- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #15.361
Nerdeyse 1 senedir konusuyoruz tekrar kendimizi anlatalım :)
Ben 26 yasindayim
Yönetici asistaniydim ama insan kaynaklari işinde çalışmak için işten çıktım ve iş arıyorum malum
Nicktende anlasilacagi üzere müzik bir zamanlar her seyimdi artık sadece hobi gitarim annemlerde hala yaa
Bende bileklik kolye küpe çok severim yüzük sevmem. Dekorasyon ürünlerini çok seviyorum tabikisi makyaj yapmayi oje surmeyi çok severim biraz kokosum galiba :) birazcık uyuşuk ve tembelimdir canım istemeyince hic bi sey yapmam ki ben :) kocama çok aşık oldugumu söylememe gerek yoktur heralde dimi :) düğünleri çok severim çok oynarım hehee :) bu bilgiyi neden verdiğimi bende bilmiyorum :)
Baskada aklima bi sey gelmediki simdi
Anaaa kesin senin kurbanin benim hehhehe
ahaha cok alemsn dugublerde oynamayi seviosan senin katil sana darbuka hediye alsn :))alemsn majorcan yerim seni
aahahha aynen bide o singirtidan lazmayy çok güldüm KELEBEKKK
darbukaa
ya daa şu kalçalara bağlanan şıkır şıkır Shakıra kemeri mi ne diyorlar
ahaha alemsn sende kendimi gordum affern bak sonuca varmssn hakzliga bnde gelemiyrm maleseffAyy imdaaaatttt öglen öglen daha kahvaltımı bile yapmamışken sinirlerim tavan yaptı...
Kızlar babamın doktoru şeker ve kolestroluna baktırması gerektigini söylemiş
Bu sabah evimize yakın bir tıp merkezine testleri yaptırmak için gidiyor ve 188 lira ücret alıyorlar
Tıp merkezini aradım
Bana bi dünya test sayıyorlar
Birde ücretin ödenmedigini söylüyorlar
Bagırdım çagırdım,bende saglık sektöründeyim,gerekirse yönetime şikayet edicem dedim
Hemen kıvırdılar
Yanlışlık olmuşda ücret ödenmişte
Eee biz şeker ve kolestrol harici test istemedik bu ne olcak
Babanız gelsinde konuşalım geri iade edelim ücreti falan
Neyse babamı gönderdimde 110 lira iade etmişler
Bu resmen soygunculuk ya
Evet cnm haksızlıga hiç gelememAyyy plojonun evlilik ve dogum yilfonumu mu kuzum hemsermmm her iki ozel günün kutlu olsun iyiki dogdun iyiki sezosuda dogurdun bitanemmm canim hemserimmm mutlu huzurlu omurler dilerim tatliskosuaahahha aynen bide o singirtidan lazm
ahaha alemsn sende kendimi gordum affern bak sonuca varmssn hakzliga bnde gelemiyrm maleseff
Inşallah Rabbim gönlünüze göre verir :) evli mutlu çocuklu ailelerden birisi de siz olursunuz huzurla dolu bir yuvanız olur :) ben evlendikten 6 ay sonra hamile kaldım 19 yaşındayım oğlumu kucağıma aldım şimdi 8 aylık ve ben 4 buçuk aylık hamileyim kızım olacak inşallah Rabbim size de nasip eder bu duyguları :)ayyyy ne güzelll... bende 28 ekimde görücü usuluyle 5 ay nişanlı kaldıktan sonra evlendim... bende aynen apaşığııımmmmancak çok istememize rağmen henüz çocuksuzuz....
vay ne güzel rüyaymış..Kızlar ya temizlik yapıyorum yine biraz dinleneyim dedim ne yapıyorsunuz diye size bakmak istedim.
Ben gece rüyamda nane topluyordum yemyeşildi hepsi ohh ne güzel kokuyor diyordum bide ben ekmisim onları.
Netten tabirine baktimda hem yeni işe yorumlanmis hem bebeğe hangi anlamı çıkarmam gerek bilemedim :)
Merhaba güzel tatlı gelinler,
Valla ne güzel oldu şu çekiliş resmen topiğe renk kattı. Hem herkes kendini tanıyıyor birbirimizi daha yakından tanıyoruz.
KELEBEKçim bende muhasebede çalıştım 5 sene. Muhasebe finans beraberdi. İkisi aynı şey zaten. Meslektaş çıktık senle :)
AMAYAAcım eski çekilişinize baktım. Nasıl özenle nasıl güzel hediyeler almışsınız birbirinize. Valla çıta baya yüksek. Bence senin kurbanın baya bir şanslı. Tecrübeli hediye alıcak :) şaka bir yana herkes elinden gelenin en güzelini hazırlar tabiki.
Bence amayanın kurbanı kelebek :) hehehehe buda benim tahminim olsun konuya dair :)
SVİTÇim günlük değişiyormuş ben haftalık sandım. Valla mesajı aldım ben :)bende de bu ara ekstra pozitiflik var maşallah diyelim.
PLOJOcum evlilik yıldönümünüz ve doğumgünün kutlu olsun. Minnoşunuzla nice yıllar çoook mutlu olun.
Bu arada kızlar dün rüyamda hamileyim. Baya bir karnım var. Ama göbeğim olması gerekenden daha sağ tarafta. Sonra bana "dış gebesin bebeği almamız lazım" diyorlar. Ne demek acaba?
huhuuuuuuu ben geldimmmminnoşlarr herkes kendini tanıtmışşşşş neredeyse ama sanırım herkeste tanıtmamışşş
bende tanıtayım bariiikatiliiimmm katilim hişşşttt
25 yaşındatyım 1 yıllık evliyim öğretmenimpembeye aşığım en temel rengimdir cocuksu bir ruha sahibim züccaciyede kendimş kaybederim eşimle kavga etmişliğim vardır üst başttan çok evime alırım :)
daha ne anlatayımm bilemedimm bidee ben şapka sevmemtakı tokayı da 2. takmaya bulamam kaybederim sadece altın olan 3-5 ziynetim var onları kaybetmiyorum
bu arada plojocaaaannnn evlilik yıldönümüz ve doğum günün kutlu olsunnsezini bikinisiyle yalayıp yutabilirimmm
Inşallah Rabbim gönlünüze göre verir :) evli mutlu çocuklu ailelerden birisi de siz olursunuz huzurla dolu bir yuvanız olur :) ben evlendikten 6 ay sonra hamile kaldım 19 yaşındayım oğlumu kucağıma aldım şimdi 8 aylık ve ben 4 buçuk aylık hamileyim kızım olacak inşallah Rabbim size de nasip eder bu duyguları :)
haftayı yarılayıp bitirdikkk
2 gün daha erken kalkıcam sonraaa c.tesi de inadına yine erken kalkıcak benim bünyeee
bu akşama yemeğe annemlerdeyiz yuppii hazır yemek anne yemeği
vay ne güzel rüyaymış..
o zaman kalbiden ne geçiyorsa ona çıksın canım
ben de finans sektöründe olduğuma göre ben de kenardan kıyıdan meslektaş sayılabilir miyim sizinleeee
evet canım takvim günlük değişiyor ve her sabah heyecanla okuyorum neler oluor içeride diyee
rüyan hayır olsun inşallah..ben de hamile kalmadan bi kaç ay önce kendimi hep hamile ya da doğumhanede görüyordumsen de yaz bizden etkilendin ya da bilinç altına bebiş girmek üzereee hata girmiş bilee
hep pozitif oluruz inşallah...halbuki sonbahar depresyonu çökerdi bana yaz çocuğu olaraka ama hormonlarım ters çalışıyor galiba
Asennnnn kuzu aynıyız valla ben de takı toka hep kaybederim...
her alışımda bi yer belirlerim bak buraya koy sivit tamam mı diye ama ı ıh illa o küperlerden biri gidecek bi yere
bi tek halka küpe takabiliyorum kocaman ya kaybolmuyor
ama geçen günkü temizliğimde çekmecelerin derinliğinde küçük bi takı kutum vardı onu buldumm
ay bi sevindim benim ne güzell küpelerim kolye uçlarım varmış diye
İnşallah canım Rabbim gönlüne göre versin içine doğduğu gibi olsun inşallah ben de müjdeni bekliyor olacağımMaşallah sana canım hem çok erken anne olmuşsun hemde ikinciye anne oluyorsun ben daha bir tane doğurmaya korkuyorum valla :)
Bi şey diyim mi ben gece uyurken allahım hakkımda hayırlısı neyse o olsun diye uyudum. Bebek ya da iş olarak düşünmüştüm sonra rüya gördüm hani yeşil murad demektir ya nanede yeşil bi sey itiraf edecek olursam hamile olabilirim :) ama daha ogrenmeme 12 gün var adet olmazsam müjdeyi veririm :)
Ayyyy hadi insallahbhayirlisiylaaaa....Maşallah sana canım hem çok erken anne olmuşsun hemde ikinciye anne oluyorsun ben daha bir tane doğurmaya korkuyorum valla :)
Bi şey diyim mi ben gece uyurken allahım hakkımda hayırlısı neyse o olsun diye uyudum. Bebek ya da iş olarak düşünmüştüm sonra rüya gördüm hani yeşil murad demektir ya nanede yeşil bi sey itiraf edecek olursam hamile olabilirim :) ama daha ogrenmeme 12 gün var adet olmazsam müjdeyi veririm :)
haftayı yarılayıp bitirdikkk
2 gün daha erken kalkıcam sonraaa c.tesi de inadına yine erken kalkıcak benim bünyeee
bu akşama yemeğe annemlerdeyiz yuppii hazır yemek anne yemeği
vay ne güzel rüyaymış..
o zaman kalbiden ne geçiyorsa ona çıksın canım
ben de finans sektöründe olduğuma göre ben de kenardan kıyıdan meslektaş sayılabilir miyim sizinleeee
evet canım takvim günlük değişiyor ve her sabah heyecanla okuyorum neler oluor içeride diyee
rüyan hayır olsun inşallah..ben de hamile kalmadan bi kaç ay önce kendimi hep hamile ya da doğumhanede görüyordumsen de yaz bizden etkilendin ya da bilinç altına bebiş girmek üzereee hata girmiş bilee
hep pozitif oluruz inşallah...halbuki sonbahar depresyonu çökerdi bana yaz çocuğu olaraka ama hormonlarım ters çalışıyor galiba
Asennnnn kuzu aynıyız valla ben de takı toka hep kaybederim...
her alışımda bi yer belirlerim bak buraya koy sivit tamam mı diye ama ı ıh illa o küperlerden biri gidecek bi yere
bi tek halka küpe takabiliyorum kocaman ya kaybolmuyor
ama geçen günkü temizliğimde çekmecelerin derinliğinde küçük bi takı kutum vardı onu buldumm
ay bi sevindim benim ne güzell küpelerim kolye uçlarım varmış diye
inanmıyorrrrruuuummmmmmmmmmmMaşallah sana canım hem çok erken anne olmuşsun hemde ikinciye anne oluyorsun ben daha bir tane doğurmaya korkuyorum valla :)