Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
:KK48::KK48:kızlarrr sizlere bi şey sorucam anket gibi:rolleyes:
bizim kızçenin ismi kesin Masal olucak ama benim kociş 2 isimli olsun diye takıntı yapınca 2.isim derdine düştük..
neymiş zeki olurmuş 2 isimliler:KK53:kendi 2 isimli yaaa:KK48:
neyse aklımızda olanlar şöylee

ECE MASAL
DURU MASAL
NAZ MASAL
MASAL YAREN(bu da sırf eşimin isimlerinin baş harfleri diye:KK48:)
hadi seçin birini ekstra önerilere de açığım:cool:

Ece Masal güzel geldi, Masal kraliçesi gb :))))
Öneri olarakta ben Özgü isminde çok severim:KK66:
Ne çok bakinmistik şimdi hepsi çıkmış aklımdan, bi de Belemir vardı :)

Masal Yaren'i beğenmiş genel olarak benim arkidişlerimm:KK9:
benden çok eşim istiyordu söyliyim de sevinsin:KK53:
PLOJOM ben de Ece Masasl'ı kraliçe masalı gibi ömrü olsun falan diye derin düşüncelerle istemiştim:KK6:
dur bakalım ne olucak bizim prenses..bana kalsa tek Masal yeter de..
Özgü de güzelmiş..benim evlenmedenn önceki soyismim "öz"le başlıyordu onu hatırlattı:110:
Belemiri hiç duymamıştımmmm değişikmiş..

Kizceler ben geldim...gene bir kuzEn toplansinin ortasinda bulunmaktayim:) ne cok kuzenim var benim ya:KK66:
Sivitiiii bende ece masal diyorm ece ismini cok severim ayrica..kizim olursa ya ece yada defne koyacamm:KK66: valla o gunleri ozluyorm genemi hamis olsam ki:)
Bu arada sezosun bikiniye bende bayildi. Plojocum..hii bide sezen goz muaynesi oldumu? Nasil oluyor merak ettim kagani bu hafta goturcemde..
Asennn insallah esin basarili olur canim..
Majorrr bekliyorz bebis haberi :KK66: himm optum ki sizi..

Kizceler ben geldim...gene bir kuzEn toplansinin ortasinda bulunmaktayim:) ne cok kuzenim var benim ya:KK66:
Sivitiiii bende ece masal diyorm ece ismini cok severim ayrica..kizim olursa ya ece yada defne koyacamm:KK66: valla o gunleri ozluyorm genemi hamis olsam ki:)
Bu arada sezosun bikiniye bende bayildi. Plojocum..hii bide sezen goz muaynesi oldumu? Nasil oluyor merak ettim kagani bu hafta goturcemde..

Keşke Benim de bi sürü anlaştığım kuzenim olsaydıı:KK16:
Defne ismin ben de çok seviyorum ama en yakın arkadaşım eylül sonunda doğum yapıcak o koyuyor Defne'yi..
sen çok geçmeden yap bi tane daha :-)

:KK49:Kızlar merhaba, yeni güzel gün olsun.

Yüksek lisans başvurusu yaptım. Bakalım işallah kabul gelir. Çocuk olmadan aklımda olan eğitimi tamamlarım. İşallah dua edin kızlar. Git gide eğitim zorlaşıyor. Evlilikle bile zor yeterince çocuktan sonra düşünemiyorum.:KK51:

gunayin kizccelerrrr:KK54:
bankayi su basti:KK45:
ben 2.kattayim ust katin su borulari patlamis bizim kat sipir sipir:KK57:
bi geldim klavyem yuzuyooo:confused:
ve yarim saattir calismiyorummmm:KK73:

bu arada PLOJOO sayende bu yil nufus patlamasi olucakkk:KK71:

Plojoooo senin yüzünden değil dersem yalan söylemiş olurum :)
Svitoşum nası su basma o ya? Baya tüm bilgisayarlar bakıma falan giricek herhalde? Neyse sana yaradı işten kaytarmışsın. Ama müşteriler birbirine katıyordur muhtemelen?:confused:

majörcanım işallah güzel haber alırsın en kısa zamanda
majorcum bu konuyla alakalı bir bölüm vardı du bi bakıyım....

baktım "Bize Ulaşın" bölümünden mail atmak gerekiyormuş. bir ara ben değiştirecektim de; hatta mesaj da attım değiştirmek istiyorum diye. bana mail geldi genel kurallarla alakalı özel işaret içeremez yeni isim...vs. vs. kendime yeni nick düşünürken bi kullanıcıdan ne güzelmiş senin nick diye mesaj geldi tanımıyorum da kızı :) sonra baktım hakikaten hoş gelmeye başladı....
Amayaa cım bende senin nickini anlamamıştım ama fonetik olarak güzel gelmişti. Ben forumu okurken eşimde ne okuyorum diye bakıyor bazen. Senin nickini gördü "aa ne değişik nicki ama yaaa" dedi. Aa ben anlamamıştım vay be güzelmiş dedim, belirteyim bunu da :)
canim eskimek diye bisey yok bizim kitabimizda:KK45:
Bizler kendini her daim yeni hisseden gelinleriz ki:KK49:Bizim askimiz baslayali bir yil olmadi daha 6 kasim esimin bana evlilik teklif ettigi tarih ( cep tekefonundan Mesajla:KK53:)

Plojo biz hep yeni kalacagiz sana katiliyorum İnsallah kucagimizda bebislerle:KK49:
Oo canım ne hızlı ilerlemişsiniz. Gerçi biz de hızlıyız ama.. Ne zamandır berabersiniz eşinle ?:KK37:
bizim kızçenin ismi kesin Masal olucak ama benim kociş 2 isimli olsun diye takıntı yapınca 2.isim derdine düştük..

ECE MASAL
DURU MASAL
NAZ MASAL
Ben de duru masal beğendim. Ece ismine sahip kişilerin anneleri bir garip oluyor, bu da benim teşhisim. Ama aslında çok güzel isim ama eceler çok şımartılıyor anneler tarafından. Duru ismini yeni yeni baya beğeniyorum. Temiz saf doğal anlamında çok güzel bir isim. Ya bir de Bade sardım ben. Kızımız olursa Bade olabilir, hem annesiyle baş harfleri aynı olur.:-):KK37:

Yüksek lisans başvurusu yaptım. Bakalım işallah kabul gelir. Çocuk olmadan aklımda olan eğitimi tamamlarım. İşallah dua edin kızlar. Git gide eğitim zorlaşıyor. Evlilikle bile zor yeterince çocuktan sonra düşünemiyorum.:KK51:

Svitoşum nası su basma o ya? Baya tüm bilgisayarlar bakıma falan giricek herhalde? Neyse sana yaradı işten kaytarmışsın. Ama müşteriler birbirine katıyordur muhtemelen?:confused:

Amayaa cım bende senin nickini anlamamıştım ama fonetik olarak güzel gelmişti. Ben forumu okurken eşimde ne okuyorum diye bakıyor bazen. Senin nickini gördü "aa ne değişik nicki ama yaaa" dedi. Aa ben anlamamıştım vay be güzelmiş dedim, belirteyim bunu da :)

Oo canım ne hızlı ilerlemişsiniz. Gerçi biz de hızlıyız ama.. Ne zamandır berabersiniz eşinle ?:KK37:

Ben de duru masal beğendim. Ece ismine sahip kişilerin anneleri bir garip oluyor, bu da benim teşhisim. Ama aslında çok güzel isim ama eceler çok şımartılıyor anneler tarafından. Duru ismini yeni yeni baya beğeniyorum. Temiz saf doğal anlamında çok güzel bir isim. Ya bir de Bade sardım ben. Kızımız olursa Bade olabilir, hem annesiyle baş harfleri aynı olur.:-):KK37:
İnsallah kabul esilirsin canim yuksek lisansa
Biz gecen yilin kasim ayindan beri beraberiz canim esimle 3 gun konustuk sonra evlenme teklif etti 6 kasimda 22 subatta istediler 26 subaatta nisan 18 mart nikah 12 nisan dugun:KK76::KK70::KK70::KK31:Yani toplam 10 ay oluyor askimla:KK36:

İnsallah kabul esilirsin canim yuksek lisansa
Biz gecen yilin kasim ayindan beri beraberiz canim esimle 3 gun konustuk sonra evlenme teklif etti 6 kasimda 22 subatta istediler 26 subaatta nisan 18 mart nikah 12 nisan dugun:KK76::KK70::KK70::KK31:Yani toplam 10 ay oluyor askimla:KK36:
Saol cnm işallah.

Ne kadar hızlı karar vermişsiniz, ama demekki içinize sinmiş ki böyle karar almışsınız. Zaten bir ilişkide ne kadar hızlı olursa ve ilişki evliliğe ne kadar kalırsa daha güzel olduğunu düşünüyorum. Bir insan aynı eve girmeden zaten tamamen tanınmıyor. Bir ömür çok mutlu olun işallah.

m,innoşkolaaar yalnız bi asen geldi:KK14::KK14::KK14: evimin direği gözümün nuru benden tam 1600 km uzaga gitti:KK61::KK61::KK61::cry::cry::cry: şuan yolda bende yalnız yalnız ne yapacağını bilemeden evde onun hiç sevmediği kokusundan nefret ettiği kahveyi içiyorum:KK22::KK22:

kizcelerime iyi geceler demek icn bakiyim derken MAJORU okuyuo bole oldum:KK57:
canimmm gonlunden gecen olsun insallah...inan o kadar guzel bi duygu ki Rabbim butun isteyen herkese yasatsin:KK73:
ASOSUMM esin icin de hayirlisi olsunnn:KK73::KK73:
bana en zoru yazili sinav gelio mulakatta kandirmasi kolay:KK66:
bak senin gibi tarliskoyu kucucukken lise siralarinda kandirmis en zor mulakati gecmis:KK73:
ayy esin bankaci olursa biz meslektas olucsz siz de esimle meslektas:confused:
gerci sizin eslesme guzel de ben akli olan bankaci kadinla evlenmez diyorumm:-):-)
inşallah canımmm dua edin de kazansınn Allah'ım hayatımız düzene girsin vee minik bi birey bizede katılsın:KK22::KK22:
valla çaprazlama olarak aynı olacaz :KK53::KK53: birbirimizin derdinden anlarız o zaman kuzum:p:p

Gunaydin kizceler :)
Dün gece yazdiklarinizi okudum ama cevap yazamadim :)

Eşime daha önce hiç bu topikten sizden bahsetmemistim dün söyledim dediki nerden biliyosun hepsinin kız olduğunu instagramdaaaann dedim :) ooo dedi siz işleri baya ilerletmissiniz.

Plojo sezosun bikinili fotoğrafını söyledim de çok hoşuna gitti nerden bulmuslar o kadarcık bikini dedi :) fotografini bugün gostericem çünkü yatakta uyumak üzereyken söylemiştim :)

Benim kocam kız bebek delisi :KK45:

Umarım hayırlısı olur amayacim :KK51:

Umarım eşin mülakatı kazanır ayrı kalmak kötü olur ama mecbur :KK66:
Esin normalde ne is yapiyor canim

Valla kızlar eğer hamileysem bende çok mutlu olacağım eşimin zoruyla oldu biraz adam resmen yumurtlama günlerimi takip etmiş :KK22::KK22:
sağol canım benim inşallah kazanır yaao_O çok heyecanlıyımo_Oo_O
benim eşimin film sitesi var canım internet işleriyle uğraşıyo site kuruyo falan bilgisayarla işi yani :KK54::KK54:
ama biz daha düzenli bi hayat istiyoruz çünkü hep evde sürekli bilgisayar başında sosyal ortam yok falan o da bıktı artık :KK69::KK69:
gunayin kizccelerrrr:KK54:
bankayi su basti:KK45:
ben 2.kattayim ust katin su borulari patlamis bizim kat sipir sipir:KK57:
bi geldim klavyem yuzuyooo:confused:
ve yarim saattir calismiyorummmm:KK73:

bu arada PLOJOO sayende bu yil nufus patlamasi olucakkk:KK71:
ay inanmıyorummm sivitoş yaa:KK70::KK70: neyse o yüze dursun sende işten kaytarmış oldun ne güzel:KK45::KK45:

AAAA SADECE 5 AYLIK MIIIII... KIZ ESKİMİŞİM YA BEN... 2 YIL OLACAK NERDEYSE....

BUNU DEMİŞKEN KOCAMA NE SUPRİİİİZZZZ YAPCAM BEN YAAAAAA.....
aaaa evlilik yıldönümünüz bu aralardı de mi kuzum:KK68::KK68: ay ben odunlaştım yaa yardım edemicem sanırım sana:KK45:
biz eskimeyen gelinleriz kiiii:KK70::KK70:
inşallah ömür boyu çok mutlu olur burdan da paylaşırız mutluluklarımızı..

ATLASCIM klavye bildiğin suya batmış tavandan damladığı için direk klavyeye gelmiş..evde olsam uğraşırdım da şimdi burdakiler uğraşsın:KK45:
bu arada inşallah tez zamanda bebiş olur..
hamişler ve bebişliler topiği olalımm:KK9:
ben ve kelebek hamişiz biz doğurunca kesin bikaç tane hamiş olsun topikte çok heyecamlı oluyor:-)

ayyy ASENNNN aklıma ne geldiiii :oops:
eşinin banka olursa uzak kalıcaksınız ya bebiş çalışmalarına başlıcaktın hani:KK23:
şubat tatilini iyi değerlendirin:KK70::KK70:

ahaha valla şubatta da evimizi açmayalım ailelerde kalırız diyoduk ama açarım evimi kocam giderse:KK22::KK22::KK60::KK60: çocuk yapmak zor zanaat:KK53::KK53: gitmeden mi değerlendirsem acaba :KK53::KK53:

ECE MASAL
DURU MASAL
NAZ MASAL
canımmm bana ece masal çok güzel geldiiiiiiiii:KK68::KK68::KK37::KK37: masal yarende güzel ama ne bileyimm ece masal çok cimcime olur yaa:KK37::KK37:

bende kızım olursa sare ismini pek çok istiyorummm sende düşünebilirsin:KK39:

Selammm yeni sayilamam ama ben de 4 srnelik gelinin sohbete katilabilir miyim :)
hoşgeldin tatlımm sen bize göre baya tecrübelisin:KK39: tabiki katılabilirsinn :KK39::KK39:

teşekkür ederim kuzum inşallaah başarılı olurro_Oo_O
sende ece ismini beğenmişsiinn:KK37:

Masal Yaren'i beğenmiş genel olarak benim arkidişlerimm:KK9:
benden çok eşim istiyordu söyliyim de sevinsin:KK53:
PLOJOM ben de Ece Masasl'ı kraliçe masalı gibi ömrü olsun falan diye derin düşüncelerle istemiştim:KK6:
dur bakalım ne olucak bizim prenses..bana kalsa tek Masal yeter de..
Özgü de güzelmiş..benim evlenmedenn önceki soyismim "öz"le başlıyordu onu hatırlattı:110:
Belemiri hiç duymamıştımmmm değişikmiş..

Belemir erkek adi diye geciyor,Peygamberimizin en sevdigi cicekmis (mavi kantaton)..Ama brnce tam bayan ismi ki genelde bayanlar var..
Bizim sulalenin kizlarini sayayim mi sana :)
Sengul,Fatma,Filiz,Sevdiye,Miray,Mircan,Gulcan,Nurcan,Tugba,Gulsah,Busra,Elif,Tulay,Nazire..Cocuklar Kubra,Tuana,Besa,Anesa,Cansu,Merve,Īpek,Ezgi,Melis,Defne,Ece,Sezen :)
Sadece kardes cocuklarinin kiz olanlari ve torunlarinin isimleri yani bi kismimiz sadece :KK53:

Oldu canim goz doktoruna gitmiistik..O da cocuk doktoru gb bakiyor sadece ısıkla gözüne bakiyor sikayetine gore canim,o kadardi :)

m,innoşkolaaar yalnız bi asen geldi:KK14::KK14::KK14: evimin direği gözümün nuru benden tam 1600 km uzaga gitti:KK61::KK61::KK61::cry::cry::cry: şuan yolda bende yalnız yalnız ne yapacağını bilemeden evde onun hiç sevmediği kokusundan nefret ettiği kahveyi içiyorum:KK22::KK22:

inşallah canımmm dua edin de kazansınn Allah'ım hayatımız düzene girsin vee minik bi birey bizede katılsın:KK22::KK22:
valla çaprazlama olarak aynı olacaz :KK53::KK53: birbirimizin derdinden anlarız o zaman kuzum:p:p

benim eşimin film sitesi var canım internet işleriyle uğraşıyo site kuruyo falan bilgisayarla işi yani :KK54::KK54:
ama biz daha düzenli bi hayat istiyoruz çünkü hep evde sürekli bilgisayar başında sosyal ortam yok falan o da bıktı artık :KK69::KK69:

ay inanmıyorummm sivitoş yaa:KK70::KK70: neyse o yüze dursun sende işten kaytarmış oldun ne güzel:KK45::KK45:

aaaa evlilik yıldönümünüz bu aralardı de mi kuzum:KK68::KK68: ay ben odunlaştım yaa yardım edemicem sanırım sana:KK45:

ahaha valla şubatta da evimizi açmayalım ailelerde kalırız diyoduk ama açarım evimi kocam giderse:KK22::KK22::KK60::KK60: çocuk yapmak zor zanaat:KK53::KK53: gitmeden mi değerlendirsem acaba :KK53::KK53:

canımmm bana ece masal çok güzel geldiiiiiiiii:KK68::KK68::KK37::KK37: masal yarende güzel ama ne bileyimm ece masal çok cimcime olur yaa:KK37::KK37:

hoşgeldin tatlımm sen bize göre baya tecrübelisin:KK39: tabiki katılabilirsinn :KK39::KK39:

Canım işallah başarılı olur kocişin. Ama ne güzel düşünmüşsünüz oraya gittikten sonra başvurması iyi olmuş. Banka işi kafa rahat birde. Biliyorsunki her ay maaşın geliyor. Ona göre daha rahat karar veriyorsun. Kendi işinde zevkli ama işte garanti yok.
Belemir erkek adi diye geciyor,Peygamberimizin en sevdigi cicekmis (mavi kantaton)..Ama brnce tam bayan ismi ki genelde bayanlar var..
Sengul,Fatma,Filiz,Sevdiye,Miray,Mircan,Gulcan,Nurcan,Tugba,Gulsah,Busra,Elif,Tulay,Nazire..Cocuklar Kubra,Tuana,Besa,Anesa,Cansu,Merve,Īpek,Ezgi,Melis,Defne,Ece,Sezen :)
Sadece kardes cocuklarinin kiz olanlari ve torunlarinin isimleri yani bi kismimiz sadece :KK53:

Oldu canim goz doktoruna gitmiistik..O da cocuk doktoru gb bakiyor sadece ısıkla gözüne bakiyor sikayetine gore canim,o kadardi :)
Oo plojocum sizin ailede koyulmadık kız ismi kalmamış :KK70:

Bizimde evlilik yıldönümüz geliyor napsam bilmiyorum

çok açımmm ve yağmur yağıyorrrr:110:
niye böyle olumsuz bi giriş yaptım ki ben..
neyse hayat güzel yine deee yağmura veee karnımın gurultularına raağmennnnn:KK75::KK75:

canım inşallah kabul olur yüksek lisans başvurun..
hem canın sıkılmaz hem de iyi olur senin için..
benim hiçç ders çalışıcak gücüm yok gibii..aslında severdim ders çalışmayı ama hem iş hem ders zor oluyor..
üniversitede kalma ihtimalin var mı kii?
Bizim de Masalın baş harfi babası ile aynı dedim ikinciye de G'le başlayan koycaz bananeee:KK70:

kuzumm kıyamam sanaaa gitti mi kocannn:110:
olsunn ama çok güzel bi amaç için gitti...
inşallah müjdelerle gelsin..
bence de ayrı olursanız evi kesin açınn:KK70::KK70:
Sare ismini yesinler...kendi de gelir inşallah..
senin de kızın olur gibime geliyor ama hep yanıldığım için erkek olma ihtimali yüksek:-)
ay sen Sare'yi pembiş pembiş giydirirsin:KK73:
bizim de kızın neredeyse her şeyi pembe eşimin ısrarı üzerine..ben yeşil sarı alalım ki 2.erkek olursa giyer diyorum
neymiş kız olduğu belli olsunmuş bakınca..görmemişin kızı olmuşş:-)

ay maşallah sülale geniş olunca isimler de kapılmış..:-)
sana 2.ye isim yok:-)
şimdiden düşün de ismi rezerve ettir koymasınlar malum düğünler çok sizde arkası gelir çocukla:KK73::KK73:

neyse hayat güzel yine deee yağmura veee karnımın gurultularına raağmennnnn:KK75::KK75:

benim hiçç ders çalışıcak gücüm yok gibii..aslında severdim ders çalışmayı ama hem iş hem ders zor oluyor..
Bizim de Masalın baş harfi babası ile aynı dedim ikinciye de G'le başlayan koycaz bananeee:KK70:

senin de kızın olur gibime geliyor ama hep yanıldığım için erkek olma ihtimali yüksek:-)
bizim de kızın neredeyse her şeyi pembe eşimin ısrarı üzerine..ben yeşil sarı alalım ki 2.erkek olursa giyer diyorum

şimdiden düşün de ismi rezerve ettir koymasınlar malum düğünler çok sizde arkası gelir çocukla:KK73::KK73:
Ya aslında benim de gözümde büyüyordu hep. Hele çalışırken hiç ihtimal vermiyordum ve açıkçası kariyer için ne kadar gerekli tartışılır. İş hayatında deneyim daha önemli bence. Ama şu an boş olmak yerinde başlıyim dedim. Okulda kalmam burda bulunduğumuz sürede birşey yapmış olurum. Akşam masterı seçtim olurda işe girersem diye. Benim de gözümde büyüyor. Ben birde oldum olası ders sevmem. Bakalım nası olurki:-)

Aa doğru Masal onunla uyumlu sıradaki sana uysun. Bu arada benim eşim de 2 isimli ve o da 2 isim meraklısı. :-)

Ay plojo ne guzel resimler paylasmissin nette...

Cok yorgunum bugun..keyifsizim de... Yagmurdandir umarim...

Benim bu kullandigim ilaclardan cene hizamda tuyler ciktigini soylemistim ya, dun igneli epilasyona gittim. Daha once de mayis haziran gibi biyiklar icin gitmeye baslamistim. Kuaforumde bu isi yapan kiz evlendi o ara. Onun dugun telasesinde ben arafigimda o yoktu o musaitken beni aradi ben olamadim bi turlu bulusamadik kisacaai. Sonradan vazgecmistim. Sun gidince biyik sakal ne varsa al dedim. Hafif kilo almis gibiydi. O arada teli caldi arayan israrli cikinca acti. Meger hamileymis hatta oglu olacagini bile ogrenmis... Bi tuhaf hissettim. Yanlis anlamayin sakin hamile haberleri almak icimi sizlatmazdi, neden ben Allahim da demedim hic, demem de... İlk eplilasyona baslasigimizda dugunun dolayiaiyla devam edemesik simdi de bebek sebep olcak yarim kalmaaina geliba dedim... Alenen dedim, zaten icimde de pek tutamam. Allah saglikla kucagina aayi buyutmeyi nasip etsin.... Ancak icim burkuldu galiba ilk kez. Huzunlendim. Cocugun bir eve katabilecegi bir cok seyi, kokusunu sesini nesesini endisesini dusundum,hayal ettim.... Ve kendimi cok yorgun hissettim. Korku kapladi biraz icimi, kovmaya calistim...pek basarili olamadim galiba.... Bide biyiklarim seyrek olmasina ragmen inatci ciktilar. Ufak tefek yaralarim oldu yuzumde. Ergen gibi sivilcelerim de var zaten omru hayatimdaergenken bile olmasiklari kadar hemde. Kendimi cirkin ve bombos hissettim. Hatta o kadar huzunlendim ki iki damla gozyasim dahi akti.... Buhran coktu icimde, gitsin istiyorum gitmiyo....

Benim bu kullandigim ilaclardan cene hizamda tuyler ciktigini soylemistim ya, dun igneli epilasyona gittim. Daha once de mayis haziran gibi biyiklar icin gitmeye baslamistim. Kuaforumde bu isi yapan kiz evlendi o ara. Onun dugun telasesinde ben arafigimda o yoktu o musaitken beni aradi ben olamadim bi turlu bulusamadik kisacaai. Sonradan vazgecmistim. Sun gidince biyik sakal ne varsa al dedim. Hafif kilo almis gibiydi. O arada teli caldi arayan israrli cikinca acti. Meger hamileymis hatta oglu olacagini bile ogrenmis... Bi tuhaf hissettim. Yanlis anlamayin sakin hamile haberleri almak icimi sizlatmazdi, neden ben Allahim da demedim hic, demem de... İlk eplilasyona baslasigimizda dugunun dolayiaiyla devam edemesik simdi de bebek sebep olcak yarim kalmaaina geliba dedim... Alenen dedim, zaten icimde de pek tutamam. Allah saglikla kucagina aayi buyutmeyi nasip etsin.... Ancak icim burkuldu galiba ilk kez. Huzunlendim. Cocugun bir eve katabilecegi bir cok seyi, kokusunu sesini nesesini endisesini dusundum,hayal ettim.... Ve kendimi cok yorgun hissettim. Korku kapladi biraz icimi, kovmaya calistim...pek basarili olamadim galiba.... Bide biyiklarim seyrek olmasina ragmen inatci ciktilar. Ufak tefek yaralarim oldu yuzumde. Ergen gibi sivilcelerim de var zaten omru hayatimdaergenken bile olmasiklari kadar hemde. Kendimi cirkin ve bombos hissettim. Hatta o kadar huzunlendim ki iki damla gozyasim dahi akti.... Buhran coktu icimde, gitsin istiyorum gitmiyo....

Canım bu hayatt hepimiz eşit şartlara sahip olmuyoruz. Bazen hayat üst üste olumsuz şeyler getiriyor başımıza. Çok istediğimiz birşey olmuyor. Ama inan bana senin çocuğun olucak. Seni mutlu etmek için söylemiyorum bunu. İnan olucak. Üst üste denemelerin başarısız olması, ilaç kullanımı sonucu kıllanma artışı moralini bozsa bile o duyguya bırakma kendini. Olumsuz hisler girdap gibi insanı içine çeker ama sen kapılma. Zaten bence sen o kadar olumlu bir insansınki bu sadece "anlık" olan bir his. Kullandığın ilaçların yaptığı hormonal değişim veya yağmur neden olmuş olabilir. Ama bebek olucak, işallah. O sevinci forumda bizimle paylaşıcaksın.

Canım işallah başarılı olur kocişin. Ama ne güzel düşünmüşsünüz oraya gittikten sonra başvurması iyi olmuş. Banka işi kafa rahat birde. Biliyorsunki her ay maaşın geliyor. Ona göre daha rahat karar veriyorsun. Kendi işinde zevkli ama işte garanti yok.

Oo plojocum sizin ailede koyulmadık kız ismi kalmamış :KK70:

Bizimde evlilik yıldönümüz geliyor napsam bilmiyorum
canımm aynen öyle düzenimiz olacak
:KK45::KK45:

canımm senin yüksek lisans da inşallah olur bence çok mantıklı düşünmüşsün aradan çıkarmış olursunn:KK54::KK54:

giydiririm valla inşallah olurr:p:p yeşil turuncu ehehe senin rengin:KK68::KK68:adamın ilk çocuğu 2.si de giymeyiversin:KK45::KK45:

canım... bunları hissetmen çok normal kolay bir zaman geçirmiyosun ki bence sen gerçekteen çok güçlü bi kadınsın. ama hiç bi şey seni yıldırmasın olur mu? bütün kalbimle inanıyorum o minik eller ve ayaklar sizin evinizede girecek:KK68:

X