Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
çekiliş için bir şeyler almaya dışarı çıkıcam yağmur durmak bilmiyor ya :KK43:

kızlar banyoyu temizledim de duşakabine gıcık oluyorum hep lekeler kalıyor.
bide dediler ki limon karbonatı karıştır ovala çıkar dediler o kadar uğraştım çıkmadı yinede gıcık oldum.
bide üstüne domestosla yıkadım zehirlenecektim valla :)
sizin yaptığınız bir şey var mı?

Ne alacan banaaaaaaa:rolleyes:
Ben kime ciktim acaba yaa,yazarken bile heyecanlaniyorum:KK73:

Benim kucuk cekpasim var banyoda,banyo sonrasi cekiyorum hemencik sulari cok kalmiyor onun disindada Amway'in urununu kullaniyorum banyolar icin olani..Ama kuruyosa kaliyor tabii kiizce yine..Banyo sık temizlik istiyor..

hamişşş sivitttt bugun sut peynr yogurt yumurta tukettın mı tombişimm benim..... masal a ısım dusunene kadar bugun onun karnını nasıl doyrucgnı dusun:KK70:gebertmım senı yegenıme duzgun bak proteın ve kalsıyumu ıhmal etmeeeee :p:p
sabah peynir oglen yogurt yedim ortmenimm :rolleyes:
2 gun yogurt peynir yememistim bu gun disjmi fircalarken dis etim kanadi:110:
mesaji almis oldum her gun yicem artik..
sen seker yuklemesi yaptirdin mi kuzu ?
haftaya randevumuz var doktor yapalim dedi ama cok korkuyorum seker cikar diyeo_O

bide dediler ki limon karbonatı karıştır ovala çıkar dediler o kadar uğraştım çıkmadı yinede gıcık oldum.
Canim ben banyo sulardan dolayi kirecleniyor ozellikle camlar benimki duz cam cok belli esiyor..cozumu porcozu sprey siseye koyup sıkmakta buldum her dus aonrasi yapiyorum bidr plojonun dedigi gibi cekpasla cekiyorm leke kalmio

Ben geldimmmm
Bir sürü ciciler aldım bakalim kurbanim begenecek mi cicileri. Keşke çalışıyor olsaydım o zaman daha çok daha güzel şeyler alabilirdim ama umarım bunlar az gelmez kurbanima tabikide daha çok güzel şeyler hakediyor ama bu seferlik bu kadarcık yapabildim. İnşallah beğenir şimdi paketlemesi kaldı sadece sali ya da çarşamba kargoya verebilirim allah kismet ederse :) kv gelmeden aradan çıkarmak istiyorum da :)

[Q1UOTE="plojovic, post: 36981581, member: 514257"]Ne alacan banaaaaaaa:rolleyes:

Benim kucuk cekpasim var banyoda,banyo sonrasi cekiyorum hemencik sulari cok kalmiyor onun disindada Amway'in urununu kullaniyorum banyolar icin olani..Ama kuruyosa kaliyor tabii kiizce yine..Banyo sık temizlik istiyor..[/QUOTE]

Ne o kocan benim adimi mi söyledi yoksa :):KK73::KK73:
Tatil bittimi kuzu ne yaptınız?

haftaya randevumuz var doktor yapalim dedi ama cok korkuyorum seker cikar diyeo_O

Canım dün bize gelen arkadasimda 4 aylik hamile. Bi prigram izlemiş doktor demiski şeker yuklemesini hiç doğru bulmuyorum el kadar bebege o kadar seker yüklenmesi yanlış falan demiş o da onu takmış kafasına.

afern ye tabı bak ben 2-3 gundur duzenlı beslenıorum oncesınde gelsn borekler gtsn pogacalar sımıtler acmalar ohhh snra kılo ve mınıcık catlak olaraktan aldm agzmn payını artı dıs etlermde kanadı yaaaaa o sebepten artk sureklı sut ve urunlerını et ve urunlernı tuketıyorum balık sezonu acıldı haftada 2 yemenı tavsıye ederm ve her balık yenmez bazı balıklarn civası mı bsyı yuksekmıs o sebepten somon levrek lufer bıde barbunya falan yıebılıosun sen netten aratr bunları seker kız sıvıtyyy

bende yenı yaptrdm yuklememı yaptrmaz olaydm bı agır geldı bı agır geldı sekerm sınırda cıktı sekerı olmayanlar o ıctıkelrı seyden etkılenmıolar ama bnm seker sınırda oldgu ıcın ben 1.5 saat malak gbıyattm hastanede pırcıgım cıktı vallahı ınsallah yoktur sende kuzuskommm

kızlar banyoda kı dusa kabının cozumu sanırım yok ben her dusa grdgmde cıf ve scoch brıdela ovuyorum sonracgma bı su tutuyorum telefonlaaaa ohhhh mıssss valla su damlacıklarıda olsun napım zatenher gun dus alıyrmher gun damlacık temzleyemem:KK71::KK71:

Ben geldimmmm
Bir sürü ciciler aldım bakalim kurbanim begenecek mi cicileri. Keşke çalışıyor olsaydım o zaman daha çok daha güzel şeyler alabilirdim ama umarım bunlar az gelmez kurbanima tabikide daha çok güzel şeyler hakediyor ama bu seferlik bu kadarcık yapabildim. İnşallah beğenir şimdi paketlemesi kaldı sadece sali ya da çarşamba kargoya verebilirim allah kismet ederse :) kv gelmeden aradan çıkarmak istiyorum da :)

[Q1UOTE="plojovic, post: 36981581, member: 514257"]Ne alacan banaaaaaaa:rolleyes:

Benim kucuk cekpasim var banyoda,banyo sonrasi cekiyorum hemencik sulari cok kalmiyor onun disindada Amway'in urununu kullaniyorum banyolar icin olani..Ama kuruyosa kaliyor tabii kiizce yine..Banyo sık temizlik istiyor..

Canım dün bize gelen arkadasimda 4 aylik hamile. Bi prigram izlemiş doktor demiski şeker yuklemesini hiç doğru bulmuyorum el kadar bebege o kadar seker yüklenmesi yanlış falan demiş o da onu takmış kafasına.[/QUOTE]

onu canan karatay hanımefendı demıs ama bu seker yuklemesını her dr onerıyor yanı bunun yapılması sartmıs yaptrmayan yaptrmazda bak ben sekermn sınırda oldgnu ogrendm ogrenmeseydm aynı tempoda beslenmeye devam edıp seker e yakalanıcaktm ozaman ne olcak

major bır suru cici mi aldın herkes mi bir sürü alcakkio_O ona gore davranım rezıl olmım ben yarn alcam kocıskom ızınlı ya beraber cıkıcaktık bsy almaya:KK51:

major bır suru cici mi aldın herkes mi bir sürü alcakkio_O ona gore davranım rezıl olmım ben yarn alcam kocıskom ızınlı ya beraber cıkıcaktık bsy almaya:KK51:

Yani ben içimden geçen beğendiğim her şeyi aldım bi şey daha alacaktım ama alamadım artık onu. Netten bi sipariş vermiştim onun gelmesini bekliyorum bide kolye yapicam boncuk aldım insallah güzel olur :)

Bende bi kac bisy aldim kucuk kucukte olsa..bitanesi el emegi benimde bide alkinda bisy daha var onuda alicam..insallah kurbanimda begenir bu hafta ici gonricem insallah...kurbanimi ayrica hepinizi opuyorum..

oleyyy bu haftada bittiiii:KK70:

Canım dün bize gelen arkadasimda 4 aylik hamile. Bi prigram izlemiş doktor demiski şeker yuklemesini hiç doğru bulmuyorum el kadar bebege o kadar seker yüklenmesi yanlış falan demiş o da onu takmış kafasına.

onu canan karatay hanımefendı demıs ama bu seker yuklemesını her dr onerıyor yanı bunun yapılması sartmıs yaptrmayan yaptrmazda bak ben sekermn sınırda oldgnu ogrendm ogrenmeseydm aynı tempoda beslenmeye devam edıp seker e yakalanıcaktm ozaman ne olcak[/QUOTE]
ben de doktoruma sordum karatay böyle dio diye meğer her hastası sorar olmuş..
yaşlandı karatay artık dedi:-)
velhasıl yaptırmazsan kötü olur önlemini alamazsın dedi..
ben de kesin yaptırıcam ama korkuyorum işte
bi de bu ara fazla tatlı yedim sanki:110:
inşallah güzel çıkar..seninki en azından sınırda yüksesk değil kuzu..
dikkat edince bişeycik olmaz ki...
ben de haftada en azından en az 1 gün et 1 gün balık vb yemeye dikkat ediyorum..
balığı sağolsun annem yapıyor onlara gidiyoruz...
bu akşam da kv'lerdeyiz bakalım menüde ne varrr:KK53:

bu arada ben de pek sevgili kurbanıma küçük küçük bikaç hediye almak istiyorum
birini beğenmezse diğerini beğensin :-):-)

Kızlar alıntı yapamadım tüm mesajlar birbirine girmiş. Tüm alıntıladığım mesajları iç içe girmiş gösteriyor, forum fena karışmış.:confused::KK19:

Bana kabul geldi artık okullu oldumm. Gidip haftasonu defter kalem alayım bari renkli renkli:rolleyes::KK71::KK68::KK70:

huhuuuu minnoşlaaarr :p
sonunda hafta bitti:KK45::KK45:ama bende bittimmm:KK45::KK45: bu birler beni çileden çıkaracaak:mad::mad:
ben hediyeyi almaya daha gidemedim ama yarın minnoşumaa hediyelerini alıcaam pazartesiye yollayacam inşallaah:KK69::KK69::KK68::KK68:

Gunaydin kizceler... İc sikntim oldukca hafifledi, yazdiklarinizin da etkisi buyuk.... İnsan ne kadar guclu olursa olsun bazen koyvermek gerekiyor. Benim bebegimin gelecegine dair inancim var elbette. Sadece surenin uzamasindan kaynakli ozlem, hasret ve korku oldu galiba.... Cok iyisiniz sizi xok seviyorum.... Anlatmasam catlardim. Kocami da ayni buhrana sokmamak adina agzimi acmiyorum. Sadece aksam yuzumu dusuk gorunce noldugunu sordu... Her yanim yara bere oldu insan icine cikcak yuzum kalmadi gormuyo musun dedim. Gormuyorum dedi... Nasil gormuyosun baksana dedim.... Gayet guzel gorunuyosun dedi, gormek istersen kusur herkeste var cek gozunu kusurdan kusur'a bakma dedi.... Guldurdu adam beni... Seviyorum onu coookkkk

canım benimm toparlanma sevindimm:KK68::KK68: seni çok seviyorum ve güçlü duruşunuda. Allah huzurunuzu bozmasın:nazar::nazar:

İki kapatici bi fondoten ustune pudra dan sonra yuzumun hali... Makyajsiz halini cekip sizlwri sabah sabah korkutsaydim keske:KK70::KK70: onu da aksam yapariz artik... Allah tan savas boyalarimiz var kurtaricimiz
canım o sivilcemi kzuumm:KK57: bende resmimi paylaşayım mı benim mayın tarlamı:KK31::KK31::KK31: sende bişey yok:KK70:
Bizde seni seviyoruz amayaa :)
Hepimiz birbirimizi çok seviyoruz ki zaten yaşasın :)

Dün gorumceme sinir oldum. Arkadaşım gelecekti eşiyle akşam çaya normalde bugün geleceklerdi bende söylemiştim eşime ve gorumceme bugun onlara istanbuldan misafir gelecekmiş diye dün akşam geldiler neyse saat 17:30 da gorumcem aradi major işyerinden arkadaşım bugun eve gitmeyecek biz dışarda bi seyler yicez sonra eve gelicez arkadaşım bizde kalicak dedi buraya kadar tamam. Bende gelsin dedim sonrada dedim ki ama x kişisi gelecek eşiyle seninde haberin oldun dedim. Ne dese beğenirsiniz aaa neden ya o nerden çıktı dedi. Bende gıcık oldum ne demek nerden çıktı o da benim arkadaşım gelemez mi evime dedim. Yok yani gelebilirler tabikide işte biz gelecektik falan dedi. Gelin dedim ne var yani. Sonuc gelmediler hatta gorumcemde geldi eşyalarını aldı başka bi arkadaşında kaldilar . Git kal orda bekar kiz tek başına zaten üçünün orda kalması daha mantıklı oldu bende kocamla yalnız kaldım.
Gelde sinirlenme kizma ya laflara bak
ay canım valla sanırım biz topikçek görümcene gıcığız:KK70::KK70: yaptığı hiç hoş değil tabiki senin önceliğin olacak arkadaşın bekar kızları niye eve topluyo ya orası sizin eviniz:mad: ben çok konuşmayım uyuz oldum:KK59::KK59:

selam kızlarrr napıosunz bn eylulumun karnını doyurdum bıraz ev toplıcam haamratım bugun kocısımede guzel yemekler yapım hasta oldu bnm kuzum yaaaa yerım onu bennn :)

ece maasal guzel yaren ısmı nı hıc sevmem kulagaıma hos gelmedı ...bnde eylul ece dusunmustum vazgectm sen koyablrsn sıvıtcım :))) hatta melissa masal d aguzel olablrkı cokhavalı ve sexyyy wuhuwwwww

ayy hadı ınsallah basvurun kabul edılır en azından evd esıkılmazsn hem kendıne artın olurrr kuzum

ay tatlıskom enıste gttı demek allah kavustrsn ınsallah canımmm valla senı en ıyı ben anlarm gecende bnmkı gtmstı cıldırdım cıldrdım bıldgn :KK43: valla kendını mesgul etcek bsyler bul dıkkat et kendıne oralarda camalrnı kapılarnı sıkı kapat

ay ne zman szn yıldonumuz bzm evlılık 1. yılımz p.tesı 22 eylul ama bız gecen c.tesı kutladık bile:KK71::KK71: o yuzden p.tesı tebrıklesrz sadece kocamla her hafta bsyı kutlamayalım dıe gecen hafta tanıma yıldonumumzle beraber kutladıkkı.. sen napacan cok guzel bır sofra hazrla bence...romantık olsun :KK71:gercı bız dısarda kutladk acaba bu pazarda evde mı bsyler hazrlasam:KK76:

canım boyle olman cok normal zor zamnlar gecırıosn hepımz senı anlıyrz sen yınemasallah cok dırayetlısın kuzum uzulme yuce tanrım sana da gulecek ben ınanıyorum hıc evham yapma her sey guzel olucak gor bak

sende ınt bsy begendm aldm o geldı dersn nolmus yanı senın kv her seyı bılecek ılla ona ne be haspınnallah yaaaa

senın gorumcede bı tuhaf bnce sen ona akrsı cok kıbarsn bn olsam bnmde mısafrm var arkdsını baska zamn getırrmsn lutfen derdm hıc anlamıosn boyle seylerden En Büyük KK sıkısınca bana gel ben super oturtma cvplar bılıom:KK71::KK71:
tatlışkommm sağolasın gitti valla enişte gelmesinede daha çooook var:mad: kocam komple giderse ne yapcam bilmiyorum ev çok sessiz:KK22::KK22: yalnızlık zor allah kimseyi yalnız bırakmasıno_Oo_O
m:KK37:günaydın tatlışkolarrrrrr:KK37:
bu hamilelik beni kurda eşimi kuzuya çevirdi:-)
sabah yok yere kalbini kırdım eşimin ve hiç bir şey demedi..
sonra bi kötü oldum işe geldim gözlerim dolu dolu niye ben boşuna üzdüm kocamı diye..
hemencik aradım özür diledim..sen niye kendini üzüyorsun ben kızar mıyım hiç sana dedi:KK37:
bi kez daha aşık oldum kiii:KK68:

canım katilin uyarıyı dikkate alıcaktır mutlaka:KK48:
benim de iş yerimdekiler meraklı birine kargo gelmesin toplanırlar başına beraber açılır nerdeyse paket:-)
ben de üniversiteden arkadaşım göndermiş falan dicem..
eğer kargon yetişmezse sen de desen üniversiteden arkadaşlarla çekiliş yaptık hatıra olsun diye falan..

biz de seni çok seviyoruz kiii:KK68::KK68::KK68:
kocan da seni çok seviyor..
tarçınla fındık da çook seviyor:-):KK37:

hamarat KELEBEKKK:KK68::KK68:
ama yorma kendini sakınn can taşıyorsun sen:-)bana herkes böyle diyor ben de sana diyim dedim:-)

bu arada biz de Eylül ismini çok seiviyoruz..ama Eylül ayının özel bi anlamı yok bizim için ondan vazgeçtik:110:
Melis-Melisayı seviyorum ama biri sık görüştüğüm bi arkadaşımın ismi diğeri de bankada en gıcık olduğum kişinin kızın ismi:-)
Ece Masal çok siniyor içime..neyse daha 3 ayımız var:KK6:
bu arada nedense çevremdekiler erken doğum hikayelerini anlatıyorlar bana:110:
tek korkum şu bankada sancımın başlaması:KK57:
ay canım yaa niye kırdın enişteyi:KK14: neyse küsmemiş o_Obenim de bazen öyle ani çıkışlarım oluyo sobnra üzülüyorum
:KK22::KK22:

canım şu çekpasları bende söyleyecektimkiiii plojo damlaçikolataada yazmış:KK54::KK54: bide her banyodan sonra yaparsan uğraşmazsın:)
Kızlar alıntı yapamadım tüm mesajlar birbirine girmiş. Tüm alıntıladığım mesajları iç içe girmiş gösteriyor, forum fena karışmış.:confused::KK19:

Bana kabul geldi artık okullu oldumm. Gidip haftasonu defter kalem alayım bari renkli renkli:rolleyes::KK71::KK68::KK70:
canımmm çok sevindimmm sende mi okullu oldunnnn:KK71::KK71::KK71: hayırlı olsun kuzummm:KK71::KK71:

Ayyy okulli seniii hadi bakalım başarılar.
İngilizce olacak degil mi

He
huhuuuu minnoşlaaarr :p
sonunda hafta bitti:KK45::KK45:ama bende bittimmm:KK45::KK45: bu birler beni çileden çıkaracaak:mad::mad:
ben hediyeyi almaya daha gidemedim ama yarın minnoşumaa hediyelerini alıcaam pazartesiye yollayacam inşallaah:KK69::KK69::KK68::KK68:

canım benimm toparlanma sevindimm:KK68::KK68: seni çok seviyorum ve güçlü duruşunuda. Allah huzurunuzu bozmasın:nazar::nazar:

canım o sivilcemi kzuumm:KK57: bende resmimi paylaşayım mı benim mayın tarlamı:KK31::KK31::KK31: sende bişey yok:KK70:

ay canım valla sanırım biz topikçek görümcene gıcığız:KK70::KK70: yaptığı hiç hoş değil tabiki senin önceliğin olacak arkadaşın bekar kızları niye eve topluyo ya orası sizin eviniz:mad: ben çok konuşmayım uyuz oldum:KK59::KK59:

tatlışkommm sağolasın gitti valla enişte gelmesinede daha çooook var:mad: kocam komple giderse ne yapcam bilmiyorum ev çok sessiz:KK22::KK22: yalnızlık zor allah kimseyi yalnız bırakmasıno_Oo_O

ay canım yaa niye kırdın enişteyi:KK14: neyse küsmemiş o_Obenim de bazen öyle ani çıkışlarım oluyo sobnra üzülüyorum
:KK22::KK22:

canım şu çekpasları bende söyleyecektimkiiii plojo damlaçikolataada yazmış:KK54::KK54: bide her banyodan sonra yaparsan uğraşmazsın:)

canımmm çok sevindimmm sende mi okullu oldunnnn:KK71::KK71::KK71: hayırlı olsun kuzummm:KK71::KK71:
s

Herkes gorumceme sinir olmuş zaten hahaa :) gitsinler dimi yaa

Yaa bu gelen arkadaşım bizden iki ay önce evlenmişti evimize sadece 2. Gelisleri kaldiki arkadaslarimda evde kv var diye gelmek istemiyorlar çok üzülüyorum iste firsattan istifade geldiler yani sanki hergün geliyorlar gibi tepki verdi. Ona bakarsan kocamda onun kız arkadaşlarını getirmesini istemiyor rahatsız oluyor bende rahatsız oluyorum ne işi var bekar kızların bize kalmaya geliyorlar.

Ya kuzum internetten bi sey aldım desem ne aldın banada göster diyecek. Neyse işte gorumceyle ilgili olan kısmı yukarda cikilataya anlattim zaten off yaa
canimcim herkesin dedigi gibi gomrumcen densizlik yapmis.. Onun bi kere arkadas cagirmadan sizden izin almasi gerekiyor bence

Asoscum az sonra belki makyajsiz halini de koyayim da gor :))))) ya sivilce olsa sadece dert degil. İgneli epilasyon yaptirdim biyiklarima ve yeni cikan sakallarima. Ama normalde ben orjinal olmayan parfumu vucuduma degdiremeyen biriyimdir. Yeni bi urun alsam makyaj malzemesi falan kabariveririm hemen... Neme lazimsa git iple aldir olmadi sir agda yaptir kendini bilmiyon mu dimi? İgneli epilasyon yaptirdim benim hassas tenim bunu kaldsiramadi... :KK53::KK53:

Citircik ciookkk sevindim... Okullu oldun yasasiiinnnnnn.... :KK70::KK70:

Bu arada banyo hakkinda benim yorumum yok. 25 yillik bi evde kiraxiyim ben. Kuvet var oda boyle krem rengimsi mi desem ne desem bilmiyorum. Ben sadece hijyen olmasi axisindan kendim girmeden esim ciktiktan sonra domestos esliginde fircaliyip su tutuyorum o kaaaaa.... Zaten kuvetin onune de milyonculardan bi dus perdesi aldim o kadar. Dusakabin hakkinda ve onda kalan su damlaciklari hakkinda hic fikrim yooookkkk

Aaaaa resmi unutuyodummmm

Eklentiler

• IMG_20140919_201527.jpg
    IMG_20140919_201527.jpg
    801,6 KB · Görüntüleme: 75
He

s

Herkes gorumceme sinir olmuş zaten hahaa :) gitsinler dimi yaa

eveettt evlerine dönsün herkes majorla kocası yalnız kalsın majorla kocası yalnııız kaaaalsınnEn Büyük KKEn Büyük KK

canimcim herkesin dedigi gibi gomrumcen densizlik yapmis.. Onun bi kere arkadas cagirmadan sizden izin almasi gerekiyor bence

Asoscum az sonra belki makyajsiz halini de koyayim da gor :))))) ya sivilce olsa sadece dert degil. İgneli epilasyon yaptirdim biyiklarima ve yeni cikan sakallarima. Ama normalde ben orjinal olmayan parfumu vucuduma degdiremeyen biriyimdir. Yeni bi urun alsam makyaj malzemesi falan kabariveririm hemen... Neme lazimsa git iple aldir olmadi sir agda yaptir kendini bilmiyon mu dimi? İgneli epilasyon yaptirdim benim hassas tenim bunu kaldsiramadi... :KK53::KK53:

Citircik ciookkk sevindim... Okullu oldun yasasiiinnnnnn.... :KK70::KK70:

koy canım göreyim:KK45::KK45: yaşasın sivilce kardeşliği:KK45::KK45:benimde bu ara sivilce patlaması yaşıyorum resmen:KK30: hele ağzımın tam kenarında çıktı meret gitmiyo:110::110:

X