- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #15.381
Maşallah sana canım hem çok erken anne olmuşsun hemde ikinciye anne oluyorsun ben daha bir tane doğurmaya korkuyorum valla :)
Bi şey diyim mi ben gece uyurken allahım hakkımda hayırlısı neyse o olsun diye uyudum. Bebek ya da iş olarak düşünmüştüm sonra rüya gördüm hani yeşil murad demektir ya nanede yeşil bi sey itiraf edecek olursam hamile olabilirim :) ama daha ogrenmeme 12 gün var adet olmazsam müjdeyi veririm :)
Canim plojom,
Her gunu birbirinden guzel gunleriniz olsun sevdiceginle sezosla ve tuuuummm sevdiklerinle, sevdiklerinizle.... Guzel gozlerin gordugu her seyi guzellestiriyo ya, dunyanizi guzellestirsin basiniza gelen hersey... Rabbim zorlu sinavlara tabi tutmadan her iki dunyada diz dize yan yana kilsin sizleri....
Ayyyy hadi insallahbhayirlisiylaaaa....
canlaarrrben geldimmmm
yarın eşim memlekete gidiyyooobi banka mülakatına girecek dua edinde hakkında hayırlısı olsun inşşalh haftaya çarşambaya kadar yok ilk defa bu kadar uzun kendim kalıcam azıcık tırsıyorum ama kesinlikle çaktırmıyorum ve eşim mülakatı kazanırsa 1 sene ayrı takılıcaz hakkımızda hayırlısı olsun inşallaah
ahaha vallahi çok benziyoruz kuzumhatta bi altın top küpelerim vardı işte düğündede taktığım onun tekinide eşim lavaboya düşürünce aslında küpemde kalmadı
bazen özeniyorum ama ben takıp takıştıramıyorum yahu
inanmıyorrrrruuuummmmmmmmmmm
majorcan çok sevindim yaaainşallaahhh bi bebiş vardır göbüştee
Wuuuuuuu
Topigimiz cok heyecanli oldu valla..
Benim su dizi benzetmemin tam da sezon dönüsü oldu
Hayirlisiyla bekledigin gb olur insallah canim..
Ne kadar icten yazmissin canim benim..
Cok tesekkur ederim..Amin amiiinnn insallahh..
kizcelerime iyi geceler demek icn bakiyim derken MAJORU okuyuo bole oldum
canimmm gonlunden gecen olsun insallah...inan o kadar guzel bi duygu ki Rabbim butun isteyen herkese yasatsin
ASOSUMM esin icin de hayirlisi olsunnn
bana en zoru yazili sinav gelio mulakatta kandirmasi kolay
bak senin gibi tarliskoyu kucucukken lise siralarinda kandirmis en zor mulakati gecmis
ayy esin bankaci olursa biz meslektas olucsz siz de esimle meslektas
gerci sizin eslesme guzel de ben akli olan bankaci kadinla evlenmez diyorumm
Gunaydin kizceler :)
Dün gece yazdiklarinizi okudum ama cevap yazamadim :)
Eşime daha önce hiç bu topikten sizden bahsetmemistim dün söyledim dediki nerden biliyosun hepsinin kız olduğunu instagramdaaaann dedim :) ooo dedi siz işleri baya ilerletmissiniz.
Plojo sezosun bikinili fotoğrafını söyledim de çok hoşuna gitti nerden bulmuslar o kadarcık bikini dedi :) fotografini bugün gostericem çünkü yatakta uyumak üzereyken söylemiştim :)
Benim kocam kız bebek delisi
Umarım hayırlısı olur amayacim
Umarım eşin mülakatı kazanır ayrı kalmak kötü olur ama mecbur
Esin normalde ne is yapiyor canim
Valla kızlar eğer hamileysem bende çok mutlu olacağım eşimin zoruyla oldu biraz adam resmen yumurtlama günlerimi takip etmiş
:) HAAAYIIIIRRRR HERKESİ SEN GEBE BIRAKTINNNNN... HEPSİ SENİN YÜZÜNDENNNNNGunaydiiiiiiinnnnn
Geldigim gunden beri surekli birinin hamile kalmasinda hic etkim yoktur di mi yok yok
Buarda Sezen'in bikinisi Lcw'dendi Kelebektee sormustuu
AAAA SADECE 5 AYLIK MIIIII... KIZ ESKİMİŞİM YA BEN... 2 YIL OLACAK NERDEYSE....E ama hepiniz kendinizi tanitmissiniz bi ben kalmisim
Ben 24 yasindayim 5 aylik evliyimkocisime asigim kitaplari severim hatta lisede adim kitap kurduydu taki ve makyajla aram hic yok nasil bi kadinsam artik anlamli kalici seyleri severim cok genel oldu buda baska biseyde gelmiyoki aklima
:) HAAAYIIIIRRRR HERKESİ SEN GEBE BIRAKTINNNNN... HEPSİ SENİN YÜZÜNDENNNNN
gunayin kizccelerrrr
bankayi su basti
ben 2.kattayim ust katin su borulari patlamis bizim kat sipir sipir
bi geldim klavyem yuzuyooo
ve yarim saattir calismiyorummmm
bu arada PLOJOO sayende bu yil nufus patlamasi olucakkk
Plojoooo senin yüzünden değil dersem yalan söylemiş olurum :)
Gunaydin hepinize
swity klavyeyi ters cevir kurusun tekrar calisiyo tarafimdan defalarca test edilmistir
major hayirli haberlerini bekliyoruz hadi İnsallah
plojo topigin aklini hep sen karistiriyonbende bebis istiyorum ama banane
AAAA SADECE 5 AYLIK MIIIII... KIZ ESKİMİŞİM YA BEN... 2 YIL OLACAK NERDEYSE....
BUNU DEMİŞKEN KOCAMA NE SUPRİİİİZZZZ YAPCAM BEN YAAAAAA.....
canim eskimek diye bisey yok bizim kitabimizdaAAAA SADECE 5 AYLIK MIIIII... KIZ ESKİMİŞİM YA BEN... 2 YIL OLACAK NERDEYSE....
majorcum bu konuyla alakalı bir bölüm vardı du bi bakıyım....
baktım "Bize Ulaşın" bölümünden mail atmak gerekiyormuş. bir ara ben değiştirecektim de; hatta mesaj da attım değiştirmek istiyorum diye. bana mail geldi genel kurallarla alakalı özel işaret içeremez yeni isim...vs. vs. kendime yeni nick düşünürken bi kullanıcıdan ne güzelmiş senin nick diye mesaj geldi tanımıyorum da kızı :) sonra baktım hakikaten hoş gelmeye başladı....
AAAA SADECE 5 AYLIK MIIIII... KIZ ESKİMİŞİM YA BEN... 2 YIL OLACAK NERDEYSE....
ben masal yareni beğendim tatlımmm....kızlarrr sizlere bi şey sorucam anket gibi
bizim kızçenin ismi kesin Masal olucak ama benim kociş 2 isimli olsun diye takıntı yapınca 2.isim derdine düştük..
neymiş zeki olurmuş 2 isimlilerkendi 2 isimli yaaa
neyse aklımızda olanlar şöylee
ECE MASAL
DURU MASAL
NAZ MASAL
MASAL YAREN(bu da sırf eşimin isimlerinin baş harfleri diye)
hadi seçin birini ekstra önerilere de açığım
kızlarrr sizlere bi şey sorucam anket gibi
bizim kızçenin ismi kesin Masal olucak ama benim kociş 2 isimli olsun diye takıntı yapınca 2.isim derdine düştük..
neymiş zeki olurmuş 2 isimlilerkendi 2 isimli yaaa
neyse aklımızda olanlar şöylee
ECE MASAL
DURU MASAL
NAZ MASAL
MASAL YAREN(bu da sırf eşimin isimlerinin baş harfleri diye)
hadi seçin birini ekstra önerilere de açığım