Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
İyi geceler kızçelerrrrr
havalar soğuyunca kendimi örgüye verdim
çoktandır örmüyordum şimdi kolay diye Masal'a atkıyla başadım yelekle devam edicem..
gerçi yaka falan acamıyorum ama kv ve annemden yardım alıcam

normade bence 2 isimlilerin uzunuktan dolayı bıkmaları lazım 2 isimden ama nerdeeee
bu arada finans üzerine mi yapıcaksın master'ı?

canımmm seni gerçekten iyi anlıyorum..
ama gerçekten çok güçlü bi kadınsın ki sen
eminim bu duyguların son baharın verdiği hüzündendir geçicidir...
zaten inşallahh en yakın zamanda bebiş gelicek kiii yürekten inanıyorum ben..
sadece biraz fazla naz yaptı
herşeyden güzeli aşık olduğun bi kocan mutlu bi yuvan var..en büyük zenginlik-şans bence...
en yakın zamanda da minik amayaa gelicek kii
bu arada sivilceleri kıkı tüyü hiiç dert etme fıstık gibisin valla bizzat gördüm
benim de hamilrlikten sonra göbeğimde kıllanma oldu...ben de ona takıldım..
insan hep takılıcak bir şeyler buluyor ki....

Bu kelimelere ne denirki bilmiyorum doğru diyorsun bir bebegineve kattigi koku neşe endişe heyecan hepsi senin evinde de olacak mutlaka olacak buna hepimiz inanıyoruz sen sakın bu inancını kaybetme ve akitma göz yaşlarını hepimiz duaciniz

Canim srnin bu yaziyi okuyunca bendende iki damla akiverfi cok kizdim sana. Sen cok pozitif ve onancli birisin. Buda senin sinavin hepimizin sinavi farkli. İnaniyoruz hepimiz seninde melegin gelecek. Simdi silkelen ve iki kil tug ile baslayan huznune son ver :) optum ki seni..

Günaydın kizlarrr

Kv gelmeden çekiliş alisverisimi bitirmek istiyorum bugün.

Acaba benim kurbanı olduğum arkadaşım da kv gelmeden gönderebilir mi ki ?

Kv 26 sinda gelecek onun evde olmasını istemiyorum daha doğrusu ona açıklama yapmak kk dan bahsetmek istemiyorum.

Şu an aklımı o kurcalıyor malesef.

Amayaaaa..
Bu yagmurdan biliyorum ben :)
Gecerken alsaydik seni de..
Gercekten cok guclusun,askin ve sabrin en guzel emanetlerin..
Bazen kendini serbes birakmak iyidir..
Bende hormonlarinin etkisinin cok oldugunu dusunuyorum canim..

Ilk aklima bu gelmisti..
Anne'ne gitse kargo? Ya da esinin is adresine vs..
Bir de buraya fln girip okuma ihtimalerini dusundumde

Yok canım eve gelsinde şimdi diyecek bayram degil seyran değil neden geldi bunlar falan :) bizim bi topik var onun kuruluşu adına çekiliş yaptik diye açıklama yapmak istemiyorum :)

Bence kesinlikle buradan bahsetme... Senin katil elini cabuk yutabilirse seviniriz yadaaaa plojonun dedigi gibi annene gonderilebilir paket veya kocaninnis yerine gelir.... Ama onlari da kv evde yokken eve getirilmesi gerekecek gibi bi tomar sorun olur.

Gunaydin kizceler... İc sikntim oldukca hafifledi, yazdiklarinizin da etkisi buyuk.... İnsan ne kadar guclu olursa olsun bazen koyvermek gerekiyor. Benim bebegimin gelecegine dair inancim var elbette. Sadece surenin uzamasindan kaynakli ozlem, hasret ve korku oldu galiba.... Cok iyisiniz sizi xok seviyorum.... Anlatmasam catlardim. Kocami da ayni buhrana sokmamak adina agzimi acmiyorum. Sadece aksam yuzumu dusuk gorunce noldugunu sordu... Her yanim yara bere oldu insan icine cikcak yuzum kalmadi gormuyo musun dedim. Gormuyorum dedi... Nasil gormuyosun baksana dedim.... Gayet guzel gorunuyosun dedi, gormek istersen kusur herkeste var cek gozunu kusurdan kusur'a bakma dedi.... Guldurdu adam beni... Seviyorum onu coookkkk

İki kapatici bi fondoten ustune pudra dan sonra yuzumun hali... Makyajsiz halini cekip sizlwri sabah sabah korkutsaydim keske onu da aksam yapariz artik... Allah tan savas boyalarimiz var kurtaricimiz

Bizde seni seviyoruz amayaa :)
Hepimiz birbirimizi çok seviyoruz ki zaten yaşasın :)

Dün gorumceme sinir oldum. Arkadaşım gelecekti eşiyle akşam çaya normalde bugün geleceklerdi bende söylemiştim eşime ve gorumceme bugun onlara istanbuldan misafir gelecekmiş diye dün akşam geldiler neyse saat 17:30 da gorumcem aradi major işyerinden arkadaşım bugun eve gitmeyecek biz dışarda bi seyler yicez sonra eve gelicez arkadaşım bizde kalicak dedi buraya kadar tamam. Bende gelsin dedim sonrada dedim ki ama x kişisi gelecek eşiyle seninde haberin oldun dedim. Ne dese beğenirsiniz aaa neden ya o nerden çıktı dedi. Bende gıcık oldum ne demek nerden çıktı o da benim arkadaşım gelemez mi evime dedim. Yok yani gelebilirler tabikide işte biz gelecektik falan dedi. Gelin dedim ne var yani. Sonuc gelmediler hatta gorumcemde geldi eşyalarını aldı başka bi arkadaşında kaldilar . Git kal orda bekar kiz tek başına zaten üçünün orda kalması daha mantıklı oldu bende kocamla yalnız kaldım.
Gelde sinirlenme kizma ya laflara bak

Majorcan daha oncede soyledim inan sen anlattimca gorumcene ve kv kin beslemeye basladim tanimiyorm da. Ama sinir olunmayacak gibi diil...

Senin katilin belki benimdir o zmn kargon erken gelebilir..bilemedim simdi ne desem:)
Benim kv olsada bi ton sorar laf soylerdi.

selam kızlarrr napıosunz bn eylulumun karnını doyurdum bıraz ev toplıcam haamratım bugun kocısımede guzel yemekler yapım hasta oldu bnm kuzum yaaaa yerım onu bennn :)
ece maasal guzel yaren ısmı nı hıc sevmem kulagaıma hos gelmedı ...bnde eylul ece dusunmustum vazgectm sen koyablrsn sıvıtcım :))) hatta melissa masal d aguzel olablrkı cokhavalı ve sexyyy wuhuwwwww

ayy hadı ınsallah basvurun kabul edılır en azından evd esıkılmazsn hem kendıne artın olurrr kuzum

ay tatlıskom enıste gttı demek allah kavustrsn ınsallah canımmm valla senı en ıyı ben anlarm gecende bnmkı gtmstı cıldırdım cıldrdım bıldgn valla kendını mesgul etcek bsyler bul dıkkat et kendıne oralarda camalrnı kapılarnı sıkı kapat

ay ne zman szn yıldonumuz bzm evlılık 1. yılımz p.tesı 22 eylul ama bız gecen c.tesı kutladık bile o yuzden p.tesı tebrıklesrz sadece kocamla her hafta bsyı kutlamayalım dıe gecen hafta tanıma yıldonumumzle beraber kutladıkkı.. sen napacan cok guzel bır sofra hazrla bence...romantık olsun gercı bız dısarda kutladk acaba bu pazarda evde mı bsyler hazrlasam

canım boyle olman cok normal zor zamnlar gecırıosn hepımz senı anlıyrz sen yınemasallah cok dırayetlısın kuzum uzulme yuce tanrım sana da gulecek ben ınanıyorum hıc evham yapma her sey guzel olucak gor bak

sende ınt bsy begendm aldm o geldı dersn nolmus yanı senın kv her seyı bılecek ılla ona ne be haspınnallah yaaaa

senın gorumcede bı tuhaf bnce sen ona akrsı cok kıbarsn bn olsam bnmde mısafrm var arkdsını baska zamn getırrmsn lutfen derdm hıc anlamıosn boyle seylerden sıkısınca bana gel ben super oturtma cvplar bılıom

Yaa bu gelen arkadaşım bizden iki ay önce evlenmişti evimize sadece 2. Gelisleri kaldiki arkadaslarimda evde kv var diye gelmek istemiyorlar çok üzülüyorum iste firsattan istifade geldiler yani sanki hergün geliyorlar gibi tepki verdi. Ona bakarsan kocamda onun kız arkadaşlarını getirmesini istemiyor rahatsız oluyor bende rahatsız oluyorum ne işi var bekar kızların bize kalmaya geliyorlar.

Ya kuzum internetten bi sey aldım desem ne aldın banada göster diyecek. Neyse işte gorumceyle ilgili olan kısmı yukarda cikilataya anlattim zaten off yaa

mgünaydın tatlışkolarrrrrr
bu hamilelik beni kurda eşimi kuzuya çevirdi
sabah yok yere kalbini kırdım eşimin ve hiç bir şey demedi..
sonra bi kötü oldum işe geldim gözlerim dolu dolu niye ben boşuna üzdüm kocamı diye..
hemencik aradım özür diledim..sen niye kendini üzüyorsun ben kızar mıyım hiç sana dedi
bi kez daha aşık oldum kiii

canım katilin uyarıyı dikkate alıcaktır mutlaka
benim de iş yerimdekiler meraklı birine kargo gelmesin toplanırlar başına beraber açılır nerdeyse paket
ben de üniversiteden arkadaşım göndermiş falan dicem..
eğer kargon yetişmezse sen de desen üniversiteden arkadaşlarla çekiliş yaptık hatıra olsun diye falan..

biz de seni çok seviyoruz kiii
kocan da seni çok seviyor..
tarçınla fındık da çook seviyor
hamarat KELEBEKKK
ama yorma kendini sakınn can taşıyorsun senbana herkes böyle diyor ben de sana diyim dedim

bu arada biz de Eylül ismini çok seiviyoruz..ama Eylül ayının özel bi anlamı yok bizim için ondan vazgeçtik
Melis-Melisayı seviyorum ama biri sık görüştüğüm bi arkadaşımın ismi diğeri de bankada en gıcık olduğum kişinin kızın ismi
Ece Masal çok siniyor içime..neyse daha 3 ayımız var
bu arada nedense çevremdekiler erken doğum hikayelerini anlatıyorlar bana
tek korkum şu bankada sancımın başlaması

olur oyle seyler biz hamişiz sert cıkabılrz kocıslere mesele onlarn bıze karsılık vermemesı afern enısteye bnm kocıste bana karsı oyle sonra ben aksamları ozur dılıyıp opup kokluyorum gercı o bana alınmıo ama olsun....bıde sey dıo bı dogurda sende kurtul bende dıo

kendımı yoruorum hep yaaaa gecede eylul sancı yapıo benı bugun yordun haın kadın dıe canımı yakıo....

aman bosver melısa guzel ısım sen kıza gıcıkoluosun dıe melısa ısmnımı koymıcan ben olsam ınadına koyardm eheh ama ecede cok guzel ısım masal ece...

çekiliş için bir şeyler almaya dışarı çıkıcam yağmur durmak bilmiyor ya

kızlar banyoyu temizledim de duşakabine gıcık oluyorum hep lekeler kalıyor.
bide dediler ki limon karbonatı karıştır ovala çıkar dediler o kadar uğraştım çıkmadı yinede gıcık oldum.
bide üstüne domestosla yıkadım zehirlenecektim valla :)
sizin yaptığınız bir şey var mı?

Merhaba tatlışlar! Ya ben sizi çok seviyorum. siz benim burdaki tek arkadaşımsınız. İstanbuldaki arkadaşlarımla arada konuşabiliyorum ama burda sizinle hergün herşeyi konuşuyoruz. İyiki böyle bir forum varmış. Ama asıl iyiki siz birbirinden değerli, kaliteli, seviyeli sohbet eden tatlı gelinciklersiniz.

Canım valla görümcen densizlik etmiş. Bence de gidip daha müsait evde kalsınlar. Zaten siz kalabalık bir ailesiniz. Eve arkadaşı da gelir ama senin misafirine "nerden çıktı" demesi olmamış. Ama işte onlara orayı daha çok kendi evi görüyor sanırım. Ya canım sizin ayrı eve çıkma ihtimaliniz yok mu?

Dediğin doğru kayınvalideye laf anlatılmaz. O anlamaz zaten bilgisayardan forumda yazmak iyice "garip adet" gelicek ona. Bir arkadaşım gönderdi diebilirsin yada svitoşun dediği gibi üni arklarımla çekiliş yapıyoruz diyebilirsin.
Aaaaa yoksa sen misinnnnn? Ya kızlar çok merak ediyorum kim kime çıktı diye bende.
Canım bizimde 29u evlilik yıldönümü. Evde güzel sofrada hazırlayabilirim yada dışarda da yiyebiliriz. Hediye de almak gerekir mi? Yoksa güzel yemek organize etmek yeterli mi? Ufak güzel birşey alabilirim. Sen de hazırla evde dicem ama yorma sen kendini canım ya. Bir yandan insan eşine birşey hazırlamakta istiyor. Sen bilirsin o gücü bulursan yaparsın, güzel olur.

Ahahhaah oturtma cevaplar süper. Ya haklısın ama insanlara çok kibar olunca onlar üste çıkıyor. Gereken yerde cevabını vermek lazım.

Olsun eşin sonuçta anlayışlı davranmış sana. Tatlı enişte. Zaten kadın erkek kadar düz olan bir yapı değilki illa iniş çıkış oluyor birde sen hamişsin yani nası olmasın.

Ece Masal offf Allah'ım tam kız kız isimler, bakalım sen de çok şımartcakmısın :) Melis ismi çok güzel söylenişi.

Bu arada ne becerikli kızçesin sen Masal hanıma atkıyla başlayıp devam edicen süpersin.

Finans değil yönetim alanını seçtim. Finans ağır olur zorlar diye düşündüm.

Son düzenleme:
benimki de diyor ki hamilelik bitse lohusalık var benim çilem dolmucak mı diyor
dedim ben sen bu kadar tatlı olursan ben ard arda 5 tane doğururum
kızın mesaj vermiş anne beni yorma diye
nasıl çok hareketli mi Eylül?
benimki biraz miskin gibi...cabnı isterse ard arda tekmeliyor istemezse uyuyo hep
doğunca da sakin bi bebiş olsun

duşakabinlerden ben de bıktım
bazen cifle ovuyorum..mr muscle mı neydi doğru yazdım inşallah onun banyo kireç önleyici spreyini kullanıyorum ama hiçbizaman istediğim gibi olmuyor sanki
bi de bizim sular çok kireçli yap yap aynı

canımmm sen de iyiki geldin aramıza
sakın bi daha kaçma olur muuu
burda gerçekten stres atıyor insan
eşine yemek hazırlasasn süper olur ama kuru fasulye yapma ogün
en son yanmıştı ya izleri silinmemiş olabilir
bu arada bizim kızı babası çok şımartır bana sıra gelmez
şimdiden mesela çok ani tekme atınca kızım napıyosun diyorum eşim de bağırma kızıma ona her şey serbest diyor
daha anne karnında böyle doğunca tepemizden indirmicek

kuzucuk ev dde sık bır sofra bnce mantıklı bır fıkır ama ıllada dısarda yıcez derseno da olablr ....bn eger program yapmazsak evde olursak evde hazrlım kocacıgma ona da bı sarap acarm bnde vişne suyu ohhh misssbızde senı hatta bu topıkte herkes bırbırını cok sevıokiiiiiiiiiiiiiiiiii beni sevmeyende yok yani öyle diyim amann ne ukalayım belkide vardır

ahahaha bnmkı daha lohusalık psıkolojısını bılmedgnden dogurunca btıcek sanıo vahh garıbım dur aksam ona bıraz lohusalık bahsedım bakalım ne dıcek...bide eylul aksamları uzuo benı sancı yapıo aglatıo anneyıbabasıda kızıo kızım rahatdur uzme anneyı o bana lazım dıoo bnm her seyım dıo uzme guzel akrcıgımı dıo ahhahaah bebekte olsa karısının uzulmesne dayanamıo...ama evde uyyyy kızım dıyıp duruogenelde tam karadenzlı uyyy dıo agznı yedgm cok ozledm kocamıııııııııııııııııııııııı hemde busbuyukkkkkkkkkkkkkkkkk ayyy delı gıbı asıgım ben sevglmeee masallahhh nazar degmsn ınsallahhh

hamişşş sivitttt bugun sut peynr yogurt yumurta tukettın mı tombişimm benim..... masal a ısım dusunene kadar bugun onun karnını nasıl doyrucgnı dusungebertmım senı yegenıme duzgun bak proteın ve kalsıyumu ıhmal etmeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…