeret geçemediniz işte diye başladı söze yine karşılık vermedim pek sonra 3. kez dolapları boşaltın alın eşyalarınızı gidin diyince; 7 yıldır burdayım 4 şube müdürü gitti, siz gidersiniz biz kalırız ayrıca sizin beni burdan kovma yetkiniz yok ha çalışmak istemiyosanız söylersiniz müdüre görev değişikliği yapar siz de başka memurlarla çalışırsınız dedim. yetmedi adama, yetmedi:KK62::KK62::KK62:odasından çıktım koridordayım hala arkamdan bi şeyler söylüyo en son sözlerimle yerin dibine soktum adamı; yan odada ki arkadaş geldi yanıma sonrasında "amayaaaa korktum senden" dedi.... aynı lafları sen söylesen aynı tepkiyi sana verirdim vildan abla dedim. haketmedi mi? etti ama seni ilk kez bu kadar sinirli gördüm dedi... :KK48: kızdırmazsan uysal bi kedi gibiyimdir dedim......

gerçekten çok sabırlıyımdır hatta bazen bu kadar sabırlı olmama kızıyorum da amaaaaa işte bardağı taşırmamak lazım. senin kv ve görümce bardağı taşırmayı bırak bardağı kırıyolar bile.....:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

aman dikkat et kuzum yaaaa..... annenn gelsinnn sen git yalnız kalmaaaa....

ben yılmaz erdoğan oyunlarını çok severim. haybeden gerçeküstü aşk diye bi oyunu var demet akbağ ile, iki kişilik bi tiyatro.... mutlaka izlemelisiniz bence.... orda sevgilisinin eski sevgilisinin düzenlediği barbekü partisine gidecek olan yılmaz, geç hazırlanan kadının ruj rengine takar. mevzu eski sevgililer sohbetine gider ve bi yerde der ki : "bütün sevgililerin hep beraber halay geçeriz, hemde çıplak; ekstra mendile de gerek yok sallancak bi şey varsa sallanır zaten:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:" bi de arkasından her yörede düşünüyorum diyo.... karadeniz çok feciiii diye de ekliyoooo... birden aklıma o geldi niyeyseeeeeeee.....:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

sana da geçmiş olsun kuzummmmm, aman dikkat, mevsim geçişleri pek fena oluyo yaaaaa

plojo, çikolata, svitiii, kedicik (bu aralar pek görünmese de) hepinizi öpüyorum kızlar:KK60::KK60::KK60::KK60:

bugün kv de temizlik yaptık, çok yoruldummmmmm.... yarın da az kaldı onları bitircez, kapılar silincek, bir de cam kaldı... perdeler yıkancak onları da kocam taktı mı tamamdırrrrrr:KK50::KK50:

selam tatlışkolarrrrrr:KK37:
bu gün topiğimizi okuyamadım bile...
kahvatıdan sonra birazcık temizlik yaptım sonra annemle çarşıya çıktıııı:rolleyes:
tabiki Masal Hanım için:rolleyes:
annem bi kaç bişey almak istedi ama ne balmak istese aldıramadım çünkü benim görümce kv falan laf arasında yok hastane çıkışını biz alırız,alt açmayı biz alırız vb. diyorlar anneme aldırmıyım dedim...sonra annesininkini giydirmiş hastanede demesinler...
neyse sağolsun annem havlusunu iç zıbınlarını vb.bisürü şey aldı....
ama dediki bak 6.ayın bitti 7.aydan sonra hastane çantanı yavaştan hazırlayalım..hastane çıkışını da yıkayıp koymamız gerek..
eve geldim eşime söyledim dedim her şey lafta kim ne alıcak karışık...
eşim de görümcemleri aradı o kadar rahat ki hala alırız bakarız ama isterse annesi de alsın fazla olur nolcak...
ay deliricem herkesin aynı şeyi almasına ne gerek var..
kv'yi aradık o da bakmış hastane çıkışlarına yok sarı alalım sarılık olmasın diyor:mad:
ya ben çarşıda çok kibar modeller vardı beyaz üzerine toz pembe işli falan...istemiyorum sarı..
eşime diyorum alsın da giydime diyor..ya olur mu öyle şey ayıp...
normal bi tulum olsa siyah bile olsa gönlü olsun diye giydiryim ama bu giyiceği ilk kıyafet çok önemli benim için..
ama kvye dicem anne bi gün beraber çıkıp alalım diye..
sonuçç hamile olunca hastane çıkışı kıyafeti bile dert edip ağlayabiliyorsunnn:-):-)
çok uzun oldu ama nedense darlandım..görümcemler istanbulda umarım bayrama gelirer de bakarı ne almışlar..
yoks doğuma kadar beklicek halim yok..
bi de ablasına diyoruz ördüklerini foto çek yolla ki aynı renk biz de örmeyeli ya da merak ediyor insan
yok süpriz olsunmuş....imdaaaatttttttt:mad::mad:

ÇITIRCIKKKK şimdi okullu oldun sınıfları doldurdun :KK70::KK70:
çokk sevindim senin adına kuzum:rolleyes:
çok iyi olmuş..bak kıskandım bende mi başlasam çocukla beraber:-)

KELEBEKK kuzum iyi misin merak ettim seni...whatsaptan yazıcaktım ama şimdi kocişin ededir rahatsız etmiyim
dedim:KK23:
neden öye olmuş ki tansiyon biri yüksek biri düşük...
keşke doktora gitmiş olsan...

ASOŞUMM bu mini mini 1ler mi hasta etti seni kıyamam kiiii:KK36:
çok geçmiş olsun bak kocişinin yokluğunda bakamadın kendine:-)

MAJORR inşallah annnenin rüyası çıkar..
ben de daha önceden de yazmıştım ya ne zaman havuz görsem hep iyi ir şey olur hayatımda diye..
Masal'ın geliceğini öğrenmeden nerdeyse har akşam havuz gördüm:rolleyes:
AMAYAAA çok güldürdün beniiii şu halay işineee:-):-)
MAJOR keşke söylese kv ye:-)
bu arada ben hiç öyle dobra olamıyorum karşımdaki kırılırr diye içimde patlatıyorum tüm laflarıo_O
ahh ahh çabuk yaşlanırım ben:KK34:

Sonunda site düzelmiş yahuu ne bitmek bilmez guncellemeymis.

Amann neler soylemissin sen öyle valla bende korktum senden ama bende is yerinde hep oyleydim asla kendime laf söyletmezdim. Ama kv ye karşı öyle degilim nihayetinde eşimin annesi yapacak bir şey yok. Ama dün gorumceme söylendim . Bi sabahta siz kahvaltı hazirlasaydiniz bana dedim. Görümce annesi gittiginden beri bir bardağı yerinden kaldırmış degil yine. Bu sefer hadi evdeyim tamam da mesela çamaşırları 4 gün utulemedim içinde her akşamda söyledim bugun utu yapamadım kaldi falan diye bakalim ne diyecek diye ama yok ben kendi eşyalarımı utulerim beninkileri.birak dedi her seferinde sonuç saat 17:00'de başladığım ütü 19:00'da bitti tabiki hepsini ben utuledim. Dün o kadar aoylenmemin ardindan bu sabah kahvaltiliklari dolaptan cikarmis ve cay koymuştu ama cayida ben demledim bide patatesli yumurta yaptım yani iki tabak çıkardı diye beni kandırmış oldu.

Geçen akşam çok sinir oldum ama balkonda çamaşır vardı aklımdan çıkmış buda isten geldi yemek yedi üstünü değişti arkadasina gidecek balkondan havaya bakti yağmur var mi diye. Balkonda camasir var toplamak istemiyor olabilirsin ama bana deki major cok yagmur var ve çamaşırlar islaniyor ben toplarim zaten o gitti 15 dk falan gecti sonra aklima geldiki camasir var nasil firladim kocamda yardim etti topladik ama nasıl soylendim nasil kizdim varya esimde kizdi valla ama cok hakliydim ya.

Sweatcim sana gelincede ne giydirmek istiyorsan onu giydir ya boşver sonuçta ilk bebeğin nasıl istiyorsan öyle yap.

not : dün akşam yazıpta yalnışlıkla sildiğim sonra tekrar yazamadığım mesaj :KK70:

canişkollaaaaarrrr:KK50: ben geldimmm:KK31::KK31: bugünn kurbanımın hediyeleri tamam amaaa inşallah beğenir bide çok tereddütteyim beğenmezse diye :KK17::KK17: bugün okuldan gelince paketledim ama kargoya yetiştiremedim saati geçmişti yarın en geç çarşamba günü yola çıkacak kargommmm:KK55: 2 gün sonraaaa da kurbannımın elinde olur inşallaah:KK4::KK4::KK37::KK37:

bu arada bana kargo gönderen tatlışkooo kimseee gönderdikten 1-2 gün sonra felan benden özel mesaj gelmezse haber etsin çünküü kargo biraz sıkıntılı gidip şubeyi bi rahatsız ederim:KK53::KK53:

az öncede arkadaşlar geldiler kahve içtikk gittilerrr kocam gelsin çok özledim:cry::cry::cry:
yada bana süpriz gönderecek arkadaşım kocamı postalasa ya bana hedaye olarak:KK8::KK8::KK8:

tahminlerde bulunuyorummm:

katil : amayaa kurban : ben :KK71::KK71::KK71:
katil :nena kurban : amaya:confused::confused:
katil plojo kurban : atlas:KK37::KK37:
katil : sivity kurban : major:KK69::KK69:
katil : ben kurban : damlaçikelata:cool::cool:
katil :atlas kurban : sivity:KK73::KK73:
katil : major kurban : nena:KK39::KK39:
katil : damlaçikiletaa kurban :plojooo:KK75::KK75:
hadi bakalım kaç tanesi tutacak:KK70::KK70::KK70:
unuttuğum varmı bilemedim

Vallahi iyi sasirtnma asossssss ..... Ama tutanlar var gibi yaaaa ay inan listeyi yaptim kaldirdim bi katilimi bi kurbanimi biliyorummm
ahaha bende senin kurbanını biliyorummm:KK8::KK8::KK8:
tutmuşturrr tutmuştur tabi en az 2 diyorum ben tutan:KK73::stop:

Asencim ahahah süper tahmin listesi. Peki katil ben kurban damlaçikolata şaşırtmamı gerçekmi ? :)
şaşırtmada gerçekte olabilir canım:KK75::KK75::KK8::KK8:

Günaydın kızlar kocisi ise gönderdim hemen size baglandim :)
Dün hiç girememistim. Yine temizlik yaptim kendimi temizliğe vermişim evde sıkıntıdan yaa. sonra yemek sonra da eşimin dayisina gittik 9 yasindaki kızı için dogum günü vardi bide çarşıya çıkıp ona hediye aldım bayramlık niyetine :) ayy ne güzel cocuk kıyafetleri yaa bayıldım valla hemen dogurasim geldi :)

Sonra kurbanimin hediyelerini paketledim

cok tesekkurler citircgm sana da mutlu gunler olsun kuzucuk.. yok muzur hediye almadim da aldgm kisi benim oldgmu anlaynca acayip sasiracak :)

slm tatlis masal annesini uzmuosa sende onu uzme dinlen biraxck sivitos... amannnn hamike magazalrnn onunden dahi gecmyrm hem deli gbi pahali fiyatni gectm babane modelleri satiyrlar nasl igrenc kiyafetler var anlatamam hic okadr para verme 1-2uyduruk bsy al bu igecici bi surec uyumszgyniver nolmus yani :)ay herseyede burnumu sokuyrm

gecmisler olsnn kuzum ay dikat edin vallahi havalar cok degsken malesef

Bence beğendiğiniz kiyafetleri xl falan alın olur biter yani :)

ay sorma şekerim, evde atmadığım bi kutu vardı ona sığdı... :))))) ben geçen defa çelik tencere kutusuna koymuştum şekerim....

bende buldumbuldum.com'dan bi sey aldım onun kutusuna paket yaptım bugun kutuyu susleyecegim malzemesini dün aldım aradığım gibi bulamadım ama artık olduğu kadar.

ahaha bende senin kurbanını biliyorummm:KK8::KK8::KK8:
tutmuşturrr tutmuştur tabi en az 2 diyorum ben tutan:KK73::stop:

şaşırtmada gerçekte olabilir canım:KK75::KK75::KK8::KK8:

Aynı tahmini bende yazacaktım ama zaten çok eminim bana kimin hediye gondereceginden :)

günaydın gelincikleeerrrr....

akşam o kadar merak ettim ki sonunda listeye yeniden baktım engel olamadım kendime:KK19::KK19::KK19::KK19: şunu söyliyimmm herkes çok şaşıracak:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Sabah sabah kalkip giyinirken acaba bana kim aliyor dedim esime:KK53:

Biz tabii yinr yollardayiz,yegenler fln herkes annelerdeyiz (kv),aksam gelince ugradik bayram gb oldu evli olan istanbulda olan herkes burda:KK51: kahvaltiya gidiyoruzz..

insallah Sezen'de buyuyunce boyle olsun istiyorum..Allah saglikli ömür versin..

Bana ya Major ya da Nena ya da Atlas aliyor gb geliyor nerdeyse herkesi sayacaktim:KK53:

Gunaydin gelinler...
Benimde hediyelerim hazir paketlemede bitti ama kagan beydn ve yagmurdan firsat bulup gidemedim kargoya. Bu gun yada yarin gitcm ins.
Asencin tahminler super hadi bakalim kimler tutacak...benim kurbanim tutmus olabilirmiki acebaaa:)

plojocum maşallah pek kalabalıksınız, inşallah sezoşunda böyle tatlı telaşları olur:KK28::KK28::KK28::KK28: aaayyyyy resimlerini yeni gördüm ben, yani birkaç günlük resimlerini çok çok çok şeker tatlı maşallah sezoşa yaaa.... çok sevimli... tam anlamıyla sevimli zibidi :KK73::KK73::KK73::KK73: ay o dili her resimle böyle dışarı çıkmaya can atıyo ya, bayılıyorum bayılıyorum resimlere... ancak daha çok video istiyorum yaaaa..... sezoşu bizimle paylaş:KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

bu arada kurbanım eğer henüz öğrenmediyse birkaç saate katilini yani beni öğrenmiş olacakkkkkk:KK37::KK37::KK37::KK37::KK37: nette teslimata çıkmış görünüyor, teslim edildi mi edilmedi mi henüz bir fikriyatım yok

Sabah sabah kalkip giyinirken acaba bana kim aliyor dedim esime:KK53:

Biz tabii yinr yollardayiz,yegenler fln herkes annelerdeyiz (kv),aksam gelince ugradik bayram gb oldu evli olan istanbulda olan herkes burda:KK51: kahvaltiya gidiyoruzz..

insallah Sezen'de buyuyunce boyle olsun istiyorum..Allah saglikli ömür versin..

Bana ya Major ya da Nena ya da Atlas aliyor gb geliyor nerdeyse herkesi sayacaktim:KK53:

Geriye 4 kişi kalmıştı zaten :)

Amaya bu arada tam yazdiklarini okurken zil çaldı heyecan yaptım.: ) ama arkadaşım geldi kahvaltiya

X