Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Majorcan ben mi basliyim kendimi tanitmaya.... Bi ornek hazirlamaya calisiyim bakalim...

Merhaba 33 yasindayim.memurum, azicik zipir ruhluum. Herr mevsim sapka kullanmayi seviyorum. Atki ve eldivenden pek haz etmem.su tulbentin kucugu seklinde olup da kafanin bi tek ust orta kisminda olan seyler varya -adini unuttum yaaa, sac bandi miy di?- hah iste onlari seviyorum. Makyaj yaparim ama pek sevmedigimden biraz da usengeclikten genelde darma duman solanirim... Sapkayi da bu yuzden seviyorum galiba :) oje kullanmam. Boyun hizasinda duran kolyeler, incik boncuklu bileklikler ve her cesit kupe severim. Kitap okumaya bayilirim. Ama tum bunlarin disinda omru billah saklanabilecek ve maddiden ziyade manevi degeri olacak, yillar gecince de baktigimda hatirlayip bu gunleri hatirlayacagim bi hediye beni cok cok mutlu edecektir.

Katili bilen tek kisi olarak benim baslamam enteresan oldu ancak belirityim ornek olmasi acisindan yazdim.

ayy cekilis heyecani sardi beni dee
amayacim eski cekilis topigine bakinca daha da heyecanlandim
sekillenmeye basladi alicaklarim..
bi dee benim katilim Masalima hediye alabilir..ya da icinden ne geliyosa kabulum..ama Masal ocakta dogcak ona gore
onun disinda bedenim her gecen gun genisledigi icin kiyafet kotu hediye olabilir banacok makyaj yapmam oje de surmuyorum pek..taki konusunda kupe ve kolye severim...ne biliyim iste hediye olsun da camurdan olsun
bi de kitap okumaya bayilirim ama okudugum kitap cikma riski yuksek
hepinizi cok seviyorum fare zehiri ciksa mutlu olurumay nerdem geldi aklima

Senin katilin ben olsam esprisine fare zehiri de koyardim kutuyaaaaaKoysam mi kiii de diyebilirim tabiiii

Son düzenleme:
Selam tum kurban ve katiller :) gece kusu cikileta burda ve katilini cok merak ediyor ohhh gelsin bayram:)
Bu arada kendimi tanitayim:)
27yasindayim evli ve 1 oglan anasiyim( bilmiyordunuz belirteyim dedim) :)
İcra katibiyim ama oglusum icin bi sureligine evdeyim. Vicdansiz bir isim olsada cok yumusak aglak ve vicdanliyimdir..(gereksiz bilgilendirme)
Oje surmeye bayilirim en cok kupe takmayi severim. Sade bi tarzim vardir satafatci diilimdir siyaha bayilirim. Kitap okumayi ve film izlemeyi cok severim. Temizlik yapmayada bayilirim..vileda yollamayin sakin gebertirim mopp olabilir ama :))
Mutfagida severim yapmayida yemeyide..degisik ve tarz sofralar kurmak hosuma gider.
Ayakkabi ve sandalet delisiyim giymesemde alabilirim..3 rakamli bir ayakkabi dolabina sahibim..takintiliyim sanirim..:)) daha vardir bi suru manyakligimda bu kadar yeter sanirim..hi bide kocisine asik bir gelin..oglusuna olen bir anneyim

Canım biz ikinci senemizi kutlayacağız 27 Ekim'de :) ama daha dün evlenmiş gibiyim :) evlilik öncesi uzun flört dönemi aslında biraz olumsuzluklara davetiye çıkarıyor . Çünkü herşeyi yaşıyorsun sevdiği şeyleri hissettiği şeyleri tuttuğu takımdan çayı kaç şekerle içtiğini nelerden hoşlanıp nelerden hoşlanmadığını öğreniyorsun . Tabi evlenince de öğrenilecek konu kalmıyor . Zaten flört döneminde centilmenlik taslayanlar sonradan herşeyi ayağına ister oluyo biz görücü usulü evlendik üç ay nişanlı kaldık ve eşim hala aldığım gibi ona sırılsıklam aşığım :) ikinci bebeğimi kızımızı bekliyoruz heyecanla :)

canim masallah cok sevndm gecmisler olsun inşallah

Gunaydin kizlarrr herkes kendini tanitio ahahha neyse iyi oldu bilgilermz tazelendi.... bari bnde tanitim sizden neyim eksik bende mujasebeciyim uzun yillar muhasebe yaptm yaklasik 1aydr ev hanimiyim guzel kizin eylulu bekliyoruz canim kocamla.... sonracgma takidan bende cok hoslanirin ozellikle boyunda duran gerdanliklardan ve kucuk top kupelerden ayiptr solemesi bana cok yakisio, ev aksesuari olarak samdan mum,beyaz dekoratf cerceve ve amerkan servslerne bayilirim.... kiyafet severm ama baskasnn bana almasndan hoslanmam cunku genelde kucuk alinr olmaz ve moralim yerle bir okur... .ama katilim eylulumede bsyler alablr illa bana almasi sart degil el emegi goz nuru her sey kabulumdur... kitaplari bnde cok severm eger itap alinacak olursa Ataturkle ilgili olablr hepsni okudum ama olsun bidaha okurum ammada kopya verdm kurbanimin isi kolaylasti vallahi

canim masallah cok sevndm gecmisler olsun inşallah
Çok saolun kızlar..Allah kimsenin başına vermesin inş...

ayyyy ne güzelll... bende 28 ekimde görücü usuluyle 5 ay nişanlı kaldıktan sonra evlendim... bende aynen apaşığııımmmm ancak çok istememize rağmen henüz çocuksuzuz....

Nerdeyse 1 senedir konusuyoruz tekrar kendimizi anlatalım :)

Ben 26 yasindayim
Yönetici asistaniydim ama insan kaynaklari işinde çalışmak için işten çıktım ve iş arıyorum malum

Nicktende anlasilacagi üzere müzik bir zamanlar her seyimdi artık sadece hobi gitarim annemlerde hala yaa

Bende bileklik kolye küpe çok severim yüzük sevmem. Dekorasyon ürünlerini çok seviyorum tabikisi makyaj yapmayi oje surmeyi çok severim biraz kokosum galiba :) birazcık uyuşuk ve tembelimdir canım istemeyince hic bi sey yapmam ki ben :) kocama çok aşık oldugumu söylememe gerek yoktur heralde dimi :) düğünleri çok severim çok oynarım hehee :) bu bilgiyi neden verdiğimi bende bilmiyorum :)

Baskada aklima bi sey gelmediki simdi

Gunaydin kizcelerr..
Valla bi dugunumde bu kadar heyecan yapmistm bide simdi
AMAYAA ben olabilirmiyim kii acepp yeppp:)
Bi suru sey duaunuyorm bi kac parcasi hazir hatta hediyelerimin ayy hazirlamasida cok keyifli:) cok mutluyum ki ben..hii bu arada katilime sesleniyorum oglusumada alinabilir tabiki:)

sevgili kızçelerim, başta da sen çikolata... bu işler şaşırtma işi belki de söylediğimin tam tersi henüz tanıtmayanlardandır benim kurbanım..... yada belki de değildir, belki de sensindir yada svitidir yada majordur yada atlasdır yada kelebektir yada plojodur :))) hatta belki de asoştur :) neyse sen de katiline seslenmiş oldun en azından....

dönüp yeniden kimler tanıtmış diye baktım... kelebek ve svity bide sonradan major tanıtmış çikolatadan başka... ayyy benim kurbanım kimdi ki

sviti bi kopya veriyim o zaman; benim kurban kendini tanıtmışşşşşş :))))))))

böylece tanıtmayanlar beni eleyebilirleeerrrrr....
Anaaa kesin senin kurbanin benim hehhehe
ahaha cok alemsn dugublerde oynamayi seviosan senin katil sana darbuka hediye alsn :))alemsn majorcan yerim seni

tünaydınlar efendimmmm
nedense bi pozitif bu gün..biraz önce eşim geldi anahtarını unutmuş da benden almaya..
onu gördüğüm için olabilir mi kiii

Svitoşum hamilelik takvimin çok güzel her hafta değişik bilgiler ediniyoruz. Bu haftaki de şahane

canım inşallah senin de takvimini takip ederiz
ayy dünkü hakkaten mükemmeldi
bence burdan bir sosyal mesaj çıkarıp hamileliğe kadar kocişle tadını çıkarın

Allah daha da mutlu etsin canım..
biz 7 sene çıkarak evlendik ki bunun 4 senesi üniversitedeyken hergün beraberdik..
ama hala ilk günden daha fazla aşığım
her öğlen yarım saat telefonda konuşuruz mesela
değişiyor galiba ilişkiden ilişkiye...burası mutlu gelinler topiği hoşgeldinn

günaydın kuzuu...sana bi mizan defteri gönderelim
ayy mizan defteri diye bir şey vardı di mi uyduruyor muyum acabaa çok utanırımm

ayhh çok güldüm çikilata ni düğünümde bi şimdi heyecan yaptım demişin yaaa
ben de çook heyecanlıyım..Allah'tan hamişliğimin son günleri değil de eheycandan doğurma riskim yok
dönüp yeniden kimler tanıtmış diye baktım... kelebek ve svity bide sonradan major tanıtmış çikolatadan başka... ayyy benim kurbanım kimdi ki

sen ne güzel şaşırtıyorsun öyleeee
ben şaşırtmaya kalksam kesin açık veririm anlarsınız..
zaten yüz yüze olsak kesin anlarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…