Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

Ne alacan banaaaaaaa
Ben kime ciktim acaba yaa,yazarken bile heyecanlaniyorum

Benim kucuk cekpasim var banyoda,banyo sonrasi cekiyorum hemencik sulari cok kalmiyor onun disindada Amway'in urununu kullaniyorum banyolar icin olani..Ama kuruyosa kaliyor tabii kiizce yine..Banyo sık temizlik istiyor..

sabah peynir oglen yogurt yedim ortmenimm
2 gun yogurt peynir yememistim bu gun disjmi fircalarken dis etim kanadi
mesaji almis oldum her gun yicem artik..
sen seker yuklemesi yaptirdin mi kuzu ?
haftaya randevumuz var doktor yapalim dedi ama cok korkuyorum seker cikar diye

Canim ben banyo sulardan dolayi kirecleniyor ozellikle camlar benimki duz cam cok belli esiyor..cozumu porcozu sprey siseye koyup sıkmakta buldum her dus aonrasi yapiyorum bidr plojonun dedigi gibi cekpasla cekiyorm leke kalmio

Ben geldimmmm
Bir sürü ciciler aldım bakalim kurbanim begenecek mi cicileri. Keşke çalışıyor olsaydım o zaman daha çok daha güzel şeyler alabilirdim ama umarım bunlar az gelmez kurbanima tabikide daha çok güzel şeyler hakediyor ama bu seferlik bu kadarcık yapabildim. İnşallah beğenir şimdi paketlemesi kaldı sadece sali ya da çarşamba kargoya verebilirim allah kismet ederse :) kv gelmeden aradan çıkarmak istiyorum da :)

[Q1UOTE="plojovic, post: 36981581, member: 514257"]Ne alacan banaaaaaaa
Ben kime ciktim acaba yaa,yazarken bile heyecanlaniyorum

Benim kucuk cekpasim var banyoda,banyo sonrasi cekiyorum hemencik sulari cok kalmiyor onun disindada Amway'in urununu kullaniyorum banyolar icin olani..Ama kuruyosa kaliyor tabii kiizce yine..Banyo sık temizlik istiyor..[/QUOTE]

Ne o kocan benim adimi mi söyledi yoksa :)
Tatil bittimi kuzu ne yaptınız?

Canım dün bize gelen arkadasimda 4 aylik hamile. Bi prigram izlemiş doktor demiski şeker yuklemesini hiç doğru bulmuyorum el kadar bebege o kadar seker yüklenmesi yanlış falan demiş o da onu takmış kafasına.

afern ye tabı bak ben 2-3 gundur duzenlı beslenıorum oncesınde gelsn borekler gtsn pogacalar sımıtler acmalar ohhh snra kılo ve mınıcık catlak olaraktan aldm agzmn payını artı dıs etlermde kanadı yaaaaa o sebepten artk sureklı sut ve urunlerını et ve urunlernı tuketıyorum balık sezonu acıldı haftada 2 yemenı tavsıye ederm ve her balık yenmez bazı balıklarn civası mı bsyı yuksekmıs o sebepten somon levrek lufer bıde barbunya falan yıebılıosun sen netten aratr bunları seker kız sıvıtyyy

bende yenı yaptrdm yuklememı yaptrmaz olaydm bı agır geldı bı agır geldı sekerm sınırda cıktı sekerı olmayanlar o ıctıkelrı seyden etkılenmıolar ama bnm seker sınırda oldgu ıcın ben 1.5 saat malak gbıyattm hastanede pırcıgım cıktı vallahı ınsallah yoktur sende kuzuskommm

kızlar banyoda kı dusa kabının cozumu sanırım yok ben her dusa grdgmde cıf ve scoch brıdela ovuyorum sonracgma bı su tutuyorum telefonlaaaa ohhhh mıssss valla su damlacıklarıda olsun napım zatenher gun dus alıyrmher gun damlacık temzleyemem

Ne o kocan benim adimi mi söyledi yoksa :)
Tatil bittimi kuzu ne yaptınız?

Canım dün bize gelen arkadasimda 4 aylik hamile. Bi prigram izlemiş doktor demiski şeker yuklemesini hiç doğru bulmuyorum el kadar bebege o kadar seker yüklenmesi yanlış falan demiş o da onu takmış kafasına.[/QUOTE]

onu canan karatay hanımefendı demıs ama bu seker yuklemesını her dr onerıyor yanı bunun yapılması sartmıs yaptrmayan yaptrmazda bak ben sekermn sınırda oldgnu ogrendm ogrenmeseydm aynı tempoda beslenmeye devam edıp seker e yakalanıcaktm ozaman ne olcak

major bır suru cici mi aldın herkes mi bir sürü alcakki ona gore davranım rezıl olmım ben yarn alcam kocıskom ızınlı ya beraber cıkıcaktık bsy almaya

major bır suru cici mi aldın herkes mi bir sürü alcakki ona gore davranım rezıl olmım ben yarn alcam kocıskom ızınlı ya beraber cıkıcaktık bsy almaya

Yani ben içimden geçen beğendiğim her şeyi aldım bi şey daha alacaktım ama alamadım artık onu. Netten bi sipariş vermiştim onun gelmesini bekliyorum bide kolye yapicam boncuk aldım insallah güzel olur :)

Bende bi kac bisy aldim kucuk kucukte olsa..bitanesi el emegi benimde bide alkinda bisy daha var onuda alicam..insallah kurbanimda begenir bu hafta ici gonricem insallah...kurbanimi ayrica hepinizi opuyorum..

oleyyy bu haftada bittiiii

onu canan karatay hanımefendı demıs ama bu seker yuklemesını her dr onerıyor yanı bunun yapılması sartmıs yaptrmayan yaptrmazda bak ben sekermn sınırda oldgnu ogrendm ogrenmeseydm aynı tempoda beslenmeye devam edıp seker e yakalanıcaktm ozaman ne olcak[/QUOTE]
ben de doktoruma sordum karatay böyle dio diye meğer her hastası sorar olmuş..
yaşlandı karatay artık dedi
velhasıl yaptırmazsan kötü olur önlemini alamazsın dedi..
ben de kesin yaptırıcam ama korkuyorum işte
bi de bu ara fazla tatlı yedim sanki
inşallah güzel çıkar..seninki en azından sınırda yüksesk değil kuzu..
dikkat edince bişeycik olmaz ki...
ben de haftada en azından en az 1 gün et 1 gün balık vb yemeye dikkat ediyorum..
balığı sağolsun annem yapıyor onlara gidiyoruz...
bu akşam da kv'lerdeyiz bakalım menüde ne varrr

bu arada ben de pek sevgili kurbanıma küçük küçük bikaç hediye almak istiyorum
birini beğenmezse diğerini beğensin

Kızlar alıntı yapamadım tüm mesajlar birbirine girmiş. Tüm alıntıladığım mesajları iç içe girmiş gösteriyor, forum fena karışmış.

Bana kabul geldi artık okullu oldumm. Gidip haftasonu defter kalem alayım bari renkli renkli

huhuuuu minnoşlaaarr
sonunda hafta bittiama bende bittimmm bu birler beni çileden çıkaracaak
ben hediyeyi almaya daha gidemedim ama yarın minnoşumaa hediyelerini alıcaam pazartesiye yollayacam inşallaah

canım benimm toparlanma sevindimm seni çok seviyorum ve güçlü duruşunuda. Allah huzurunuzu bozmasın

İki kapatici bi fondoten ustune pudra dan sonra yuzumun hali... Makyajsiz halini cekip sizlwri sabah sabah korkutsaydim keske onu da aksam yapariz artik... Allah tan savas boyalarimiz var kurtaricimiz
canım o sivilcemi kzuumm bende resmimi paylaşayım mı benim mayın tarlamı sende bişey yok
ay canım valla sanırım biz topikçek görümcene gıcığız yaptığı hiç hoş değil tabiki senin önceliğin olacak arkadaşın bekar kızları niye eve topluyo ya orası sizin eviniz ben çok konuşmayım uyuz oldum

tatlışkommm sağolasın gitti valla enişte gelmesinede daha çooook var kocam komple giderse ne yapcam bilmiyorum ev çok sessiz yalnızlık zor allah kimseyi yalnız bırakmasın
ay canım yaa niye kırdın enişteyi neyse küsmemiş benim de bazen öyle ani çıkışlarım oluyo sobnra üzülüyorum

canım şu çekpasları bende söyleyecektimkiiii plojo damlaçikolataada yazmış bide her banyodan sonra yaparsan uğraşmazsın:)
canımmm çok sevindimmm sende mi okullu oldunnnn hayırlı olsun kuzummm

Ayyy okulli seniii hadi bakalım başarılar.
İngilizce olacak degil mi

He
s

Herkes gorumceme sinir olmuş zaten hahaa :) gitsinler dimi yaa

canimcim herkesin dedigi gibi gomrumcen densizlik yapmis.. Onun bi kere arkadas cagirmadan sizden izin almasi gerekiyor bence

Asoscum az sonra belki makyajsiz halini de koyayim da gor :))))) ya sivilce olsa sadece dert degil. İgneli epilasyon yaptirdim biyiklarima ve yeni cikan sakallarima. Ama normalde ben orjinal olmayan parfumu vucuduma degdiremeyen biriyimdir. Yeni bi urun alsam makyaj malzemesi falan kabariveririm hemen... Neme lazimsa git iple aldir olmadi sir agda yaptir kendini bilmiyon mu dimi? İgneli epilasyon yaptirdim benim hassas tenim bunu kaldsiramadi...

Citircik ciookkk sevindim... Okullu oldun yasasiiinnnnnn....

Bu arada banyo hakkinda benim yorumum yok. 25 yillik bi evde kiraxiyim ben. Kuvet var oda boyle krem rengimsi mi desem ne desem bilmiyorum. Ben sadece hijyen olmasi axisindan kendim girmeden esim ciktiktan sonra domestos esliginde fircaliyip su tutuyorum o kaaaaa.... Zaten kuvetin onune de milyonculardan bi dus perdesi aldim o kadar. Dusakabin hakkinda ve onda kalan su damlaciklari hakkinda hic fikrim yooookkkk

He

s

Herkes gorumceme sinir olmuş zaten hahaa :) gitsinler dimi yaa

eveettt evlerine dönsün herkes majorla kocası yalnız kalsın majorla kocası yalnııız kaaaalsınn

koy canım göreyim yaşasın sivilce kardeşliğibenimde bu ara sivilce patlaması yaşıyorum resmen hele ağzımın tam kenarında çıktı meret gitmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…